Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

nanek

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la nanek » 09 jun 2012, 17:02

E hajd vi sad meni recite ovako realno. Da li se iko ali iko iole normalan nadao casnom porazu najmanje 10 razlike ?

Ja jesam. Ali opet ona nada... :cry: :cry:

Ma kakva nada sa ovakvom repkom pisam se na ovu svoju nadu !

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 09 jun 2012, 17:03

Realno ovo je mila majka za ono kad kosarkasi igraju :D Tad je praznik glupih poteza i kosarkaskih klauna

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 jun 2012, 17:05

Ja bih volio samo da dozivim jednu od nasih repki u ovim bazicnim sportovima (fudbal, kosarka, rukomet) koja ono bas pravo izgara na terenu i koja se bori do zadnje sekunde. Da li je neko od vas gledao tekmu na njemackom ****(DSF) sto nas Krecmar podcjenjuje mamicu mu narkomansku!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 jun 2012, 17:08

Nemojte mi samo reci da ste ocekivali da mozemo dobiti Njemacku u dvije utakmice??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 09 jun 2012, 17:10

vendeta87 je napisao/la:Ja bih volio samo da dozivim jednu od nasih repki u ovim bazicnim sportovima (fudbal, kosarka, rukomet) koja ono bas pravo izgara na terenu i koja se bori do zadnje sekunde. Da li je neko od vas gledao tekmu na njemackom ****(DSF) sto nas Krecmar podcjenjuje mamicu mu narkomansku!

Gledao sam ja i pisao o tome da zbijaju sale i viceve. Mislim da nas ne podcjenjuje nego je realan.

Sto se tice teke za mene je ovo super, +11 je super realan rezultat i nismo se osramotili. U skladu nasih mogucnosti smo odigrali. Neka u Sarajevu bude + 8 za Njemce ja bi bio prezadovoljan, ali bojim se da ce svabe tu igrati ozbiljno i da ce nas natrpati. Sve do + 15 nije sramota za nas.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 09 jun 2012, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 09 jun 2012, 17:11

mislim da bi Somalija bolje odigrala,samo im daj po sendvič ,pa da vidiš kako lete po terenu

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 09 jun 2012, 17:12

razočarana moglo je bolje traljavo , šuplje,borbenost mala, koncentracija igre užas .Iskreno žao mi naših ljudi koji su satima putovali, ba brate nije ovo trening jadno!!!!Čestitam atmosferi koliko navijača naših!

Ko raštimani orekstar djelujemo! (sorry nemam riječi, daj maksimum)

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 09 jun 2012, 17:13

cuvena taktika daj Toromanovicu loptu.Lik nije lopte osjetio u 1. poluvremenu,a citava igra se na njemu bazira.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 09 jun 2012, 17:14

Je.beni baraž!

[youtube][/youtube]

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 09 jun 2012, 17:14

@bambina
Ma meni ih vala nije zao. Znaju da nemamo sanse i opet su isli, ako imaju para viska sto bi ih mi bilo zao?

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 09 jun 2012, 17:16

:shock:
sad procitam da su fudbal, kosarka, rukomet bazicni sportovi, pa ni sam ne znam da li da pisem dalje.
uglavnom, selektom me jako razocarao. prce, doborac, tore, terza... hvala lijepo momci za sve, ali toliko ste sansi propustili i treba da im se fino zahvalimo. gurati ove mladje i krenuti od nule.
imperator, prodavac magle

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 09 jun 2012, 17:17

Ja krivim Markovića...ovo je se moglo i moralo bolje odigrati...Prce prva postava,zašto da se ne bi opet naljutio...oj Bože čovjek je imao 10 teh grešaka od toga 5 u ruke Nijemaca.Prvih deset minuta dobro otvaranje utakmice do Vražalićevog penala ,e tad je sve otišlo u pm....a ovo drugo pv,ma ljudi povukli kočnicu...i budimo realni...igraju igrači iz Izviđača,borca,sloge,red armija...a ovi ostali osim Terzića i toromanovića nemaju minutaže ni po 5 minuta u svojim ¨jakim¨ klubovima...ništa ovo je naša realnost !!!
O sudijama neću komentarisati,to smo znali šta nas čeka !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 jun 2012, 17:18

Virtu4l je napisao/la: Gdje si Grahovac :lol:
Pa bolji je danas za onih 5-6 minuta bio od Enida ???

Nešto što sam ja uvidio za 3-4 minute, našem selektoru je trebalo 25 i šta da očekuješ :roll:
Nije se Kretzcmer smijao nama, nego našem selektoru ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 jun 2012, 17:20

imeime je napisao/la::shock:
sad procitam da su fudbal, kosarka, rukomet bazicni sportovi, pa ni sam ne znam da li da pisem dalje.
uglavnom, selektom me jako razocarao. prce, doborac, tore, terza... hvala lijepo momci za sve, ali toliko ste sansi propustili i treba da im se fino zahvalimo. gurati ove mladje i krenuti od nule.
De mi molim te reci sta je to tebi bazicni sport u BIH, poznato jeda se kod nas najvise raje interesuje za ova tri sporata i za to sam rekao da su bazicna.

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 09 jun 2012, 17:21

Zašto Doborac ???
Ajd mi to objasni ???
Ko je to bolje odigrao od Doborca na srednjem beku...Karačić ??? Ma daj,bolan čovjek u play off-u BiH dao u deset utakmica 22 golova WTF...igračina!!!

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 09 jun 2012, 17:22

vendeta87 je napisao/la:Ja bih volio samo da dozivim jednu od nasih repki u ovim bazicnim sportovima (fudbal, kosarka, rukomet) koja ono bas pravo izgara na terenu i koja se bori do zadnje sekunde. Da li je neko od vas gledao tekmu na njemackom ****(DSF) sto nas Krecmar podcjenjuje mamicu mu narkomansku!
Ima svako pravo da priča šta god hoće, ne igra se ovako loše u jednoj utakmici baraža s ciljem da se plasiraš na SP.

Jbga, jednostavno imaju zemlje kojima ide sport od ruke i kojima su sportski rezultati u velikom pozitivu dok imamo par zemalja koje puše na svim "frontovima" tj. u svim sportovima gdje nažalost spadamo mi. Nama neke druge stvari idu od ruke tipa: krađa, korupcija, borba za vlast, zavist, ljubomora, nacionalna mržnja itd.. Mi smo yebeni *upak Evrope a na čitavoj planeti dijelimo mjesto sa još par *upaka. Treba se zapitati zašto je to tako i zašto smo mi pokupili sve negativne manire i kaskamo za svima u svim sferama života a posebno u sportu.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 09 jun 2012, 17:26

Ova generacija je dala svoj maksimum još za vrijeme Halida Demirovića, od njih se više nema šta očekivati. Treba totalno podmladiti ekipu, ionako nemamo rezultate, tako da nećemo biti na nekom gubitku. A uz dobar rad, mogli bi za koju godinu imati reprezentaciju koja bi nas mogla dostojno prezentovati, samo treba malo istrpiti mlađe igrače. Nadam se tome ali...

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 09 jun 2012, 17:26

vendeta87 je napisao/la:
De mi molim te reci sta je to tebi bazicni sport u BIH, poznato jeda se kod nas najvise raje interesuje za ova tri sporata i za to sam rekao da su bazicna.
Eh da to nisam pročitao...možda je čovjek gledao atletiku,plivanje ili gimnastiku...

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 09 jun 2012, 17:29

Sramotno prvo poluvrijeme , al ovo je maksimum ove reprezentacije.

Pomladit jos reprezentaciju i doci ce rezultati ..

Vidi se nedostatak iskustva kod nekih igraca , previse tehnickih grešaka .
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 jun 2012, 17:32

aleksandar_veliki je napisao/la:
A vala ni ovi mladji nisu nista pokazali, Stojanovic ne igra u Borcu, frajer ga zove za repku. Lose, ne moze losije, ali mnogo toga je do trenera. Samo jedan covjek ovo moze voditi i napraviti nesto u jednom olimpijskom ciklusu. Marka je ionako v.d., lovu u torbu i po Pipeta u Toplice.
Nadam se da se Vražalić prodao u Bundesligu ovom današnjom utakmicom :P
Čelica u odbrani sjajan u drugom poluvremenu ;)

Mogo je i Marković danas napraviti bolji rezultat da je imalo imo pameti :roll:
Svi godinama imaju oproban recept za Njemce i svi ga koriste, jok jedini naš selektor izmišlja neku toplu vodu :x
Opet ponavljam previše igrača iz Borca, koji se forsiraju a nisu ništa, zašto više šanse nije dao Malinoviću dečko je ušao jedan napad i zabio gol i opet ga izvede i uvodi nekog Džonu kako već :roll: :roll:
Toromanović i Prce se forsiraju i previše kao i Tahirović danas a vidi se da nije njihov dan, probaj nešto drugo izmjeni imaš li i jednu drugu opciju u napadu ???
Terzić zvijezda :roll:

Sve su ovo pitanja bez odgovora izgleda :P
Ja sam nakon pet minuta vidio da ovako u odbrani i napadu neće ići, on čeka poluvrijeme da nešto izmjeni a mi 15-20 minuta nismo gola postigli :roll: :roll:

Pitanje je dali bi Smajlović preuzeo ekipu(ti bi to trebao znati :mrgreen: ), ima ovdje potencijala +Terzić,Grahovac, Prce(ova dvojica samo radi odbrane) mogla bi se napraviti dobra ekipa :roll:
Okosnicu napraviti od generacije 90-91 što je igrala Evropsko prvenstvo :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.