NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
1/16
Mladost Solina 1:0 Radnički Lukavac
Trešnjevka Maoča 2:0 Gradina Srebrenik
Jedinstvo Lukavica 1:2 Mladost Puračić
Srnica Treštenica 1:0 Slaven Živinice
Sloboda Kerep 1:0 Ingram Duboki Potok
Napredak Tupkovići 2:0 Budućnost Banovići
Simin Han 3:0 Mladost Tinja
Jedinstvo Vučkovci 2:4 Bratstvo Gračanica
Doboj Istok 2:2 Mladost Malešići (na penale prošli Malešići)
NK Špionica - NK Mramor 0:3
Mladost M - Koraj 3:0 (gosti nisu dosli )
Priluk - Radnik Lipnica 2-1
Fk Bosna Kalesija - Fk Sloboda Kerep 3:1
Sloga - Solina 0 : 1
Mramor - Sloga S. Han 4 : 1
Bratstvo - Bosna Kalesija 6-1
Srnice - Prliku 0-0 (penali 1-4)
Eto mislim da je to to, jedino 1/16 fali jos timova ali nisam mogao pronaci sve.
Eto mislim da je to to, jedino 1/16 fali jos timova ali nisam mogao pronaci sve.
- badblueboylivno
- Kontakt:
jel samo pobjednik se plasira u kup bih??dal znas koliko ekipa ce nastupati u kupu bih??ja znam da je gradina namjerno ispala iz kupa jer ce kao premijer ligas prikljucit se,, sad neznam u koju fazu kupa,,koliko ekipa ostane kad se prikljuce i premijer ligasi??AboveTheLaw je napisao/la:1/16

OFK Gradina Srebrenik
Finalisti Kupa TK idu u Kup Federacije BiH, jedan susret, pobjednici tog susreta se plasiraju u 1/16 finala Kupa BiHBrcko87 je napisao/la: jel samo pobjednik se plasira u kup bih??dal znas koliko ekipa ce nastupati u kupu bih??ja znam da je gradina namjerno ispala iz kupa jer ce kao premijer ligas prikljucit se,, sad neznam u koju fazu kupa,,koliko ekipa ostane kad se prikljuce i premijer ligasi??
Jel se tad,,u 1/16 finala Kupa BIH prikljucuju Premijer ligasi??Sta ce bit sa Slobode,kad se oni priljuculju kupu,, posto nisu vise premijer ligasi??sony_91 je napisao/la:Finalisti Kupa TK idu u Kup Federacije BiH, jedan susret, pobjednici tog susreta se plasiraju u 1/16 finala Kupa BiHBrcko87 je napisao/la: jel samo pobjednik se plasira u kup bih??dal znas koliko ekipa ce nastupati u kupu bih??ja znam da je gradina namjerno ispala iz kupa jer ce kao premijer ligas prikljucit se,, sad neznam u koju fazu kupa,,koliko ekipa ostane kad se prikljuce i premijer ligasi??

OFK Gradina Srebrenik
-
- Kontakt:
Druze stvarno mi nije jasno sta htio reci sa ovim pitanjem, pa ko igra kup BiH ako ne vecinom premijeriligasi i ovi sto se prikljuce iz nizih liga,a sto se tice Slobode, ne vjerujem da ice igrat u kupu jer su ispali iz PL.
druze htjeo sam pitat kad se prikljucuju premijer ligasi,,tj koliko ekipa ostaje u kupu kad se prikljucuju premijer ligasi,,tj koja faza kupa tad bude,,jel 1/16??AboveTheLaw je napisao/la:Druze stvarno mi nije jasno sta htio reci sa ovim pitanjem, pa ko igra kup BiH ako ne vecinom premijeriligasi i ovi sto se prikljuce iz nizih liga,a sto se tice Slobode, ne vjerujem da ice igrat u kupu jer su ispali iz PL.

OFK Gradina Srebrenik
Mali su fulao temu ali ok, premijerligaši se priključuju u 1/16 finala Kupa BiH, znači 32 ekipe, 16 utakmica. A kao što sam ranije napisao finalisti kupova Kantona idu u Federalni Kup prvo a zatim pobjednici idu u 1/16 finala Kupa BiHBrcko87 je napisao/la:druze htjeo sam pitat kad se prikljucuju premijer ligasi,,tj koliko ekipa ostaje u kupu kad se prikljucuju premijer ligasi,,tj koja faza kupa tad bude,,jel 1/16??AboveTheLaw je napisao/la:Druze stvarno mi nije jasno sta htio reci sa ovim pitanjem, pa ko igra kup BiH ako ne vecinom premijeriligasi i ovi sto se prikljuce iz nizih liga,a sto se tice Slobode, ne vjerujem da ice igrat u kupu jer su ispali iz PL.
hvalasony_91 je napisao/la:Mali su fulao temu ali ok, premijerligaši se priključuju u 1/16 finala Kupa BiH, znači 32 ekipe, 16 utakmica. A kao što sam ranije napisao finalisti kupova Kantona idu u Federalni Kup prvo a zatim pobjednici idu u 1/16 finala Kupa BiHBrcko87 je napisao/la:druze htjeo sam pitat kad se prikljucuju premijer ligasi,,tj koliko ekipa ostaje u kupu kad se prikljucuju premijer ligasi,,tj koja faza kupa tad bude,,jel 1/16??AboveTheLaw je napisao/la:Druze stvarno mi nije jasno sta htio reci sa ovim pitanjem, pa ko igra kup BiH ako ne vecinom premijeriligasi i ovi sto se prikljuce iz nizih liga,a sto se tice Slobode, ne vjerujem da ice igrat u kupu jer su ispali iz PL.

OFK Gradina Srebrenik
-
- Kontakt:
Sramota za BH fudbal..nije ni cudo sto su ekipe poput Buducnosti , Radnickog , Gradine odustale od ovog takmicenja.
1/2 Kupa Tuzlanskog kantona, srijeda 6.6. - Mramor
Mramor - Bratstvo 1 : 1 (5:4 nakon penala)
1:0 Džanić (6. min) 1:1 Galin (28. min.)
Bratstvo je ostalo bez finala Kupa Tuzlanskog kantona. Sa igračem manje, nakon isključenja Kadrića u 38. minuti, susret je završen neriješeno 1:1. Strijelac za domaće je bio Dažnić u 6. minuti susreta, nakon odlične akcije. Džanić je primio jednu dubinsku loptu sa sredine terena, izbjegao ofsajd zamku, projurio pored Šuše i Kadića, te sa vrha šesnaesterca matirao nemoćnog Šabića.
Nakon vodstva domaćih, velika borba na terenu sa 4 žuta kartona za Bratstvo i 3 za Mramor.
U 27. minuti skoro povećanje vodstva za domaće. Jednu dobru akciju šutem je završio igrač Mramora ali lopta završava na stativi.
Igrala se 28. minuta kada je jednu kontru poveo Trejić, dodao do Galina koji se sjurio sam prema golu domaćih te matirao Delića za 1:1.
Igrala se 38. minuta susreta kada je igrač Kadrić dobio crveni karton. Pomoćni sudija signalizirao je glavnom udaranje bez lopte, te je Kadrić morao napustiti teren. Veliki hendikep za ekipu Bratstva.
Do poluvremena bilježimo još jednu priliku domaćih ali bez gola.
Na poluvremenu umalo da dođe do prekida utakmice. Gostujući kapiten Bešić u svlačionici je napao Kadrića, što svjedoče i masnice po tijelu ovog igrača. Nastao je opšti metež a gosti su umalo napustili utakmicu.
Na nagovor domaćih vratili su se na teren. U drugom poluvremenu koje je kasnilo nekih 20-ak minuta, svježija ekipa Mramora sa igračem više imala je jalovu inicijativu bez većih prilika. Bilježimo šut sa distance Soljankića te priliku koju je imao Moussa za goste. Kontru je istrčao Mujkić, dodao za Moussu, ovaj se našao sam pred golmanom Delićem, ali se u presudnom trenutku spetljao i šansa odlazi u nepovrat.
Galin je povukao novu kontru gostiju ali je bio zaustavljen signaliziranjem ofsajda.
U 80. nova prilika za domaće. Šut Alena Bašića krajnjim naporom spašava Šabić i lopta završava na prečki. U nastavku akcije Pantić je blokirao šut Sakića.
Nakon toga u 83. nova kolosalna prilika za domaće. Šabić je izbio jednu ubačenu lopta koja dolazi do noge igrača Mramora. Ovaj je slabo šutirao i lopta odlazi pored gola.
Na samom isteku 90. minute, najbolja prilika za domaće. Alen Bašić je ponovo odlično šutirao sa vrha šesnaesterca, Šabić teškom mukom brani šut, lopta se odbija do usamljenog Edina Bečića koji sa 3-4 metra loptu nespretno šalje preko gola.
To je bila zadnja akcija na utakmici. Po isteku vremena igrač domaćih Admir Bečić dobija crveni karton.
U lutriji penala više sreće imala je domaća ekipa. Nakon 5 serija bilo je 4:4. Penale su promašili Pantić i Alen Bečić.
U šestoj seriji Timkov pogađa prečku, domači igrač je siguran za pobjedu, plasman u finale i veliku radost domaćih navijača.
Rijetki gostujući navijači aplauzom su pozdravili svoje miljenike. Pomenimo i to da je krajem prvog poluvremena došlo do napada domaćih navijača na malobrojne gostujuće, koji su zamalo izbjegli linčovanje nadmoćnijih i brojnijih domaćih navijača.Ako se oni mogu i nazvati navijačima.
Toliko o dešavanjima na vrućem terenu u Mramoru. Opširnije o svim ostalim detaljima izvještavamo sutra (četvrtak).
-
- Moderator
- Kontakt:
Nakon ulaska vašeg u Prvu ligu oni vas gore mrze kao nikoga 
gledam video klipove na yt, od navijača Mramora kako vas ispraćaju sa stadiona... seljakluk

gledam video klipove na yt, od navijača Mramora kako vas ispraćaju sa stadiona... seljakluk

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Pa ne znam sta oni oce vise, nikad nece uci u Prvu ligu, prosle godine Bratstvo, ove godine Radnicki, sljedece Zivinice ili Orasje, do vijeka ce se mucit u toj ligi, i sto je najgore izivljavaju se nad igracima Bratstva a zaboravljaju da su u rangu sa Malesicima 

Ajde proslijedi linkBenjo_AFC86 je napisao/la:Nakon ulaska vašeg u Prvu ligu oni vas gore mrze kao nikoga

-
- Kontakt:
Evo seljakluka
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- nemampojma
- Kontakt:
Ahahahahaha, pa ne mogu da vjerujemAboveTheLaw je napisao/la:Evo seljakluka![]()
[youtube][/youtube]

Pogledajte seljake, seljake, pogledajte ih vi!

Je li oni misle da su face ili šta?
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Auuuuu je*eni momciAboveTheLaw je napisao/la:Evo seljakluka![]()

Objasnili sa ovim " pojma nemate "

A gledam policiju,kopači su rahat mogli nabit nekog u vuGla ovi ništa

hahhaha pa vi ko da neznate seljake iz mramora sta su zvijezdi radili prosijaci ali dode to sve na svoje preskoci ih zvijezda i postade institucija za njih a prekocice ih abd svi ipak su oni selo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
joooj Gračanice joj Gračanice malo ti je seloo, joj još je manje kad je sve zelenoTuzla950 je napisao/la:Auuuuu je*eni momciAboveTheLaw je napisao/la:Evo seljakluka![]()
![]()
Objasnili sa ovim " pojma nemate "![]()
A gledam policiju,kopači su rahat mogli nabit nekog u vuGla ovi ništa

hahahah

CRTEŽ .
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Benjo ,jel ovo hamer papir i imal` još slika?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.