Zabice ga Robin.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Potpuno si upravugeronimo je napisao/la:Takodjer nije lijepo biti pretjerano samouvjeren.RK Gradacac je napisao/la:Nije zabranjeno sanjatsenad_flamin je napisao/la:Eh što bi volio da Danska pobjedi

Holandjani imali 2 prilike od cega ona stativa od Robena na gresku golmana... Da Danci toliko lose stoje koliko ti mislis onda bi Holandjani sigurno napravili nesto vise. Planski su prepustili sredinu Holandjanima i sto je najbitnije udvojili im najbitnije igrace. Holandjani moraju u nastavku igrati sa 2 spica i rasteretiti napadace ali i krila i samim tim bi imali vise opcija u napaduSamoZeljo je napisao/la:Ja ne znam gledamo li istu utakmicu? Danci samo rezultatski dobro stoje a na terenu nikako. Imaju mnogo srece i to je to.... Prije ili kasnije ce potrositi srecu.totasef1 je napisao/la:Dobro Danci stoje na terenu i igraju timski.. Holandjani mogu napraviti preokret samo nekom individualnom kvalitetom i potezom.. Odbrana se pokazuje kao najslabiji dio tima...
Inace, Holandija je i timski jaka, ne samo individualno.
ako ti je golman kriv za ovaj go onda se može zaključiti da ti pojma nemašSaurman je napisao/la:Holandija se nikad nije mogla pohvaliti nekom odbranom ali ovo je dosta loše, reakcija Stekelenburga na nivou golmana iz lige Federacije.
Sad moraju krenuti na sve ili ništa što će ostaviti dosta prostora Danskoj za kontre.

Jbt, jesu ih stisli Holanđani, ne bih se iznenadio nekoj kontri od strane Romedahla.
  Jbt, jesu ih stisli Holanđani, ne bih se iznenadio nekoj kontri od strane Romedahla.  
Za koga nam @Monolog navija na ovom Euru, osim za Svabelegenda reala je napisao/la:Nacionalista!!don_burza je napisao/la:Monolog u epizodi "Mrzim Njemacku i sve sto je Njemacko"

Sramota za jednog moderatora
 i veceras za Evropske Brazilce
  i veceras za Evropske Brazilce 
 .. jednostavno moraju dat gol
 .. jednostavno moraju dat gol

pintol_TM87 je napisao/la:Pa kolko ovi sreće vise imaju..ajmo oranjeee trpajte levate

Adinjo je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:Pa kolko ovi sreće vise imaju..ajmo oranjeee trpajte levate
Cuj levate, ljudi vode protiv holandeza, drugo ljudi uvjek igraju SP i EP'
Ako su oni levati, sta smo to onda mi???

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.