AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Poceli pregovori Rui Costa -Galliani :Milan ponudio 13 miliona eura + 2 miliona eura bonusa i Taye Taiwo.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Mislim da nisi upravu za ronalda, on sigurno jeste odlican igrac i svakom klubu bi dosta pomogao al mislim da nema smisla davati toliki novac za jednog igraca (cak i ako arap kupi dionice milana) ,bolje bi bilo za taj novac kupiti 4-5 odlicna igraca.francobaresi je napisao/la:Molim samo Boga za dan kad će u svim svjetskim novinama pisati " Milan preuzet od strane Arapa "meho-medo je napisao/la:Nece Modric kod nas mislim da ce on ostati u EPL ,a Berlusconi uvidio da se sam ne moze nositi sa Arapima, Rusima i Perezom ,pa sada skonto kako da dodje do novcaTitova-Juga je napisao/la:
I ja sam svakako za Arape, ipak je Berlusconi vec odavno odustao od ulaganja u klub a to se osjeti na trofejima, (kojih nema). Eriksen, Modric, itd... Svi se slazemo da nam fali kreacije pogotovo kako je sad i Seedorf otisao.a iako lično ne volim Ronalda ali njegov dolazak u Milan bi bio strašan pogodak , pogotovo sa marketinške strane odnosno prodaje dresva , punjena stadiona itd ... A Berlusconi se itekako može nositi sa Arapima a pogotovo sa Perezom ( jer je od njega jedno 5 puta bogatiji ) ali problem je što čovjek više ne želi ulagati ...

David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
dajte ljudi šta vam je kakav ronaldo kakvi bakraći spustite se na zemlju. baš će berlu za 200m dati četvrtinu dionica pa nije on fahrudin radončić da su to neke strašne pare za njega. ipak je i on težak 9 milijardi eura barem ovo što se zna ali se za razliku od ovih ostalih oligarha ne rasipa se parama kada je milan u pitanju jer ih je berlu pošteno i krvavo zaradio a bunga bunga je pravo skupa
da je dovesti lijevog beka, možda i desnog, kvalitetnog trequartistu, jednog mladog perspektivnog stopera, zamjenu za van bommela i možda zamjenu za robinha i to bi bio odličan mercato jer milan i ovako ima odličan tim samo fali tu još neki kvalitativni iskorak. kad će taj kraj augusta

da je dovesti lijevog beka, možda i desnog, kvalitetnog trequartistu, jednog mladog perspektivnog stopera, zamjenu za van bommela i možda zamjenu za robinha i to bi bio odličan mercato jer milan i ovako ima odličan tim samo fali tu još neki kvalitativni iskorak. kad će taj kraj augusta

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- muha milanez
- Kontakt:
E baš tako, da ovi arapi prvo hoće dat pare, onda bi se moglo pričat šta i kako.. sve do tad.. uzalud i bezz e se zamaramo.. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sto se tice stopera, negdje sam citao da je milan poslao ponudu za brazilca Dede-a, bilo bi odlicno kada bi on dosao.Inace ja sam ga doveo u milan na fifi 12.baresi#6 je napisao/la:dajte ljudi šta vam je kakav ronaldo kakvi bakraći spustite se na zemlju. baš će berlu za 200m dati četvrtinu dionica pa nije on fahrudin radončić da su to neke strašne pare za njega. ipak je i on težak 9 milijardi eura barem ovo što se zna ali se za razliku od ovih ostalih oligarha ne rasipa se parama kada je milan u pitanju jer ih je berlu pošteno i krvavo zaradio a bunga bunga je pravo skupa![]()

David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
E sada da je posteno i krvavo zaradio taj novac dalo bi se diskutovati ,ipak je on bio politicar ,a arapi nece dati 200 m nego valjda 500 a 200m bi odma bilo ulozeno u transferebaresi#6 je napisao/la:dajte ljudi šta vam je kakav ronaldo kakvi bakraći spustite se na zemlju. baš će berlu za 200m dati četvrtinu dionica pa nije on fahrudin radončić da su to neke strašne pare za njega. ipak je i on težak 9 milijardi eura barem ovo što se zna ali se za razliku od ovih ostalih oligarha ne rasipa se parama kada je milan u pitanju jer ih je berlu pošteno i krvavo zaradio a bunga bunga je pravo skupa![]()
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
http://www.rossoneriblog.com/2012/06/09 ... or-acerbi/" onclick="window.open(this.href);return false; izgleda da stiže acerbi
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Gattuso pojačava Glasgow Rangerse
Gennaro Gattuso, legendarni fudbaler AC Milana, mogao bi ovoga ljeta pojačati redove Glasgow Rangersa
Gennaro Gattuso, legendarni fudbaler AC Milana, mogao bi ovoga ljeta pojačati redove Glasgow Rangersa

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
baš čudno. koliko sam upoznat rangersi ne mogu godinu dana dovoditi igrače starije od 18.godina radi bankrota
acerbi će u milan uvjeren sam samo mi se ne sviđa što su rastegli tu sagu.

acerbi će u milan uvjeren sam samo mi se ne sviđa što su rastegli tu sagu.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Arapi kupuju Milan, Ronaldo oblači dres Rossonera? 

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Ma prijatelju prica se o tome vec par dana,to ti mediji nagadjaju za Ronalda,a ima govora o ulasku ovih arapa u klub,iduce sedmice bi trebao biti sastanak sa Silviom da se proda odredjeni broj dionica njima.RedDevilS je napisao/la:Arapi kupuju Milan, Ronaldo oblači dres Rossonera?
Warrick je napisao/la: Ma prijatelju prica se o tome vec par dana,to ti mediji nagadjaju za Ronalda,a ima govora o ulasku ovih arapa u klub,iduce sedmice bi trebao biti sastanak sa Silviom da se proda odredjeni broj dionica njima.
dakle potvrda nonsensa koje novinari pišu jer nemaju šta drugo. valjda će kad italija krene igrati na euru zaboraviti na ove glupostiThere have been some absolutely ridiculous articles about Milan and the sheikhs in Corriere dello Sport recently and today is no exception.
Al Maktoum’s Italian representative, Gianluca Laliscia, has declared that Al Maktoum isn’t interested in getting involved with football.
Laliscia: "No other meeting in Italy has been planned or even considered."
Laliscia: "Mohammed bin Rashid Al Maktoum has never showed any personal interest in football - not in the past and not now."
Laliscia: "There are no meetings planned with anyone in football, as Al Maktoum isn't interested in football at any level."

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- senad_flamin
- Kontakt:
Pa onog Didaca Vilu' smatraju jednim od najboljih bekova u španskoj ligi ,hoće ga Valencia,Malaga,Liverpool a kod nas igra Mesbah. Pa trebali su mu dati više šanse da se navikne na talijanski fudbal. Sad će se vratit sa posudbe i odma će ga prodati,žalosno jbt igrač je mlad 23 god,može napredovati sigurno.
-RIVALDO-
- Titova-Juga
- Kontakt:
Od silnih špekulacija u kojima neće na kraju biti ni 1% istine me stvarnooooo zaboli glava... 

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
http://www.footballpress.net/index.php? ... sel=103675" onclick="window.open(this.href);return false;
bio bi najbolji transfer u povijesti kluba kad bi doso. samo nemamo mi para za njega
bio bi najbolji transfer u povijesti kluba kad bi doso. samo nemamo mi para za njega

Drug za pare se ne brini, ako arap kupi dionice bit' ce ludnica.nesta13 je napisao/la:http://www.footballpress.net/index.php? ... sel=103675

David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
cini se da bi mogli izgubiti Strootmana u Unitedu su jos uvijek zainteresirani za Strootmana. mogao bi se ubrzo postici dogovor i ovaj preci u united za 17 miljuna eura
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- IlPrincipe
- Kontakt:
sve je to fino strootman i ostali ali ja vam garantujem životom dok milan ne riješi napokon te jbn bekove nemamo se čemu nadati. a što se ville tiče nema od njega ništa. u španiji su odbrane smiješne pa antonini je protiv barce bio najbolji igrač u onoj jednoj utakmici pametnom dosta. on bi gore bio top bek 

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.