FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltBoY
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltBoY » 05 jun 2012, 23:52

camp je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Dajte pustite ih vise, svaki ko dodje na temu se pravda. Te vi igrali ovako, te ovo ono.
Najgori smo bili, a oni su najvece hinje i gotovo. Nikada zaboraviti i oprostiti.
Zastavica, voda, brava, kljuc... to ce biti u analima zapisano kao najgluplji komentar koji je jedan trener mogao dati za drzavnu televiziju. Uostalom on i nije mogao bolje, jer u pitanju je intelekt! Inace jedva sastavi dvije kada prica, pa nabrajao rijeci koje poznaje! :lol:
To je kada glupson pokusa biti frajer.
Taj glupson, kako ga nazivaš je ubjedljivo najtofejniji trener države ;) 4 titule i 4 kupa je donio Želji u svega 5-6 sezona na klupi istog ;)
To Sloboda nece osvojiti dok je ovog svijeta, zapravo ne znam da li su ikad išta i osvojili u cijeloj svojoj historiji....poslije rata ovih 17 godina nisu sigurno ništa, to znamo.

Bolje imati cist obraz i dostojanstvo , a ne biti su pa cki klub !
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 jun 2012, 23:55

Tako je ! Na obraz ste pobijedili Čelika i Veleža, obrazli ekipa sa najljepšim trenerom.Najtužnije od svega što vi glumite neko poštenje i finoću a i sami znate kakvi ste.
DRUG NEBI TI PUNCA

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 06 jun 2012, 00:03

bagrcavi je napisao/la:Tako je ! Na obraz ste pobijedili Čelika i Veleža, obrazli ekipa sa najljepšim trenerom.Najtužnije od svega što vi glumite neko poštenje i finoću a i sami znate kakvi ste.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma bravo !

<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 06 jun 2012, 09:39

Kakvi su sada planovi?
Da li ce Sloboda dovoditi nekih novih pojacanja?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 06 jun 2012, 10:38

heh zeznuti su ovi sa cajtunga cc
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 jun 2012, 10:47

Umjesto mobilnog stanja, u Slobodi nigdje nikoga!

Iako su najavili žalbe UEFA-i i Apelacijskoj komisiji NS BiH, u Slobodi su od svega odustali i pomirili su se sa ispadanjem iz Premijer lige BiH. Međutim, umjesto da se odmah pokrenu aktivnosti za reorganiziranje i brzi povratak u društvo najboljih, u klubu iz Rudarske 2 se ponašaju kao da vlada idila.

- Vjerujte, niti tko dolazi u klub, niti me tko zove. Čuo sam da je održan sastanak s općinarima, ali nikakvih informacija o tome nemam – kaže tajnik Slobode, Ekrem Ibrić.

Mediji su objavili da je nekolicina igrača Slobode na meti drugih klubova. Navodno, 20-godišnji napadač Jasmin Mešanović vaga između ponuda Željezničara i novog premijerligaša Gradine iz Srebrenika. Kapetan Denis Mujkić kontaktira sa Sarajevom, Gradina zove i Nermina Zoletića, a u potrazi za novim klubom je cijela momčad.

- Sloboda je prelaskom u Prvu federalnu ligu postala amaterski klub i svi igrači koji su imali profesionalne ugovore, postali su amateri i mogu ići gdje žele. Na žalost, kakvi su dalji planovi za ozdravljenje kluba, nitko još ne zna – kaže Ibrić.

Prema neslužbenim informacijama, još važeći šef struke Abdulah Ibraković poručio je da će na prozivku, 23. lipnja, pozvati igrače za koje procijeni da će trebati Slobodi. Testna okupljanja su najavljena već za 16. lipnja, kada bi trebalo selektirati veću skupinu kandidata za tuzlansku momčad.

Međutim, nitko ne zna da li će Ibraković ostati na Tušnju, bilo kao klupski menadžer ili trener. Ima ideja o osnivanju nove skupštine, jer je staroj prije godinu istekao mandat. Namjera je da se izvrši čistka i da se u Slobodi krene od nule, a bez onih koji su na bilo koji način pridonijeli srozavanju ugleda i ispadanju iz Premijer lige. Sve je, međutim, samo u fazi čaršijskih naklapanja.

Navodno i predsjednik Davud Zahirović dvoji da li da podnese ostavku, a stavi se na raspolaganje za neki budući upravni odbor kluba, ili da čeka osnivanje novog zakonodavnog tijela u klubu.

U tuzlanskoj javnosti Zahirović nema potporu, jer je u upravi kluba bio tri godine, a od toga godinu na čelu UO koji nikada nije kompletirao, niti je uopće sazivao sjednice. U javnosti ga tretiraju jednim od glavnih krivaca za sunovrat Crveno-crnih.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Za razliku od većine igrača s Tušnja, koji su dobili „slobodno“, Jasmina Mešanovića i Almira Bekića vide kao ključne igrače nove Slobode.

- Rekli su da će zvati na razgovor, ali još nema poziva. Sezona je bila katastrofalna za Slobodu, ali meni je donijela uspon, iskustvo, sigurnost. Dao sam 6 golova, od kojih četiri u proljeće, a pet puta sam asistirao drugima. Vjerujem da će naredna, gdje god budem igrao, biti novi napredak i potvrda mojih mogućnosti – uvjeren je Jasmin Mešanović.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 06 jun 2012, 12:36

:shock: :shock: :shock: :shock: Brine me ova situacija oko kluba , nadam se da ce se to sve srediti ali opet nije ovo normalna situacija da klub ispadne, a da ni jedne ostavke nabude :? :? :?

<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jun 2012, 12:47

SaltBoY je napisao/la::shock: :shock: :shock: :shock: Brine me ova situacija oko kluba , nadam se da ce se to sve srediti ali opet nije ovo normalna situacija da klub ispadne, a da ni jedne ostavke nabude :? :? :?
Boli vas k.urac niste nije do vas!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 06 jun 2012, 13:15

SaltBoY je napisao/la::shock: :shock: :shock: :shock: Brine me ova situacija oko kluba , nadam se da ce se to sve srediti ali opet nije ovo normalna situacija da klub ispadne, a da ni jedne ostavke nabude :? :? :?
Šta reći koju posluku porat? :roll:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 jun 2012, 13:18

Cekaju se zadnjih 5 minuta pa da neko pokrene stvari,kao sto to obicno kod nas i bude svake sezone ;) ili ako na polusezoni ne bude islo kako treba,nagomilavat ce se igraci sumnjivog kvaliteti kako bi se sto prije vratili u ligu ili ne daj Boze da nam ugase klub kao sa Ditom.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Od utakmice sa Slavijom ne znam šta se dešava. Rekli su da će nas pozvati na sastanak, ali do sada niko ništa ne govori. Ibraković nam je samo nakon utakmice sa Slavijom rekao da će zvati onoga koga budu htjeli imati u budućoj ekipi – kaže Zoletić, koji je dobio poziv Gradine da pređe u redove novog premijerligaša.

Za sada nije obećao nikome ništa. Navodi da su još neki njegovi suigrači u kontaktu s drugim klubovima.

- Ni ja, ni Denis Mujkić, a vjerujem i ostali igrači, ne bismo otišli ako cilj uprave bude brzi povratak u Premijer ligu. Međutim, u drugim klubovima se već prave planovi, a mi nemamo nikakvih informacija.

- Glavni razlog, ipak, bio je neodlazak na pripreme. Mi smo jedini klub koji nije otišao na pripreme. Jednom prilikom, kada smo bili u karantinu, a nadali smo se opstanku, upitao sam Denisa Mujkića: da li je moguće da ćemo ostati u ligi, a jedini na svijetu nismo bili na pripremama? Pa mi smo loše počeli proljetni dio prvenstva, a zahuktali smo se pred kraj, kada je situacija bila gotovo beznadežna!

Muameru Zoletiću niko ne može osporiti da je skoro na svakoj utakmici davao maksimum. No, hoće li ostati na Tušnju, više zavisi od onih koji će u Prvoj federalnoj ligi voditi ekipu s Tušnja.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 jun 2012, 14:06

Ćiro se spominjao i kao mogući trener Slobode. Doduše, kada su crveno-crni bili još premijerligaši.

- Šta me briga ako su ispali iz lige. Ja idem pješke na Mont Everest ako će neko platiti. Znam da bih Slobodu uveo, ne u elitu, već u Evropu. Ekspresno!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 jun 2012, 15:02

Da su djeca kod nas u upravi bilo bi bolje. Bar bi sjedili po cijeli dan i razmisljali kako dalje. Ni faraon niti neko iz opcine ni rijeci. Valjda cekaju rezultate izbora pa da nas ugase, jer ipak ne smiju prije.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 06 jun 2012, 16:05

harry_90 je napisao/la:Ćiro se spominjao i kao mogući trener Slobode. Doduše, kada su crveno-crni bili još premijerligaši.

- Šta me briga ako su ispali iz lige. Ja idem pješke na Mont Everest ako će neko platiti. Znam da bih Slobodu uveo, ne u elitu, već u Evropu. Ekspresno!
Bujrum Ćiro :!:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 06 jun 2012, 16:25

Probisvjet je napisao/la:Da su djeca kod nas u upravi bilo bi bolje. Bar bi sjedili po cijeli dan i razmisljali kako dalje. Ni faraon niti neko iz opcine ni rijeci. Valjda cekaju rezultate izbora pa da nas ugase, jer ipak ne smiju prije.
Predizborna kampanja već uveliko počela? :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 jun 2012, 16:34

Nadam se da ce neki igraci ostati u klubu uz Ibrakovica..nadat se da ce Zahirovic naci rijesenje za ove igrace i da ce se konacno formirati UO Slobode .. A to tada

[youtube][/youtube]

:mrgreen:

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 06 jun 2012, 17:00

It's nice to be back 8-)

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 06 jun 2012, 23:36

SiggySinatra je napisao/la:It's nice to be back 8-)
It's nice to be stupid. :roll:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 07 jun 2012, 09:26

VolimTz je napisao/la:
SiggySinatra je napisao/la:It's nice to be back 8-)
It's nice to be stupid. :roll:
MA govorim za account ba :lol:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 jun 2012, 09:29

:lol: :lol: :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 jun 2012, 11:37

Razgovarao sam sa Berbom. Mislim da se moze za njega glasati i dobiti podrska da FK Slobodu dignemo iz kome. Covjek voli Slobodu, sport. Treba probati. Sta mislite?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.