Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 06 jun 2012, 13:59

Isla i Asamoah su naši igrači, još uvijek ne mogu biti zvanično predstavljeni iz prostog razlog jer nijedan od njih nije u Italiji. :mrgreen:

Klubovi su se dogovorili oko glavnih stvari, ostale su još neke sitnice, tj. koji će još igrači otići u Udinese osim Pazienze, možda Marrone, možda Taider, a možda i Simone Padion, jer je on sada definitivno višak. Eh tako ti ide, dođeš u Juve, budeš tu 6 mjeseci, osvojiš Scudetto i odeš. :mrgreen:

@juventus0244, pa ti prozivaj Marottu kao neki dan kako ništa ne radi. :P :lol: :lol:

Barca za Adriana valjda traži 12 miliona, dok igrač želi 2,5 miliona po sezoni. A isto tako se nešto spominje, da bi Conte mogao pokušati koristiti Islu na lijevom krilu zbog njegove polivalentnosti, poznato je da pokriva dosta pozicija, slično kao Vidal, njih dvojica su u reprezentaciji igrali sve pozicije, od libera pa do napadača. :mrgreen:

Još nešto, valjda i Pepe je pozvan na saslušanje zbog klađenja i namještanja. Ne daju nam mira ni sekunde.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 06 jun 2012, 14:04

Dosta je onda bolje dodati jos 2-3 mil. i dovesti Armera jer je dosta bolji od njega, a ima iskustva u Seriji A.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 06 jun 2012, 14:12

slika

:D .
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 06 jun 2012, 14:18

Ne bih da budem pesimističan, ali mi da smo htjeli dovoditi Armera mi bi ga sad doveli, sumnjam da ćemo mi poslovati više ovog ljeta sa Udineseom, a i možda smo pregovarali i oko Armera pa nam ga nisu htjeli prodati.
Željezničar ale!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 06 jun 2012, 14:20

Ma znam i mislim da bi bio ukljucen u ovaj deal da ima tu nesta, izgleda da ovi imaju druge planove za tog beka. Ja ne bih nikako volio tog Adriana pogotovo sada sto mu je cijena 12 mil. a mislim da nema te kvalitete da nam bude prvih 11.
Alessandro Del Piero !

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 06 jun 2012, 14:28

Igrač koji dođe da igra lijevog beka će sigurno biti neko ko je već provjeren i dokazan. Sigurno neće dolaziti anonimus, ali opet kažem ja sam nešto ubjeđen da će Conte uvježbavati postavu sa Islom na lijevoj strani, jer Isla je predobar igrač za klupe, ne bi me začudilo kad lijevi bek uopšte ne bi došao, ali opet to ne znači da sam upravu. :D

Isla je dovoden nakon Conteovog insisitranja, što znači da ovaj sigurno ima neki plan za njega. :mrgreen:

Marotta bi ovaj mjesec trebao poraditi na odlascima, jer preogovori oko napadača će početi tek nakon što se završi EURO.
Željezničar ale!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 06 jun 2012, 14:34

[youtube][/youtube]

Pregledao sam ovaj klip i po njemu uopšte nije loš igrač, bolji sigurno od De Cegliea. Istina to je bilo za vrijeme dok je igrao u Sevilli, al pošto je trenutno u Barsi, sigurno je još napredovao.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 06 jun 2012, 14:39

Ma pusti se tih klipova, ja sa termina da napravim klip covjek bi se zapitao kako ja ne igram u Juventusu :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 06 jun 2012, 14:45

Previše polemišete oko novinskog natpisa bez ikakvog utemeljenja.
Conte i Marotta sigurno nisu razmatrali još o lijevom beku jer postoje veći prioriteti, a evo da ja kažem nešto, ubijeđen sam da će De Ceglie i sljedeće sezone biti prvi pik na lijevom beku, mijenjat će se sa Estiom, ili ako ne otkupe Estia, dovest će jeftinu alternativu (Peluso).
Živi bili pa vidjeli, kvalitetnih lijevih bekova je jako malo, Kolarov jedino, Cissokho izgleda pregovara sa napoliem.
Slažem se da treba kvalitetan bek, ali Conte ima čudne ideje i kada u nekoga vjeruje, on će istrajati u tome, a u Paola vjeruje.
Ja u njega iskreno ne vjerujem, govorim o visokom nivou (LP), ima već 26g, reprezentaciju je samo na slici vidio i to nešto govori, ista situacija je sa Bonnuciem.

Što se tiče Adriana, ne bih ga želio vidjeti u Juventusu.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 06 jun 2012, 14:49

Definitvno klip ništa ne pokazuje, neko može napraviti isti takav video u kojem su sadržane samo Adrianove greške da čovjek pomisli da je jedan od najlošijih igrača. :mrgreen:

Kako stvari stoje Cissokho dogovorio sve s Napolijem, neka je, opao je on dobro u posljednje dvije godine, nama treba igrač kojem je forma i kvalitet u usponu. :D
Željezničar ale!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 jun 2012, 14:54

Buffon, Storari...

Chiellini, Barzagli, Bonucci, Caceres, De Ceglie, Estigaribbia, Lichtsteiner

Pirlo, Vidal, Marchisio, Marrone, Padoin :?: , Pepe, Giacherinni, Isla, Asamoah, Elia :?:

Matri, Quagliarela, Vučinić ... :?: ... :?:

Ima materijala... fali još jedan ekstrakvalitetan napadač + možda Sebu da vrate, fali još jedan bek ili polivalentni stoper - pouzdan igrač odbrane.
Ako treba uključiti Mela i Padoina u razgovore. materijala za Scudetto ima, sa Scudettom ne treba srkletiti puno, osvojili smo 30 - i koji još dugo, ako nikad, osvojiti neće milanske ekipe...
Liga prvaka je šlag na koji treba obratiti pažnju, proći grupu i ''tući'' se sa velikanima

FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 06 jun 2012, 14:59

Jeste li citali o mogucem sponozoru koji bi platio oko 25 mil u narednih 5 godina za prava imena stadiona? Cini mi se da se radi o nekoj web stranici samo za odrasle osobe :o Nek neko prevede :D
http://www.juvenews.eu/news/rassegna-st ... lle/23394/" onclick="window.open(this.href);return false;
The Old Lady is back on TOP...

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 06 jun 2012, 15:07

Pa da nam stadion oboje u rozo, ne hvala :!: Dosta mi je što sam roze dresove gledao ove sezone, samo mi i ovo treba. :lol:

Ja kako sam razumio oni bi se samo reklamirali na stadionu, a ne da se stadion zove po njima.
Željezničar ale!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 jun 2012, 15:09

Vidi ovog @GaziHusrevbega... :mrgreen:
O'klen ga iskopaste... 8-) :D :mrgreen:

FORZA JUVE!

Kako ti proslavi titulu? :mrgreen:

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 06 jun 2012, 15:11

U suzama radosnicama. :mrgreen: :lol:

Sljedeći dan ja krenuo nešto do grada, idem i samo u sebi pjevam: "Siamo noi, siamo noi, i campioni dell'Italia siamo noi." Isto kakva budala. :lol:
Željezničar ale!

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 06 jun 2012, 15:12

GaziHusrevbeg je napisao/la:Pa da nam stadion oboje u rozo, ne hvala :!: Dosta mi je što sam roze dresove gledao ove sezone, samo mi i ovo treba. :lol:

Ja kako sam razumio oni bi se samo reklamirali na stadionu, a ne da se stadion zove po njima.
pa zato te i pitam jer nisam skontao u potpunosti o cemu se radi :)

nemoj slucajno zalaziti na tu stranicu :lol:
"Siamo noi, siamo noi, i campioni dell'Italia siamo noi."
ja to i dan danas pjevam :D
The Old Lady is back on TOP...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 jun 2012, 15:16

Hehehe dobar si.

Ja malo skakao, malo razbijao, malo plakao gledajući Alexa kako obilazi počasni krug... :( :D

30-i je to... i tako mi je bilo drago kao da mi je mlada tri sina rodila :mrgreen:

Ova pojačanja obećavaju dobro, iako znam da se ova sezona neće i ne može više ponoviti, ipak očekujem nove visine u nastavku rada Mistera...

FINO ALLA FINE... Imam jednu veliku opkladu sa jaranom oko sezone 2012/2013 za Juve i nastupe u Ligi prvaka, mislim da ću je izgubiti ali ne odustajem.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 06 jun 2012, 15:20

Kako dušmani vide Juventusov merkato? Ako dovedemo lošeg igrača: "Vidite, nema više komandovanja bez Moggije." Ako dovedemo dobrog igrača: "Gadite nam se, poklanjaju vam igrače."

Navodno je Pozzo uradio većinu posla i prepustio nam Islu i Asamoha, jer kako su vremenom postajali sve bolji i bolji, tako su tražili i veće plaće, a to Udinese ne može sebi priuštiti, pa ih je Pozzo pustio da idu.
Viking je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Pa da nam stadion oboje u rozo, ne hvala :!: Dosta mi je što sam roze dresove gledao ove sezone, samo mi i ovo treba. :lol:

pa zato te i pitam jer nisam skontao u potpunosti o cemu se radi :)

nemoj slucajno zalaziti na tu stranicu :lol:
"Siamo noi, siamo noi, i campioni dell'Italia siamo noi."
ja to i dan danas pjevam :D
Ih, kao da ja to nisam već provjerio, treba je @Legendi preporučiti. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
ramiral je napisao/la:Hehehe dobar si.

Ja malo skakao, malo razbijao, malo plakao gledajući Alexa kako obilazi počasni krug... :( :D

30-i je to... i tako mi je bilo drago kao da mi je mlada tri sina rodila :mrgreen:

Ova pojačanja obećavaju dobro, iako znam da se ova sezona neće i ne može više ponoviti, ipak očekujem nove visine u nastavku rada Mistera...

FINO ALLA FINE... Imam jednu veliku opkladu sa jaranom oko sezone 2012/2013 za Juve i nastupe u Ligi prvaka, mislim da ću je izgubiti ali ne odustajem.
Ne znam, ja sam bio pun nekih emocija, nisam ni imao snage da vrištim i skačem, od suza radosnica. :mrgreen:

Ma mi smo trenutno najjači tim u Italiji, nakon ovih pojačanja, više neće trabunjati kao tokom čitave prošle sezone kako je Milan kvalitetniji, a mi sezonu završimo bez poraza.
Željezničar ale!

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 06 jun 2012, 15:36

Isla može igrati i lijevo, tako da je možda on taj lijevi bek :P

Što se Adriana tiče, dobar je igrač. Malo tanji u defanzivi, ali dobar igrač stvarno, nemam ništa protiv...

Znači i Isla će po potrebi lijevo, ali treba nam i klasični LB, da se ne zajebavamo puno.

slika
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 06 jun 2012, 16:36

Asamoah i Vidal pored Pirla, pa Pirlo ne treba ni trcati samo nek hrani loptama napadace :D
1946

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.