Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Edin.-
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Edin.- » 08 jun 2012, 21:13

Pa i mnogi veci golmani od njeg su grijsili, pravili gluposti.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 08 jun 2012, 21:18

Jbg,loša utakmica za njega,i kod prvog gola je napravio kiks..

Al zbo ovog ga gotivim..

slika

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 08 jun 2012, 21:30

Arshaaaaviiiiiin :o Pa Wengeru vrati ga tako ti Boga, i stavi ga na AM s mogucnoscu da ide na krilo moliiiim teeeeeee, tu je zvijeeer :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 08 jun 2012, 21:39

Arsha igra dobro... super, lakse ce se prodati :)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 jun 2012, 21:42

Zvijer je dok hoce a onda dodje perioda da kad ga nema nigdje. Da je htio bio bi jos bolji igrac, ovako steta.
Celik!3,2,2.

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 08 jun 2012, 21:53

Saurman je napisao/la:Davno sam pisao da je Szczesny kiks golman i to se danas opet potvrdilo.

ciji li si ti kiks da mi je znat. :?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 jun 2012, 21:54

nedim1993 je napisao/la:o čemu pričamo tačno. Kiks jest, al je činjenica da bi poljska vjerovatno izgubila da nije dobio crveni, a i odbrana je glupa totalno. Znači 1 v 1 je bila situacija ni iz čeg.
Ako bismo tražili grešku, onda je to kod izjednačujućeg gola, jer su i on i stoper pogriješili (nisu se usaglasili), mada je prije toga odbrana pukla preko Boenisheve strane. Penal? Nema se tu šta uraditi. Čovjek izašao 1 na 1 i to je ili gol ili penal. Odlično za Poljsku je što je na kraju bila ova druga solucija.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 08 jun 2012, 22:30

Pljujte po Szczesnyu, frajer će biti jedan od boljih svjetskih golmana. Mlad je i ima mjesta za napredak a vi čekate svaku da ga popljujete. Spudsi vi se ponajmanje trebate javljati :lol:

Btw, Dzagoev je zvijer, znam da smo se dovodili u vezu sa njim posljednje ljeto, Arshavin bi ga mogao malo lobirati i da ga dovedemo u Arsenal :mrgreen:

http://www1.skysports.com/football/news ... th-Toffees" onclick="window.open(this.href);return false;

Dovodi se u vezu sa nama i sa Evertonom. Kaže da su mu najdraži klubovi u Engleskoj Everton i Arsenal. Dobar igrač, playmaker i dobro bi nam došao. Gledao sam ga par puta u Schalkeu, odličan igrač.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 08 jun 2012, 23:00

Ja ipak mislim da ce ostat samo na tome "dovodili se u kontakt sa njim".

siromah
Kontakt:

Post Postao/la siromah » 09 jun 2012, 00:20

Evo i babuka je na nasoj strani

Nakon što se povodom sudbine svog sina, oglasila majka Robina van Persieja, koja ga je zamolila da ostane u Arsenalu, sada je to učinio i napadačev otac, Bob van Persie.

Otac je analizirao šanse njegovog sina da se priključi Barceloni ili Realu na sljedeći način: ''Što bi moj sin išao u Barcelonu. Pa oni imaju Messija, Robin im ne treba. A Real, oni su samo grupa zvijezda, nema timske igre. Moj sin je timski igra, tamo nebi imao šta da radi''.

Bob van Persie je dodao i to da je budućnost njegovog sina u Engleskoj, i to samo u Arsenalu, jer se on osjeća kao Topnik, što će uvijek i biti, prenosi Sport.es.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 jun 2012, 02:55

[youtube][/youtube]
Ja bih vise volio ovog momka vidjeti u Arsenalu nego M'vilu. Ovaj je prava borbena masina na sredini. I jos ako Bartley dobije sansu u odbrani, onda cemo opet gledati tuce na terenu :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 09 jun 2012, 09:06

Slazem se Capoue je odlican igrac, nekako mi se kao tip igraca vise dojmi. A sigurno bi bio i jeftiniji :D Eh sad trazi ga i Inter, koliko ce ko biti konkretan ostaje tek da vidimo

gunnerfan
Kontakt:

Post Postao/la gunnerfan » 09 jun 2012, 11:11

Kad sam pisao da vratimo Arshavina ako se dokaze na Euru mnogi su mi se smijali ovdje al' et' neka ih .. xD
Sto se tice golmana , Vojčeh ce biti , ako vec i nije , jedan od 5 najbolji golmana svijeta . Sto se tice ovog Saurmana ( on navija za Munchen , ja msm ) mi bar za golmana nismo dali oko 20 miliona , pa se ti sad malo skontaj :*
Dzagoeva pod hitno dovest :p mada od tog nema nista ..
Nac' jednog beka na Euru i Giroud , zajedno sa ovim zadnjim veznim nesto s C , i meni vise niko ne trebe xD
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 jun 2012, 15:16

Arshavin se probudio, proradice :? .Szczesny jedan od TOP 5 svjetskih golmana :o .Dječače ti haman k'o i Leo Messi nisi sa ove planete.Pa jess cuo za Neura,Ikera,Čeha,Buffona ii ima njih jos sepet mrsko mi nabrajat.Svasta u Bozijoj bašči.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 jun 2012, 15:22

Szczecny nije kriv za penal, imao je dvije opcije da primi gol ili skrivi penal i dobije crveni, odabrao je drugo kockao se i pogodio. kriva je amaterska odbrana smijesnih poljaka koja je ispala sa amaterskom ofsajd zamkom.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

gunnerfan
Kontakt:

Post Postao/la gunnerfan » 09 jun 2012, 15:37

Pazi sta sam ja rekao !! Vojčeh ce biti , ako vec nije , medzu top 5 .
A sad pogledaj za 2 godine , ide Bufon , ide Cech , ide Iker .. Ti mislis da Vojčeh nece popunit neko od tih mjesta medzu top 5 ??
I da molim te nemoj da balis , ako si dosao na temu samo da provociras onda od**bi u skokovima !
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 09 jun 2012, 16:00

Djuro se dovodi u kontakt sa Napolijem. Nekako sam siguran da ce Johan otici iz Arsenala (i vrjeme mu je).

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 jun 2012, 16:22

gunnerfan je napisao/la:Pazi sta sam ja rekao !! Vojčeh ce biti , ako vec nije , medzu top 5 .
A sad pogledaj za 2 godine , ide Bufon , ide Cech , ide Iker .. Ti mislis da Vojčeh nece popunit neko od tih mjesta medzu top 5 ??
I da molim te nemoj da balis , ako si dosao na temu samo da provociras onda od**bi u skokovima !
Ne mozes provocirat navijace Arsenala.Msm Venger je zaduzen za tu ulogu.Sve te godine ostavlja vas bez trofeja, sva ta transfer politika, sve te zvijezde koje su vas napustile trazeci srecu negdje drugo i jos masu toga.Napis'o bi ti jos svasta al neces razumit.Mozda, kad izadjes iz puberteta.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 jun 2012, 16:26

Centre forward je napisao/la: Ne mozes provocirat navijace Arsenala.Msm Venger je zaduzen za tu ulogu.Sve te godine ostavlja vas bez trofeja, sva ta transfer politika, sve te zvijezde koje su vas napustile trazeci srecu negdje drugo i jos masu toga.Napis'o bi ti jos svasta al neces razumit.Mozda, kad izadjes iz puberteta.
Uredu sve to, nego kako je svake godine uloziti novce i novce i onda gledati jednu ekipu koja nije potrosila ni 10 miliona kako osvaja tvoje prvenstvo, koje je btw trece tek u svijetu, iza onog u kojem Arsenal igra. Imati u ekipi dva igraca koja se pobiju radi jednog slobodnog udarca.
Celik!3,2,2.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 jun 2012, 16:42

AllGunsBlazing je napisao/la:
Centre forward je napisao/la: Ne mozes provocirat navijace Arsenala.Msm Venger je zaduzen za tu ulogu.Sve te godine ostavlja vas bez trofeja, sva ta transfer politika, sve te zvijezde koje su vas napustile trazeci srecu negdje drugo i jos masu toga.Napis'o bi ti jos svasta al neces razumit.Mozda, kad izadjes iz puberteta.
Uredu sve to, nego kako je svake godine uloziti novce i novce i onda gledati jednu ekipu koja nije potrosila ni 10 miliona kako osvaja tvoje prvenstvo, koje je btw trece tek u svijetu, iza onog u kojem Arsenal igra. Imati u ekipi dva igraca koja se pobiju radi jednog slobodnog udarca.
Znas iritira tvoje neznanje al bas.Kad vec sponinjes to "novce i novce" nadam se da ne mislis na Bayern.Pa cak i u nekom selu u Ugandi u kojoj postoji jedan jedini TV(crno - bijeli) znaju kakva je politika Bayerna, da nije rasipnicka.Kad vec pricas o kvaliteti engleske lige(za koju smatras da je 1 al' to je tvoje misljenje) jesil' se zapit'o koliko je engleske u svemu tome.Pa najjaci engleski klubovi nisu engleski(sve je to ruska odnosno arapska nafta il' ti ga Bože američki lopovski kapital).Ako BvB nije potrosila ni 10 mil. a uzela Bundesku onda kapa dole.Pa danas se pola Evrope bori za njihove igrace.Bayo je bio previse raširen u ovoj malo je rec nesretnoj sezoni al iduce stvari dolaze na svoje mjesto.Pratis li svjetske medije, tržisnu ekonomiju u kome se govori da je BL najzdravija na svijetu i sta sve jos da ne idemo u OT.Malo je problematicno i sto je Arsenal bacen na stranu jer polako gubi kontinuitet u kvaliteti i vidno zaostaje za engleskom elitom.Nasri,Adebayor,Clichy svi su otisli u borbi za trofeje(Otici ce i RVP-siguran sam).Scontaj se jel' neko moze kupit Bastiana,Rooberija,Lahma.Ne moze care.Niti ce.A za te sto su se potukli :? , msm da Arsenal k'o i ti mogu samo sanjati o njima ;)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.