Takodjer nije lijepo biti pretjerano samouvjeren.RK Gradacac je napisao/la:Nije zabranjeno sanjatsenad_flamin je napisao/la:Eh što bi volio da Danska pobjedi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Takodjer nije lijepo biti pretjerano samouvjeren.RK Gradacac je napisao/la:Nije zabranjeno sanjatsenad_flamin je napisao/la:Eh što bi volio da Danska pobjedi

Ja ne znam gledamo li istu utakmicu? Danci samo rezultatski dobro stoje a na terenu nikako. Imaju mnogo srece i to je to.... Prije ili kasnije ce potrositi srecu.totasef1 je napisao/la:Dobro Danci stoje na terenu i igraju timski.. Holandjani mogu napraviti preokret samo nekom individualnom kvalitetom i potezom.. Odbrana se pokazuje kao najslabiji dio tima...

To im je uvijek bila slaba tacka.silenT je napisao/la:nisam znao da Nizozemci imaju ovako lošu obranu

Čovjek samo proigrava stopere i bekove.
  Čovjek samo proigrava stopere i bekove.   Nema ispucavanja. Holandija je 2 stopostotne prilike imala zbog grešaka odbrane Danske (golman dodao Robbenu, Kjaer izbio loptu direktno Sneijderu na nogu), a ostalo se sve svodilo na šuteve iz daljine.
  Nema ispucavanja. Holandija je 2 stopostotne prilike imala zbog grešaka odbrane Danske (golman dodao Robbenu, Kjaer izbio loptu direktno Sneijderu na nogu), a ostalo se sve svodilo na šuteve iz daljine.   
   Mislim da bismo se mogli oko 60. minute pozdraviti sa jednim defanzivnim veznim, te da tu uleti Huntelar, što bi značilo da RvP prelazi na krilo, a Affelay u sredinu. Danska me iznenadila. Odlično se ubacuju iz drugog plana i svaki put kad pređu centar, već se gaće tresu navijačima Holandije s obzirom na njihovu odbranu.
  Mislim da bismo se mogli oko 60. minute pozdraviti sa jednim defanzivnim veznim, te da tu uleti Huntelar, što bi značilo da RvP prelazi na krilo, a Affelay u sredinu. Danska me iznenadila. Odlično se ubacuju iz drugog plana i svaki put kad pređu centar, već se gaće tresu navijačima Holandije s obzirom na njihovu odbranu.  

geronimo je napisao/la:Takodjer nije lijepo biti pretjerano samouvjeren.RK Gradacac je napisao/la:Nije zabranjeno sanjatsenad_flamin je napisao/la:Eh što bi volio da Danska pobjedi
 Jos uvijek sanjam .. Nadam se da ce izdrzati jos 45 min,ova Holandija se uzda samo u to kad ce Robben predriblat u lijevu stranu i šutati.
  Jos uvijek sanjam .. Nadam se da ce izdrzati jos 45 min,ova Holandija se uzda samo u to kad ce Robben predriblat u lijevu stranu i šutati. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.