On može doći u Želju jedino ako slomi nogu ili kičmu.Za Stevanovića se interesuje Napoli i još nekoliko klubova iz liga 5.Jbg treba biti realan.Curva_SUD je napisao/la:Kako je samo strašan ovaj Stevanovic..
svaka šansa njegova!
Kako bi nas on samo pojacao
Inace kosta Milion i po..
ne bi mi za njega bilo žao dat tolike pare.. ako treba i više!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 06 jun 2012, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Neki vasi navijaci su na Borcevoj temi govorili da su njih dvojica, a pogotovo Antolovic otjerani da bi drugim dokazali da nema zajebancije a ne zbog nekvaliteta.fredi je napisao/la:ne kontam te bas.i on i knezevic su vraceni u legiju jer su bili losi.malta071 je napisao/la: Kad su ga otjerali iz Borca govorili ste da je to zbog nekih drugih stvari a ne zbog nekvaliteta.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
nema to logike buraz jer oni nisu borcevi igraci njima je pozajmica zavrsavala za nekoliko sedmica tako da se nema sta na njima siljiti ona stvar i trenirati neka strogoca kad bi svejedno otisli nazad.vec jednostavno su nas puno utakmica kostali.a ako nije tajna vidim da svi avduku ovdje nazivate papcinom i omalovazavate pa jel ima neki poseban razlog ili?malta071 je napisao/la: Neki vasi navijaci su na Borcevoj temi govorili da su njih dvojica, a pogotovo Antolovic otjerani da bi drugim dokazali da nema zajebancije a ne zbog nekvaliteta.

Ima, provocira navijace.
I iskreno ako ne mozemo Baotica dovesti onda nek ostane Guso jos ovu sezonu jer boljeg od njega u ovoj nasoj ligi nema.
I iskreno ako ne mozemo Baotica dovesti onda nek ostane Guso jos ovu sezonu jer boljeg od njega u ovoj nasoj ligi nema.
NO PYRO NO PARTY
ja bi vise volio vidjeti Djurica nego Stevanovica, bas napadac kakav bi nama trebao za ovu formaciju, zna glavom, odlicno se gradi a i okretan je za svoju visinu, ali opet po tmarketu u ove dvije utakmice repke je imao bolji skor nego za citavu sezonu u krotoneu a i igrac je parme inace na posudbi tako da tesko
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Eno amar bio na nekoj emisiji na bht u u hajdujovoj majci.
Koji car
Koji car

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
a dos'o bi zlatan u zelju na posudbu pola godineistina1981 je napisao/la:Kada bi se, recimo, realizovala ova zamjena o kojoj neki laprdaju a radi se o zamjeni Dzeko, Tevez za Zlatana Ibrahimovica kako bi mi dosli do nasih 3,5 %. Mozda bi dobili Zlatanov bubreg ili nesta slicno????

http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Cini mi se da je pisalo zeljeznicar - hajduk uvecalo je u krupni kadar.zeljeznicar1 je napisao/la:Eno amar bio na nekoj emisiji na bht u u hajdujovoj majci.
Koji car

NOTE: Koliko sam uspio pratiti pricu oko ovoga jadnog decka, do proslog utorka se uspjelo skupiti 40.000 KM, a onda je odjednom sinula vijest da je nas Edin Dzeko donirao puni iznos za decka. Sada koliko ima tu tacnoga ja ne znam!Elegant je napisao/la:
Da pomognemo momku da ozdravi !
Svako ko moze neka nazove i donira 2+ KM (jedan poziv), odreknite se cigara, kafe, kladionice, cokolade, ... na jedan dan i pomozimo da se jedan mladi zivot ne ugasi !
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Evo grupa podrske za Alena Maslu
https://www.facebook.com/groups/272311709533461/
Prosljedite i pozovite ostale ako su u mogucnosti da pomognu !

Prosljedite i pozovite ostale ako su u mogucnosti da pomognu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- MinjonKocka
- Kontakt:
Uplatio je Dzeko 50.000KM, dje vi zivite...ali ipak zovite ove brojeve,svaka marka je potrebna, ne zna se koliko ce lijecenje trajati i koliko ce to sve kostati...ako bude viska para, ostavljaju se Batku za sljedeci slucaj!
Josip Kvesic je vrhunski igrac, moze komotno u A repku, nadam se da nece nigdje otici, i da ce produziti ugovor!
Kako ovdje ima mahnitih ljudi....prvo Muslimovic, pa Papac,Stilic, Hasagic....sad Stevanovic
niste vi normalni!
Josip Kvesic je vrhunski igrac, moze komotno u A repku, nadam se da nece nigdje otici, i da ce produziti ugovor!
Kako ovdje ima mahnitih ljudi....prvo Muslimovic, pa Papac,Stilic, Hasagic....sad Stevanovic

Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
minjon zaboravila si salihamidzica 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nek si je ti ispravio, ne znam šta bi mi bez tebe.Haj sad razligu padobranac !astra1922 je napisao/la:minjon zaboravila si salihamidzica
DRUG NEBI TI PUNCA
Nije samo Antolovic,Amar ima i boljih i mladjih zelja sa iskustvompile87 je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:sto se tice avdukica,on je od borca trazio platu 5000 maraka,a od nas 7500maraka...daleko mu lijepa kuca,takvi nam ne trebaju,eno ga tamo.Nije on nista trazio nego raja talasa bas kao i za bandovica pa Hasagica i ostale jedini od golmana ko je bio u igri je Antolovic

Kad bi NJega Zajko i Tuce poceli trpat loptama bio bi rekorder lige svih vremena...bagrcavi je napisao/la:Ja bih više volio vidjeti Vareu u našem dresu, ali pitanje je koga će pustiti, njega ili Roskama.
Strašan igrač za naš stil igre http://www.transfermarkt.co.uk/en/djuri ... 67556.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
ipetm je napisao/la:Strašan igrač za naš stil igre http://www.transfermarkt.co.uk/en/djuri ... 67556.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Adnan Gabeljić je 1,92m igra sa obadvije noge i džaba je a ovaj gore Đurić je 850.000 Evraipetm je napisao/la:Strašan igrač za naš stil igre http://www.transfermarkt.co.uk/en/djuri ... 67556.html" onclick="window.open(this.href);return false;
i ja kazem, al treba biti realan pa reci da iz ove U21 mi mozemo dovesti jedino Gnjatica mozda, koji nesto vrijedi, pored njega Markic i Bilbija su realni, al i to tesko... niko nije lud da iz Serie B dodje u Premier Ligu...ipetm je napisao/la:Strašan igrač za naš stil igre http://www.transfermarkt.co.uk/en/djuri ... 67556.html" onclick="window.open(this.href);return false;

BRAVE HEART 1979-2005
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Stanceski, WeekendOffender i 64 gosta.