Našo sam i ja jednu Poljakinju, kaže doći će na odmor u BIH, pa sam joj preporučio tebe, da je malo provedeš kroz BIH-HAR3- je napisao/la:Od sutra uz bracu poljake

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Našo sam i ja jednu Poljakinju, kaže doći će na odmor u BIH, pa sam joj preporučio tebe, da je malo provedeš kroz BIH-HAR3- je napisao/la:Od sutra uz bracu poljake
Šta ružan, pa najljepši sam od sviju na ovom forumu, najzgodniji, najpametniji itd.GaziHusrevbeg je napisao/la:A nije @legenda toliko ružan kakvim ga zamišljate.
Skidaju dok ne upali kameru.bagrcavi je napisao/la:ja sam čuo da se Švabice same skidaju kad im se Legenda ukaže
GaziHusrevbeg je napisao/la:Jesi li to opet večeras slušao Ziska pa nisi dobar?![]()
![]()
![]()
Skidaju dok ne upali kameru.bagrcavi je napisao/la:ja sam čuo da se Švabice same skidaju kad im se Legenda ukaže![]()
![]()
![]()
bagrcavi je napisao/la:Moj Legendo to si ti neku našu nafatobolje ti je skontaj je i ganjaj papire za Njemačku
![]()
Gazi ga HusrefeGaziHusrevbeg je napisao/la:Pa očisti monitor ponekadNisi valjda i njega uflekao od silnog igrača džepnog bilijara.
![]()
![]()
Ma neka je, nisam ništa razmjenio, nisam se dopisivao preskočio brzobagrcavi je napisao/la:Prigorila maloma boli te briga oženi se zbog papira
Teska srca sam donio tu odluku,ali sve za zdrav zivot i masivnostbagrcavi je napisao/la:auuuuuu ako si se odrekao alkohola i roštilja onda je to baš ozbiljno.Aferim tako treba !
za 7 dana će mi biti 14 godinaZenichanin je napisao/la: Bazeni kad ces napunit tlinest godina, da pravimo dernek, da pijemo
Jesi i ti među njimaEmir ZENICA je napisao/la:oni ti ga puse @harry,harry,haaaaryyyy
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 6 gostiju.