Možemo, možemo mi smo tek počeli igrati, one tekme sa Veležom, Slobodom i Modričom su bili treninzi. Mi iz Trebinja nosimo tri boda kući.Zagor je napisao/la:Ma mi nemamo šanse dole. Ako čak i uspjemo držati nerješen rezultat do samog kraja oni će ga dati il iz penala ili slično. Ovo je možda prvi put da ovako mislim o nekom gostovanju . Ja bih bio prezadovoljan kad bi remi izvukli, ali... ipak uz pomoć Hordi može se svašta postići !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prvo nauči kako se zove klub pa onda nešto pričaj. Inače da sam ja modos ti bi ,ako ne zbog onih priješnjih provaokacija, dobio zbog ove ban.Green XXL je napisao/la:Ma malo, reko da poželim sreću Torpedu u Hercegovini!irfan41 je napisao/la:Green XXL je napisao/la:
Sretno u Trebinju, kad ih je Velež uzeo možete i vi!
zar ti nemas temu os svom "klubu", kaj radis na ovoj temi
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- The_Target
- Kontakt:
hilmo je napisao/la:Možemo, možemo mi smo tek počeli igrati, one tekme sa Veležom, Slobodom i Modričom su bili treninzi. Mi iz Trebinja nosimo tri boda kući.Zagor je napisao/la:Ma mi nemamo šanse dole. Ako čak i uspjemo držati nerješen rezultat do samog kraja oni će ga dati il iz penala ili slično. Ovo je možda prvi put da ovako mislim o nekom gostovanju . Ja bih bio prezadovoljan kad bi remi izvukli, ali... ipak uz pomoć Hordi može se svašta postići !
E moj Hilmo, znaju li ti roditelji da si na forumu...
P.S. Svaki od klubova koje si naveo ima svoju temu, ovdje se drzi teme FK Sarajevo.
Rođeni brato
johnnyHZ je napisao/la:mislis da ti sudija nemoze toliko stete nanijeti?????ma nemoj....pet sest nepostojecih faulova oko sesnesterca,jedan penalcic,onda kad mi napadamo pokoji nepostojeci opsajd,svaki duel faul za domacina i eto ti rezultata 2-0/....koliko god bolji bili to je realnost....psihicki igraci padnu jer vide da sve sto uradee sudija posere..
U tome je stvar, ne treba im dozvoliti da nam pridju ni blizu sesnesterca, tako da sudija tu njima nemoze pomoci, a što se tice napada, pa nemoze nam svaki ponistiti gol ili sta ja znam.....Bitno je samo da 90 minuta budemo mi ti koji ce igrati, napadati i stvarati sanse,,, a mislim suprotno da iz takvog suđenja koje si naveo mi samo mozemo BITI jaci...
ma lahko je reci ...od takvog sudjenja cemo biti jaci..sto nismo bili jaci u istocnom sarajevu kada im je svirao penal koji nebi svirao ni LUD COVJEK???jarane postoji nesto sto se zove PSIHA IGRACA!!!!e na to uticu sudije svojim odlukama...i to onda djeluje na 3-4 igraca a to se onda osjeti na cijelom timu..tako da je nemoguce kada sudija 90 minuta sjecka igru,svira nepostojece faulove i ofsajde,da ti napadas i stvaras prilike i zabijas golove...cappy je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:mislis da ti sudija nemoze toliko stete nanijeti?????ma nemoj....pet sest nepostojecih faulova oko sesnesterca,jedan penalcic,onda kad mi napadamo pokoji nepostojeci opsajd,svaki duel faul za domacina i eto ti rezultata 2-0/....koliko god bolji bili to je realnost....psihicki igraci padnu jer vide da sve sto uradee sudija posere..
U tome je stvar, ne treba im dozvoliti da nam pridju ni blizu sesnesterca, tako da sudija tu njima nemoze pomoci, a što se tice napada, pa nemoze nam svaki ponistiti gol ili sta ja znam.....Bitno je samo da 90 minuta budemo mi ti koji ce igrati, napadati i stvarati sanse,,, a mislim suprotno da iz takvog suđenja koje si naveo mi samo mozemo BITI jaci...
ovo ti govorim iz odredjenog iskustva jer sam igrao fudbal i znam kako to u nasoj JADNOJ ligi sve ide..
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Sarajevo ne treba po svaku cijenu pojačanja pored vlastite djece
Prije godinu dana, kada je pred klupskim prostorijama bilo desetak kandidata za trenera Sarajeva, Mustafa Dučić, "arhitekta" šampionske titule, odlučio se za Mehmeda Janjoša. Prihvatio je sugestiju prijatelja kluba koji su smatrali da je Čala dugoročno najbolje rješenje za Sarajevo. I tako je krenulo. Dučić je pravio listu pojačanja, na kojoj su bili, između ostalih ova imena; Aganović, Smajić, Žižović, Đurić, Mikelini, Kuduzović, Čolić, te nekoliko povratnika, koji su željeli još jednom obući bordo dres. Janjoš i Dučić su se brzo razišli. Prvi je i danas na klupi, a Dučić se tiho i bez pompe povukao. Janjoš je nakon odličnih nastupa na evropskoj sceni priznao "kako mu je Dučić ostavio odličnu ekipu". I prema ocjenama bh. stručnjaka, navijača, medija, Sarajevo ima najbolji tim u BiH. Iako se očekivao pad u igri nakon ispadanja iz Evrope, Sarajevo nije posustalo. Naprotiv. Sa pobjedom protiv Laktaša uhvatilo je priključak za vrh.
Mehmed Janjoš, trener bordo tima, govori za "San Sport" o svojim i klupskim ambicijama, o perspektivnim igračima u svlačionici, o "potresima" u klubu, o potencijalnim transferima...
Da li ste prežalili ispadanje od Rumuna?
- Nikad neću prežaliti šansu koju smo imali da uđemo u istoriji. Trebalo nam je tako malo. Jedna šansa, jedan pogodak i sve bi se okrenulo u našu korist. Nažalost, to malo, govori, ustvari, kolika je razlika između nas i Rumuna. U organizacijskom smislu i Široki brijeg je ispred nas. Oni nikad nemaju problema sa parama. Dovoljno je da Mijo Jelić okrene dva tri telefona i problem je riješen. Da ti ne pričam o uslovima za rad. Široki ima svoj sportski centar, a mi smo u istom položaju kao, recimo Vrbanjuša. Kako mi, tako i oni mogu koristiti Koševo - konstatira Janjoš.
Sarajevo nikad nije bolje igralo u Evropi...?
- Na svim utakmicama smo postizali golove, što jasno govori da ova ekipa ima glavu i rep. Igrali smo hrabro. Protiv Helsingborga gore kod njih je bila "ljepotica" u Evropi. Ušao sam u svlačionicu i rekao momcima: Ponosan sam na vas! Nažalost, šansu Hadžića iz Kluža još uvjek sanjam. Čini mi se nikad je neću prežaliti.
Zašto ste u jednom trenutku zaprijetili ostavkom?
- Zato što sam vidio da "ulica" nastoji voditi klub. Istina, mi nemamo moćnu Upravu, jer samo pojedinci rade i učestvuju u radu, ali me boljelo što se ujdurma digla u situaciji kada smo bili na pragu najvećeg klupskog uspjeha i plasmana u Euroligu. Najavio sam ostavku da se svi malo uozbiljimo, ali i kao moguće rješenje problema. Mada sam znao da bi ostavka samo produbila podjele koje su bile. Meni ugovor ništa ne znači, mada bih se mogao ušutiti i sakriti iza tog papira. Rekao sam: što se mene tiče, ja ću odmah pocijepati ugovor. Ja nisam samo trener, već i navijač Sarajeva. Malo je trenera koji mogu za sebe reći da su navijači kluba kojeg vode.
Unatoč dobroj igri, solidnom plasmanu, povratku publike, navodno se čuju i prozivke sa tribina na Vaš račun...
- Vidi, ne želim se dodvoravati publici, ali kunem ti se svim, Sarajevo ima najbolje navijače na svijetu. Upravo su navijači dali krila našim igračima. Ja sam im to govorio uoči svake utakmice. I, u moje vrijeme navijači su bili uz klub, ali ne kao sada. Da je moja generacija imala ovakvu podršku, vjerujem da bi smo barem tri puta bili prvaci jugoslovenske lige. Nažalost, nađe se neki pojedinac ili šačica, koja me nastoji isprovocirati. Ničim ne dajem povode za takve uvrede, ali Bože moj. Ne možeš svima ugoditi, premda me to jako boli.
Ima li pritiska na Vas da gurate neke igrače?
- Pritisaka, sugestija, prijedloga, pa i pokušaja favorizovanja pojedinih igrača uvjek je bilo i bit će. To je kod nas normalna pojava. Ja hoću svakog saslušati, svakom pomoći, ali nema šanse da guram nekog slabijeg na štetu boljeg. Ni kao čovjek ni kao trener to ne bih radio. Nisam tako odgajan, moguće da nekima nisam podoban zato što mislim svojom glavom.
Kako je biti trener vlastitom sinu?
- Moj Emir je moj sin privatno, kod kuće, ali na terenu ne pravim nikakvu razliku između sina i, recimo, Muminovića. Mnogi su mislili da griješim kada sam na jednom gostovanju u Evropi, Emira zagrijavao skoro cijelu utakmicu. Ja sam tako procijenio, možda i pogriješio, ali takav sam.
Neki su mišljenja da je Sarajevo osvojilo titulu zahvaljujući "strancima", kakvo je Vaše mišljenje?
- Ne treba Sarajevo dovoditi igrače sa strane pored naše djece. Nisam ja protiv "stranaca". Svaki kvalitetan igrač, ako je pravo pojačanje, dobrodošao je na Koševo. Ja sam više za našu djecu, a ne da, recimo, dovodimo, nemojte me krivo shvatiti, lijeve bekove iz Trebinja, ili Modriče...
Može li Sarajevo i naredne sezone izaći u Evropu?
- To je naša obaveza, bez obzira ko je trener. Sarajevo nije palo u krizu nakon ispadanja i to je naš najveći dobitak. Vratio se Škoro i znatno jači ulazimo u završnicu jesenjeg dijela. Imamo tu zaostalu utakmicu protiv Olimpika. Ako je dobijemo, a vjerujem da hoćemo, eto nas u vrhu. Proljeće je naša šansa za juriš prema tituli - izjavio je za "San Sport" Mehmed Janjoš, koji je kao igrač i vodeći tim sa klupe, sa bordo timom osvajao trofeje. I bivao smjenjivan.
S.S.
Pandža i zarada
Čala je govorio o zaradi nakon evropskih utakmica.
- Klub je zaradio preko milion maraka. Za naše prilike, to je veliki novac. Ako se tu uračuna transfer od prodaje Pandže, onda vam je jasno šta je ekipa napravila u samo pola godine. Zaradilo se puno i red je da se nagradi igrače - smatra trener Sarajeva.
Džakmić je najbolji u ligi
O svojim pulenima Čala kaže:
- Muhamed Džakmić je najbolji veznjak u BiH. Mlad je, a ima dosta utakmica u nogama. Krasi ga što je trkač, ali i kreativan. Džakmić, Pliska, Emir Janjoš i Torlak su naši dragulji. I mali Hamzagić će nadoći. Ima u njemu potencijala. Realno je očekivati da oni naprave transfere od kojih će klub moći živjeti - priželjkuje "coach" bordo tima.
Razgovor u "Begovoj"
Sa Mehmedom Janjošem smo razgovarali u Begovoj džamiji, uoči dvadeset i sedme noći. Spontano. Slučajno ili ne, oko Čale se, čekajući noćni namaz, okupilo desetak simpatizera bordo kluba.
- Koliko god mogu prakticiram vjeru, postio sam i u ona "teška" vremena. Nikad mi nije bilo teško, na neki način sam se osjećao lakše, čišće... Sa velikom radošću sam čekao ramazan i veselio se Bajramu. Tako sa velikim nestrpljenjem čekam i ovaj - kazao je Mehmed Janjoš.
Prije godinu dana, kada je pred klupskim prostorijama bilo desetak kandidata za trenera Sarajeva, Mustafa Dučić, "arhitekta" šampionske titule, odlučio se za Mehmeda Janjoša. Prihvatio je sugestiju prijatelja kluba koji su smatrali da je Čala dugoročno najbolje rješenje za Sarajevo. I tako je krenulo. Dučić je pravio listu pojačanja, na kojoj su bili, između ostalih ova imena; Aganović, Smajić, Žižović, Đurić, Mikelini, Kuduzović, Čolić, te nekoliko povratnika, koji su željeli još jednom obući bordo dres. Janjoš i Dučić su se brzo razišli. Prvi je i danas na klupi, a Dučić se tiho i bez pompe povukao. Janjoš je nakon odličnih nastupa na evropskoj sceni priznao "kako mu je Dučić ostavio odličnu ekipu". I prema ocjenama bh. stručnjaka, navijača, medija, Sarajevo ima najbolji tim u BiH. Iako se očekivao pad u igri nakon ispadanja iz Evrope, Sarajevo nije posustalo. Naprotiv. Sa pobjedom protiv Laktaša uhvatilo je priključak za vrh.
Mehmed Janjoš, trener bordo tima, govori za "San Sport" o svojim i klupskim ambicijama, o perspektivnim igračima u svlačionici, o "potresima" u klubu, o potencijalnim transferima...
Da li ste prežalili ispadanje od Rumuna?
- Nikad neću prežaliti šansu koju smo imali da uđemo u istoriji. Trebalo nam je tako malo. Jedna šansa, jedan pogodak i sve bi se okrenulo u našu korist. Nažalost, to malo, govori, ustvari, kolika je razlika između nas i Rumuna. U organizacijskom smislu i Široki brijeg je ispred nas. Oni nikad nemaju problema sa parama. Dovoljno je da Mijo Jelić okrene dva tri telefona i problem je riješen. Da ti ne pričam o uslovima za rad. Široki ima svoj sportski centar, a mi smo u istom položaju kao, recimo Vrbanjuša. Kako mi, tako i oni mogu koristiti Koševo - konstatira Janjoš.
Sarajevo nikad nije bolje igralo u Evropi...?
- Na svim utakmicama smo postizali golove, što jasno govori da ova ekipa ima glavu i rep. Igrali smo hrabro. Protiv Helsingborga gore kod njih je bila "ljepotica" u Evropi. Ušao sam u svlačionicu i rekao momcima: Ponosan sam na vas! Nažalost, šansu Hadžića iz Kluža još uvjek sanjam. Čini mi se nikad je neću prežaliti.
Zašto ste u jednom trenutku zaprijetili ostavkom?
- Zato što sam vidio da "ulica" nastoji voditi klub. Istina, mi nemamo moćnu Upravu, jer samo pojedinci rade i učestvuju u radu, ali me boljelo što se ujdurma digla u situaciji kada smo bili na pragu najvećeg klupskog uspjeha i plasmana u Euroligu. Najavio sam ostavku da se svi malo uozbiljimo, ali i kao moguće rješenje problema. Mada sam znao da bi ostavka samo produbila podjele koje su bile. Meni ugovor ništa ne znači, mada bih se mogao ušutiti i sakriti iza tog papira. Rekao sam: što se mene tiče, ja ću odmah pocijepati ugovor. Ja nisam samo trener, već i navijač Sarajeva. Malo je trenera koji mogu za sebe reći da su navijači kluba kojeg vode.
Unatoč dobroj igri, solidnom plasmanu, povratku publike, navodno se čuju i prozivke sa tribina na Vaš račun...
- Vidi, ne želim se dodvoravati publici, ali kunem ti se svim, Sarajevo ima najbolje navijače na svijetu. Upravo su navijači dali krila našim igračima. Ja sam im to govorio uoči svake utakmice. I, u moje vrijeme navijači su bili uz klub, ali ne kao sada. Da je moja generacija imala ovakvu podršku, vjerujem da bi smo barem tri puta bili prvaci jugoslovenske lige. Nažalost, nađe se neki pojedinac ili šačica, koja me nastoji isprovocirati. Ničim ne dajem povode za takve uvrede, ali Bože moj. Ne možeš svima ugoditi, premda me to jako boli.
Ima li pritiska na Vas da gurate neke igrače?
- Pritisaka, sugestija, prijedloga, pa i pokušaja favorizovanja pojedinih igrača uvjek je bilo i bit će. To je kod nas normalna pojava. Ja hoću svakog saslušati, svakom pomoći, ali nema šanse da guram nekog slabijeg na štetu boljeg. Ni kao čovjek ni kao trener to ne bih radio. Nisam tako odgajan, moguće da nekima nisam podoban zato što mislim svojom glavom.
Kako je biti trener vlastitom sinu?
- Moj Emir je moj sin privatno, kod kuće, ali na terenu ne pravim nikakvu razliku između sina i, recimo, Muminovića. Mnogi su mislili da griješim kada sam na jednom gostovanju u Evropi, Emira zagrijavao skoro cijelu utakmicu. Ja sam tako procijenio, možda i pogriješio, ali takav sam.
Neki su mišljenja da je Sarajevo osvojilo titulu zahvaljujući "strancima", kakvo je Vaše mišljenje?
- Ne treba Sarajevo dovoditi igrače sa strane pored naše djece. Nisam ja protiv "stranaca". Svaki kvalitetan igrač, ako je pravo pojačanje, dobrodošao je na Koševo. Ja sam više za našu djecu, a ne da, recimo, dovodimo, nemojte me krivo shvatiti, lijeve bekove iz Trebinja, ili Modriče...
Može li Sarajevo i naredne sezone izaći u Evropu?
- To je naša obaveza, bez obzira ko je trener. Sarajevo nije palo u krizu nakon ispadanja i to je naš najveći dobitak. Vratio se Škoro i znatno jači ulazimo u završnicu jesenjeg dijela. Imamo tu zaostalu utakmicu protiv Olimpika. Ako je dobijemo, a vjerujem da hoćemo, eto nas u vrhu. Proljeće je naša šansa za juriš prema tituli - izjavio je za "San Sport" Mehmed Janjoš, koji je kao igrač i vodeći tim sa klupe, sa bordo timom osvajao trofeje. I bivao smjenjivan.
S.S.
Pandža i zarada
Čala je govorio o zaradi nakon evropskih utakmica.
- Klub je zaradio preko milion maraka. Za naše prilike, to je veliki novac. Ako se tu uračuna transfer od prodaje Pandže, onda vam je jasno šta je ekipa napravila u samo pola godine. Zaradilo se puno i red je da se nagradi igrače - smatra trener Sarajeva.
Džakmić je najbolji u ligi
O svojim pulenima Čala kaže:
- Muhamed Džakmić je najbolji veznjak u BiH. Mlad je, a ima dosta utakmica u nogama. Krasi ga što je trkač, ali i kreativan. Džakmić, Pliska, Emir Janjoš i Torlak su naši dragulji. I mali Hamzagić će nadoći. Ima u njemu potencijala. Realno je očekivati da oni naprave transfere od kojih će klub moći živjeti - priželjkuje "coach" bordo tima.
Razgovor u "Begovoj"
Sa Mehmedom Janjošem smo razgovarali u Begovoj džamiji, uoči dvadeset i sedme noći. Spontano. Slučajno ili ne, oko Čale se, čekajući noćni namaz, okupilo desetak simpatizera bordo kluba.
- Koliko god mogu prakticiram vjeru, postio sam i u ona "teška" vremena. Nikad mi nije bilo teško, na neki način sam se osjećao lakše, čišće... Sa velikom radošću sam čekao ramazan i veselio se Bajramu. Tako sa velikim nestrpljenjem čekam i ovaj - kazao je Mehmed Janjoš.
Dobro ako ti tako kazesjohnnyHZ je napisao/la: ma lahko je reci ...od takvog sudjenja cemo biti jaci..sto nismo bili jaci u istocnom sarajevu kada im je svirao penal koji nebi svirao ni LUD COVJEK???jarane postoji nesto sto se zove PSIHA IGRACA!!!!e na to uticu sudije svojim odlukama...i to onda djeluje na 3-4 igraca a to se onda osjeti na cijelom timu..tako da je nemoguce kada sudija 90 minuta sjecka igru,svira nepostojece faulove i ofsajde,da ti napadas i stvaras prilike i zabijas golove...![]()
ovo ti govorim iz odredjenog iskustva jer sam igrao fudbal i znam kako to u nasoj JADNOJ ligi sve ide..
Prvo nauči kako se zove klub pa onda nešto pričaj. Inače da sam ja modos ti bi ,ako ne zbog onih priješnjih provaokacija, dobio zbog ove ban.[/quote]Zagor je napisao/la:Ma malo, reko da poželim sreću Torpedu u Hercegovini!Green XXL je napisao/la:Green XXL je napisao/la:
Sretno u Trebinju, kad ih je Velež uzeo možete i vi!
zar ti nemas temu os svom "klubu", kaj radis na ovoj temi
al tuzno je da niko ni na jednu provokaciju nije reagovao, samo sam ja na njegovo prisustvo reagovao, izgleda da je stvarno impotentan sa svojim komentarima
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
Časopis World Soccer,Europa liga 2009-10,predstavljen i FK Sarajevo
http://www.imagesforme.com/out.php/i691847_200910.jpg
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Biće gužve u subotu -
FK Leotar-FK Sarajevo 1-0 93.mnut-penal
Izvinite za ovo al džaba

FK Leotar-FK Sarajevo 1-0 93.mnut-penal
Izvinite za ovo al džaba
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
high: obradovao si me sa tim postom
p.s. eh kad ne bi barem sudija bio marinko jelić
nego se on baš sad nađe kad smo počeli da igramo kako se i od nas očekuje
p.s. eh kad ne bi barem sudija bio marinko jelić
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Haha, kupio sam ovaj casopis na aerodromu u Londonu. Stavili Hamzagica u napad ali osim toga dobro su napisali.High je napisao/la:Časopis World Soccer,Europa liga 2009-10,predstavljen i FK Sarajevo
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
prvo nema nita lose ako oni pisu na ovoj temi ako kazu rezultat i svoje misljenje ako nevrijedja ili potcjenjuje...isto tako i mi na njihovoj temi iako ja tamo neidem ni kad mora...imam gdje pisati....ali nije on reagovao lose jer upravo tako na onoj tamo temi i oni reaguju na svaki post hz...ma sta u njemu pisallo///i zavrsi svadjom
nego pusti to,neznam jeli ko napisao ovdje ali na jednoj utakmici u mostaru kada je sarajevo osvojilo titulu kaada je sarajevo povelo vrli sudac je rekao nesto u smislu NEK SE RADUJU MOGU SAD,JA CU IH SVAKI PUT J E B A T I
nego pusti to,neznam jeli ko napisao ovdje ali na jednoj utakmici u mostaru kada je sarajevo osvojilo titulu kaada je sarajevo povelo vrli sudac je rekao nesto u smislu NEK SE RADUJU MOGU SAD,JA CU IH SVAKI PUT J E B A T I
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
ljudi licno mislim da mi nemamo sta trazit u trebinju
daleko od toga da su bolji od nas nego jednostavni kolko pratim nasu ligu nikad nismo imaloi normalno dole sudjenje ama bas nikad cak da sam na calinom mjestu mnoge kljucne igrace bi ostavio na klupi da ih oni mesari nebi povrijedili ,prije svih tek oporavljenog skoru,tako da bolje sacuvat igrace a bodove trazit tamo gdje se moze kolko-tolko igrat,ja mislim da smo iz trebinja samo 1 bod donijeli iz 7-8 godina
a sto e to je vec pitanje za strucnjake
takodje svidio mi se ovaj tekst o cali ali ipak nam treba par pojacanja prije svega zbog kratke klupe ako hocemo evropu a hoce li biti kasno s tim pojacanjima(uprava obecala na polusezoni
) to ce se pokazati 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Možda se prvi put slažem sa manijakom oko rezultata, jbg realnost, ne po kvaliteti nego po namještanju.nime_tm87 je napisao/la:Biće gužve u subotu -
FK Leotar-FK Sarajevo 1-0 93.mnut-penal![]()
![]()
![]()
Izvinite za ovo al džaba![]()
Evo i mečevi u Trebinju do sada:
2002/03 - 3:2 (Smječanin, Pelak)
2003/04 - 4:1 (Avdić)
2004/05 - 1:0
2005/06 - 1:1 (Avdić)
2006/07 - 4:0
2007/08 - 2:0
2008/09 - 1:0
A evo i jedna izjava Husrefa nakon meča u Trebinju:
"Suvišno je bilo šta reći, ogorčen sam. Sve je bilo podređeno tome da Leotar pobijedi, ne mogu ni pretpostaviti šta bi se sve desilo da u tome nismo uspjeli. Meč je bio takav da nismo mogli postići gol ni da smo se helikopterom spustili u njega."
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- Stone Island
- Kontakt:
Husref je ogorčen gdje god stigne.
'ta da je neki stručnjak ne bi se gub'o po našoj ligi.
Jest u Trebinju nezgodno ali te njegove izjave.Popele su mi se na...
'ta da je neki stručnjak ne bi se gub'o po našoj ligi.
Jest u Trebinju nezgodno ali te njegove izjave.Popele su mi se na...
.ebo bi ja trebinje i leotara,idemo da pobjedimo kao sto treba igrati na svakoj utakmici.A to da je dole ne moguce korektnu utakmicu odigrati to je tacno,i ne samo u trebinju.Mislim da imamo dovoljno kvaliteta da i korumpirano trebinje mozemo proci ne porazeni.Bice tesko ali ........LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.
jel Adis Jahovic makedonac????!!!
tako pise! 
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fanaticoszg, Google Adsense [Bot], James1987, KarloIvandic, laznokrilo, zagorski i 71 gost.