Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 06 jun 2012, 19:59

Steve Clark ipak napustio Liverpool.

Steve Clarke has left Liverpool, the League Managers Association have confirmed.
The appointment of Brendan Rodgers last week means Clarke, number two to predecessor Kenny Dalglish, will leave Anfield.
Rodgers has yet to name a number two but Liverpool and the 39-year-old's former club Swansea have agreed a compensation package which sees three of his backroom staff move to Anfield, including his Liberty Stadium assistant Colin Pascoe.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 06 jun 2012, 21:03

Nek je ošo ovaj Klark, još kad bi na njegovo mjesto sad dosla kvalitetna zamjena to bi bilo super.

http://www.rafabenitez.com/web/index.ph ... in&co=1613" onclick="window.open(this.href);return false; strašno !

Svaka čast Rafa :!:
Zadnja izmjena: Stivi_Dzi, dana/u 06 jun 2012, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Cavani
Kontakt:

Post Postao/la Cavani » 06 jun 2012, 21:19

Pojavljuje se špekulacija da Man.City hoce Skrtela mislim da bi to bio vjerovatno najtezi udarac Liverpoolu, aa stavimo li se u Martinov polozaj nema razloga da ne ide igrao bi za prvaka igrao bi ligu sampiona i imao bi tri puta vecu platu od trentacne u Liverpoolu . Bila bi steta kad bi nam Martin otisao.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 06 jun 2012, 21:45

Cavani je napisao/la:Pojavljuje se špekulacija da Man.City hoce Skrtela mislim da bi to bio vjerovatno najtezi udarac Liverpoolu, aa stavimo li se u Martinov polozaj nema razloga da ne ide igrao bi za prvaka igrao bi ligu sampiona i imao bi tri puta vecu platu od trentacne u Liverpoolu . Bila bi steta kad bi nam Martin otisao.
ma nece Skrto nigdje a i ako ode nema razloga za brigu tu su Kelly Coates Agger Carra Wilson :)

According to Duncan Jenkins, we were looking at Muniain last season but it stays as an ambitious target.

slika
a ovo je jedan od prijedloga kako bi hram fudbala trebao izgledati
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 06 jun 2012, 22:01

anfield je napisao/la:
According to Duncan Jenkins, we were looking at Muniain last season but it stays as an ambitious target.

slika
Krvi bi dao da Muniain dođe. :mrgreen: A ovo za proširenje Anfielda zvuči odlično, mada meni zapravo kod Anfielda ne smeta toliko manjak mjesta, nego relativno mal teren, koji protivnicima olakšava zatvaranje.To je jedan od razloga zašto često prosipamo bodove protiv manjih ekipa. :roll:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 06 jun 2012, 22:16

The data makes interesting reading. Here's a list of our top 10 chance creators in the 2011-12 Barclays Premier League (minutes played in brackets).

1. Luis Suarez - 61 (2,556)
2. Stewart Downing - 55 (2,477)
3. Charlie Adam - 47 (2,175)
4. Dirk Kuyt - 40 (2,002)
5. Andy Carroll - 40 (2,065)
6. Jose Enrique - 34 (2,992)
7. Craig Bellamy - 32 (1,241)
8. Jordan Henderson - 31 (2,663)
9. Steven Gerrard - 27 (1,212)
10. Glen Johnson - 22 (1,952)
evo ko najvise stvara sansi u Lvpoolu suarez (logicno), al ovi poslije njega, i to nesto govori, adam koji je dobvar dio drugog dijela bio povrijedjen. nije stvaranje priliak problem, problem je u realiziranju istih. svi pjuju po adamu i downingu, a oni stvorili najvise sansi, suarez sam sebi stvara sanse. sad da li ce se oni ukopit u trenerovu viziju to tewk ostaje da se vidi. nek nam je sa srecom
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 06 jun 2012, 22:43

Shanks je napisao/la:
anfield je napisao/la:

slika
Krvi bi dao da Muniain dođe. :mrgreen:
i ja bi vjeruj mi :D

http://www1.skysports.com/football/news/11669/7798150/" onclick="window.open(this.href);return false;
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 jun 2012, 23:02

Rodgers je jedan od malobrojnih ljudi koji klub mogu okrenuti na pravi put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 06 jun 2012, 23:05

Cavani je napisao/la:Pojavljuje se špekulacija da Man.City hoce Skrtela mislim da bi to bio vjerovatno najtezi udarac Liverpoolu, aa stavimo li se u Martinov polozaj nema razloga da ne ide igrao bi za prvaka igrao bi ligu sampiona i imao bi tri puta vecu platu od trentacne u Liverpoolu . Bila bi steta kad bi nam Martin otisao.
Liverpool bi zaradio odlicne pare i doveo duplo boljeg igraca od Skrtela,on je ovu sezonu bio dobar ali on je cisti prosjek nista vise....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 jun 2012, 23:10

dobar je Škrtel, da nije bilo njega sezona bi nam bila i gora vjerovatno, ali je kiks igrač.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 06 jun 2012, 23:13

Carlo je napisao/la:dobar je Škrtel, da nije bilo njega sezona bi nam bila i gora vjerovatno, ali je kiks igrač.
Pa zato i kazem KIKS kao i Reina spasi nemoguce upropasti to poslije svojim glupostima....
Ja bi volio kad bi se Rodgers njih rijesio i od tih para investirao u 2-3 kvalitetna mlada igraca ne neiskusna...
Clark napustio Liverpool...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 06 jun 2012, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 06 jun 2012, 23:26

I Kevin Keen napustio Liverpool. Koliko se u zadnje 2-3 godine promjenilo osoblja u Liverpoolu...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 jun 2012, 23:43

@ponos torina, fazon je što reina više ne brani ni nemoguće :D
the scouser je napisao/la:I Kevin Keen napustio Liverpool. Koliko se u zadnje 2-3 godine promjenilo osoblja u Liverpoolu...
Bog sami zna, ali hajde dobro je da se mjenjaju stvari, a i siguran sam da se ne može ponoviti lošija sezona od prošle :D

Eziz Allamov ‏@EzizAllamov
Liverpool scouts have recommended Rodgers to have a look at Belhanda, M. Suarez, Redmond, and Ramirez. [via @duncanjenkinsFC]
jenkins je povjerljiv, najavio je rodgersa, sigurdssona (vidjećemo šta će biti s njim), a sada je izletila i ova informacija.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 06 jun 2012, 23:51

LoL Carlo@ ma neka ide ima budalastih klubova isrest ce oni kesu za njega i to dobro....

A ov preporuka igraca mi se svidja i ja sam slicno razmisljao samo nebi Suareza netreba nam takav igrac,vise na treba Belhanda i Ramirez...Samo sto ce nas Ramirez kostati najmanje 20 mill...City ga želi a Bologna ga neda ispod 20 mill.Redmond je odlican gledao sam dosta utakmica,dosta je napredovao...Da je Sterling dobijao sansu kao sto je Redmond u Biringhamu sigurno bi dosta napredovao ali sta je tu je....

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 07 jun 2012, 00:00

koliko ja znam M Suarez nemože u Premiership jer nema dovoljno nastupa za repku, uostalom ja koliko znam on nikada nije ni nastupio za Argentinu :?
Agieren statt reagieren

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 jun 2012, 00:04

Pale_Companion je napisao/la:koliko ja znam M Suarez nemože u Premiership jer nema dovoljno nastupa za repku, uostalom ja koliko znam on nikada nije ni nastupio za Argentinu :?
ni kagawa nema dovoljno pa je potvrđen transfer.
Ponos Torina je napisao/la:LoL Carlo@ ma neka ide ima budalastih klubova isrest ce oni kesu za njega i to dobro....

A ov preporuka igraca mi se svidja i ja sam slicno razmisljao samo nebi Suareza netreba nam takav igrac,vise na treba Belhanda i Ramirez...Samo sto ce nas Ramirez kostati najmanje 20 mill...City ga želi a Bologna ga neda ispod 20 mill.Redmond je odlican gledao sam dosta utakmica,dosta je napredovao...Da je Sterling dobijao sansu kao sto je Redmond u Biringhamu sigurno bi dosta napredovao ali sta je tu je....
ako uhvatimo redmonda i belhandu možemo se udarati nogama u guzicu.

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 07 jun 2012, 00:42

jel ja to vidim da neko kaze da je skrtel samo prosjek :lol: :lol: :lol: :lol:
Walk on, with hope in your hearts.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 jun 2012, 00:53

Steve Clarke is expected to be named as the new manager of West Brom Albion. [via Express]
ako je istina biće mi veoma drago :D

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 07 jun 2012, 01:29

http://www.eplindex.com/10419/premier-l ... stats.html" onclick="window.open(this.href);return false;

procitajte vrijedi
reina na 8 mjestu :mrgreen:
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 jun 2012, 10:04

Carlo je napisao/la:
Liverpool scouts have recommended Rodgers to have a look at Belhanda, M. Suarez, Redmond, and Ramirez. [via @duncanjenkinsFC]
jenkins je povjerljiv, najavio je rodgersa, sigurdssona (vidjećemo šta će biti s njim), a sada je izletila i ova informacija.
nije ni ovo novo osim za redmonda. bas sam citao prije nego sto je dosao rodgers da su ovi igraci bili najvece mete liverpoola i pisalo je da se sada ne zna kakav ce stav prema tome imati novi trener.
prvi put u zadnjih mnogo godina necemo uci u sezonu euforicno niti se nadati borbi za titulu, king je napravio neki napredak sto se igre tice mislim da bi rodgers to u ovoj sezoni trebao dovesti do savrsenstva i onda za sezonu dvije bi mogli liciti na nesto. sto se pojacanja tice nakon proslog ljeta i debakla liverpoola na trzistu ja sam se skroz ohladio i ne pratim to bas previse... mada svi ovi pa cak i taj suarez bi bili dobar izbor samo da nam se opet sva kupovina ne svede samo na britansko trziste.
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.