Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
E jbg kao da je Olovo Amerika, pa turnejabagrcavi je napisao/la:![]()
![]()
ovo neofirno da se pohvali da će doći u Sarajevo 15. provaljen si fukaro
![]()
Evo sad gledam raspored, i baš tad čuvam Selmu Bajrami, kreće u turneju po opštini Olovo.
ma je.bo ples, interesuje me jesi li neki belaj napravio i jesi li ga metno kojoj curicibazeni je napisao/la: Sutra ćeš vidjeti slike na fb,biće ti jasno sve,joj kako sam se naplesao![]()
Ja da guram nema sansi ,nije to moj nivo ja guram nesto drugo gdje trebaZenichanin je napisao/la:Harry_90 cuo da ne mogu ovi izgurat bus pa on dolazi da pomogne![]()
![]()
ma šta fali Olovu, ljepše je od ParizaSheyi je napisao/la: E jbg kao da je Olovo Amerika, pa turneja![]()
Za razliku od tebe sam masivanbagrcavi je napisao/la:
Joj ovog Harrya što se kofrči, ide 6 minuta u teretanu i već se hvali po svim temama![]()
jel se kaže **** il pičcibagrcavi je napisao/la:Osim što si masivan posto si i agresivan.Imaju običaj tako ti bilderi da glume neko ludilo, ali onda dobiju po pi.čki
Ko ,, jaaa se kujcim ?? ja ne glumim,vec mene glumebagrcavi je napisao/la:Osim što si masivan posto si i agresivan.Imaju običaj tako ti bilderi da glume neko ludilo, ali onda dobiju po pi.čki
ma dobar je Harry momak, nek trenira to mu je jedan od pametnijih poteza.legenda reala je napisao/la:Bagrcavi sredićemo mi ovog harrya samo nek se on ****![]()
![]()
A za onog Dubravu, recite mu da ga je pozdravio Deki Savičević![]()
![]()
Ono ce nestolegenda reala je napisao/la:Bagrcavi sredićemo mi ovog harrya samo nek se on ****![]()
![]()
![]()
-HAR3- je napisao/la:Od sutra uz bracu poljake
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.