Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

vedofeelgood
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la vedofeelgood » 05 jun 2012, 22:06

E marno si mi post :mrgreen:

Nema veze, i meni je svakako drago što se odlučio na ovaj korak. To pokazuje njegovu ozbiljnost pri radu, i njegovu zelju za povratkom na teren. Welcome back Jack !
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

gunnerfan
Kontakt:

Post Postao/la gunnerfan » 06 jun 2012, 11:37

Joj pa i mi puno ocekujemo . Chelsea doveo Hazarda , MUFC doveo Kagawu .. pa sta i mi smo doveli Podolskog koji je u njihovom rangu , plus ima iskustvo na svojoj strani koje nam preko potrebno .
Spominje se onaj veznjak , Lucas ja mislim . Misljenja sam da sa povratkom Jacka , Kokelejnom ( nisam siguran ni za izgovor :D ) , pa i Frimpongom imamo fin vezni red ( al' cijena mu je 8 miliona pa me i ne cudi sto ga Wenger 'oce , al' dobro ima 25 godina samim tim i iskustvo ) .
Misljenja sam da nam treba jedan bek al' po mogucnosti da se dobro snalazi na obe pozicije ( i lijevo i desno :mrgreen: ) ako ne to onda bar desni bek . I jedan stoper , cuo sam da je dosao neki mali iz skole , ne znam tacno ime uglavnom neki "razbijac" sto nam je prijeko potrebno .
U doba Cecsa to nismo imali , nismo imali igraca ili igraca koji ce da stite jedni druge .. a to je sve trebalo da krene od kapitena . A sad van Persie kao kapiten znamo da uvijek stiti sve igrace , pa su tu i Vermalen , Frimpong , Jack (buduci kapiten),Santos ( ocit'o lekciju Baloteliu ) , Koscienly .. ma svi , skoro svi . Skoro kao u doba znamo vec koje generacije .

oduzi ja pravo :p , znaci ovako :
jedan bek , et' imamo tog' stopera iz skole , i zaboravio sam skroz M'vila . Mislim da je jako potreban ako zelimo nesto da uradimo u sljedecoj sezoni . Toliko od mene izvinite zbog smaranja :**
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 jun 2012, 15:15

Ma Bartley treba dobiti sansu, pravi Engleski krkan :lol: :lol: On je za razliku od svih stopera koje Arsenal posjeduje igrac koji igra vise na snagu a manje na citanje(Kos,TV,Per svi idu vise na citanje igre) uz to je visok 191 cm, znaci visi i od TV i Kosa, a pokretniji od Pera(u Rangersima cak igrao i na defanzivnom veznom). Stvarno bih volio da on dobije sansu, i ja iskreno mislim da nam i ne treba Vertonghen jer je on bas isti tip kao i ova trojica koju imamo. Vise bih volio nekog beka(desnog) a da se Jenkinson dokazuje na posudbi.
Celik!3,2,2.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 06 jun 2012, 17:16

nevjerujem da sa ovim timom + podolski i ako M'villa imamo veliku šansu za osvajanje ,uzmimo u obzir da se nadamo M'villi..

hackerinho
Kontakt:

Post Postao/la hackerinho » 06 jun 2012, 17:40

gunnerfan je napisao/la:Joj pa i mi puno ocekujemo . Chelsea doveo Hazarda , MUFC doveo Kagawu .. pa sta i mi smo doveli Podolskog koji je u njihovom rangu , plus ima iskustvo na svojoj strani koje nam preko potrebno .
Spominje se onaj veznjak , Lucas ja mislim . Misljenja sam da sa povratkom Jacka , Kokelejnom ( nisam siguran ni za izgovor :D ) , pa i Frimpongom imamo fin vezni red ( al' cijena mu je 8 miliona pa me i ne cudi sto ga Wenger 'oce , al' dobro ima 25 godina samim tim i iskustvo ) .
Misljenja sam da nam treba jedan bek al' po mogucnosti da se dobro snalazi na obe pozicije ( i lijevo i desno :mrgreen: ) ako ne to onda bar desni bek . I jedan stoper , cuo sam da je dosao neki mali iz skole , ne znam tacno ime uglavnom neki "razbijac" sto nam je prijeko potrebno .
U doba Cecsa to nismo imali , nismo imali igraca ili igraca koji ce da stite jedni druge .. a to je sve trebalo da krene od kapitena . A sad van Persie kao kapiten znamo da uvijek stiti sve igrace , pa su tu i Vermalen , Frimpong , Jack (buduci kapiten),Santos ( ocit'o lekciju Baloteliu ) , Koscienly .. ma svi , skoro svi . Skoro kao u doba znamo vec koje generacije .

oduzi ja pravo :p , znaci ovako :
jedan bek , et' imamo tog' stopera iz skole , i zaboravio sam skroz M'vila . Mislim da je jako potreban ako zelimo nesto da uradimo u sljedecoj sezoni . Toliko od mene izvinite zbog smaranja :**
djesi drug...sta ima isti...ispast ce i da je bolji..zato se on tako dobro snasao u bajernu jedno vrijeme.... :o

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 jun 2012, 18:07

hackerinho je napisao/la:
djesi drug...sta ima isti...ispast ce i da je bolji..zato se on tako dobro snasao u bajernu jedno vrijeme.... :o
Strucnjak to je bilo prije nekoliko godina, ove godine u Bundeski nije bio nista gori od Kagawe, a Hazard igra u slabijoj ligi njemu se jos dokazivati(naravno sve trojici je se dokazati, medjutim Hazard mora vise jer je igrao u najslabijoj ligi petice). Jel Henry ne valja kao igrac jer je imao odlicnu epizodu u Juventusu? Dennis u Interu?
Celik!3,2,2.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 06 jun 2012, 18:21

AllGunsBlazing je napisao/la:
Strucnjak to je bilo prije nekoliko godina, ove godine u Bundeski nije bio nista gori od Kagawe, a Hazard igra u slabijoj ligi njemu se jos dokazivati(naravno sve trojici je se dokazati, medjutim Hazard mora vise jer je igrao u najslabijoj ligi petice). Jel Henry ne valja kao igrac jer je imao odlicnu epizodu u Juventusu? Dennis u Interu?
Ne mora to nista znacit,Hazard je veliki talenat,i Drogba je došao iz Francuske lige kao i Hazard pa je bio jedan od najboljih igraca u EPL. ;)
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

SiggiSmallz
Kontakt:

Post Postao/la SiggiSmallz » 06 jun 2012, 18:35

BluesForever je napisao/la:
Ne mora to nista znacit,Hazard je veliki talenat,i Drogba je došao iz Francuske lige kao i Hazard pa je bio jedan od najboljih igraca u EPL. ;)
Ne mozes to porediti Hazard dolazi kao mald i talentovan igrac,oni su "kvarljivi kao riba",moze postati WC a moze isto tako probasti,Drogba je dosao u dobi od 25 godina kad se vec afirmisao kao igrac.
Podolski je imao pad u bayernu,sto je mozda utjecalo na njegovu pishu isto tako moze postati jedan od glavni igraca u Arsenalu par godina,al' za nesto vise ne vidim kapcitet kod Podolskog.
A o Kagawi necu da pisem jer me lik nije nesto posebno odusevio,meni se cini da se on malo vise puse nego sto jest.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 06 jun 2012, 19:26

Prati malo više Bundesligu, pa ces znati kakvi su ovi prije spomenuti.
Arsene Wenger

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 jun 2012, 19:32

BluesForever je napisao/la: Ne mora to nista znacit,Hazard je veliki talenat,i Drogba je došao iz Francuske lige kao i Hazard pa je bio jedan od najboljih igraca u EPL. ;)
Bio je i Gervinho kao i Hazard u Francuskoj, pa opet nista u EPL. Ovo je drugi svijet za igrace, neki uspiju neki ne, za ovu trojicu tek slijedi da vidimo.
Celik!3,2,2.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 06 jun 2012, 19:38

BluesForever je napisao/la: Ne mora to nista znacit,Hazard je veliki talenat,i Drogba je došao iz Francuske lige kao i Hazard pa je bio jedan od najboljih igraca u EPL. ;)
Bio je i Gervinho kao i Hazard u Francuskoj, pa opet nista u EPL. Ovo je drugi svijet za igrace, neki uspiju neki ne, za ovu trojicu tek slijedi da vidimo.
Hazard i Gervinho kao nebo i zemlja,Gervinho samo sto je brz nista posebno. ;)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 jun 2012, 19:48

BluesForever je napisao/la: Hazard i Gervinho kao nebo i zemlja,Gervinho samo sto je brz nista posebno. ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: Kako to da je onda Gervinho imao bolju statistiku kad su zadnji put zajedno igrali? Znaci vise pridonio osvajanju titule. Isto tako znas li sta je Hazard za njeg rekao? Da je najbolji igrac kojeg je gledao, ima negdje clanak. Medjutim naravno Gervinho ima samo brzinu, da ne znam o kome pricas mislio bih da je Walcott. Gervinho je bio isto sto i Hazard u Francuskoj, isto golova isto asistencija, pa je opet slabo odigrao sezonu u EPL.
Celik!3,2,2.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 06 jun 2012, 19:59

@BluesForever slika
Arsene Wenger

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 jun 2012, 20:10

Arsenal izgleda prodaje Oguzhan Ozyakupa Besiktasu.
Vođa zna.

gunnerfan
Kontakt:

Post Postao/la gunnerfan » 06 jun 2012, 20:47

POTPISUJEM
odlican odgovor na provakacije .
Chelsea , City i sl. su kao silikoni , vjestacke sise ( ako sam napisao sise mislio sam na klub ) posebno objasnjenje za navijace gore navedeni klubova jer ne vjerujem da oni to mogu skontati
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 06 jun 2012, 20:51

gunnerfan je napisao/la:
POTPISUJEM
odlican odgovor na provakacije .
Chelsea , City i sl. su kao silikoni , vjestacke sise ( ako sam napisao sise mislio sam na klub ) posebno objasnjenje za navijace gore navedeni klubova jer ne vjerujem da oni to mogu skontati
Pa ni vi niste nista aman zaman uspjesniji i veci klub.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 06 jun 2012, 20:55

Gervinho je bio isto sto i Hazard u Francuskoj, isto golova isto asistencija, pa je opet slabo odigrao sezonu u EPL.
Nemora znaciti da ce i Hazard odigrati loše u EPL kao i Gervinho. ;) :roll: @Gunnerfan molim te ne provaljuj se. :oops:

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 06 jun 2012, 21:20

BluesForever je napisao/la:
Gervinho je bio isto sto i Hazard u Francuskoj, isto golova isto asistencija, pa je opet slabo odigrao sezonu u EPL.
Nemora znaciti da ce i Hazard odigrati loše u EPL kao i Gervinho. ;) :roll: @Gunnerfan molim te ne provaljuj se. :oops:
Isto tako ne mora znacit i da ce odigrati dobro. Koliko sam pratio niko ovdje nije rekao da ce Hazard igrati lose nego da se tek mora dokazati u EPL a vi Celzijanci se odma dovezali ko je bolji Gervinho ili Hazard. Dzaba spamate temu s tim ,uostalom ima sezona da se odigra pa ce se sve samo ukazati. Mlad je igrac pa se ne moze reci sa sigurnoscu sta ce biti sa njim u buducnosti, mozda je to investicija koja ce se isplatiti Celziju trostruko a moze biti i jedan od slabijih transfera, sjetite se samo Quarezme...

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 06 jun 2012, 21:47

Dobar igrac moze igrati podednako dobro u svakoj ligi a to mogu sva tri nabrojana.
Hazard je mladji od ostalih igraca , talentovan je nevjerovatno ali igrac koji ce brzo biti "izvikan".

Kagawa ce biti transfer sezone , ono je genijalan igrac.
Podloski je strasan igrac ali loseg temperamenta.Koliko ce leci Arsenalu , vidjet ce se.U Arsenalu definitivno nece imati istu ulogu kao u Kolnu , monog vise se trcati mora jer to zahtjeva Arsenalova igra presinga.U kolnu je vise manje bio jedini moguci target man i igrac ciji je zadatak da se šetka po granici ofsajda.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 jun 2012, 22:27

ja ne znam za vas, al po meni je Kagawa prenapuhan igrač. Odjednom se vinu u zvijezde genijalca na sredini.
Zayebi ko je u slabijoj ligi, kakve to veze ima, ko zna zna.
Što se tiče sistema igre Kagawa ima veće šanse da uspije, al je Hazard bolji igrač.
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.