Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
-
Monolog
- Moderator
-
Kontakt:
Dugo nisam gledao slabiju Njemačku (ne računajući ove prijateljske). No, opet imaju pobjedu i to je ono što ih krasi. Portugalci tek nakon gola počeli nešto ofanzivnije igrati (doduše, tada su se Nijemci i povukli) i sigurno su zaslužili taj gol. Kako bi bilo da je onaj Nanijev centaršut završio u golu.
Khedira, Hummels i Badstuber odlični. Mislim da je Mertesacker sada već bivši Holgerov partner na toj stoperskoj poziciji, jer ovo što je Mats večeras pokazao daje dosta optimizma Loewu. Također, mišljenja sam da bi jedan od Podolski-Muller dvojca mogao na klupu protiv Holanđana, a da tu vidimo Reusa. Teško da može biti slabiji od Podolskog. Teško.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
Pauk
-
Kontakt:
Portugayci su kastrirani i neka idu na kupanje sad
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
geronimo
- Moderator
-
Kontakt:
GaziHusrevbeg je napisao/la:
Njemačka nije zaslužila pobjedu, ovo je bila čista sreća.
Moguce druze Bianconero.
Ali treba da znas da se iz ovakvih pobjeda krije nesto veliko. Nijemci samo (ili gotovo "samo") sa kilavom igrom stizu do trofeja.
Ljepotu igre treba prepustiti drugima.
Recimo Talijanima.

Vom Jäger zum Gejagten
-
Elegant
-
Kontakt:
Bas mi je drago radi ovih nafakasa sumnjivog morala tj. Portugalaca. Neka su izgubili bravo za svabe.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
anonymousHD
-
Kontakt:
Postao/la anonymousHD » 09 jun 2012, 22:46
Kastrirani? Budimo realni zaslužuli su bod, predobro su odigrali, dve prečke, pa onaj šut Varele, lopta neće u gol. Kao u uvek Nemci srećni...

-
bparena
-
Kontakt:
NEMA PENALTI ZA PICICA. NEMA BOSNE ZA BARAZA. SAD NEK POKAZU STA ZNAJU. OJJJJJ KAKVA ZAHLADA. SAMO FIRAUNE GAZIT. ONAKO ZBOG EUZEBIJEVIH FIRAUNA.
VOLIM TE BOSNO.....
p.s. doduse razumijem razocarenje i onih koji vole firaune.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 09 jun 2012, 22:51
Dobise ovi Monologovi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
GaziHusrevbeg
-
Kontakt:
Postao/la GaziHusrevbeg » 09 jun 2012, 22:51
geronimo je napisao/la:GaziHusrevbeg je napisao/la:
Njemačka nije zaslužila pobjedu, ovo je bila čista sreća.
Moguce druze Bianconero.
Ali treba da znas da se iz ovakvih pobjeda krije nesto veliko. Nijemci samo (ili gotovo "samo") sa kilavom igrom stizu do trofeja.
Ljepotu igre treba prepustiti drugima.
Recimo Talijanima.

Stipu to, Gero.
Njemce su vile pronosale posljednjih 10 minuta, ne krije se tu ništa veliko, to je stvar neznanja portugalskih igrača.
Ne spominji Italijane, dobro znaš da bi Njemci sigurno izgubili večeras da su igrali protiv Italijana.
A iskreno i ne znam kakvom igrom Njemci dolaze to trofeja, fudbal pratim pomno od početka ovog milenijuma.

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
-
NedozvoljenaPozicija
-
Kontakt:
Postao/la NedozvoljenaPozicija » 09 jun 2012, 22:52
bparena je napisao/la:NEMA PENALTI ZA PICICA. NEMA BOSNE ZA BARAZA. SAD NEK POKAZU STA ZNAJU. OJJJJJ KAKVA ZAHLADA. SAMO FIRAUNE GAZIT. ONAKO ZBOG EUZEBIJEVIH FIRAUNA.
VOLIM TE BOSNO.....

Ja tebe uopšte ne kontam, ljudi su nas rasuli ko beba zvečku i zasluženo su na EP, ja nemam nikakav razlog da navijam protiv njih.
A dok god bude preovladavalo mišljenje poput tvog mi nećemo vidjet nikakvog prvenstva, vazda nam neko drugi kriv. Ti se zadovoljavaj porazom drugih, ja ću se zadržat na našim pobjedama.
-
Saurman
-
Kontakt:
Idemo dalje.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
master44
-
Kontakt:
Dobar Portugal, dosta bolji od Njemaca koji po meni nista nisu pokazali. Nikakve kreativnosti, pokusaja zadnjeg pasa ali jbg dali su go i pisu se 3 boda. Mislim da ce Portugal pobijediti sljedecu tekmu Dansku i da ce se u zadnjem kolu izmedju njih i Holandjana traziti putnik za 1/4 finale.
Takodjer, mislim da ova napacena drzava treba vise ljudi kao sto je bparena, pa pogledajte kakav samo patriotizam izbija iz njega, jednostavno momak svima treba biti primjer. (salim se)
-
Carlo
-
Kontakt:
mene interesuje kako neko može navijati za portugal nakon što su nas dva puta izbacili
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
bparena
-
Kontakt:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:bparena je napisao/la:NEMA PENALTI ZA PICICA. NEMA BOSNE ZA BARAZA. SAD NEK POKAZU STA ZNAJU. OJJJJJ KAKVA ZAHLADA. SAMO FIRAUNE GAZIT. ONAKO ZBOG EUZEBIJEVIH FIRAUNA.
VOLIM TE BOSNO.....

Ja tebe uopšte ne kontam, ljudi su nas rasuli ko beba zvečku i zasluženo su na EP, ja nemam nikakav razlog da navijam protiv njih.
A dok god bude preovladavalo mišljenje poput tvog mi nećemo vidjet nikakvog prvenstva, vazda nam neko drugi kriv. Ti se zadovoljavaj porazom drugih, ja ću se zadržat na našim pobjedama.
Zato ja tebe kontaam.
Ja MRZIM Portugal i nakon ispadanja firauna za mene je prvenstvo zavrseno
To sto ce tebi to tesko past i to kontam....
p.s. pusti se ti price o nasim pobjedama.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
Pauk
-
Kontakt:
Carlo je napisao/la:mene interesuje kako neko može navijati za portugal nakon što su nas dva puta izbacili
moze kad nema ni identitet ni ponos ni cast
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
Carlo je napisao/la:mene interesuje kako neko može navijati za portugal nakon što su nas dva puta izbacili
kako neko moze navijati za engleze nakon sto su nam spucali embargo na oruzje tokom 92-95
-
NedozvoljenaPozicija
-
Kontakt:
Postao/la NedozvoljenaPozicija » 09 jun 2012, 23:00
Izbacili su nas zasluženo i ja nemam nikakav problem s tim. Mislim ne navijam za njih, ali ne vidim problem u tome da neko navija za njih. Mnogi su nas izbacili u raznim kvalifikacijama, na kraju bi moglo ispasti da nemamo ni za kog navijati. Meni to nije nikakav kriterij, kad bi nas Englezi izbacili 10 put ja bih opet navijao za njih.
-
bparena
-
Kontakt:
Saurman je napisao/la:Idemo dalje.

Bolji tim je pobijedio i cestitke za to. Sad ce i Holandija morati pobijediti firaune i mirna Bosna....
@Pauk
evo ja MRZIM tu gamad a znam i mnoge Bosance koji ih mrze i znaju zbog cega ih mrze. A istovremeno mnogi od nas navijaju za Spaniju iako nas je i ona cesto puta gazila. Ali ovdje nije pitanje poraza... samo gazi firaune
VOLIM TE BOSNO
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
bparena je napisao/la:NedozvoljenaPozicija je napisao/la:bparena je napisao/la:NEMA PENALTI ZA PICICA. NEMA BOSNE ZA BARAZA. SAD NEK POKAZU STA ZNAJU. OJJJJJ KAKVA ZAHLADA. SAMO FIRAUNE GAZIT. ONAKO ZBOG EUZEBIJEVIH FIRAUNA.
VOLIM TE BOSNO.....

Zato ja tebe kontaam.
Ja MRZIM Portugal i nakon ispadanja firauna za mene je prvenstvo zavrseno
To sto ce tebi to tesko past i to kontam....
p.s. pusti se ti price o nasim pobjedama.
portugal nas je posteno i zasluzeno pobjedio. francuzi su se provukli uz pomoc sudija i oni su nas izbacili sa ep. ali oni su ti vjerovatno simpaticni radi nasrija i riberija, jeli tako?
-
Pauk
-
Kontakt:
Portugejci su vrlo antipaticni...toliko su nas pljuvali u barazu i mislim na njihove igrace, sve od Gaynalda do Pepeonija pa dalje
Definitivno su zaostali kao crna rupa u Evropi
-
NedozvoljenaPozicija
-
Kontakt:
Postao/la NedozvoljenaPozicija » 09 jun 2012, 23:03
Pauk je napisao/la:Carlo je napisao/la:mene interesuje kako neko može navijati za portugal nakon što su nas dva puta izbacili
moze kad nema ni identitet ni ponos ni cast
Šta ima identitet
A ovo o oružju uopšte neću komentarisat, strašan kriterij.
Koliko isfrustriranih likova na jednom mjestu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.