Svi legendarni golmani su branili do poznih godina. Paljuka, Zenga, Smajhel, Van Der Sar, Kan, Bartez. Golmani ne trpe velike fizicke napore tako da mogu dugo braniti ako imaju srece sa zdravljem. Guso bi mogao da nema problema sa ledjima i motivom braniti jos bar dvije godine. Avdukic moze braniti sigurno jos pet godina na visokom nivou a sto je jos bitno sumljam da ce negdje ici vise radi godina tako da je to trajno rjesenje ali na zalost za Borac...Baja_Zvjerka je napisao/la:Guso nema 40, cak sta vise, ni blizu (rodjen je 30. Novembra 1975).. A vidis ga samo sto se nije slomio, i mogao je braniti jer 2 godine nije branio, nije bio ni blizu napora utakmica i sl. Avdukic moze jos 1 sezonu na nivou odbraniti, a vec sljedecu ce Borac imati novog golmana.. Zapamti sta sam ti rekao... Ta nevjerovatna pouzdanost opadne sa godinama, i cak sada nece biti kao onda kad ste titulu osvojili, a ne tek kad jos vremena prodje...Armageddon2012 je napisao/la:avduka ima 31 godinu,reprezentativac,nevjerovatno pouzdan,pravi radnik i borac,tih momak koji malo prica a mnogo radi....a u ovoj ligi se moze braniti i do 40.....najbolji primjer ti je guso,koji je cak imao i dvogodisnju pauzu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- istina1981
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
FORZA ZELJO !!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jesi li ti svjestan s kim poredis nase sportase, sa nasim uslovima, sa nasim treninzima, sa nasim doktorima, sa nasom ishranom, i opet je cudo kad jedan Van Der Sar dogura do 40 godine... Nema teoretske teorije da ce ovaj braniti vise od 2 godine.... Ukljucite mozak malo molim vas...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ima teorije, jer ja mislim da nikad nije imo ozbiljniju povredu, a konstantno trenira, i poznavajuci nasu ligu do 35 godine on moze braniti ko sat
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Upravu je Baja_Zvjerka, eto Bešliji će uskoro 33 godine, na zapadu igrači u tim godinama još uvijek igraju i trče normalno kao da im je 27, a evo kod nas Bešlija izdrži samo 30 minuta.
Dobro, znam da nije isto porediti golmana i igrača, ali ima istine u ovom što je Baja
napisao.
Dobro, znam da nije isto porediti golmana i igrača, ali ima istine u ovom što je Baja

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
A **** vas Avdukic vise, zavrsena prica. Borcev igrac i gotovo. Ima li kakav drugi golman osim Avdukica, Baotica, da je iskusan i da bi mogao zamijeniti Gusu na ovim nasim prostorima, a zasto ne i sire ako je slobodan igrac? Sta je sa onim Nemanjom Supicem sto je u Vojvodini branio ako se ne varam?
Roskapm i Varea, po meni bi bilo pravo pojacanje, bilo tko od ove dvojice!
Roskapm i Varea, po meni bi bilo pravo pojacanje, bilo tko od ove dvojice!
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 06 jun 2012, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
GaziHusrevbeg je napisao/la:Upravu je Baja_Zvjerka, eto Bešliji će uskoro 33 godine, na zapadu igrači u tim godinama još uvijek igraju i trče normalno kao da im je 27, a evo kod nas Bešlija izdrži samo 30 minuta.
Dobro, znam da nije isto porediti golmana i igrača, ali ima istine u ovom što je Bajanapisao.
nemoj Bešliju porediti , pa on cugne ko smuk
Je.bo vas Avdukić baš ste počeli peglati !
PROVJERENA INFORMACIJA
Stručnom štabu se priključio vrhunski stručnjak za fizičku spremu i kondiciju igrača.Lutvo

PROVJERENA INFORMACIJA

Stručnom štabu se priključio vrhunski stručnjak za fizičku spremu i kondiciju igrača.Lutvo

DRUG NEBI TI PUNCA
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Joviću, hajd paliseven je napisao/la:GaziHusrevbeg je napisao/la:Upravu je Baja_Zvjerka, eto Bešliji će uskoro 33 godine, na zapadu igrači u tim godinama još uvijek igraju i trče normalno kao da im je 27, a evo kod nas Bešlija izdrži samo 30 minuta.
Dobro, znam da nije isto porediti golmana i igrača, ali ima istine u ovom što je Bajanapisao.
nemoj Bešliju porediti , pa on cugne ko smuk

Željezničar ale!
Svi na Hadison danas u 5,zaslužuju podršku!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- vendeta1921
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Bilo bi dobro Vareu dovesti
molim te pile reci da ima nesto u ovome

Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Amare nahrani ga ziv ti meni 100god. bio i donio nam jos jedno 25 titulabagrcavi je napisao/la:Je.bo vas Avdukić baš ste počeli peglati !
PROVJERENA INFORMACIJA![]()
![]()
![]()
Stručnom štabu se priključio vrhunski stručnjak za fizičku spremu i kondiciju igrača.Lutvo![]()

Zna li iko kad ce poceti sa radom stranica kluba?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
sto se tice avdukica on je borcev igrac i to je to.od zeljeznicara je trazio puuuuuno vecu platu vjerovatno znajuci da amar nece prisati ali da vas ne odbije.tako da je ta prica zavrsena.sto se antolovica tice ja n e znam sta se sa tim momkom desilo ja sam se debelo zajebo kad je dolazio kod nas mislio sam da ce biti nocna mora za protivnicke napadace ali upravo suprotno.momak nije igrao u legiji i to se vidjelo.on je sam kriv za 4 ili 5 golova koje je borac primio.znaci ne odbrana ne trener vec on.nesiguran je nenormalno.jedina prednost za vas je sto kad bi ga doveli on je mlad i ako bi se vratio u formu iz hnl-a imali bi golmana za buducnost a i za dobru zaradu.
Kad su ga otjerali iz Borca govorili ste da je to zbog nekih drugih stvari a ne zbog nekvaliteta.fredi je napisao/la:sto se tice avdukica on je borcev igrac i to je to.od zeljeznicara je trazio puuuuuno vecu platu vjerovatno znajuci da amar nece prisati ali da vas ne odbije.tako da je ta prica zavrsena.sto se antolovica tice ja n e znam sta se sa tim momkom desilo ja sam se debelo zajebo kad je dolazio kod nas mislio sam da ce biti nocna mora za protivnicke napadace ali upravo suprotno.momak nije igrao u legiji i to se vidjelo.on je sam kriv za 4 ili 5 golova koje je borac primio.znaci ne odbrana ne trener vec on.nesiguran je nenormalno.jedina prednost za vas je sto kad bi ga doveli on je mlad i ako bi se vratio u formu iz hnl-a imali bi golmana za buducnost a i za dobru zaradu.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Da pomognemo momku da ozdravi !
Svako ko moze neka nazove i donira 2+ KM (jedan poziv), odreknite se cigara, kafe, kladionice, cokolade, ... na jedan dan i pomozimo da se jedan mladi zivot ne ugasi !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- istina1981
- Kontakt:
Kada bi se, recimo, realizovala ova zamjena o kojoj neki laprdaju a radi se o zamjeni Dzeko, Tevez za Zlatana Ibrahimovica kako bi mi dosli do nasih 3,5 %. Mozda bi dobili Zlatanov bubreg ili nesta slicno
????

FORZA ZELJO !!!
Kakav gazda, takav i pas 

ne kontam te bas.i on i knezevic su vraceni u legiju jer su bili losi.malta071 je napisao/la: Kad su ga otjerali iz Borca govorili ste da je to zbog nekih drugih stvari a ne zbog nekvaliteta.
tačno, velik, heben i gladanaS_Roma je napisao/la:Kakav gazda, takav i pas

tako reći pitarožder

- Curva_SUD
- Kontakt:
Kako je samo strašan ovaj Stevanovic..
svaka šansa njegova!
Kako bi nas on samo pojacao
Inace kosta Milion i po..
ne bi mi za njega bilo žao dat tolike pare.. ako treba i više!
svaka šansa njegova!
Kako bi nas on samo pojacao
Inace kosta Milion i po..
ne bi mi za njega bilo žao dat tolike pare.. ako treba i više!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- SkyWallker
Eh evo i mene nakon dva mjeseca apstinencije
Avdukić je papčina prve klase i nikako ne bi pristajao klubu kakav je Željo, Mujkić - Hodžić izmedju ta dva imena treba traziti novog golmana barem po meni, gledam info koji je neko bacio oko dolaska Hasagića
taj čovjek je 2006. javno pljuvao i omalovažavao klub jer mu je ostao duzan neke pare parafraziram otpr. ono sto je rekao tada "Bog ih je kaznio za neke stvari i zasluženo su tu gdje jesu, nije mi ih nimalo žao"
kako stvari stoje i koliko ja znam u toku su pregovori sa Kajkutom iz Borca (otisao slobodan igrac) 

Avdukić je papčina prve klase i nikako ne bi pristajao klubu kakav je Željo, Mujkić - Hodžić izmedju ta dva imena treba traziti novog golmana barem po meni, gledam info koji je neko bacio oko dolaska Hasagića

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 33 gosta.