ultra@rajvosa je napisao/la:Svako ima svoje misljenje,al vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu...
Naravno , prvenstvo je tek počelo , za 2 kola sve se može okrenuti ....!!!
Moderator/ica: vlakanje
ultra@rajvosa je napisao/la:Svako ima svoje misljenje,al vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu...
Pa gdje si zmaje...hebem mu misa, izgleda opet vas pokradose danas u Uskoplju protiv renomirane i uvijek neugodne Slogezmaj_Bosne je napisao/la:Ej, zaboravio sam vam prognozu za utakmicu sa S.Slavijom. Pobijedit će Borac sa dva penala više od S.Slavije.
hvala na informaciji, nisam pratio jer sam ovdje u gradu bio sa pola prve ekipe Zvijezde. Taj duel je već predan bio, ali su se rezervisti potrudili da ga malo začine i sa penalimaSchlager je napisao/la:Pa gdje si zmaje...hebem mu misa, izgleda opet vas pokradose danas u Uskoplju protiv renomirane i uvijek neugodne Slogezmaj_Bosne je napisao/la:Ej, zaboravio sam vam prognozu za utakmicu sa S.Slavijom. Pobijedit će Borac sa dva penala više od S.Slavije.
Banjaluka,Banja Luka....Green XXL je napisao/la:Hmmm, banjaluka kume, prvo i osnovno, Banja Luka se piše odvojeno i velikim slovom, de mi samo reci koliko ti je bilo potrebno da se ušteliš da pričaš ekavicu kao pravi Srbijanac!?
Samo da kazem onom @ultra@rajvosa da NIGDJE Zelju ne ubrajam u favorite ali ako ti mislis da jeste hvala ti na tome, imas pravo na svoje misljenje ..Schlager je napisao/la:Zasto?
Ko su po tebi favoriti?
Volim kad nismo favoritijovanbl je napisao/la:hmm ovako ja vidim to za bodove u narednim kolima >
borac slavija, tu je realno uzeti bod, (tri bi bila premija ) ne vidim mogucnost da slavija dobije ovakav borac
borac zeljo, tu su realna tri boda, mislim da uz duzno postovanje zeljo nema sta traziti u banjakluci kad su bodovi u pitanju, treba rcunati na to da ce stadion opet biti prepun, euforija i to, nema sanse da ovakav zeljo otkine bod borcu u banjaluci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.