Ja jesam. Ali opet ona nada...

Ma kakva nada sa ovakvom repkom pisam se na ovu svoju nadu !
Moderator/ica: Pasha
vendeta87 je napisao/la:Ja bih volio samo da dozivim jednu od nasih repki u ovim bazicnim sportovima (fudbal, kosarka, rukomet) koja ono bas pravo izgara na terenu i koja se bori do zadnje sekunde. Da li je neko od vas gledao tekmu na njemackom ****(DSF) sto nas Krecmar podcjenjuje mamicu mu narkomansku!
Pa bolji je danas za onih 5-6 minuta bio od Enida ???Virtu4l je napisao/la: Gdje si Grahovac
De mi molim te reci sta je to tebi bazicni sport u BIH, poznato jeda se kod nas najvise raje interesuje za ova tri sporata i za to sam rekao da su bazicna.imeime je napisao/la:![]()
sad procitam da su fudbal, kosarka, rukomet bazicni sportovi, pa ni sam ne znam da li da pisem dalje.
uglavnom, selektom me jako razocarao. prce, doborac, tore, terza... hvala lijepo momci za sve, ali toliko ste sansi propustili i treba da im se fino zahvalimo. gurati ove mladje i krenuti od nule.
Zašto Doborac ???imeime je napisao/la:![]()
sad procitam da su fudbal, kosarka, rukomet bazicni sportovi, pa ni sam ne znam da li da pisem dalje.
uglavnom, selektom me jako razocarao. prce, doborac, tore, terza... hvala lijepo momci za sve, ali toliko ste sansi propustili i treba da im se fino zahvalimo. gurati ove mladje i krenuti od nule.
Ima svako pravo da priča šta god hoće, ne igra se ovako loše u jednoj utakmici baraža s ciljem da se plasiraš na SP.vendeta87 je napisao/la:Ja bih volio samo da dozivim jednu od nasih repki u ovim bazicnim sportovima (fudbal, kosarka, rukomet) koja ono bas pravo izgara na terenu i koja se bori do zadnje sekunde. Da li je neko od vas gledao tekmu na njemackom ****(DSF) sto nas Krecmar podcjenjuje mamicu mu narkomansku!
Eh da to nisam pročitao...možda je čovjek gledao atletiku,plivanje ili gimnastiku...vendeta87 je napisao/la:De mi molim te reci sta je to tebi bazicni sport u BIH, poznato jeda se kod nas najvise raje interesuje za ova tri sporata i za to sam rekao da su bazicna.imeime je napisao/la:![]()
Nadam se da se Vražalić prodao u Bundesligu ovom današnjom utakmicomaleksandar_veliki je napisao/la:
A vala ni ovi mladji nisu nista pokazali, Stojanovic ne igra u Borcu, frajer ga zove za repku. Lose, ne moze losije, ali mnogo toga je do trenera. Samo jedan covjek ovo moze voditi i napraviti nesto u jednom olimpijskom ciklusu. Marka je ionako v.d., lovu u torbu i po Pipeta u Toplice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.