Ma kakvo gasenje osvojili bi ligu prvakaTuzla950 je napisao/la:Onda barem se možemo ugasit.SiggySinatra je napisao/la:Da nas hoce bar Dodik kupit imali bi para![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma kakvo gasenje osvojili bi ligu prvakaTuzla950 je napisao/la:Onda barem se možemo ugasit.SiggySinatra je napisao/la:Da nas hoce bar Dodik kupit imali bi para![]()
Glasace za Berbu onaj ko zeli. Ako nista nesebicno je pomogao milion puta akcijama da se skupe pare za lijecenje djece. On i Batko. Kameleon i Batko. Ako je spasio samo jedan zivot na taj nacin bolji je od ovih svih gadova koji nisu ni macku nahranili. Uostalom zasto ne za njega, bar nije niti u jednoj stranci.Heller je napisao/la:Vidio sam da vodiš kampanju protiv SDP-a, a sad znam čiji si igračProbisvjet je napisao/la:Razgovarao sam sa Berbom. Mislim da se moze za njega glasati i dobiti podrska da FK Slobodu dignemo iz kome. Covjek voli Slobodu, sport. Treba probati. Sta mislite?A ko će normalan glasat za Berbića kad se zna da je on do neki dan bio Jasminov igrač pa se sad okreno a ni plate nije ljudima isplatio podugo
Potpisujem!Claus je napisao/la:Izvinite (moderatori i članovi) na offtopicu, al' morat ću dati komentar o ovome, tj. politici...
Opozicija bi trebala dati jednog kandidata na budućim lokalnim izborima, ali pošto to nije slučaj (a i daleko je od mogućeg u našoj naopakoj državi), građani koji su protiv Jasmina Imamovića (anti-Imamovićevci) trebaju djelovati ujedinjeno i glasati za jednog kandidata. SDP-u i doskorašnoj crveno-zelenoj koaliciji sa SDA je velika pogodnost i plus razjedinjenost u stavovima o kandidatima na budućim izborima, tako da i ako više od pola građna bude protiv njihovog kandidata, to opet ostavlja prostora za pobjedu Džasminu.
![]()
Što se tiče Berbića, dijelim @Probisvjetovo mišljenje i cijenim to što je pomenuti čovjek jedini na predizbornoj kampanji rekao i izrazio želju da pomogne kompletnom Sportskom društvu "Sloboda".![]()
Dakle, to bi bilo to, dalje da ne nastavljam, ali i dalje stoji činjenica da je bitno za FK Slobodu i sport u Tuzli da osoba koja će predstavljati grad kao načelnik bude pristrasna i željna pomoći klubu/ovima, te tako pridobiti simpatije navijača i fanova. Sada bi bilo najbolje isprobati Dinamov recept da grad u cjelosti stane iza klupskog sporta (Zagreb je to odlično odradio, a šta gubimo ako i mi isto napravimo... - ništa). Isto tako treba više animirati i Kanton. Bez uvrede za bilo koga, ali crveno-crni su preči od bilo kojeg drugog kluba iz TK jer imaju tradiciju, ugled i mnogo više ljudi koji vole klub.
U ovom trenutku, kada smo u ambisu i duboko zaglibili u provaliju, prijeko je potrebna dobra vatrogasna služba koja će nas izvući na sigurno. Dakako, u prenesenom značenju.![]()
To ti je kada ljudi u gradu neće praviti (mirne) proteste i staviti do znanja vlasti da se zabrine oko stanja u sportu. Ovako letargično stanje ne donosi dobro. Pa, drugovi, klub nam je ispao iz lige a niko ni prstom da mrdne, barem nekakve yebene prijedloge šta i kako dalje da iznese!? Tuzlo, digni se, krajnje je vrijeme!
P.S. Nemojte misliti da nekog putem foruma pozivam na masovne izlaske i slično, jer mi to nije namjera na ovakav način. Svi zaljubljenici u tuzlanski sport se moraju aktivirati u nakanama da pomognu Slobodama, barem nekim minimalnim donacijama.
Uzmi slike Tuzle danas i prije deset godina a Berbić je gori izbor, glumi tu nekog gazdu, živi bili pa vidjeli a zašto ga ti toliko pljuješ a dižeš Berbića u nebo svkao sa IQem 30 može vidjeti.Probisvjet je napisao/la:Potpisujem!Claus je napisao/la:Izvinite (moderatori i članovi) na offtopicu, al' morat ću dati komentar o ovome, tj. politici...
Opozicija bi trebala dati jednog kandidata na budućim lokalnim izborima, ali pošto to nije slučaj (a i daleko je od mogućeg u našoj naopakoj državi), građani koji su protiv Jasmina Imamovića (anti-Imamovićevci) trebaju djelovati ujedinjeno i glasati za jednog kandidata. SDP-u i doskorašnoj crveno-zelenoj koaliciji sa SDA je velika pogodnost i plus razjedinjenost u stavovima o kandidatima na budućim izborima, tako da i ako više od pola građna bude protiv njihovog kandidata, to opet ostavlja prostora za pobjedu Džasminu.
![]()
Što se tiče Berbića, dijelim @Probisvjetovo mišljenje i cijenim to što je pomenuti čovjek jedini na predizbornoj kampanji rekao i izrazio želju da pomogne kompletnom Sportskom društvu "Sloboda".![]()
Dakle, to bi bilo to, dalje da ne nastavljam, ali i dalje stoji činjenica da je bitno za FK Slobodu i sport u Tuzli da osoba koja će predstavljati grad kao načelnik bude pristrasna i željna pomoći klubu/ovima, te tako pridobiti simpatije navijača i fanova. Sada bi bilo najbolje isprobati Dinamov recept da grad u cjelosti stane iza klupskog sporta (Zagreb je to odlično odradio, a šta gubimo ako i mi isto napravimo... - ništa). Isto tako treba više animirati i Kanton. Bez uvrede za bilo koga, ali crveno-crni su preči od bilo kojeg drugog kluba iz TK jer imaju tradiciju, ugled i mnogo više ljudi koji vole klub.
U ovom trenutku, kada smo u ambisu i duboko zaglibili u provaliju, prijeko je potrebna dobra vatrogasna služba koja će nas izvući na sigurno. Dakako, u prenesenom značenju.![]()
To ti je kada ljudi u gradu neće praviti (mirne) proteste i staviti do znanja vlasti da se zabrine oko stanja u sportu. Ovako letargično stanje ne donosi dobro. Pa, drugovi, klub nam je ispao iz lige a niko ni prstom da mrdne, barem nekakve yebene prijedloge šta i kako dalje da iznese!? Tuzlo, digni se, krajnje je vrijeme!
P.S. Nemojte misliti da nekog putem foruma pozivam na masovne izlaske i slično, jer mi to nije namjera na ovakav način. Svi zaljubljenici u tuzlanski sport se moraju aktivirati u nakanama da pomognu Slobodama, barem nekim minimalnim donacijama.
@Heller ipak si ti neko ko zestoko brani Jasmina. Nisi ti protiv politike, nego protiv price koja je protiv **** od nacelnika. Mojne ba lafine, trenutno piuni SDP-a sire glasine da se nema za koga glasati i izaci na izbore. Zasto? Da bi se Jasminu Imamovicu ostavilo mjesta za pobjedu.
Evo sada cu se jasno izjasniti, Berbic Zlatko je favorit bar za one koji vole sport jer je jedini izjavio da zeli da se promjeni odnos opstine prema sportu. Jedini! I ovdje je usko povezana politicka buducnost Tuzle i sporta, zato i komentarisemo ovdje o tome.
Sto se tice placanja radnika, ne placa ni Jasmin Imamovic svoje, nego ih mi castimo, mi koji placamo porez!
Navijaci i simpatizeri moraju se ujediniti oko nekog kandidata, oko onog sto nudi najvise za Slobodu.
Pustimo bezveze price Jasminovih pulena kako se nema za koga glasati, kako ovo, kako ono!
Izglasacemo mi na kraju nekoga ko nije kao ovaj stahorac iz Islamovica kod Maoce!
@Heller Daj jedan argument zasto branis faraona. Hajde. Mojne price nije politika! Jasta je nego politika, ona je i dovela Slobodu na ove grane, to zna svako ko prelazi koeficijent inteligencije IQ30.
Za sport u Tuzli se moramo svi izboriti. Za Slobodu najvise.
ahmad_tz je napisao/la:utjeruju nam neku strogocu, danas policija nije dala da se autom izadje iz focanske i to lafo prave put. Pa j.ebem ja izvodjaca koji odjednom asvaltira obije trake na ulazu u grad. Savrseno tempiraju put da izdrzi dvije godine pa da se mijenja.
ima veze sa politikomahmad_tz je napisao/la:utjeruju nam neku strogocu, danas policija nije dala da se autom izadje iz focanske i to lafo prave put. Pa j.ebem ja izvodjaca koji odjednom asvaltira obije trake na ulazu u grad. Savrseno tempiraju put da izdrzi dvije godine pa da se mijenja.
Baš tako.ultrasstyle_tz je napisao/la:izgleda definitivno kao politicki podforum, i da je na nekoj drugoj temi vjerovatno bi slijedile sankcije, ali nazalost svako ko prati desavanja oko Tuzlanskog sporta i desavanja u Tuzli u cjelini zna da je politika neodvojiva kako od Slobode, tako i od svake sfere zivota...
ova politicka prepucavanja ce od Tuzle napraviti provinciju u svakom smislu, u sportskom su davno uspjela..dzaba zgrade, tuneli, jezera, kipovi, fontane , trgovi -sve je postalo jesil "nas" il si "njihov"...i da bi situacija bila gora, kako koja godina ta razlika u glasovima je sve manja pa svaka od tih "mini bitki", da ih tako nazovem, izlasci na Jalu, policija, rad kafica, jezera, fudbalski klub,kk, kino, pozoriste itd itd je postala presudna .
sabotira se sve sto drze "oni" a ne mi, jer ako uspije Sloboda, "Oni" ce pobrati kajmak za to i uzeti 5000 glasova koji mogu napraviti odlucujucu razliku- znaci Slobodu treba sabotirat..ako uspije nesto "nase" mi uzimamo 5000 glasova , pa ce "oni" nas sabotirat.
jos kad se na to dodaju i nesposobne strukture u upravi kluba dobije se ovo sto se desilo. a podrska opcine je presudna jer otvara vrata kod privrednika, kada vlast "aminuje" da se nekom daju pare svaka firma ce to uraditi jer ocekuje svoj dio kolaca, a kod nas u Tuzli je obratno, "aminuje" se da se ne daju pare ili bilo sta onome ko nije "nas" jer odose glasovi ako ista uspije.
komplikovano je to mozda za shvatiti nekome sa strane, ali to je sto je, Tuzla je postala kasaba za potkusurivanje licnih interesa i borbu za svaki glas koji je presudan, al ne na nacin hajd da mi uradimo nesto pa da ljudi glasaju za nas, vec hajd da mi sje.emo njih pa ce ljudi glasat za nas.
Tako jeSiggySinatra je napisao/la:Joj dobro vas ba s politikom -.-
Tuzla950 je napisao/la:Tako jeSiggySinatra je napisao/la:Joj dobro vas ba s politikom -.-![]()
![]()
![]()
pare nisu problem para nemaSiggySinatra je napisao/la:Da nas hoce bar Dodik kupit imali bi para![]()
Ma ima Dodik neboj se tigavran je napisao/la:pare nisu problem para nemaSiggySinatra je napisao/la:Da nas hoce bar Dodik kupit imali bi para![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.