Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Zenichanin
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Moze mi neko napisati ko je sve otisao i ko je dosao u Juve.
Hvala!
Hvala!
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Niko jos nije sluzbeno dosao..otkupili smo samo ugovor od Seville Caceresov...
uskoro bi zvanično trebalo da bude Leali(mladi golman iz Brescie kojeg ćemo kupiti i proslijediti na posudbu), zatim navodno i Paul Pogba(veznjak iz Man.Utd i to je pitanje da lie ce ako dodje ostati kod nas), a prema posljednjim vijestima Isla i Asamoah bi takodjer trebali biti naši igrači vrlo brzo...
Što se tiče odlazaka...Borriellu je gotova posudba...Estigaribiji takodjer...Manningeru ugovor sa nama završava...Amauri takodjer gotovo...Grosso takodjer...i napustio nas je Del Piero...
naravno došlo je i još nekih mladih fudbalera ali oni idu direktno u primaveru..
ovo je samo početak...
uskoro bi zvanično trebalo da bude Leali(mladi golman iz Brescie kojeg ćemo kupiti i proslijediti na posudbu), zatim navodno i Paul Pogba(veznjak iz Man.Utd i to je pitanje da lie ce ako dodje ostati kod nas), a prema posljednjim vijestima Isla i Asamoah bi takodjer trebali biti naši igrači vrlo brzo...
Što se tiče odlazaka...Borriellu je gotova posudba...Estigaribiji takodjer...Manningeru ugovor sa nama završava...Amauri takodjer gotovo...Grosso takodjer...i napustio nas je Del Piero...

naravno došlo je i još nekih mladih fudbalera ali oni idu direktno u primaveru..
ovo je samo početak...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Slušajte @Federera šta vam kaže, Adriano je odličan igrač, razumijem ja, svi mi imamo neke želje i neke igrače gotivimo, a neke ne, neke bi voljeli vidjeti u Juventusu, neke ne. Ali ako bi Adriano došao on uopšte ne bi bio loše rješenje, nije on bezveze igrač.
Čitam ova razmišljanja italijanskih igrača, oni zamišljaju neku 4-3-3 formaciju, sa Islom na desnom krilu, možda to i ne bi bilo toliko loše, vjerujem da bi Isla i Licht dominirali po desnoj strani, činili bi odličan tandem.
Ja fakat ne znam koju poziciju će Isla igrati. Zvučat će glupo, ali sa Islom i Asamoahom i tim napadačem, mene vala nije strah niti Reala niti Barce.
Još uvijek nije sigurno gdje i kada ćemo igrati utakmicu Super kupa protiv Napolija, postoji mogućnost da igramo 25. augusta u Pekingu, a da utakmicu prvog kola nadoknadimo nekad tokom sezone, barem takva je ideja De Laurentisa. U svakom slučaju ta odluka mora biti donesena do petka.
Čitam ova razmišljanja italijanskih igrača, oni zamišljaju neku 4-3-3 formaciju, sa Islom na desnom krilu, možda to i ne bi bilo toliko loše, vjerujem da bi Isla i Licht dominirali po desnoj strani, činili bi odličan tandem.
Ja fakat ne znam koju poziciju će Isla igrati. Zvučat će glupo, ali sa Islom i Asamoahom i tim napadačem, mene vala nije strah niti Reala niti Barce.

Još uvijek nije sigurno gdje i kada ćemo igrati utakmicu Super kupa protiv Napolija, postoji mogućnost da igramo 25. augusta u Pekingu, a da utakmicu prvog kola nadoknadimo nekad tokom sezone, barem takva je ideja De Laurentisa. U svakom slučaju ta odluka mora biti donesena do petka.
Zadnja izmjena: GaziHusrevbeg, dana/u 06 jun 2012, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- Zenichanin
- Kontakt:
Hvala za ove informacijeIlPrincipino je napisao/la:Niko jos nije sluzbeno dosao..otkupili smo samo ugovor od Seville Caceresov...
Što se tiče odlazaka...Borriellu je gotova posudba...Estigaribiji takodjer...Manningeru ugovor sa nama završava...Amauri takodjer gotovo...Grosso takodjer...i napustio nas je Del Piero...![]()
ovo je samo početak...

WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
GaziHusrevbeg je napisao/la:Slušajte @Federera šta vam kaže, Adriano je odličan igrač, razumijem ja, svi mi imamo neke želje i neke igrače gotivimo, a neke ne, neke bi voljeli vidjeti u Juventusu, neke ne. Ali ako bi Adriano došao on uopšte ne bi bio loše rješenje, nije on bezveze igrač.
Ma nije on los igrac, ne bi bio u barci da jest, al ima puno boljih solucija, mi sada ne smijemo ic na mediokritet, treba da se pojacavamo kao prvaci italije, ne francuske

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Jedini igrač koji je bolji od Adriana od spomenutih imena je Armero. Kolarov mi ništa nije bolji, Adriano je i brži i prodorniji, majstor u 1 na 1 situacijama, za razliku od Kolarova koji samo ima topovski šut, a i košta više, a i sigurno neće pristati na manju plaću od 3,5 miliona koju mu Marotta nikad neće ponuditi.
Od igrača koje me sebi možemo prištiti najrealnije opcije su Adrano i Armero. Armero, po meni, barem trenutno nije u planovima, na njegovom dolasku insisitramo mi navijači, dok Marotta i Conte imaju druge planove.
Od igrača koje me sebi možemo prištiti najrealnije opcije su Adrano i Armero. Armero, po meni, barem trenutno nije u planovima, na njegovom dolasku insisitramo mi navijači, dok Marotta i Conte imaju druge planove.
Željezničar ale!
Ne znam zasto se toliko spominje ime Kolarova koji uopste nije u planovima Juventusa. Hvala Boga da je tako jer ne vidim neke prednosti koje ima u odnosu na De Ceglea ( osim suta). Ni u kojoj opciji ne bih volio da bude prvi bek za sledecu sezonu u nasoj ekipi. De Ceglie, Estagarribia ( ako bude otkupljen) i univerzalac Isla nek budu uzdanice u ovoj sezoni...
Kolarov-No
Kolarov-No
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
Pa sad tu se ne slazemo, Ovaj jest' i brzi, i bolje dribla, al Kola je 5x bolji u odbrani,izdrzljiviji je, fizicki jaci, zna pas dat, ima j***nu ljevicu za one slobodne sto Pirlu ne leze, ima bolji centarsut, jos ako dovedemo kakvog napadaca koji je jak na visoke lopte (Hint. DzekoGaziHusrevbeg je napisao/la:Jedini igrač koji je bolji od Adriana od spomenutih imena je Armero. Kolarov mi ništa nije bolji, Adriano je i brži i prodorniji, majstor u 1 na 1 situacijama, za razliku od Kolarova koji samo ima topovski šut, a i košta više, a i sigurno neće pristati na manju plaću od 3,5 miliona koju mu Marotta nikad neće ponuditi.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
-
- Kontakt:
Nego, imal sta na rate sa opcijom kupovine, mozda pola ugovora?
Campioni d'Italia siamo noi

p.s. jos jedan iskaz na sudjenju u procesu Telecom, pokazuje ko je iza farsopolia stojao i sto je to sve onako zavrsilo sa skrivanjem dokaza.Od nelegalnih prisluskivanja preko friziranih dokaza i pristrasnih sudija do skrivanja dokaza.A FIGCU jbem mater, Campioni d'Italia siamo noi
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=97520" onclick="window.open(this.href);return false;

Campioni d'Italia siamo noi

p.s. jos jedan iskaz na sudjenju u procesu Telecom, pokazuje ko je iza farsopolia stojao i sto je to sve onako zavrsilo sa skrivanjem dokaza.Od nelegalnih prisluskivanja preko friziranih dokaza i pristrasnih sudija do skrivanja dokaza.A FIGCU jbem mater, Campioni d'Italia siamo noi
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=97520" onclick="window.open(this.href);return false;
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
E ti mi trebaš
Šta kaže ovaj neki Tavaroli danas na suđenju, ova neku operaciju "Lopovi" naručio je Inter i to Moratti. Znaš li ti šta više o tome?
Za svjetsko čudo, Repubblica je posvetila članak tome.
Adriano je naučio da igra od noge do noge u Barci, zato bi nam bolje odgovarao, a koliko se sjećam Kolarova je iz prve postave Citya izbacio igrač koji ima identične osobine kao Adriano.
Nama treba dobar igrač u ofanzivi, pa i De Ceglie je u svakoj odigranoj utakmici otkako je dobio drugu šansu odigrao odlično u odbrani, ima Chiellini da to sve zatovori, nama je problem ofanziva.

Šta kaže ovaj neki Tavaroli danas na suđenju, ova neku operaciju "Lopovi" naručio je Inter i to Moratti. Znaš li ti šta više o tome?

Za svjetsko čudo, Repubblica je posvetila članak tome.

Kontam ja tebe, Kolarov je igrač za Premiershipa, ovaj Juventus uopšte ne igra igru kakva odgovara Kolarovu, zato te njegove osobine uopšte ne bi došle do izražaja, Conte uopšte ne forsira igru sa isturenim i robusnim napadačem.chi3llo je napisao/la: Pa sad tu se ne slazemo, Ovaj jest' i brzi, i bolje dribla, al Kola je 5x bolji u odbrani,izdrzljiviji je, fizicki jaci, zna pas dat, ima j***nu ljevicu za one slobodne sto Pirlu ne leze, ima bolji centarsut, jos ako dovedemo kakvog napadaca koji je jak na visoke lopte (Hint. Dzeko, a mogu i cavani i rvp ), ko budali samar bi on bio
Adriano je naučio da igra od noge do noge u Barci, zato bi nam bolje odgovarao, a koliko se sjećam Kolarova je iz prve postave Citya izbacio igrač koji ima identične osobine kao Adriano.
Nama treba dobar igrač u ofanzivi, pa i De Ceglie je u svakoj odigranoj utakmici otkako je dobio drugu šansu odigrao odlično u odbrani, ima Chiellini da to sve zatovori, nama je problem ofanziva.

Željezničar ale!
-
- Kontakt:
GaziHusrevbeg je napisao/la:E ti mi trebaš![]()
Šta kaže ovaj neki Tavaroli danas na suđenju, ova neku operaciju "Lopovi" naručio je Inter i to Moratti. Znaš li ti šta više o tome?![]()
Kontam ja tebe, Kolarov je igrač za Premiershipa, ovaj Juventus uopšte ne igra igru kakva odgovara Kolarovu, zato te njegove osobine uopšte ne bi došle do izražaja, Conte uopšte ne forsira igru sa isturenim i robusnim napadačem.chi3llo je napisao/la: Pa sad tu se ne slazemo, Ovaj jest' i brzi, i bolje dribla, al Kola je 5x bolji u odbrani,izdrzljiviji je, fizicki jaci, zna pas dat, ima j***nu ljevicu za one slobodne sto Pirlu ne leze, ima bolji centarsut, jos ako dovedemo kakvog napadaca koji je jak na visoke lopte (Hint. Dzeko, a mogu i cavani i rvp ), ko budali samar bi on bio
Nama treba dobar igrač u ofanzivi, pa i De Ceglie je u svakoj odigranoj utakmici otkako je dobio drugu šansu odigrao odlično u odbrani, Ima Chiellini da to sve zatovori.
sudi se nekim likovima za nelegalno prisluskivanje, cini mi se da su iz Telecom Italie.To je dio i onog slucaja Vieri protiv intera isto tako za nelegalno pracenje i slicno, a Moratti je tu izgleda imao prste kao sto ovaj lik izjavi ovih dana na sudjenju.Jos kad skontas ko je imao pristup tim telefonskim pracenjima i medijima i skontas kakav je ono skandal bio jasno ti bude da je tu malverizacija bilo i to pravo.A Guido Rossi nas dzelat se zaposli ili je postao dio upravnog odbora nisam siguran, u Telecom Italia, ma vidi cuda, ko bi reko

Al ko ih jbe, Campioni d'Italia siamo noi.

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Uradio sam sebi neki dan onu šampionsku majicu, odlična je, ista orginal.
I ja sam skontao sve kao i ti, ali mislio sam da ti znaš nešto više o tome. Nego, šta reći za Marottu!? I Moggi bi bio ponosan na ovaj posao.
Ako Marotta dovede još ove igrače koji su planirani, već sada se mogu praviti neke paralele sa Don Lucianom.

I ja sam skontao sve kao i ti, ali mislio sam da ti znaš nešto više o tome. Nego, šta reći za Marottu!? I Moggi bi bio ponosan na ovaj posao.
Ako Marotta dovede još ove igrače koji su planirani, već sada se mogu praviti neke paralele sa Don Lucianom.

Željezničar ale!
-
- Kontakt:
Marotta je na dobrom putu, al valja "kupit Zidana za sicu i Davidsa sa klupe najveceg rivala", to je vec velik zalogaj i za Marottu.GaziHusrevbeg je napisao/la:Uradio sam sebi neki dan onu šampionsku majicu, odlična je, ista orginal.![]()
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Znaci vec mozemo reci da je posao sklopljen sa Udinama... Al' tu je i druga strana medalje doduse nama Juventinima ne bitna al' pravim zaljubljenicima u Calcio jako bitna jer se ovim cinom Udine jos vise oslabljavaju i sigurno nece uci u LP.... L' Hajd' kad je bal nek' bude i maskenbal, kad vec uzimamo njihove igrace zasto im ne uzeti i Armera koji je sama krema evropskog fudbala na LB-u al' ako ga Mister nece onda nema razloga da mi razglabamo u prazno o njemu.... Hajde Marotta RvP nam dovedi iako je on vjerovatno sve dogovorio sa Cityem samo se ceka kraj EP....

-
- Kontakt:
Sta nas briga za Udine i italijanski fudbal. Nama je taj "italijanski fudbal" na celu sa FIGC-om umalo prekratio cijelu istoriju, umalo nas ukopao.Treba opeljesit sve sto se moze a o koeficijentu nek se bave statisticari 
p.s. i Jovetić se vraća u modu

p.s. i Jovetić se vraća u modu

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Jesi l' uzeo onu sliku visoke rezolucije i na njihovu bijelu majicu?GaziHusrevbeg je napisao/la:Uradio sam sebi neki dan onu šampionsku majicu, odlična je, ista orginal.![]()
Gdje si radio, pa tako dobro ispalo i kad si je oprao je l' izbljedilo imalo ?
Je l' mozes okaciti tu sliku (Juventus campione d italia 2012) ako mislimo na istu :/

Je l' ima veca slika, ako je to ta ?
Samo da vas sve pozdravim i kao i svi pohvalim Marottu masinu koji nas ozbiljno priprema za LP.
Cekam tog napadaca, a zadovoljan bih bio i sa realizacijom Giovinco Jovetic
Inace moja zelja je Cavani, ali ni ovo nije lose.
Forza Juve
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:

Ovu sam sliku isprintao na bijelu majicu i fakat je odlično ispalo, @Federer vam može potvrditi.

Crno na bijelo, nekako je uočljivije, evo danas je obukao, svako od raje ko je vidio je pohvalio majicu.

Neće izblijediti uopšte, jer sam ja radio još par majica i iste su kao na početku, majicu sam radio na Skenderiji u onoj kopirnici nekoj.

Upravo tako, vala i za reprezentaciju navijam samo radi naših igrača, jarane kad vidim Buffona, Chiellinija i Marchisia, ja moram za njih navijati, ne mogu protiv sebe.Juvelandia je napisao/la:Sta nas briga za Udine i italijanski fudbal. Nama je taj "italijanski fudbal" na celu sa FIGC-om umalo prekratio cijelu istoriju, umalo nas ukopao.Treba opeljesit sve sto se moze a o koeficijentu nek se bave statisticari
p.s. i Jovetić se vraća u modu![]()

Oni su "časno" predstavljali italijanski fudbal i liga je propala.
Kad bi Marotta uspio otkupiti Giovinca i njega dati za Jovetića i to bi bio odličan posao, realno, kolika god bila mržnja na relaciji Fiorentina-Juve, imamo mi dobre poslovne odnose s njima.
Islin agent: Htio ga je i inter, ali Juve je Juve.

Gobbi, siamo tornati, cazzoooo

Željezničar ale!
- Burberry46
- Kontakt:
Asamoah pozdravio Udinese: «Sempre nel mio cuore»
Isla agent: " zeli da se bori za Scudetto i LP, i Inter ga zeli ali Juve je Juve. "
Isla agent: " zeli da se bori za Scudetto i LP, i Inter ga zeli ali Juve je Juve. "
1946
Gio ne ide nikuda.
Nevjerovatno je od samih struktura kluba pa sve do navijača Juventusa po cijelom globusu, kako se nipodaštavaju i ne cijene igrači rođeni u gradu i koji su prošli sve kategorije kluba.
Giovinco je bolji igrač od Jovetića, a i da sutra meni neko ponudi čistu razmjenu Cavani-Giovinco, hladno bih odbio, ali to sam samo ja, ovdje na temi to niko ne bi uradio, neka se javi ko bi.
Valjda zato što ga pratim od samih početaka, svaki meč repke U-21 sam pregledao i svaki njegov meč kada imam šansu gledam, čisti talenat, mozak, ali ne, u Juventusu je bitno koliko je on visok i koliko kg ima.
Takođe, bitno je povjerovati novinarima da je on tražio da bude u prvoj postavi, baš je on to njima rekao
, mislim ono, a kada pišu ružno o Juventusu, onda su novinari 'vaki- 'naki.
To je trend koji ja ne podnosim u Juventusu, i neću sve dok se ne promijeni.
Čekam još da vidim šta će sa Marronea uraditi, ako ga pošalju na posudbu, iznevjerit će mene kao navijača, neka ne pričaju kako ga moraju poslati da bi igrao, neće se saprati.
Bolji je od Asamoaha (koji je dobar igrač), nemam sumnje u to, ali, da li tako misle u Juventusu?
Na kraju, iako se svašta priča, sjetim se Marottinog intervjua prije 4-5 sedmica gdje je rekao da su zadovoljni napretkom Gia u Parmi, indirektno je sugerisao na povratak, da li se šta promijenilo, ne znam.
Pored toga, osim Pirla nemamo igrača koji može biti spona između veze i napada i koji u svakom momentu može kreirati šansu za gol.

Nevjerovatno je od samih struktura kluba pa sve do navijača Juventusa po cijelom globusu, kako se nipodaštavaju i ne cijene igrači rođeni u gradu i koji su prošli sve kategorije kluba.
Giovinco je bolji igrač od Jovetića, a i da sutra meni neko ponudi čistu razmjenu Cavani-Giovinco, hladno bih odbio, ali to sam samo ja, ovdje na temi to niko ne bi uradio, neka se javi ko bi.
Valjda zato što ga pratim od samih početaka, svaki meč repke U-21 sam pregledao i svaki njegov meč kada imam šansu gledam, čisti talenat, mozak, ali ne, u Juventusu je bitno koliko je on visok i koliko kg ima.

Takođe, bitno je povjerovati novinarima da je on tražio da bude u prvoj postavi, baš je on to njima rekao

To je trend koji ja ne podnosim u Juventusu, i neću sve dok se ne promijeni.
Čekam još da vidim šta će sa Marronea uraditi, ako ga pošalju na posudbu, iznevjerit će mene kao navijača, neka ne pričaju kako ga moraju poslati da bi igrao, neće se saprati.
Bolji je od Asamoaha (koji je dobar igrač), nemam sumnje u to, ali, da li tako misle u Juventusu?
Na kraju, iako se svašta priča, sjetim se Marottinog intervjua prije 4-5 sedmica gdje je rekao da su zadovoljni napretkom Gia u Parmi, indirektno je sugerisao na povratak, da li se šta promijenilo, ne znam.
Pored toga, osim Pirla nemamo igrača koji može biti spona između veze i napada i koji u svakom momentu može kreirati šansu za gol.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.