NeToBoLa je napisao/la:
Uradio se zid iza gola i osvježava se stranica svako malo i to je neki uspjeh.
Nije moguće da ne vidiš da se ništa ama baš ništa nije promijenilo. Sad se još ofirnije neke stvari rade (
prodaja GOŠK-u !!!). Nisam ničiji igrač vjeruj mi, nije valjala nijedna Uprava do ove
ali nije ni ova ništa pozitivno uradila, kad se sve stvari saberu a ovi su imali pravo jaku pozadinu. Opet smo tri kola do kraja strepili da ne izletimo iz lige, a vrlo lako nam se mogla desiti situacija kao Slobodi, da se svi urote protiv nas i da bude papa tutu. U Premiershipu, Bundesligi se godinama stvara ekipa, financije i to ali ovdje to nije slučaj. Ovdje sve ide preko noći. Kako dizanje u nebesa tako i padanje na dno. Željo se borio za opstanak dok nije došao Osim. Za jednu sezonu je otišao u Evropu a mi se tješimo opstankom u ligi. Iako sam i sam bio euforičan protiv Širokog u polufinalu ali realno, s ovim timom ih ne možemo proći ni pomoću filmskih trikova. A i takvi nam igrači odmah bježe ako neko i siću ponudi. Zašto će Jugo ići bez odštete ? Neisplaćene plate ! To nam se i ranije dešavalo a i sad, pa u čemu je onda razlika ? Imao ili ne imao ugovor, oni idu. Ovaj put će nam samo to saopćiti na web stranici. Eto razlike.
I ljudi se nikad neće vratiti na stadion dok je to ovako.
Volio bih da Nikšić i dalje bude iza kluba a da raspiše konkurs za popunu radnih mjesta, od ekonomske struke do najsitnijih stvari i da se ljudima daju plate da dignu klub iz ove monotonije. Ima ih na birou i previše. Da im to bude jedini hljeb i da zavise od klupskog uspjeha, a
ne da pojedinci grade bogatstvo i takmiče se u lovi.
Zid iza gola i stranica???!!!

- pa kako te nije stid? Sve zaboravis kad ti odgovara... Wow!
Pa nisu se samo zid iza gola napravili - nego se rade i WCovi ispod tribine - vidio si (nadam se). Isto tako nije samo stranica nego imas i video izvjestaje sa tekmi - sto takodje ni jedna uprava prije ove nije uradila. A gdje su ti 2 tekme sa Francuskim prvoligasima, 2 sa Ruskim? Tekma sa Bursom? Gdje su po prvi puta ugovori na 2, 3, 4 godine?
Ako lazem - navedi mi I JEDNU JEDINU upravu prije ove koja je potpisala ugovor na 4 godine sa bilo kojim igracem do danas? A evo ja tebi - ugovor sa Zvonicem - 4 godine. Znaci - nadji mi ijedan do sad od 1992e. Dalje, kazes samo zid - pa jeli se uradio i pomocni stadion? Ta nije s neba pao. Neko ga je moro uradit i sredit da se uradi. Da li je Velez i jednom do ove godine dobio Evropsku licensu - ili i to spada pod zid i web stranicu?
Pricas da smo 3 kola do kraja strepili hocemo li ispast - a zaboravljas isto tako da smo u Kupu bili 3 utakmice od Evrope. Ustvari, ne 3 utakmice, nego 1 gol od Evrope. Da je ona stativa u Sirokom bila gol - danas bi razgovarali o drugim stvarima.
BUDI COVJEK - PA JEDNOM RECI ISTINU!
A onaj prdez od izjave o prodaji Gosku - necu ni komentarisat. Da imas obraz, znao bi da je ljaganje po bilo kome o kriminalnoj radnji bez dokaza - nelegalno i kaznjivo djelo - i da se za bljovitine preko medija (sto internet jeste) ide pred sud. Da sam ja Tanovic il Mrkva - ja bi tebe pred sudiju izveo i tuzio bi te za odstetu ... sreca tvoja pa su ta dva nesposobna i dozvole sebi da im se ovo radi.
A kladim se da tekmu Velez - Gosk ti nisi ni pogledo.
Sve u Velezu nije kako treba - sto slucaj Brkovic dokazuje. Ali reci da se u zadnjih 12 mjeseci samo stranica i zid promjenio - to samo moze reci neko dobro neposten. A pricati o kriminalnom djelu (bez dokaza) - to je ono bas nisko.... to bi isto bilo da ja pricam sada da si ti pedofil - a neznam te nikako.... sta ti je covjece?