Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- raul-zakon
- Kontakt:
Re: Chat
Ma, kad se teme dijele, ja koju god da pogledam, nijedna ne valja. Ni za jednu ne mogu 2 rečenice da napišem. A onda kad konačno odaberem jednu, bujica misli navali i završim za 15-20 minuta. Sljedeći čas kad radimo ispravak, gledam u ou zadaćnicu i ne sjećam se nijedne napisane riječi. Kao da ih je pisao neko deseti... 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Lijep zalazak sunca...
dubrava je napisao/la:Nije kolega već jabagrcavi je napisao/la:Ma banovaše me zbog "neprikladnog sadržaja na temi chat"![]()
![]()
Monolog je kriv za sve
Gledo one slike, i prepozno svoju drugaricu i prijavi me
![]()
![]()
A tiiiiiiiii si znači

Gdje su mi to Harrys i goraždanski mason Legenda, nema ih nešto u zadnje vrijeme ?

DRUG NEBI TI PUNCA
Evo mene sa ekskurzijeeeee 

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
dje si bio,jesi sta prciobazeni je napisao/la:Evo mene sa ekskurzijeeeee

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- spielführer_21
- Kontakt:
Vrijeme otkucavaspielführer_21 je napisao/la:Požurite, pravo učešća u igri imaju samo oni koji tipuju do petka u 17h.spielführer_21 je napisao/la: Ko se sjeća igre koju smo igrali u prvoj polusezoni PLBiH: pogađanje tipa, rezultata i strijelaca utakmice, i volio bi istu igrati i za vrijeme EURA, neka mi se javi privatnom porukom!

ako je neko za, neka se javi

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Evo mene pratim te sta radisbagrcavi je napisao/la: Gdje su mi to Harrys i goraždanski mason Legenda, nema ih nešto u zadnje vrijeme ?![]()

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Je*avaju na onome chatu

Bio sam na Krku 4 dana bilo prejako kupali se,plesali,tražili cura i sve što se podrazumjevaSenaid L.F.C je napisao/la:dje si bio,jesi sta prciobazeni je napisao/la:Evo mene sa ekskurzijeeeee![]()
![]()

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
pa tebi pravo dobro bilobazeni je napisao/la:Bio sam na Krku 4 dana bilo prejako kupali se,plesali,tražili cura i sve što se podrazumjevaSenaid L.F.C je napisao/la:dje si bio,jesi sta prciobazeni je napisao/la:Evo mene sa ekskurzijeeeee![]()
![]()

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- legenda reala
- Kontakt:
Šta je dječice neko vas diro 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Šta ima ovih dana na forumu novog,ko je banovan itd.legenda reala je napisao/la:Šta je dječice neko vas diro

Čuj ja guro busharry_90 je napisao/la: Evo mene pratim te sta radisne zelim da me stavljas u istu recenicu sa legendom,nije moj nivo
inace jesi izgurao bus sto si postavio na temi smijesne slike ? Da se pohvalis da si masivan,ali ipak ne masivniji od mene

Edi jesi li nešto krko na tom Krku ?

DRUG NEBI TI PUNCA
Bagrcavi
Sutra ćeš vidjeti slike na fb,biće ti jasno sve,joj kako sam se naplesao
Sutra ćeš vidjeti slike na fb,biće ti jasno sve,joj kako sam se naplesao

Djesi zaje..bani nisam te prepoznaobagrcavi je napisao/la:Čuj ja guro busharry_90 je napisao/la: Evo mene pratim te sta radisne zelim da me stavljas u istu recenicu sa legendom,nije moj nivo
inace jesi izgurao bus sto si postavio na temi smijesne slike ? Da se pohvalis da si masivan,ali ipak ne masivniji od mene
![]()
E moj Haryse ja ih natjero da guraju
![]()

Evo sad gledam raspored, i baš tad čuvam Selmu Bajrami, kreće u turneju po opštini Olovo.
ma je.bo ples, interesuje me jesi li neki belaj napravio i jesi li ga metno kojoj curicibazeni je napisao/la: Sutra ćeš vidjeti slike na fb,biće ti jasno sve,joj kako sam se naplesao![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
Ma kakav belaj nije bilo vremena za to,znam da sam te razočarao izvinjavam se

Jake mi pohvale majko draga da cu u Las Vegas ili negdje drugo pa da se pohvalim,a ne ovo
preca ti Selma trudnica nego ja..joj gdje nadje Olovo gdje ce pjevat u Panorami iznad grada

- tyler durden
- Kontakt:
dok obrcu se repa , ti samo budi lepaaaaaaa jer ne vidi se dno mog dubokog dzepaaa

ima već dogovorene nastupe u Olovu, Kladnju (muška voda), i vrhunac svega - koncert na koridi u Čevljanovićimaharry_90 je napisao/la:Jake mi pohvale majko draga da cu u Las Vegas ili negdje drugo pa da se pohvalim,a ne ovo![]()
![]()
![]()
preca ti Selma trudnica nego ja..joj gdje nadje Olovo gdje ce pjevat u Panorami iznad grada
![]()

Znači nije bilo belaja dole ? Ja kad god odem u Dalmaciju bude incidenatabazeni je napisao/la:Ma kakav belaj nije bilo vremena za to,znam da sam te razočarao izvinjavam se![]()
![]()

Il' ovi moji nekog prebiju, il' neko njih prebije

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.