Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Maxi still at Liverpool
Maxi Rodriguez has dismissed reports he has left Liverpool following rumours he had joined Newell's Old Boys in his native Argentina.
Maxi Rodriguez has dismissed reports he has left Liverpool following rumours he had joined Newell's Old Boys in his native Argentina.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Glupan.Carlo je napisao/la: Dave Whelan: "Mohamed Diamé has a very serious problem with his heart. Keep that heart machine within 50 yards of him all the time."

1. Brad Jones GK
2. Jose Reina GK
3. Alexander Doni GK
4. Peter Gulacsi GK poslati na posudbu;
5. Glen Johnson RB
6. Daniel Agger CB
7. Danny Wilson CB prodati Motrevellu;
8. Jamie Carragher CB
9. Martin Kelly RB
10. Conor Coady DMF poslati na posudbu;
11. Martin Skrtel CB
12. Jon Flanagan RB poslati na posudbu;
13. Andre Wisdom CB poslati na posudbu;
14. Jack Robinson LB poslati na posudbu;
15. Jose Enrique LB
16. Sebastian Coates CB
17. Steven Gerrard CMF
18. Maxi Rodriguez RM raskinuti ugovor;
19. Jay Spearing DMF poslati na posudbu;
20. Lucas Leiva DMF
21. Jonjo Shelvey CMF poslati na posudbu ili ga gurati na poziciju DMF;
22. Charlie Adam CMF
23. Jordan Henderson CMF
24. Stewart Downing LW
25. Joe Cole AMF dati mu ispisnicu ili ga poslati na posudbu;
26. Dani Pacheco CMF ispisnica;
27. Nathan Eccleston FW ispisnica;
28. Raheem Sterling LW poslati na posudbu;
29. Alberto Aquilani CMF prodati ga bilo kome;
30. Luis Suarez FW
31. Andy Carroll FW
32. Craig Bellamy FW
Treba nam rezervni lijevi bek ( Ally Sissoko ), vezni igrač ( Sigurdson ), dva desna krila ( Adam Johnson i Moses ), jedno lijevo krilo ( Gaston Ramires ) i rezervni napadač ( Dembsey ).
“I don’t know for now (whether I will move), but there’s a link for me to Liverpool, Chelsea and some other clubs in England. If the offer is cool, why not, I will move,” he said in an interview with MTN Football. Ovo je danas izjavio Moses.
2. Jose Reina GK
3. Alexander Doni GK
4. Peter Gulacsi GK poslati na posudbu;
5. Glen Johnson RB
6. Daniel Agger CB
7. Danny Wilson CB prodati Motrevellu;
8. Jamie Carragher CB
9. Martin Kelly RB
10. Conor Coady DMF poslati na posudbu;
11. Martin Skrtel CB
12. Jon Flanagan RB poslati na posudbu;
13. Andre Wisdom CB poslati na posudbu;
14. Jack Robinson LB poslati na posudbu;
15. Jose Enrique LB
16. Sebastian Coates CB
17. Steven Gerrard CMF
18. Maxi Rodriguez RM raskinuti ugovor;
19. Jay Spearing DMF poslati na posudbu;
20. Lucas Leiva DMF
21. Jonjo Shelvey CMF poslati na posudbu ili ga gurati na poziciju DMF;
22. Charlie Adam CMF
23. Jordan Henderson CMF
24. Stewart Downing LW
25. Joe Cole AMF dati mu ispisnicu ili ga poslati na posudbu;
26. Dani Pacheco CMF ispisnica;
27. Nathan Eccleston FW ispisnica;
28. Raheem Sterling LW poslati na posudbu;
29. Alberto Aquilani CMF prodati ga bilo kome;
30. Luis Suarez FW
31. Andy Carroll FW
32. Craig Bellamy FW
Treba nam rezervni lijevi bek ( Ally Sissoko ), vezni igrač ( Sigurdson ), dva desna krila ( Adam Johnson i Moses ), jedno lijevo krilo ( Gaston Ramires ) i rezervni napadač ( Dembsey ).
“I don’t know for now (whether I will move), but there’s a link for me to Liverpool, Chelsea and some other clubs in England. If the offer is cool, why not, I will move,” he said in an interview with MTN Football. Ovo je danas izjavio Moses.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Liverpool must pay £9m for full-back target
Liverpool transfer news: Aly Cissokho will cost £9 million
Liverpool have been told they must fork over £9 million if they wish to land Lyon full-back Aly Cissokho this summer, according to TalkSPORT.
Liverpool are said on the look out for a left-back to challenge Luis Enrique for a starting spot after the Spaniard’s form dipped dramatically towards the tail end of last season, and have reportedly identified the 25-year-old as the man for the job.
Cissokho, who moved from Porto to France in 2009 for just over £12 million, is believed to be available – but only at the right price.
Liverpool have been told they must fork over £9 million if they wish to land Lyon full-back Aly Cissokho this summer, according to TalkSPORT.
Liverpool are said on the look out for a left-back to challenge Luis Enrique for a starting spot after the Spaniard’s form dipped dramatically towards the tail end of last season, and have reportedly identified the 25-year-old as the man for the job.
Cissokho, who moved from Porto to France in 2009 for just over £12 million, is believed to be available – but only at the right price.
jbt mi se sa ovim igracem vec 3 godine peglamo, nek ga dovedu vise jer enrique nije dovoljno dobar da drzi sam tu lijevu stranu citavu sezonu.suarez7 je napisao/la:Liverpool must pay £9m for full-back target
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ima i dvije godine kako sam govorio da su mi prva želja za lijevog beka Cissokho i Taiwo. Nadam se da će nam se ovaj prvi što skorije pridružiti. 

"Lewandowski ide u Manchester United, Kuba (Jakub Blaszczykowski) će također završiti negjde u Engleskoj, dok će Lukasz Piszczek preći u Real Madrid."
Ode konkurencija miljama ispred. Ko kaze da novac ne moze kupiti srecu? Evo City i Chelsea prvi primjeri. A mi se zivi oderasmo hocemo li dati 7 miliona za Sigurdsona, ili 8 miliona za Chisoka. I cemu se nadati iduce sezone, borba za Evropsku ligu vrh.
Ode konkurencija miljama ispred. Ko kaze da novac ne moze kupiti srecu? Evo City i Chelsea prvi primjeri. A mi se zivi oderasmo hocemo li dati 7 miliona za Sigurdsona, ili 8 miliona za Chisoka. I cemu se nadati iduce sezone, borba za Evropsku ligu vrh.
Nad nama nebo ima da gori!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Steve Clarke novi trener West Broma.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
doso bi nam ko budali samar, al' ne vjerujem da smo spremni na takvo nestoRolex312 je napisao/la:"Lewandowski ide u Manchester United, Kuba (Jakub Blaszczykowski) će također završiti negjde u Engleskoj, dok će Lukasz Piszczek preći u Real Madrid."

Walk on, with hope in your hearts.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Želim mu sve najbolje, mislim da će se odlično snaći. Izgleda da je suđeno da se nakon Liverpoola ide u WBA.Monolog je napisao/la:Steve Clarke novi trener West Broma.

Pored velikih derbija sa Evertonom, Unitedom i Arsenalom sada smo u ovim transferima bezveze naložili WBA, Swanseu i Wigan na nas.OTNYS_YNWA je napisao/la:Želim mu sve najbolje, mislim da će se odlično snaći. Izgleda da je suđeno da se nakon Liverpoola ide u WBA.Monolog je napisao/la:Steve Clarke novi trener West Broma.

... sto ce i biti derbi po kvaliteti i pozciji na tabeli ako se nesto ne promjeniHenderson je napisao/la:Pored velikih derbija sa Evertonom, Unitedom i Arsenalom sada smo u ovim transferima bezveze naložili WBA, Swanseu i Wigan na nas.OTNYS_YNWA je napisao/la:Želim mu sve najbolje, mislim da će se odlično snaći. Izgleda da je suđeno da se nakon Liverpoola ide u WBA.Monolog je napisao/la:Steve Clarke novi trener West Broma.

Nad nama nebo ima da gori!
- youngredcomps
- Kontakt:
[/quote]Rolex312 je napisao/la:
... sto ce i biti derbi po kvaliteti i pozciji na tabeli ako se nesto ne promjeni
pa mi bolje i igramo u derbijima,jer tad ne podcjenjujemo protivnika i onda obicno pobjedjujemo
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Samo se vi smijite, ali ekipe poput WBA, Wigana, Norwicha ... neće se dobro provesti protiv nas dok je Rodgers tu. Bitno je samo da povedemo, kasnije protivnici neće uspjeti da dođu do lopte a kamo li da urade nešto više.
Ma da hoće više početi sezona, ubi me ovo vrijeme bez Liverpoola.
Još samo 43 dana do prve utakmice Liverpoola u novoj sezoni. 

Ma da hoće više početi sezona, ubi me ovo vrijeme bez Liverpoola.

- mighty_reds
- Kontakt:
sjećam se kada se povezivao sa nama nekad 2009 dok još nije bio ključan u Borussiji, a sada već izgleda nedostižno. Konkurencija je doobro odlijepila i ne vidim nas, bez nekih radikalnih promjena u skorije vrijeme, u vrhu Premiershipa.artemis77 je napisao/la:doso bi nam ko budali samar, al' ne vjerujem da smo spremni na takvo nestoRolex312 je napisao/la:"Lewandowski ide u Manchester United, Kuba (Jakub Blaszczykowski) će također završiti negjde u Engleskoj, dok će Lukasz Piszczek preći u Real Madrid."
Ode konkurencija miljama ispred. Ko kaze da novac ne moze kupiti srecu? Evo City i Chelsea prvi primjeri. A mi se zivi oderasmo hocemo li dati 7 miliona za Sigurdsona, ili 8 miliona za Chisoka. I cemu se nadati iduce sezone, borba za Evropsku ligu vrh.![]()
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Ponos Torina
- Kontakt:
Liverpool are targeting Nicklas Bendtner.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Red Assassin
- Kontakt:
Ponos Torina je napisao/la:Liverpool are targeting Nicklas Bendtner.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Backup za Carrolla i Suareza, bolje zato da dovedemo Dempsija nego ovog kloca.
Mislim da je Nicklas dao više golova nego bilo koji vaš napadač

nisi upravuRosicky je napisao/la:Mislim da je Nicklas dao više golova nego bilo koji vaš napadač![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.