Pričamo o ovim igračima koji danas igraju. Ali i da su na drugoj strani najbolji mogući igrači niko te ne spriječava da normalno dodaš loptu u ruke igraču pored sebe, a mi smo 10 takvih poslali u aut. Ovu Njemačku bi namučila i možda izbacila svaka od država Ex-Yu, a Hrvatska je favorit protiv njih.Virtu4l je napisao/la: Otkad je jedno prvenstvo mjerilo? Ne tako davno su bili prvaci Evrope, Svijeta, igrali finale na Olimpijskim igrama. Imaju najjaču rukometnu ligu na Svijetu.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Zadnja izmjena: NedozvoljenaPozicija, dana/u 09 jun 2012, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymousHD
- Kontakt:
Stid me... 

Pa imaju talenat kada pogledas repke Hr i Srb igraju igraci porijeklom iz BiH i to pravo dobro. Tu dolazi njihov talent do izrazaja+ srce.juznjak> je napisao/la:Kakav talenat ? Pare ti ne trebaju ,ok, ovo za srce . Uvijek je bilo pojedinaca koji nisu igrali srcem .dinoze je napisao/la:Ma nenmoj te se uzbudzivati, ovo je nasa realnost. Sa sport osim talenta treba volja, srce i pare. Mi imamo samo talent. Taj nas talent dodze najvise do izrazaja u repkama Hr i Srb jer tamo igra sa srcem.
Pa, od samostaljena ,ova drzava nije nikada otisla na neko prvenstvo .
Crna Gora tek sto se osamostalila ,drzava koja ima stanovnika kao Sarajevo , odmah otisla na Evropsko prvenstvo . Dosta je izgovora ,jednostavno,levati smo u svakom sportu i vozdra.
A za pare, trebas imati pare da bi napravio dobru ligu i dobar klub i tako zadrzao dobre igrace. A zasto svi sportski klubovi kod nas sluze zna se, pranje novca i kradze.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
GOOOOOOOOLLLLL!!!!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hebem ti vise ove baraze, jednostavno nemozes pobjeci od razocarenja. 

David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
izgleda da su se nasi rukometasi pripremili kao i fudbaleri... markovic je trenerska velicina kao i nas vrli sajo... nijemci ne igraju nista specijalno, ali nasi izgledaju kao amateri... za 35 minuta nismo dali dvocifren broj golova...
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Pričamo o ovim igračima koji danas igraju. Ali i da su na drugoj strani najbolji mogući igrači niko te ne spriječava da normalno dodaš loptu u ruke igraču pored sebe, a mi smo 10 takvih poslali u aut. Ovu Njemačku bi namučila i možda izbacila svaka od država Ex-Yu, a Hrvatska je favorit protiv njih.Virtu4l je napisao/la: Otkad je jedno prvenstvo mjerilo? Ne tako davno su bili prvaci Evrope, Svijeta, igrali finale na Olimpijskim igrama. Imaju najjaču rukometnu ligu na Svijetu.
@ virtu
sta je nekada bilo nikoga ne zanima.Liga puna stranaca,ali o cemu pricam sa tobom?
Jedan jedini igrac igra za repku iz kiela..
- L'Avvocato
- Kontakt:
Xtepsija je napisao/la:O kakvoj mi velesili pričamo???
Igrač više,naš napad,dodajemo nijemcima loptu....heeeej
Hvala Bogu da neko konta u čemu je stvar.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- delpiero20
- Kontakt:
Ovih 7 minuta igraju solidno u napadu
Odbrana nije na nivou jos uvijek..
Odbrana nije na nivou jos uvijek..
Evo Handanovic, godinama dobar golman istandardan.Isto ja mogu tebe pitati za nas kvalitet, pa najveca zvijezda nam godinu dana zamjena u svom timu. Ali jedan igrac ne pravi kvalitet ekipe nego ekipa, mi nemamo ni u fudbalu kvaliteta nekog posebno. Slovenci su makar uzeli srce u ruke i zajdenicki se borili pa dva puta otisli na veliko takmicenje iako imaju duplo manje stanovnika nego mi.Fudo je napisao/la:Za srce, imaju sigurno, a kvalitet eh vala nemaju. Nabroj mi te kvalitetne igrace, ovdje mislim na fudbal!!dinoze je napisao/la:Reci da se salis to za Sloveniju. Imaju oni i kvalitet i srce. Nisu dzaba bili na EP i SP.Fudo je napisao/la:Volio bi dok sam ziv da docekam da jednom odemo na neko takmicenje. Pa nemogu da vjerujem da su sve repke u regionu bolje od nas, pa i crna gora ú rukometu ode na takmicenje, koja ima 600hiljada stanovnika! Slovenija u fudbalu..Hvala bogu pa ja nisam trener, pa uzeo bi bejzbol palicu i trcao za njima u sred dvorane, nije u pitanju samo kalitet, pa slovenija u fudbalu nema igraca da valja..u pm
-
- Kontakt:
Da se skupimo mi s foruma, bolje bi odigrali od ovih jadnika sto nam drzavu predstavljaju 

Naravno da zanima. U Njemačkoj se silan novac ulaže u rukomet, jedan je od najpopularnijih sportova u toj zemlji, što automatski donosi ogromnu koncentraciju kvaliteta. Pa jedan Gensheimer na tržištu vrijedi kao naš cijeli tim.lumani je napisao/la: @ virtu
sta je nekada bilo nikoga ne zanima.Liga puna stranaca,ali o cemu pricam sa tobom?
Jedan jedini igrac igra za repku iz kiela..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- L'Avvocato
- Kontakt:
TERZIĆ: NEĆEMO RAZOČARATI, ODLUKA PADA U SARAJEVU
MARKOVIĆ: MOŽEMO OBEĆATI DA NEĆEMO RAZOČARATI
"NIJEMCI SU FAVORITI, ALI I MI IMAMO KVALITET"
ČAKIĆ: MOŽEMO SE NOSITI SA NJEMAČKOM
bruka
MARKOVIĆ: MOŽEMO OBEĆATI DA NEĆEMO RAZOČARATI
"NIJEMCI SU FAVORITI, ALI I MI IMAMO KVALITET"
ČAKIĆ: MOŽEMO SE NOSITI SA NJEMAČKOM
bruka
★★★
Reci da se salis to za Sloveniju. Imaju oni i kvalitet i srce. Nisu dzaba bili na EP i SP.[/quote]
Za srce, imaju sigurno, a kvalitet eh vala nemaju. Nabroj mi te kvalitetne igrace, ovdje mislim na fudbal!![/quote]
Evo Handanovic, godinama dobar golman istandardan.Isto ja mogu tebe pitati za nas kvalitet, pa najveca zvijezda nam godinu dana zamjena u svom timu. Ali jedan igrac ne pravi kvalitet ekipe nego ekipa, mi nemamo ni u fudbalu kvaliteta nekog posebno. Slovenci su makar uzeli srce u ruke i zajdenicki se borili pa dva puta otisli na veliko takmicenje iako imaju duplo manje stanovnika nego mi.[/quote]
Uhh jesi mi reko za kvalitet, jesi to googliro za golmana
..Handanovic i ko jos??? Pa skad usporedis sve nase igrace naprema njihovim svaki nas je bolji i to dosta, tako da je kvalitet na nasoj strani! Ja iskreno samo znam za Handanovica i jednog igraca iz prosjecnog kluba iz njemacke i neznam vise za ijednog igraca slovenske repke.. tj.kvalitet nije u pitanju. U pitanju je sto nasi igraju preko kurca a njihovi srcem
Za srce, imaju sigurno, a kvalitet eh vala nemaju. Nabroj mi te kvalitetne igrace, ovdje mislim na fudbal!![/quote]
Evo Handanovic, godinama dobar golman istandardan.Isto ja mogu tebe pitati za nas kvalitet, pa najveca zvijezda nam godinu dana zamjena u svom timu. Ali jedan igrac ne pravi kvalitet ekipe nego ekipa, mi nemamo ni u fudbalu kvaliteta nekog posebno. Slovenci su makar uzeli srce u ruke i zajdenicki se borili pa dva puta otisli na veliko takmicenje iako imaju duplo manje stanovnika nego mi.[/quote]
Uhh jesi mi reko za kvalitet, jesi to googliro za golmana

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- gradacac10
- Kontakt:
0/4 tore :s
Ne vazi ovo.
Nije Crlja verifikovao.
Nije Crlja verifikovao.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Treba sljedece kvalifikacije skupiti samo igrace maldje od 23 godine i praviti nesto za buducnost!!!
Ove Prce,Toromanovic & Co rastejerati palicom...
Ove Prce,Toromanovic & Co rastejerati palicom...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- delpiero20
- Kontakt:
Evo mozda sada sanse da ovdje spustimo...Ako ovako nastave moglo bi se spustiti
Hajmo odbranu!!!

Hajmo odbranu!!!
Toromanovic od ove godine igra u Spaniji za ekipu Wisle

SPAHO **** ti uciteljicu

SPAHO **** ti uciteljicu

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Da ne bude totalna negativa,Vražalić dobar!!!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.