PS: Sretan rođendan @fera, sve najbolje druže!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
hvala jimmyOTNYS_YNWA je napisao/la:Eh da hoćemo dovesti Gastona Ramireza, sigurno će na njega vrlo brzo oko baciti i drugi velikani.![]()
PS: Sretan rođendan @fera, sve najbolje druže!
Mirror Football claims Mohamed Diame will officially sign for Liverpool FC on the 1st of July.
On ima problema sa srcem ili sam pogrešno obavješten?OTNYS_YNWA je napisao/la:Odlična zamjena za Lucasa.Može igrati i DMF I CMF koliko znam.
Istina je. Jedno vrijeme nije ni igrao zbog toga. Znam isto da ga je tražio United, prošle sezone čini mi se, ali su odustali. ( Možda čak i u januaru.Henderson je napisao/la:On ima problema sa srcem ili sam pogrešno obavješten?OTNYS_YNWA je napisao/la:Odlična zamjena za Lucasa.Može igrati i DMF I CMF koliko znam.
Diame je bio jednom nogom u Liverpoolu, jer KK ga je zelio dovesti i sam Diame je to potvrdio nedavno, i rekao je da ima dobre ponude iz spanske, francuske i turske lige, ali da zeli ostati u Engleskoj...Red Assassin je napisao/la:Nebih rekao da ce on doci jer dosta klubova ce ga pokusati angazovati u kojima ce imati zagarantovan prvi sastav dok kod nas nece.. Ali ako potpisemo Diamea nebi me cudilo da prvih par utakmica on pocne na DM jer Lucas ce trebati malo vremena da se vrati i udje u formu i kondiciju.. Odlicna stvar dovesti ga djaba, velika radilica i borac i pokrio bi nam DM i CM u slucaju nekih povreda. Nemamo sta izgubiti i ako ne uspije jer ce doci djaba..
Eziz Allamov @EzizAllamov
Liverpool will sign Mohamed Diamé next month in order to save compensation fee as he turns 25 next week. Clever move.
Dave Whelan: "Mohamed Diamé has a very serious problem with his heart. Keep that heart machine within 50 yards of him all the time."
Brilliant: Diamé made 84 successful tackles last season - more than Terry (56), Kompany (65), Zabaleta (70), or A. Cole (80).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.