FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 17 sep 2009, 15:35

Zagor je napisao/la:Ma mi nemamo šanse dole. Ako čak i uspjemo držati nerješen rezultat do samog kraja oni će ga dati il iz penala ili slično. Ovo je možda prvi put da ovako mislim o nekom gostovanju . Ja bih bio prezadovoljan kad bi remi izvukli, ali... ipak uz pomoć Hordi može se svašta postići !
Možemo, možemo mi smo tek počeli igrati, one tekme sa Veležom, Slobodom i Modričom su bili treninzi. Mi iz Trebinja nosimo tri boda kući.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 17 sep 2009, 15:42

Green XXL je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:
Green XXL je napisao/la:
Sretno u Trebinju, kad ih je Velež uzeo možete i vi!

zar ti nemas temu os svom "klubu", kaj radis na ovoj temi
Ma malo, reko da poželim sreću Torpedu u Hercegovini! :mrgreen:
Prvo nauči kako se zove klub pa onda nešto pričaj. Inače da sam ja modos ti bi ,ako ne zbog onih priješnjih provaokacija, dobio zbog ove ban.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 17 sep 2009, 15:59

hilmo je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Ma mi nemamo šanse dole. Ako čak i uspjemo držati nerješen rezultat do samog kraja oni će ga dati il iz penala ili slično. Ovo je možda prvi put da ovako mislim o nekom gostovanju . Ja bih bio prezadovoljan kad bi remi izvukli, ali... ipak uz pomoć Hordi može se svašta postići !
Možemo, možemo mi smo tek počeli igrati, one tekme sa Veležom, Slobodom i Modričom su bili treninzi. Mi iz Trebinja nosimo tri boda kući.

E moj Hilmo, znaju li ti roditelji da si na forumu...

P.S. Svaki od klubova koje si naveo ima svoju temu, ovdje se drzi teme FK Sarajevo.
Rođeni brato

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 17 sep 2009, 16:50

johnnyHZ je napisao/la:mislis da ti sudija nemoze toliko stete nanijeti?????ma nemoj....pet sest nepostojecih faulova oko sesnesterca,jedan penalcic,onda kad mi napadamo pokoji nepostojeci opsajd,svaki duel faul za domacina i eto ti rezultata 2-0/....koliko god bolji bili to je realnost....psihicki igraci padnu jer vide da sve sto uradee sudija posere..

U tome je stvar, ne treba im dozvoliti da nam pridju ni blizu sesnesterca, tako da sudija tu njima nemoze pomoci, a što se tice napada, pa nemoze nam svaki ponistiti gol ili sta ja znam.....Bitno je samo da 90 minuta budemo mi ti koji ce igrati, napadati i stvarati sanse,,, a mislim suprotno da iz takvog suđenja koje si naveo mi samo mozemo BITI jaci...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 sep 2009, 17:09

cappy je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:mislis da ti sudija nemoze toliko stete nanijeti?????ma nemoj....pet sest nepostojecih faulova oko sesnesterca,jedan penalcic,onda kad mi napadamo pokoji nepostojeci opsajd,svaki duel faul za domacina i eto ti rezultata 2-0/....koliko god bolji bili to je realnost....psihicki igraci padnu jer vide da sve sto uradee sudija posere..

U tome je stvar, ne treba im dozvoliti da nam pridju ni blizu sesnesterca, tako da sudija tu njima nemoze pomoci, a što se tice napada, pa nemoze nam svaki ponistiti gol ili sta ja znam.....Bitno je samo da 90 minuta budemo mi ti koji ce igrati, napadati i stvarati sanse,,, a mislim suprotno da iz takvog suđenja koje si naveo mi samo mozemo BITI jaci...
ma lahko je reci ...od takvog sudjenja cemo biti jaci..sto nismo bili jaci u istocnom sarajevu kada im je svirao penal koji nebi svirao ni LUD COVJEK???jarane postoji nesto sto se zove PSIHA IGRACA!!!!e na to uticu sudije svojim odlukama...i to onda djeluje na 3-4 igraca a to se onda osjeti na cijelom timu..tako da je nemoguce kada sudija 90 minuta sjecka igru,svira nepostojece faulove i ofsajde,da ti napadas i stvaras prilike i zabijas golove... ;)
ovo ti govorim iz odredjenog iskustva jer sam igrao fudbal i znam kako to u nasoj JADNOJ ligi sve ide..
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 17 sep 2009, 17:23

Sarajevo ne treba po svaku cijenu pojačanja pored vlastite djece

Pri­je go­di­nu da­na, ka­da je pred klup­skim pros­to­ri­ja­ma bi­lo de­se­tak kan­di­da­ta za tre­ne­ra Sa­ra­je­va, Mus­ta­fa Du­čić, "ar­hi­te­kta" šam­pi­on­ske ti­tu­le, odlu­čio se za Me­hme­da Ja­njo­ša. Pri­hva­tio je su­ges­ti­ju pri­ja­te­lja klu­ba ko­ji su sma­tra­li da je Čala du­go­ro­čno naj­bo­lje rje­še­nje za Sa­ra­je­vo. I ta­ko je kre­nu­lo. Du­čić je pra­vio lis­tu po­ja­ča­nja, na ko­joj su bi­li, izme­đu os­ta­lih ova ime­na; Aga­no­vić, Sma­jić, Ži­žo­vić, Đu­rić, Mi­ke­li­ni, Ku­du­zo­vić, Čolić, te ne­ko­li­ko po­vra­tni­ka, ko­ji su že­lje­li još je­dnom obu­ći bor­do dres. Ja­njoš i Du­čić su se brzo ra­zi­šli. Prvi je i da­nas na klu­pi, a Du­čić se ti­ho i bez pom­pe po­vu­kao. Ja­njoš je na­kon odli­čnih nas­tu­pa na evrop­skoj sce­ni pri­znao "ka­ko mu je Du­čić os­ta­vio odli­čnu eki­pu". I pre­ma ocje­na­ma bh. struč­nja­ka, na­vi­ja­ča, me­di­ja, Sa­ra­je­vo ima naj­bo­lji tim u BiH. Iako se oče­ki­vao pad u igri na­kon ispa­da­nja iz Evro­pe, Sa­ra­je­vo ni­je po­sus­ta­lo. Na­pro­tiv. Sa po­bje­dom pro­tiv La­kta­ša uhva­ti­lo je pri­klju­čak za vrh.

Me­hmed Ja­njoš, tre­ner bor­do ti­ma, go­vo­ri za "San Sport" o svo­jim i klup­skim am­bi­ci­ja­ma, o per­spe­kti­vnim igra­či­ma u svla­či­oni­ci, o "po­tre­si­ma" u klu­bu, o po­ten­ci­jal­nim tran­sfe­ri­ma...

Da li ste pre­ža­li­li ispa­da­nje od Ru­mu­na?

- Ni­kad ne­ću pre­ža­li­ti šan­su ko­ju smo ima­li da uđe­mo u is­to­ri­ji. Tre­ba­lo nam je ta­ko ma­lo. Je­dna šan­sa, je­dan po­go­dak i sve bi se okre­nu­lo u na­šu ko­rist. Na­ža­lost, to ma­lo, go­vo­ri, us­tva­ri, ko­li­ka je ra­zli­ka izme­đu nas i Ru­mu­na. U or­ga­ni­za­cij­skom smi­slu i Ši­ro­ki bri­jeg je is­pred nas. Oni ni­kad ne­ma­ju pro­ble­ma sa pa­ra­ma. Do­vo­ljno je da Mi­jo Je­lić okre­ne dva tri te­le­fo­na i pro­blem je ri­je­šen. Da ti ne pri­čam o uslo­vi­ma za rad. Ši­ro­ki ima svoj spor­tski cen­tar, a mi smo u is­tom po­lo­ža­ju kao, re­ci­mo Vrba­nju­ša. Ka­ko mi, ta­ko i oni mo­gu ko­ris­ti­ti Ko­še­vo - kon­sta­ti­ra Ja­njoš.

Sa­ra­je­vo ni­kad ni­je bo­lje igra­lo u Evro­pi...?

- Na svim uta­kmi­ca­ma smo pos­ti­za­li go­lo­ve, što ja­sno go­vo­ri da ova eki­pa ima gla­vu i rep. Igra­li smo hra­bro. Pro­tiv Hel­sin­gbor­ga go­re kod njih je bi­la "lje­po­ti­ca" u Evro­pi. Ušao sam u svla­či­oni­cu i re­kao mom­ci­ma: Po­no­san sam na vas! Na­ža­lost, šan­su Ha­dži­ća iz Klu­ža još uvjek sa­njam. Čini mi se ni­kad je ne­ću pre­ža­li­ti.

Za­što ste u je­dnom tre­nut­ku za­pri­je­ti­li os­tav­kom?

- Za­to što sam vi­dio da "uli­ca" nas­to­ji vo­di­ti klub. Is­ti­na, mi ne­ma­mo mo­ćnu Upra­vu, jer sa­mo po­je­din­ci ra­de i učes­tvu­ju u ra­du, ali me bo­lje­lo što se uj­dur­ma di­gla u si­tu­aci­ji ka­da smo bi­li na pra­gu naj­ve­ćeg klup­skog us­pje­ha i pla­sma­na u Euro­li­gu. Na­ja­vio sam os­tav­ku da se svi ma­lo uo­zbi­lji­mo, ali i kao mo­gu­će rje­še­nje pro­ble­ma. Ma­da sam znao da bi os­tav­ka sa­mo pro­du­bi­la po­dje­le ko­je su bi­le. Me­ni ugo­vor ni­šta ne zna­či, ma­da bih se mo­gao ušu­ti­ti i sa­kri­ti iza tog pa­pi­ra. Re­kao sam: što se me­ne ti­če, ja ću odmah po­ci­je­pa­ti ugo­vor. Ja ni­sam sa­mo tre­ner, već i na­vi­jač Sa­ra­je­va. Ma­lo je tre­ne­ra ko­ji mo­gu za se­be re­ći da su na­vi­ja­či klu­ba ko­jeg vo­de.

Una­toč do­broj igri, so­li­dnom pla­sma­nu, po­vrat­ku pu­bli­ke, na­vo­dno se ču­ju i pro­ziv­ke sa tri­bi­na na Vaš ra­čun...

- Vi­di, ne že­lim se do­dvo­ra­va­ti pu­bli­ci, ali ku­nem ti se svim, Sa­ra­je­vo ima naj­bo­lje na­vi­ja­če na svi­je­tu. Upra­vo su na­vi­ja­či da­li kri­la na­šim igra­či­ma. Ja sam im to go­vo­rio uoči sva­ke uta­kmi­ce. I, u mo­je vri­je­me na­vi­ja­či su bi­li uz klub, ali ne kao sa­da. Da je mo­ja ge­ne­ra­ci­ja ima­la ova­kvu po­dršku, vje­ru­jem da bi smo ba­rem tri pu­ta bi­li prva­ci ju­go­slo­ven­ske li­ge. Na­ža­lost, na­đe se ne­ki po­je­di­nac ili ša­či­ca, ko­ja me nas­to­ji is­pro­vo­ci­ra­ti. Ni­čim ne da­jem po­vo­de za ta­kve uvre­de, ali Bo­že moj. Ne mo­žeš svi­ma ugo­di­ti, prem­da me to ja­ko bo­li.

Ima li pri­tis­ka na Vas da gu­ra­te ne­ke igra­če?

- Pri­ti­sa­ka, su­ges­ti­ja, pri­je­dlo­ga, pa i po­ku­ša­ja fa­vo­ri­zo­va­nja po­je­di­nih igra­ča uvjek je bi­lo i bit će. To je kod nas nor­mal­na po­ja­va. Ja ho­ću sva­kog sa­slu­ša­ti, sva­kom po­mo­ći, ali ne­ma šan­se da gu­ram ne­kog sla­bi­jeg na šte­tu bo­ljeg. Ni kao čo­vjek ni kao tre­ner to ne bih ra­dio. Ni­sam ta­ko od­ga­jan, mo­gu­će da ne­ki­ma ni­sam po­do­ban za­to što mi­slim svo­jom gla­vom.

Ka­ko je bi­ti tre­ner vlas­ti­tom si­nu?

- Moj Emir je moj sin pri­va­tno, kod ku­će, ali na te­re­nu ne pra­vim ni­ka­kvu ra­zli­ku izme­đu si­na i, re­ci­mo, Mu­mi­no­vi­ća. Mno­gi su mi­sli­li da gri­je­šim ka­da sam na je­dnom gos­to­va­nju u Evro­pi, Emi­ra za­gri­ja­vao sko­ro ci­je­lu uta­kmi­cu. Ja sam ta­ko pro­ci­je­nio, mo­žda i po­gri­je­šio, ali ta­kav sam.

Ne­ki su miš­lje­nja da je Sa­ra­je­vo osvo­ji­lo ti­tu­lu za­hva­lju­ju­ći "stran­ci­ma", ka­kvo je Va­še miš­lje­nje?

- Ne tre­ba Sa­ra­je­vo do­vo­di­ti igra­če sa stra­ne po­red na­še dje­ce. Ni­sam ja pro­tiv "stra­na­ca". Sva­ki kva­li­te­tan igrač, ako je pra­vo po­ja­ča­nje, do­bro­do­šao je na Ko­še­vo. Ja sam vi­še za na­šu dje­cu, a ne da, re­ci­mo, do­vo­di­mo, ne­moj­te me kri­vo shva­ti­ti, li­je­ve be­ko­ve iz Tre­bi­nja, ili Mo­dri­če...

Mo­že li Sa­ra­je­vo i na­re­dne se­zo­ne iza­ći u Evro­pu?

- To je na­ša oba­ve­za, bez ob­zi­ra ko je tre­ner. Sa­ra­je­vo ni­je pa­lo u kri­zu na­kon ispa­da­nja i to je naš naj­ve­ći do­bi­tak. Vra­tio se Ško­ro i zna­tno ja­či ula­zi­mo u za­vršni­cu je­se­njeg di­je­la. Ima­mo tu za­os­ta­lu uta­kmi­cu pro­tiv Olim­pi­ka. Ako je do­bi­je­mo, a vje­ru­jem da ho­će­mo, eto nas u vrhu. Pro­lje­će je na­ša šan­sa za ju­riš pre­ma ti­tu­li - izja­vio je za "San Sport" Me­hmed Ja­njoš, ko­ji je kao igrač i vo­de­ći tim sa klu­pe, sa bor­do ti­mom osva­jao tro­fe­je. I bi­vao smje­nji­van.

S.S.

Pan­dža i za­ra­da

Čala je go­vo­rio o za­ra­di na­kon evrop­skih uta­kmi­ca.

- Klub je za­ra­dio pre­ko mi­li­on ma­ra­ka. Za na­še pri­li­ke, to je ve­li­ki no­vac. Ako se tu ura­ču­na tran­sfer od pro­da­je Pan­dže, on­da vam je ja­sno šta je eki­pa na­pra­vi­la u sa­mo po­la go­di­ne. Za­ra­di­lo se pu­no i red je da se na­gra­di igra­če - sma­tra tre­ner Sa­ra­je­va.

Dža­kmić je naj­bo­lji u li­gi

O svo­jim pu­le­ni­ma Čala ka­že:

- Mu­ha­med Dža­kmić je naj­bo­lji ve­znjak u BiH. Mlad je, a ima dos­ta uta­kmi­ca u no­ga­ma. Kra­si ga što je trkač, ali i kre­ati­van. Dža­kmić, Plis­ka, Emir Ja­njoš i Tor­lak su na­ši dra­gu­lji. I ma­li Ham­za­gić će na­do­ći. Ima u nje­mu po­ten­ci­ja­la. Re­al­no je oče­ki­va­ti da oni na­pra­ve tran­sfe­re od ko­jih će klub mo­ći ži­vje­ti - pri­že­ljku­je "co­ach" bor­do ti­ma.

Raz­go­vor u "Be­go­voj"

Sa Me­hme­dom Ja­njo­šem smo raz­go­va­ra­li u Be­go­voj dža­mi­ji, uoči dva­de­set i se­dme no­ći. Spon­ta­no. Slu­čaj­no ili ne, oko Čale se, če­ka­ju­ći no­ćni na­maz, oku­pi­lo de­se­tak sim­pa­ti­ze­ra bor­do klu­ba.

- Ko­li­ko god mo­gu pra­kti­ci­ram vje­ru, pos­tio sam i u ona "te­ška" vre­me­na. Ni­kad mi ni­je bi­lo te­ško, na ne­ki na­čin sam se osje­ćao la­kše, čiš­će... Sa ve­li­kom ra­doš­ću sam če­kao ra­ma­zan i ve­se­lio se Baj­ra­mu. Ta­ko sa ve­li­kim nes­trplje­njem če­kam i ovaj - ka­zao je Me­hmed Ja­njoš.

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 17 sep 2009, 17:34

johnnyHZ je napisao/la: ma lahko je reci ...od takvog sudjenja cemo biti jaci..sto nismo bili jaci u istocnom sarajevu kada im je svirao penal koji nebi svirao ni LUD COVJEK???jarane postoji nesto sto se zove PSIHA IGRACA!!!!e na to uticu sudije svojim odlukama...i to onda djeluje na 3-4 igraca a to se onda osjeti na cijelom timu..tako da je nemoguce kada sudija 90 minuta sjecka igru,svira nepostojece faulove i ofsajde,da ti napadas i stvaras prilike i zabijas golove... ;)
ovo ti govorim iz odredjenog iskustva jer sam igrao fudbal i znam kako to u nasoj JADNOJ ligi sve ide..
Dobro ako ti tako kazes ;) Samo se nadam da suđenje nece biti tendenciozno kakvo se najavljuje.. a upravo iz te tekme u istočnom sarajevu onaj smrad je suspendovan... tako da ce biti i ovaj ako bude na stranu domacina... MA POBJEDICEMO :D

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 17 sep 2009, 18:18

Zagor je napisao/la:
Green XXL je napisao/la:
Green XXL je napisao/la:
Sretno u Trebinju, kad ih je Velež uzeo možete i vi!

zar ti nemas temu os svom "klubu", kaj radis na ovoj temi
Ma malo, reko da poželim sreću Torpedu u Hercegovini! :mrgreen:
Prvo nauči kako se zove klub pa onda nešto pričaj. Inače da sam ja modos ti bi ,ako ne zbog onih priješnjih provaokacija, dobio zbog ove ban.[/quote]

al tuzno je da niko ni na jednu provokaciju nije reagovao, samo sam ja na njegovo prisustvo reagovao, izgleda da je stvarno impotentan sa svojim komentarima
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

High

Post Postao/la High » 17 sep 2009, 19:29

Časopis World Soccer,Europa liga 2009-10,predstavljen i FK Sarajevo

http://www.imagesforme.com/out.php/i691847_200910.jpg
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 sep 2009, 19:39

Biće gužve u subotu -
FK Leotar-FK Sarajevo 1-0 93.mnut-penal :roll: :roll: :evil:
Izvinite za ovo al džaba :!: :evil:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 sep 2009, 19:59

high: obradovao si me sa tim postom :mrgreen:

p.s. eh kad ne bi barem sudija bio marinko jelić :( :( nego se on baš sad nađe kad smo počeli da igramo kako se i od nas očekuje
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 17 sep 2009, 20:11

High je napisao/la:Časopis World Soccer,Europa liga 2009-10,predstavljen i FK Sarajevo

http://www.imagesforme.com/out.php/i691847_200910.jpg
Haha, kupio sam ovaj casopis na aerodromu u Londonu. Stavili Hamzagica u napad ali osim toga dobro su napisali.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 sep 2009, 21:17

prvo nema nita lose ako oni pisu na ovoj temi ako kazu rezultat i svoje misljenje ako nevrijedja ili potcjenjuje...isto tako i mi na njihovoj temi iako ja tamo neidem ni kad mora...imam gdje pisati....ali nije on reagovao lose jer upravo tako na onoj tamo temi i oni reaguju na svaki post hz...ma sta u njemu pisallo///i zavrsi svadjom :D
nego pusti to,neznam jeli ko napisao ovdje ali na jednoj utakmici u mostaru kada je sarajevo osvojilo titulu kaada je sarajevo povelo vrli sudac je rekao nesto u smislu NEK SE RADUJU MOGU SAD,JA CU IH SVAKI PUT J E B A T I
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 17 sep 2009, 21:36

Pobjeda Sarajeva
SAFET SUŠIĆ

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 17 sep 2009, 21:48

ljudi licno mislim da mi nemamo sta trazit u trebinju :evil: daleko od toga da su bolji od nas nego jednostavni kolko pratim nasu ligu nikad nismo imaloi normalno dole sudjenje ama bas nikad cak da sam na calinom mjestu mnoge kljucne igrace bi ostavio na klupi da ih oni mesari nebi povrijedili ,prije svih tek oporavljenog skoru,tako da bolje sacuvat igrace a bodove trazit tamo gdje se moze kolko-tolko igrat,ja mislim da smo iz trebinja samo 1 bod donijeli iz 7-8 godina :o a sto e to je vec pitanje za strucnjake :roll: takodje svidio mi se ovaj tekst o cali ali ipak nam treba par pojacanja prije svega zbog kratke klupe ako hocemo evropu a hoce li biti kasno s tim pojacanjima(uprava obecala na polusezoni :roll: ) to ce se pokazati :|
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 17 sep 2009, 22:38

nime_tm87 je napisao/la:Biće gužve u subotu -
FK Leotar-FK Sarajevo 1-0 93.mnut-penal :roll: :roll: :evil:
Izvinite za ovo al džaba :!: :evil:
Možda se prvi put slažem sa manijakom oko rezultata, jbg realnost, ne po kvaliteti nego po namještanju.

Evo i mečevi u Trebinju do sada:
2002/03 - 3:2 (Smječanin, Pelak)
2003/04 - 4:1 (Avdić)
2004/05 - 1:0
2005/06 - 1:1 (Avdić)
2006/07 - 4:0
2007/08 - 2:0
2008/09 - 1:0

A evo i jedna izjava Husrefa nakon meča u Trebinju:
"Suvišno je bilo šta reći, ogorčen sam. Sve je bilo podređeno tome da Leotar pobijedi, ne mogu ni pretpostaviti šta bi se sve desilo da u tome nismo uspjeli. Meč je bio takav da nismo mogli postići gol ni da smo se helikopterom spustili u njega."
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 17 sep 2009, 22:40

Husref je ogorčen gdje god stigne. :lol:
'ta da je neki stručnjak ne bi se gub'o po našoj ligi.

Jest u Trebinju nezgodno ali te njegove izjave.Popele su mi se na...

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 18 sep 2009, 00:09

Vjerujte u pobjedu i biće pobjeda.
SAFET SUŠIĆ

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 18 sep 2009, 07:11

.ebo bi ja trebinje i leotara,idemo da pobjedimo kao sto treba igrati na svakoj utakmici.A to da je dole ne moguce korektnu utakmicu odigrati to je tacno,i ne samo u trebinju.Mislim da imamo dovoljno kvaliteta da i korumpirano trebinje mozemo proci ne porazeni.Bice tesko ali ........LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 18 sep 2009, 10:27

jel Adis Jahovic makedonac????!!! :D tako pise! :o

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: dzafa22, tuitamo, Venom i 63 gosta.