FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

barca_87
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la barca_87 » 09 jun 2012, 02:43

Doskorašnji napadač Seville, Frederic Kanoute, izjavio je da vjeruje da Leo Messi nije sa ove planete te da je Guardiolina Barcelona najbolja fudbalska ekipa ikada.

"On nije čovjek, on je sa druge planete. Igrao sam protiv njega nekoliko puta i stvarno je čudesan - nije kao i svaki drugi igrač," rekao je Kanoute za Fifa.com sajt te dodao "isto kao što je Barcelona na jednoj strani, a ostali klubovi svijeta, tako je i Messi na jednoj strani, a ostali Barçini igrači na drugoj."
"On radi stvari koje niko drugi ne može. Nevjerovatan je. Kada se za nekoliko godina prisjetim svoje fudbalske karijere, sjetit ću se da sam igrao protiv Guardioline Barcelone. U tom trenutku ću zaključiti da sam igrao protiv najboljeg fudbalskog tima ikada. Ne volim gledati fudbal na TV-u, ali kada je Barcelona u pitanju redovno napravim presedan."
"Fudbalski svijet mora biti sretan što ima ovakvu ekipu.", zaključio je bivši reprezentativac Malija.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 jun 2012, 02:56

Prema pisanju BILD-a postoji interes Barcelone za Klose-a, jer Vilanova u svojim redovima zeli iskusnog napadaca, a njegov agent prema BILD-u uopste nije demantovao to pisanje.
Prema njihovim rijecima Klose je zadovoljan u Laziu i Rimu, ali razmislja o odlasku zbog stalnih skandala koji potresaju Italijanski fudbal.

Gledajuci i sportske i financijske aspekte mislim da bi Klose bio najidealnije rijesenje za Barcu, ali ostaje da sacekamo kraj EP-a kada ce se isti izjasniti o svojoj buducnosti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 jun 2012, 09:17

Nakon prodaje Etoa nikako mi nije jasno da se trazi novi klasicni napadac kad se igra sadasnje postave ne zasniva na tom tipu igraca. No mozda dolazi do promjene pristupa igri sto mi se toliko i ne svidza.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 09 jun 2012, 11:46

Bob van Persie (Robinov otac): ''Barça? Messi je tamo, ne bi imalo smisla da im se pridruži. Madrid? To nije tim, to je skupina zvijezda.''

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 jun 2012, 11:55

Tuzla950 je napisao/la:Bob van Persie (Robinov otac): ''Barça? Messi je tamo, ne bi imalo smisla da im se pridruži. Madrid? To nije tim, to je skupina zvijezda.''
Nije li ovo malo glupa izjava.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 jun 2012, 13:42

MrHc je napisao/la:Nema veceg kolca od Adriana (LB iz Barce ) .... znaci Alba kakav god da je nije gori. Adriano nema desnu nogu , nije u stanju da pretrci igraca da ga predribla, nema kvalitetan centarsut ... nema ja mislim ni dvije asistencije ili dva gola u cijeloj sezoni .... Znaci moj definitivno najlosiji igrac u Barceloni !!!
e svasta cu i ja procitati na ovoj stranici jebote . Adriano ( LB iz Barce ) nema desnu nogu ? Znas li ti momak , djecace sta god da si , da su Adriano i Pedro dva ponajbolja igraca na svijetu sto se tice igre s obe noge ? Pratis li ti Barcu uopce ? Adriano je ove sezone nekih tisucu puta s bocne strane "zasjekao" u sredinu i uputio odlican sut DESNOM nogom ? Asistirao Messiju protiv Real Madrid u superkupu spanjolske takodjer desnom nogom ?! Jedan je od boljih driblera u Barci sto se tice preciznosti i brzine driblinga , centarsut mu je bolji i od alvesovog i abidalovog .
Toliko o tome sto pratis Barcelonu ...

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 09 jun 2012, 13:57

Furymaker je napisao/la: e svasta cu i ja procitati na ovoj stranici jebote . Adriano ( LB iz Barce ) nema desnu nogu ? Znas li ti momak , djecace sta god da si , da su Adriano i Pedro dva ponajbolja igraca na svijetu sto se tice igre s obe noge ? Pratis li ti Barcu uopce ? Adriano je ove sezone nekih tisucu puta s bocne strane "zasjekao" u sredinu i uputio odlican sut DESNOM nogom ? Asistirao Messiju protiv Real Madrid u superkupu spanjolske takodjer desnom nogom ?! Jedan je od boljih driblera u Barci sto se tice preciznosti i brzine driblinga , centarsut mu je bolji i od alvesovog i abidalovog .
Toliko o tome sto pratis Barcelonu ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 09 jun 2012, 14:27

Ne vidim nista smjesno , sem toga sto ispadas ti budala.Momak je u potpunosti u pravu.Pedro je igrac koji moze sve tri pozicije u napadu podjednako dobro igrati a njegov sut ljevom ili desnom nogom je podjednako dobar.Da si pogledao 3 utakmice Barcelone u kojima Pedro igra , znao bi o cemu je rijec.U karijeri je postigao prakticno identican broj golova lijevom kao i desnom nogom.Adriano je bek koji moze igrati odlicno na obe strane pa cak i u veznom redu(na krilu).U pravu je kada kaze da su mu i lijeva i desna noga gotovo podjednako vjeste.Ne kao u Pedra ali za jednog beka vise nego odlicno ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

edibarca
Kontakt:

Post Postao/la edibarca » 09 jun 2012, 14:32

Za Albu bi najbolje bilo da Barcelona Valenciji da 12 miliona eura,i da potpise ugovor na pet sezona i da dobija placu 3 miliona eura po sezoni,bas kao sto su napisale katalonske sportske novine
Ljiljani zlatni pjesma se ori navija cijeli stadion,
nad nama nebo ima da gori jer ti si Bosno sampion.

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 09 jun 2012, 16:22

Saurman je napisao/la:
Tuzla950 je napisao/la:Bob van Persie (Robinov otac): ''Barça? Messi je tamo, ne bi imalo smisla da im se pridruži. Madrid? To nije tim, to je skupina zvijezda.''
Nije li ovo malo glupa izjava.

Ovo je čista istina :!:

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 09 jun 2012, 16:24

Tuzla950 je napisao/la: Ovo je čista istina :!:
Cista istina je jedino to da ti nemas pojma o nogometu, jer da imas ne bi se brukao pisuci ovakve blasfemije.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 jun 2012, 16:28

Ako je Real nekada,vise nego ikad licio na tim to je bilo zadnje dvije godine.
A Ozil,Angel,KArim i Khedira su se usput razvijali i svakako nisu dosle kao potvrdjene zvijezde.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

camp
Kontakt:

Post Postao/la camp » 09 jun 2012, 16:35

Jah Bob van Persie je jako strucan i kompetentan da ocjenjuje Real Madrid kao nekakvu skupinu zvijezdica (koji je btw. prvak najjace lige svijeta sa 100 bodova na kontu i 121 postignutim golom - nažalost nas culesa :? ). A upravo je obratno, konacno je Madrid razyebao tu svoju politiku pravljenja tima sa nekakvim zvijezdicama, vec konacno napravio tim konkurentan jednoj Barci...strucan je taj Bob van Persie pravo, valjda misli da mu sincina igra u pravom klubu kojem je krajnji domet borba za 3-4 mjesto.

I šta je on umislio?? da Barca i Real bale za njegovim sinom koji je u 29 godini konacno odigrao jednu vrhunsku sezonu....ko da od sincine nema boljih i kvalitetnijh igraca :lol: mislim, takva mu je izjava.
Hajd ti decko ostani tamo gdje i trebaš ostati.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 jun 2012, 16:51

camp je napisao/la:Jah Bob van Persie je jako strucan i kompetentan da ocjenjuje Real Madrid kao nekakvu skupinu zvijezdica (koji je btw. prvak najjace lige svijeta sa 100 bodova na kontu i 121 postignutim golom - nažalost nas culesa :? ). A upravo je obratno, konacno je Madrid razyebao tu svoju politiku pravljenja tima sa nekakvim zvijezdicama, vec konacno napravio tim konkurentan jednoj Barci...strucan je taj Bob van Persie pravo, valjda misli da mu sincina igra u pravom klubu kojem je krajnji domet borba za 3-4 mjesto.

I šta je on umislio?? da Barca i Real bale za njegovim sinom koji je u 29 godini konacno odigrao jednu vrhunsku sezonu....ko da od sincine nema boljih i kvalitetnijh igraca :lol: mislim, takva mu je izjava.
Hajd ti decko ostani tamo gdje i trebaš ostati.
slika
Drago mi je da ima još ljudi koji nisu poludili za jednim čovjekom nakon jedne sezone i to u 29 godini što si ti spomenuo :D
Nema mjesta ni u jednom od 2 najjača kluba na svijetu pa stari daje glupe izjave :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 jun 2012, 20:22

Otac mu uopste nije to izjavio al haj eto ..

I sta su to mozda Benzema ili Higuain bolji od Van Persia ? :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 jun 2012, 20:33

M4kaveli je napisao/la:Otac mu uopste nije to izjavio al haj eto ..

I sta su to mozda Benzema ili Higuain bolji od Van Persia ? :lol:
Bingo 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 jun 2012, 20:34

pa iskreno ja bi obojicu uzeo prije van persiea , mladji su a razlika u kvaliteti nije toliko velika , u skorije vrijeme obojica ce prestici Van Persiea ...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 jun 2012, 20:35

Vidjeli smo maloprije tog velemajstora Van Persie-a, lik ne može loptu pogodit', zamal' nogu lik ne s*eba.
M4kaveli je napisao/la:I sta su to mozda Benzema ili Higuain bolji od Van Persia ?
A šta je to RVP, svetac nekakav? Pa imao je i Higuain jednu sezonu iz snova za Real Madrid, možemo ih poredit' sad?
Ne kažem da su Benz i Higuain bolji igrači od njega, al' brate nije ni on sad nekakav Bog, sve je to u 5 grama, sva troj'ca...

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 jun 2012, 20:40

Nisam ja rekao da njih dvojica nisu imali odlicne sezone, nit sam rekao da je Persie Bog :D
Al uporedi malo tehniku,sut,dribling i zracni duel pa vidi ko je bolji ( bar za nijansu ) ..
..kao i ko u kojem klubu igra, i to ko igra iza ledja Benza i Higuaina a ko iza Van Persia .
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 jun 2012, 20:42

Pa možda i jest upravo to razlog što ova dvoj'ca nisu tako napuhani medijski kao RVP, zato jer imaju Ronalda iza sebe, te ih on stavlja u tu sjenu...

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.