Mulder je napisao/la:1. Spanija
2. Hrvatska
3. Irska
4. Italija

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Mulder je napisao/la:1. Spanija
2. Hrvatska
3. Irska
4. Italija
Također navijam da Španjolci tuku Italiju i vjerujem da hoće,predviđam 3-0 za Španjolce,Italija je sranje od ekipe.dean_ je napisao/la:sutra apsolutno navijam da španjolci dobiju talijane...onda bi hrvatskoj i remi protiv tvrde irske bio solidan rezultat...onda hrvatska svom snagom protiv slabih talijana....pobjeda bi vjerojatno bila dovoljna za prolaz,jer teško će irci protiv talijana i španjolaca....
naravno može i obrnuto..pobjeda protiv irske i remi sa talijanima....ali talijani ne smiju pobjediti španjolce
I ja sam se maloprije pitao zašto se utakmica Njemačka - Portugal igra na najmanjem stadionu. Čudna neka moda...amerosm je napisao/la:Da mi je samo znati koji je pokemon iz UEFA-e kao prime-time utakmicu stavio R.Irska - Hrvatska.![]()
Ja sam ubijeđen da će primit' 2 komada.muXmania je napisao/la:Ubjeđen sam da sutra "azzuri" nece primiti gol, sad hoće li ga dati to je pitanje, mogla bi neka frljoka ući iz prekida...
muXmania je napisao/la: Italija nikad nije favorit, ali je najuspješnija fudbalska nacija u Evropi, valjda to dovoljno govori da ih nikad ne treba otpisati, i ovaj put će do samog kraja na krov Evrope![]()
Ja rekoh nacija što znači +uspjesi klubova na međunarodnoj sceni...Semir bvb je napisao/la:Ja sam ubijeđen da će primit' 2 komada.muXmania je napisao/la:Ubjeđen sam da sutra "azzuri" nece primiti gol, sad hoće li ga dati to je pitanje, mogla bi neka frljoka ući iz prekida...
muXmania je napisao/la: Italija nikad nije favorit, ali je najuspješnija fudbalska nacija u Evropi, valjda to dovoljno govori da ih nikad ne treba otpisati, i ovaj put će do samog kraja na krov Evrope![]()
![]()
![]()
Po kojem kriteriju su najbolji/najuspješniji?
Njemačka ima najviše titula uzimajući u obzir dva najveća fudbalska takmičenja državaSP i EP. Dakle 6.
Italija SP: 4 puta prvaci, 2 puta drugi.
Italija na EP: 1 titula i 1 drugo mjesto.
Njemačka SP: 3 puta prvaci. 4 puta drugi i 4 puta treći.
Njemačka EP: 3 titule i 3 puta drugi.
Njemačka je ubjedljivo najbolja i najveća evropska repka oduvijek - zauvijek...
Upravo.GaziHusrevbeg je napisao/la:Repka da, ali ne i nacija, to su osnovni pojmovi koji se trebaju razlikovati. Poradi na tome.![]()
Dovoljno je pogledati osvojene trofeje italijanskih i njemačkih klubova, kad skontaš da Italijani imaju duplo više osvojenih titula prvaka od Njemaca, 12 na spram 6, sve ti bude jasno.![]()
Over and out.
Kad se već praviš pametan, onda bi trebao znati da se naspram piše sastavljeno, a ne odvojeno.GaziHusrevbeg je napisao/la:Repka da, ali ne i nacija, to su osnovni pojmovi koji se trebaju razlikovati. Poradi na tome.![]()
Dovoljno je pogledati osvojene trofeje italijanskih i njemačkih klubova, kad skontaš da Italijani imaju duplo više osvojenih titula prvaka od Njemaca, 12 na spram 6, sve ti bude jasno.![]()
Over and out.
Ali za to Italija je bila 4 puta prvak svijeta, a Španija samo jednom.Semir bvb je napisao/la:Jel gledaš samo LP? Onda nisu baš ni tu, jer Španija ima 13-14 titula LP.
Tema je Euro i glupa mi je priča o LP sad. Zato sam preletio i napis'o o titulama repke ne ramišljajući i ne čitajući trezveno u ove sitne sate.
EDIT:
Kad se već praviš pametan, onda bi trebao znati da se naspram piše sastavljeno, a ne odvojeno.GaziHusrevbeg je napisao/la:Repka da, ali ne i nacija, to su osnovni pojmovi koji se trebaju razlikovati. Poradi na tome.![]()
Over and out.
Poradi na tome.
Princu samo za tebeIlPrincipe je napisao/la:Moguća prva postava danas Španaca ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.