Zabice ga Robin.
GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
De Jong treba vani umjesto njega ili Kuyt ili Huntelar.
Zabice ga Robin.
Zabice ga Robin.
Holandija se nikad nije mogla pohvaliti nekom odbranom ali ovo je dosta loše, reakcija Stekelenburga na nivou golmana iz lige Federacije.
Sad moraju krenuti na sve ili ništa što će ostaviti dosta prostora Danskoj za kontre.
Sad moraju krenuti na sve ili ništa što će ostaviti dosta prostora Danskoj za kontre.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- alan_kardec
- Kontakt:
Danci primirili Holanđane, prije svega laganica jednostavnom igrom do noge. za takvu igru holanđani nisu našli odgovor bar za sad, vrlo lako su ispadali njihovi veznjaci. Robben bio jako sebičan kad je pogodio onu stativu jer je i lijevo i desno imao potpuno same saigrače koji su bili u boljoj poziciji. ova dvojica zadnjih veznih kod Danaca, Zimling i Kvist odradili odličan posao u prvom dijelu.
Holanđani samo na momente igraju onako kako mogu, ali gledajući čitavo poluvrijeme oni nisu ni na 60% svojih realnih mogućnosti.
U drugom poluvremenu očekujem baražnu vatru na gol Danske i njihovog golmana koji nije naročito siguran.
Holanđani samo na momente igraju onako kako mogu, ali gledajući čitavo poluvrijeme oni nisu ni na 60% svojih realnih mogućnosti.
U drugom poluvremenu očekujem baražnu vatru na gol Danske i njihovog golmana koji nije naročito siguran.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kako me živcira ovaj Robben. 
- RK Gradacac
- Kontakt:
Potpuno si upravugeronimo je napisao/la:Takodjer nije lijepo biti pretjerano samouvjeren.RK Gradacac je napisao/la:Nije zabranjeno sanjatsenad_flamin je napisao/la:Eh što bi volio da Danska pobjedi
Ipak, ako realno sagledamo Holandija je imala sijaset sansi dok su Danci iz prve zabili... sto je opet slabost Holandije.
Mislim da ce Holandezi drugom poluvremenu bit pribraniji i ovo preokrenut u svoju korist
010 ISN'T JUST A CODE
Holandjani imali 2 prilike od cega ona stativa od Robena na gresku golmana... Da Danci toliko lose stoje koliko ti mislis onda bi Holandjani sigurno napravili nesto vise. Planski su prepustili sredinu Holandjanima i sto je najbitnije udvojili im najbitnije igrace. Holandjani moraju u nastavku igrati sa 2 spica i rasteretiti napadace ali i krila i samim tim bi imali vise opcija u napaduSamoZeljo je napisao/la:Ja ne znam gledamo li istu utakmicu? Danci samo rezultatski dobro stoje a na terenu nikako. Imaju mnogo srece i to je to.... Prije ili kasnije ce potrositi srecu.totasef1 je napisao/la:Dobro Danci stoje na terenu i igraju timski.. Holandjani mogu napraviti preokret samo nekom individualnom kvalitetom i potezom.. Odbrana se pokazuje kao najslabiji dio tima...
Inace, Holandija je i timski jaka, ne samo individualno.
ako ti je golman kriv za ovaj go onda se može zaključiti da ti pojma nemašSaurman je napisao/la:Holandija se nikad nije mogla pohvaliti nekom odbranom ali ovo je dosta loše, reakcija Stekelenburga na nivou golmana iz lige Federacije.
nadam se da će danska zabiti još dva komada iako ni njih nešto pretjerano ne volim, ali eto samo zbog Aggera i zato što igraju protiv holandije
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
van Persie

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Uvedi Huntelara vidis da ovaj s' broda more ne moze pogodit !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Dobro su Holanđani krenuli u drugom poluvremenu...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kad treba pogoditi Aggerovo lice, onda je tu RvP nepogrešiv, al' kad treba opucati po golu - tu nastaju problemi.
Jbt, jesu ih stisli Holanđani, ne bih se iznenadio nekoj kontri od strane Romedahla. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za koga nam @Monolog navija na ovom Euru, osim za Svabelegenda reala je napisao/la:Nacionalista!!don_burza je napisao/la:Monolog u epizodi "Mrzim Njemacku i sve sto je Njemacko"![]()
![]()
Sramota za jednog moderatora![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nadam se da će ubaciti Huntelaara do 60. minute...
kakav pritisak Nizozemaca
.. jednostavno moraju dat gol
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- pintol_TM87
- Kontakt:
Pa kolko ovi sreće vise imaju..ajmo oranjeee trpajte levate
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Curva_SUD
- Kontakt:
Danci se polako zatvaraju, pa ih Holdandjani pokusavaju zbunit kratkim pasovima, Gol za Holandiju visi u zraku , iako ne bi volio da ga daju, nekako su mi mrski! 
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Ajmo tulipani Holandija gas idemooo 
Izbaciti sebičnog Robbena i ubaciti Huntelaara.
pintol_TM87 je napisao/la:Pa kolko ovi sreće vise imaju..ajmo oranjeee trpajte levate
Cuj levate, ljudi vode protiv holandeza, drugo ljudi uvjek igraju SP i EP'
Ako su oni levati, sta smo to onda mi???
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Curva_SUD
- Kontakt:
Adinjo je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:Pa kolko ovi sreće vise imaju..ajmo oranjeee trpajte levate
Cuj levate, ljudi vode protiv holandeza, drugo ljudi uvjek igraju SP i EP'
Ako su oni levati, sta smo to onda mi???
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.