Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlPrincipino
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la IlPrincipino » 07 jun 2012, 21:50

ma svaki dan izadje novo ime u sredini... :?

kontam šta se ovo dešava..da ne prodajemo nekog... :?
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 jun 2012, 21:56

Imat ćemo mi gluho bilo vezista:
Pirlo, Marchisio, Vidal, Pogba, Marrone, Isla, Asamoah, Padoion, Pazienza, Verrati :?:
Ovo su samo centralni vezni, još kada dodamo da Pepe i Giack ponekad igraju tu, onda... :lol: :lol:

RIješiti se Pazienze koji ipak neće ući u deal za Islu i Kwadwa, dodatni posao za Marrotu sada da njemu traži tim.
Padoina obavezno prodati, razmisliti i o prodaji Pepea.
Verrattia ne dovoditi ove sezone jer smo prekobrojni (dovesti ga ako se Pogba izjalovi).

Ovako bih ja volio: Marcha, Pirlo, Vidal, Pogba, Asamoah, Marrone, Isla (koji će vjerovatno igrati po bokovima).

Marotta ima pune ruke posla, prodati Krasića, Eliu, Pazienzu, Padoina, Mela, Zieglera, Pasquata, Iaquintu.. :lol:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 jun 2012, 22:01

Izgleda da Safet S. ima neke veze s nasim veznim redom :lol: :lol: :lol: :lol:

E da Marotta je u g. dozavrata valja ono sve rasprodati....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

jaskojuventino
Kontakt:

Post Postao/la jaskojuventino » 07 jun 2012, 22:07

pazienza ce sigurno ostati u udinezeu vidicete... nebi me cudilo da im uzmemo sad i armera jer imamo im sta ponudit u zamjenu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 jun 2012, 22:21

Ja mislim da Armero nece nigdje bar jos jednu sezonu jer koliko znam Udineze nerasprodaje pola tima nego po jednog ili dva igraca svake sezone,inace bi propali znaju oni dobro sta rade...I ovo za Asamoah i Islu me malo iznenadilo na pocetku....

Nama treba vise igraca za sledecu sezonu,igramo i Ligu Prvaka i raspored ce biti gust tako da ce svi igrati,plus racunati na povrede i slicne stvari,suspenzije svasta nesto,treba nam siroka kvalitetna klupa za rotaciju....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 jun 2012, 22:24

Danas je potvrđeno da Pazienza ne ulazi u deal, vratit će se i morat će tražiti novi klub.
Armero je najbliži napoliu, mada sumnjam i da će toliko igrača prodati, mislim da će ostati, kod nas sigurno neće doći.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 jun 2012, 22:31

Sky Sport UK nagadja malo City prati Veratti-a a i Asamoah se kao povezuje sa Engleskim timovima....

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 jun 2012, 23:08

Udinese ne želi Pazienzu, jer je već našao zamjenu za Islu i Asamoaha. Mi imamo dogovor s Pozzom i pitanje je vremena kad će ovi potpisati, agenti oba igrača su izjavili kako o sudbini igrača odlučuje Pozzo.

Verrattija bi najbolje bilo dovesti i odmah proslijediti negdje, samo da ne ode u inter, mišljenja sam da Marotta nije uopšte imao njega u planu sve dok se inter nije upetljao iz revolta jer smo im uzeli Islu ispred nosa. :mrgreen:

Neka ovih veznjaka, treba nam najmanje 6 podjednako kvalitetnih igrača na sredini, nikad ne znamo kad nas mogu zadesiti neke povrede, prošle sezone smo fakat imali sreće, par igrača je bilo povrijeđeno, ali sve su to bile kratoktrajne povrede po 15 ili 20 dana.

U onoj trafici u kojoj se lafo kladio Buffon nije pronađeno ništa ilegalno. Toliko o Buffonu i njegovom klađenju. :lol:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 jun 2012, 23:37

Omar El Kaddouri je na pragu prelaska u Juventus, kao što sam i danas pisao, riječ je o veznjaku koji je postigao 7 golova za Bresciu ove sezone, 1990 godište.

Inače, pratio sam ga par puta, odličan igrač, čak sam i u toku sezone priželjkivao da završimo posao sa njim, ali sada pored 125652 veznjaka u ekipi on nema mjesta.
Vjerovatno neka operacija u kojoj ćemo ga kupiti te dati polovicu nekome, možda čak i Udineseu ili Genoi za Destra.

Ozbiljno se špekuliše i da smo kupili Rolanda iz Porta, Marotta je poludio. :lol: :o :shock:
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 jun 2012, 23:51

Di Marzio potvrdio da smo doveli tog Marokanca. :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Željezničar ale!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 jun 2012, 23:55

Odličan igrač, kažem vam, komotno bi mogao igrati kod nas, ali pokriveni smo do bola tu, jedino kada Pogba i Verrati ne bi došli, mogao bi tada naći mjesta.
Vjerovatno neka operacija koju sam gore napisao.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 07 jun 2012, 23:57

joj ludnice... :mrgreen:

Marotta i veznjaci ove sezone ko Marotta i "polovnjaci" prošle sezone... :mrgreen:

izgleda da ćemo igrati 3-5-2 formaciju čim se dovode ovoliki vezni igrači...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 07 jun 2012, 23:59

Ako ovo sve bude istina Marotta već postaje ozbiljan menadžer i onda potezi al` Martinez će biti brzo zaboravljeni, ali ne treba zaboraviti Paraticia koji je odličan pregovarač i njemu ovdje idu velike zasluge. Nadam se da će ovaj tandem Marotta-Paratici ostati duže zajedno.

Omar El Kaddouri, Leali, Boakye, Taider nadamo se i Pogba, pored njih tu su iz Primavere Appelt, Bouy, Padovan. Imamo mnogo igrača za ponuditi drugim ekipama, ali vidjet ćemo kako će to naši menažeri odraditi, naravno posudba ili u najgorem slučaju 50% ugovora.

Iznenađen sam što Pazienza ne ostaje u Udinama, ali mislim da za njega neće biti problema pronaci drugi klub, i ja mislim da bi Pepe mogao otići, također Mela, Zieglera, Krasića, Eliju neće biti teško prodati. Ali problem će biti Iaquinta, Motta, Martinez, Padoin.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 08 jun 2012, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 08 jun 2012, 00:04

Otići će oni za siću, pa i džaba kao Amauri ako treba (Motta, Martinez,Iaquinta).
Omar može igrati i kao seconda punta, zanimljivo mi je ovo skroz, možda ga planiraju u nekoj napadačkoj roli, hm...
Ipak sam pri onoj ideji, svakako je ludnica to što sve mlado i kvalitetno što ima na tržištu, Juventus kupuje, impresioniran sam zaista.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 08 jun 2012, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 08 jun 2012, 00:06

Koju vutru Marrotta puši ovih dana... :lol: :lol: :lol:

Isla, Asamoah, Pogba, Omar El Kadouri... lijepo lijepo... prodati Pazienzu i Padoina slažem se...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 08 jun 2012, 00:12

Nije jos nista zvanicno, ok za ovaj dvojac Isla-Asamoah ali Pogbu vec vidimo u nasem timu a odavno se nije spominjao. Takoder ne brinem se za odlaske jer za vecinu igraca ima zainteresovanih klubova.
Alessandro Del Piero !

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 08 jun 2012, 00:18

ja jedva čekam da počnu odlasci..interesuje me kako će se riješiti nekih igrača...

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 08 jun 2012, 00:46

Meni je draže što Marotta obavlja ovako dobar posao, nego što dolaze ovako dobri igrač u klub, mene je kupio za sva vremena onom proslavom gola Matrija na San Siru, onda protiv intera u Torinu nakon zagrljaja sa predsjednikom, osluškivanjem rezultata na derbiju i radovanju nakon svakog primljenog gola Milana, mentalita ultras što bi se reklo. Ono slavlje na terenu s navijačima u Trsu, nikad neću zaboraviti. :mrgreen:

Drago mi je i zbog skeptika koje će ušutkati za sva vremena nakon ovog ljeta, smučilo mi se od raznih nadimaka koje je dobijao, onaj čmarota je upečatljiv. :x :oops: I u prvom pravom njegovom merkatu je obavio odličan posao, do Quagliarelline povrede mi smo bili prvi na tabeli, ko zna šta bi bilo da nije bilo te povrede, možda bi i dan danas Popaj bio na klupi, na kraju je rezultat izostao i sve na Marottu. U drugom pokušaju ključne igrače našeg merkata, Vidala i Pirla, su zaobišle povrede i došao je Scudetto. Neki će reći da je Conte najzaslužniji za to, ali i Marotti pripada isti dio zasluga. Treba reći da se brzo i snalažljivo riješio i svih otpadaka i višaka.

Ne znam šta želi postići sa silnim dovođenjem ovih talenata, imam osjećaj kako na njih troši budžet predviđen za top playera, a da će top playera kupiti nakon što proda ovaj preostali višak. Sve je moguće.

Neki od ovih talenata će sigurno na turneju kao Giovinco, pitanje je hoće li ikad i zaigrati u Juventusu, ali ko zna, možda se Conteom i promjeni ta tradicija dovođenja gotovih igrača.

Edit:

Ne bi me začudilo da ovog El Kaddourija pošaljemo Fiorentini za Jovetića, normalno uz još para. Zimus je pola Serie A htjelo ovog igrača Bresciea, on nam je as u rukavu. :mrgreen:
Zadnja izmjena: GaziHusrevbeg, dana/u 08 jun 2012, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar ale!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 08 jun 2012, 00:55

Mućnuh malo, ubijeđen sam da je El Kadouri kupljen da bi ga dali u razmjenu sa Verratiem.
8M nije malo za Omara, a Pescara ne želi pustiti Marca, tako da je ovo urađeno sa tim ciljem, ili za Destra, živi bili pa vidjeli.

Još jedan razlog je taj što će Marronea vjerovatno zadržati pa kupuju dodatnog veznjaka kojeg bi poslali u deal. 8-)
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 jun 2012, 01:00

[youtube][/youtube]

A pjesme u ovom video :mrgreen: Omar El Kaddouri, momak nosi 7 u plavom dresu 8-), ne znam šta planiraju sa njim on mi je misterija, možda Conte sviju iznenadi kao sa Giacheriniem :)

@Oxygen

Jesmo mi već bili kupili pola njegov ugovora prošle godine ili sad komplet ugovor?
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.