Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Nemoj tako aco, nama treba kohezija i galvanizacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Haj nek meni daju ovu reprezentaciju tebe bi uzo za pomoćnikaVirtu4l je napisao/la:Nemoj tako aco, nama treba kohezija i galvanizacija.

Garantujem da ne bi izgubili više od 2-3 razlike od ove Njemačke usred Berlina,Stutgrata, Munchena gdje bi se već igralo

Jbo bi ja njima sve kad se šetkaju, Marković ko i Safet, samo stoji i sliježe ramenima, pa jesi ikad jbt gledo kako rukometni treneri vode utakmice, pogledaj jednom jbg utakmicu LP ili Bundeslige, trče ljudi uz teren skaču deru se u nas ništa

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Alucard je napisao/la:
Treba se zapitati zašto je to tako i zašto smo mi pokupili sve negativne manire i kaskamo za svima u svim sferama života a posebno u sportu.
Ja mislim da si nam ti jednim djelom svoga posta dao odgovor zašto kaskamo za ostalim reprezentacijama u sportu uopšte. Smatram da nije dovoljan talenat, i htijenje da bi se uspijelo u sportu, samo uporedite jednu činjenicu između nas i Njemačke i tako je u svakom sportu, ako želiš da treniraš, do prvog tima u nekom sportu u Bosni i Hercegovini daješ novac, a u ostalim državama, ljudi žive od sporta i to nam je dovoljno. Ovo je naša surova realnost. Kada shvatiš na kojoj smo poziciji u svijetu u politici, privredi, ekonomiji, diplomatiji, znanju, i svim ostalim pozitivnim manirima, uključujući i negativne, dolazimo do zaključka, da i nemožemo više. Mnogo će godina proteći dok mi dođemo na stepen današnje Njemačke u postupanju prema igračima, kao i već gore navedenim parametrima. Prije svega, i očekivanja rezultata u nekom sportu, trebaš da imaš " zdravu " državu iza sebe, i da stoji iza tebe, a mi to nemamo. I nema se šta dalje pisati. Mislim što se tiče mene

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Aco jedno lakše pitanje koji ne puše ??? 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
cak i inace kulturni njemci su nam se izrugivali pustajuci celine dion
uzas

- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Samo Pipe dolazi u obzir za narednog selektora i to u slucaju ako bude htio.... On je ovog Markovica unistavao sa mnogo manjim budzetom kojeg je Bosna imala u odnosu na Borac....aleksandar_veliki je napisao/la:Ma bjezi, od 18 reprezentativaca 15 pusi, hajde sto pusi, ali na pressu, na rucku pred selektorom, medijima, oni ne gase cigare. To je dno dna, al zapalio bi je pred Pipetom, svakako, usta bi mu je ugasio.Virtu4l je napisao/la:Nemoj tako aco, nama treba kohezija i galvanizacija.
Mada kad vidis ko sve igra za reprezentaciju ni Pipe ne bi mogao nista postici ni uz pomoc carobnog stapica....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Slazem se sa tobom Aco, napravio bi Pipe dobru ekipu za 4 godine,al koliko ja poznajem njega i njegovu porodicu ovdje u BL, cisto sumnjam da ce se on toga prihvatiti.
- gradacac10
- Kontakt:
ne podmladjuje se reprezentacija tako sto se svi stariji potjeraju, pogledajte hrvatsku kako je to fino uradila i ostali su im glavni igraci kao balic, vor, valcic... Danas najbolji igrac je bio doborac, vrazalic je bio dobar al je uradio glupost na penalu i glupost kad je 2 minute dobio, ostali svi 0... !
ma kakav pipe on je kriv sto se bosna i raspala frajer nije pogodio ni jednog igraca iz hrvatske kojeg je doveo
zato sto je imao previse prilika u reprezentaciji i nikad ih nije iskoristio, u magdeburgu mu se kicma iskrivila na klupi. mislim da je ovo njegov maximum, a to nama za bolji rezultat ocigledno nije dovoljno i moramo traziti boljeg. a trenutno u perspektivi to je karacic...lifebook je napisao/la:Zašto Doborac ???imeime je napisao/la:![]()
sad procitam da su fudbal, kosarka, rukomet bazicni sportovi, pa ni sam ne znam da li da pisem dalje.
uglavnom, selektom me jako razocarao. prce, doborac, tore, terza... hvala lijepo momci za sve, ali toliko ste sansi propustili i treba da im se fino zahvalimo. gurati ove mladje i krenuti od nule.
Ajd mi to objasni ???
Ko je to bolje odigrao od Doborca na srednjem beku...Karačić ??? Ma daj,bolan čovjek u play off-u BiH dao u deset utakmica 22 golova WTF...igračina!!!
da me pogresno ne skontas, on je dobar igrac, ali trebamo boljeg.
a imperator da valja, vec bi ga neko uzeo... koliko vidim njaradija su uzeli srbi kod sebe u strucni stab a pipeta niko

imperator, prodavac magle
lose smo odigrali niko se nije nesta posebno pokazao osmi Vrazalica (vec ga vidim u nekom njemackom klubu) sudije su nas zeznule vise puta , njemci nisu nista posebno previse smo ih se prepali igrali smo ko amateri .Onako lopte ne gube djeca steta!!!
Stojanovic nosalantan Mikic bi bolje odigrao makar bi se vise zalagao.
Prce ocajan,gubi lopte ne vraca se u odbranu steta za Terzica sigurno bi dao sve od sebe,Celica odbrana ocajna napad ok...
Doborac nije lose odigrao,Panic ocajno Malinovic bi bolje odigrao sigurno kako je bio krenuo .
Ali sudije su nam uzele neciso najmanje 10 lopti. Nije mi jasno zasto je Prce igrao prije Terzica .
Ukupno gledajuci igra ocajna guranje lopte na pivota bez razloga tu sm0 izgubili 5 lopti pa onda nosalantnost ne mogu da vjerujem!!! Nadam se da cemo bar u zetri dokazati sta znamo!!!
Stojanovic nosalantan Mikic bi bolje odigrao makar bi se vise zalagao.
Prce ocajan,gubi lopte ne vraca se u odbranu steta za Terzica sigurno bi dao sve od sebe,Celica odbrana ocajna napad ok...
Doborac nije lose odigrao,Panic ocajno Malinovic bi bolje odigrao sigurno kako je bio krenuo .
Ali sudije su nam uzele neciso najmanje 10 lopti. Nije mi jasno zasto je Prce igrao prije Terzica .
Ukupno gledajuci igra ocajna guranje lopte na pivota bez razloga tu sm0 izgubili 5 lopti pa onda nosalantnost ne mogu da vjerujem!!! Nadam se da cemo bar u zetri dokazati sta znamo!!!

- gradacac10
- Kontakt:
Ako je Karacic perspektivan, nema od nas jos 10 god nista, Malinovic i Vrazalic su ti perpektivni...
Prvo poluvrijeme se niko nije vracao u odbranu. Ponadali se momci da ce pobjediti Njemce.
Marka je trebao Tahirovica zamjeniti u 20 minuti, da malo ohladi. Nista covjek nije mogao da skine, a i ko bi mogao pored lose odbrane.
Svaka cast Vrazalicu. Malinovic bi solidno odigrao da je imao jos koji minut. Naprijed MACAK
Marka je trebao Tahirovica zamjeniti u 20 minuti, da malo ohladi. Nista covjek nije mogao da skine, a i ko bi mogao pored lose odbrane.
Svaka cast Vrazalicu. Malinovic bi solidno odigrao da je imao jos koji minut. Naprijed MACAK
trenutno nema mladjeg i boljeg na srednjem od karacica...
imperator, prodavac magle
Jos mi nije jasno zasto nema Edina Basic on je svjetska klasa !!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
gazda664 je napisao/la:Jos mi nije jasno zasto nema Edina Basic on je svjetska klasa !!
[youtube][/youtube]
Bilo bi ti jasno da si gled'o pretprosle kvalifikacije ...

Gledo sam ga kad je debitovo u prijateljskoj utakmici u Gorazdu briljiro je a prosle kvalifikacije jeste podbacijo ko i svi.On je odlican igrac bolji je i od Doborca i od Harmandica i od Karacica realno.A sto se tice Tahirovica on nije imao nekih prilika za odbrane jer su nam previse kontri istrcali i igrali smo lose odbranu!!!!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Mislim da se može razgovarati o tome da li se trebao pozvati Bašić.
Ali reći da je on svjetska klasa?! Ma daj ba, pa mi uopšte nemamo igrača koji je i blizu toga da bude svjetska klasa. Svjetska klasa su igrači tipa Karabatić, Abalo, Balić, Jicha ili Lazarov. Kakav crni Bašić i svjetska klasa.
Ali reći da je on svjetska klasa?! Ma daj ba, pa mi uopšte nemamo igrača koji je i blizu toga da bude svjetska klasa. Svjetska klasa su igrači tipa Karabatić, Abalo, Balić, Jicha ili Lazarov. Kakav crni Bašić i svjetska klasa.
Vase misljenje bi li ovaj momak mogao u reprezentaciju !!!
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ok ali on bi nam sigurno dobro doso,eto nije svjetska klasaNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Mislim da se može razgovarati o tome da li se trebao pozvati Bašić.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.