Nema veze, i meni je svakako drago što se odlučio na ovaj korak. To pokazuje njegovu ozbiljnost pri radu, i njegovu zelju za povratkom na teren. Welcome back Jack !
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
djesi drug...sta ima isti...ispast ce i da je bolji..zato se on tako dobro snasao u bajernu jedno vrijeme....gunnerfan je napisao/la:Joj pa i mi puno ocekujemo . Chelsea doveo Hazarda , MUFC doveo Kagawu .. pa sta i mi smo doveli Podolskog koji je u njihovom rangu , plus ima iskustvo na svojoj strani koje nam preko potrebno .
Spominje se onaj veznjak , Lucas ja mislim . Misljenja sam da sa povratkom Jacka , Kokelejnom ( nisam siguran ni za izgovor) , pa i Frimpongom imamo fin vezni red ( al' cijena mu je 8 miliona pa me i ne cudi sto ga Wenger 'oce , al' dobro ima 25 godina samim tim i iskustvo ) .
Misljenja sam da nam treba jedan bek al' po mogucnosti da se dobro snalazi na obe pozicije ( i lijevo i desno) ako ne to onda bar desni bek . I jedan stoper , cuo sam da je dosao neki mali iz skole , ne znam tacno ime uglavnom neki "razbijac" sto nam je prijeko potrebno .
U doba Cecsa to nismo imali , nismo imali igraca ili igraca koji ce da stite jedni druge .. a to je sve trebalo da krene od kapitena . A sad van Persie kao kapiten znamo da uvijek stiti sve igrace , pa su tu i Vermalen , Frimpong , Jack (buduci kapiten),Santos ( ocit'o lekciju Baloteliu ) , Koscienly .. ma svi , skoro svi . Skoro kao u doba znamo vec koje generacije .
oduzi ja pravo :p , znaci ovako :
jedan bek , et' imamo tog' stopera iz skole , i zaboravio sam skroz M'vila . Mislim da je jako potreban ako zelimo nesto da uradimo u sljedecoj sezoni . Toliko od mene izvinite zbog smaranja :**
Strucnjak to je bilo prije nekoliko godina, ove godine u Bundeski nije bio nista gori od Kagawe, a Hazard igra u slabijoj ligi njemu se jos dokazivati(naravno sve trojici je se dokazati, medjutim Hazard mora vise jer je igrao u najslabijoj ligi petice). Jel Henry ne valja kao igrac jer je imao odlicnu epizodu u Juventusu? Dennis u Interu?hackerinho je napisao/la:
djesi drug...sta ima isti...ispast ce i da je bolji..zato se on tako dobro snasao u bajernu jedno vrijeme....
Ne mora to nista znacit,Hazard je veliki talenat,i Drogba je došao iz Francuske lige kao i Hazard pa je bio jedan od najboljih igraca u EPL.AllGunsBlazing je napisao/la:Strucnjak to je bilo prije nekoliko godina, ove godine u Bundeski nije bio nista gori od Kagawe, a Hazard igra u slabijoj ligi njemu se jos dokazivati(naravno sve trojici je se dokazati, medjutim Hazard mora vise jer je igrao u najslabijoj ligi petice). Jel Henry ne valja kao igrac jer je imao odlicnu epizodu u Juventusu? Dennis u Interu?hackerinho je napisao/la:
djesi drug...sta ima isti...ispast ce i da je bolji..zato se on tako dobro snasao u bajernu jedno vrijeme....
Ne mozes to porediti Hazard dolazi kao mald i talentovan igrac,oni su "kvarljivi kao riba",moze postati WC a moze isto tako probasti,Drogba je dosao u dobi od 25 godina kad se vec afirmisao kao igrac.BluesForever je napisao/la:Ne mora to nista znacit,Hazard je veliki talenat,i Drogba je došao iz Francuske lige kao i Hazard pa je bio jedan od najboljih igraca u EPL.AllGunsBlazing je napisao/la:Strucnjak to je bilo prije nekoliko godina, ove godine u Bundeski nije bio nista gori od Kagawe, a Hazard igra u slabijoj ligi njemu se jos dokazivati(naravno sve trojici je se dokazati, medjutim Hazard mora vise jer je igrao u najslabijoj ligi petice). Jel Henry ne valja kao igrac jer je imao odlicnu epizodu u Juventusu? Dennis u Interu?hackerinho je napisao/la:
Bio je i Gervinho kao i Hazard u Francuskoj, pa opet nista u EPL. Ovo je drugi svijet za igrace, neki uspiju neki ne, za ovu trojicu tek slijedi da vidimo.BluesForever je napisao/la: Ne mora to nista znacit,Hazard je veliki talenat,i Drogba je došao iz Francuske lige kao i Hazard pa je bio jedan od najboljih igraca u EPL.
Hazard i Gervinho kao nebo i zemlja,Gervinho samo sto je brz nista posebno.AllGunsBlazing je napisao/la:Bio je i Gervinho kao i Hazard u Francuskoj, pa opet nista u EPL. Ovo je drugi svijet za igrace, neki uspiju neki ne, za ovu trojicu tek slijedi da vidimo.BluesForever je napisao/la: Ne mora to nista znacit,Hazard je veliki talenat,i Drogba je došao iz Francuske lige kao i Hazard pa je bio jedan od najboljih igraca u EPL.
BluesForever je napisao/la: Hazard i Gervinho kao nebo i zemlja,Gervinho samo sto je brz nista posebno.
POTPISUJEMAllGunsBlazing je napisao/la:Strucnjak to je bilo prije nekoliko godina, ove godine u Bundeski nije bio nista gori od Kagawe, a Hazard igra u slabijoj ligi njemu se jos dokazivati(naravno sve trojici je se dokazati, medjutim Hazard mora vise jer je igrao u najslabijoj ligi petice). Jel Henry ne valja kao igrac jer je imao odlicnu epizodu u Juventusu? Dennis u Interu?hackerinho je napisao/la:
Pa ni vi niste nista aman zaman uspjesniji i veci klub.....gunnerfan je napisao/la:POTPISUJEMAllGunsBlazing je napisao/la:Strucnjak to je bilo prije nekoliko godina, ove godine u Bundeski nije bio nista gori od Kagawe, a Hazard igra u slabijoj ligi njemu se jos dokazivati(naravno sve trojici je se dokazati, medjutim Hazard mora vise jer je igrao u najslabijoj ligi petice). Jel Henry ne valja kao igrac jer je imao odlicnu epizodu u Juventusu? Dennis u Interu?hackerinho je napisao/la:
odlican odgovor na provakacije .
Chelsea , City i sl. su kao silikoni , vjestacke sise ( ako sam napisao sise mislio sam na klub ) posebno objasnjenje za navijace gore navedeni klubova jer ne vjerujem da oni to mogu skontati
Nemora znaciti da ce i Hazard odigrati loše u EPL kao i Gervinho.Gervinho je bio isto sto i Hazard u Francuskoj, isto golova isto asistencija, pa je opet slabo odigrao sezonu u EPL.
Isto tako ne mora znacit i da ce odigrati dobro. Koliko sam pratio niko ovdje nije rekao da ce Hazard igrati lose nego da se tek mora dokazati u EPL a vi Celzijanci se odma dovezali ko je bolji Gervinho ili Hazard. Dzaba spamate temu s tim ,uostalom ima sezona da se odigra pa ce se sve samo ukazati. Mlad je igrac pa se ne moze reci sa sigurnoscu sta ce biti sa njim u buducnosti, mozda je to investicija koja ce se isplatiti Celziju trostruko a moze biti i jedan od slabijih transfera, sjetite se samo Quarezme...BluesForever je napisao/la:Nemora znaciti da ce i Hazard odigrati loše u EPL kao i Gervinho.Gervinho je bio isto sto i Hazard u Francuskoj, isto golova isto asistencija, pa je opet slabo odigrao sezonu u EPL.![]()
@Gunnerfan molim te ne provaljuj se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.