FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

istina1981
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la istina1981 » 06 jun 2012, 11:39

domorocki je napisao/la:
istina1981 je napisao/la:Avdukic po ovome sto je objavljeno nije jos podpisao za Borac. Kaze da je prezadovoljan uslovima koje su mu ponudili i da ce za koji dan podpisati na tri do pet godina. Ne mogu se oteti utisku da ovim nabija svoju cijenu i da bi on volio stati medju stative Zelje. Nije ni njemu svejedno slusati raznorazne psovke Lesinara. Jes da je papak ali se ne bih slozio sa nekima koji kazu da nije neki golman. Ja se ne sjecam nekih njegovih kiksova. Ne znam sto ga Guso ne gotivi. Mozda sto misli da nebi imao nikakvog autoriteta nad njim. Ja bih najvise volio da Guso brani i sledecu sezonu ali njegova ledja su tempirana bomba i u svakom momentu moze obnoviti povredu. Iz istog razloga i Hasagic je rizican dok je Avdukic sirovina koja nikad nije bila povrijedjena. Iz tog razloga bi volio da ga nasi bar kontaktiraju...
Taj papak nikad nije bio niti će bit u kombinacijama da dodje u naš tim.A isto tako da se bezze ne spominje ime Deje Bandovića,i on nije u kombinacijama(iako je donio papire i tražio minimalnu platu prije nego što je potpisao sa Veležom),zbog nesportskog ponašanja(blago rečeno)u međusobnim utakmicama Našeg i kluba gdje je prije branio ;)
Idemo dalje..Adil nas napušta 99%
Ma Adil moze ici. Tu imamo dosta rjesenja. I mladi Belmin Vila bi mogao sa ostalima biti u konkurenciji za napadaca a tad bi ih imali cetvoricu. Golman nam trenutno najvise skripi...
FORZA ZELJO !!!

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 06 jun 2012, 11:46

pile87 je napisao/la:
domorocki je napisao/la:
istina1981 je napisao/la:Avdukic po ovome sto je objavljeno nije jos podpisao za Borac. Kaze da je prezadovoljan uslovima koje su mu ponudili i da ce za koji dan podpisati na tri do pet godina. Ne mogu se oteti utisku da ovim nabija svoju cijenu i da bi on volio stati medju stative Zelje. Nije ni njemu svejedno slusati raznorazne psovke Lesinara. Jes da je papak ali se ne bih slozio sa nekima koji kazu da nije neki golman. Ja se ne sjecam nekih njegovih kiksova. Ne znam sto ga Guso ne gotivi. Mozda sto misli da nebi imao nikakvog autoriteta nad njim. Ja bih najvise volio da Guso brani i sledecu sezonu ali njegova ledja su tempirana bomba i u svakom momentu moze obnoviti povredu. Iz istog razloga i Hasagic je rizican dok je Avdukic sirovina koja nikad nije bila povrijedjena. Iz tog razloga bi volio da ga nasi bar kontaktiraju...
Taj papak nikad nije bio niti će bit u kombinacijama da dodje u naš tim.A isto tako da se bezze ne spominje ime Deje Bandovića,i on nije u kombinacijama(iako je donio papire i tražio minimalnu platu prije nego što je potpisao sa Veležom),zbog nesportskog ponašanja(blago rečeno)u međusobnim utakmicama Našeg i kluba gdje je prije branio ;)
Idemo dalje..Adil nas napušta 99%
Ne talasaj dok ne bude gotovo :mrgreen:
Jeli to imas nesto :D?? Mislis li na Adila ili Avdukica??
Zadnja izmjena: istina1981, dana/u 06 jun 2012, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jun 2012, 11:51

pile87 je napisao/la:
bekrija1990 je napisao/la:Cujem da se navijaci sa jednog od navijackih foruma zele zahvaliti Amaru i Zuji tako sto ce im kupiti skupocjene poklone. Bolje bi bilo da se taj novac preusmjeri na Dzildinu i Anerovu porodicu i tako se pomogne nekome kome taj novac stvarno treba. Amaru i Zuji sigurno ne treba nista vise od podrske sa tribina.

Moze li se barem na ovoj temi organizovati akcija kojom ce se pomoci gore navedenim porodicama, koje zive stvarno u teskim uslovima?
A da pustimo momke koji su nesto pokrenuli nek zavrse pa kada budu drugi put organizovali neku akciju odazovite se za pomoc Djildinoj porodici ili Anerovoj.

Ko god može nek ispoštuje ovu akciju, svaka čast momcima koji su je pokrenuli, nije to tako jednostavno kao što mislite.
Biće za mjesec dana turnir za Đildu kao i svake godine.
DRUG NEBI TI PUNCA

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 06 jun 2012, 12:15

sto se tice avdukica,on je od borca trazio platu 5000 maraka,a od nas 7500maraka...daleko mu lijepa kuca,takvi nam ne trebaju,eno ga tamo.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 06 jun 2012, 12:21

Armageddon2012 je napisao/la:sto se tice avdukica,on je od borca trazio platu 5000 maraka,a od nas 7500maraka...daleko mu lijepa kuca,takvi nam ne trebaju,eno ga tamo.
Mudar papčić,bacio priču da su ga iz Želje zvali,a Šipovac poletio da smiri navijače.Kirije igračima ne mogu da plaćaju,sad će prvi Stajić tražit petku i biće mu noga ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jun 2012, 12:34

Armageddon2012 je napisao/la:sto se tice avdukica,on je od borca trazio platu 5000 maraka,a od nas 7500maraka...daleko mu lijepa kuca,takvi nam ne trebaju,eno ga tamo.
:mrgreen: Nije on nista trazio nego raja talasa bas kao i za bandovica pa Hasagica i ostale jedini od golmana ko je bio u igri je Antolovic :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 06 jun 2012, 12:48

upravo mi je moj manager spielfuehrer na pp poslao ispisnicu,i moram se javiti na prozivku u borac iz banjaluke...

dolazim ovdje kad zeljo bude igrao evropske utakmice da navijamo zajedno (iskreno),a onda kad pocne liga,naravno,opet svako na svoju stranu,jer opet vas vidim kao jedinog konkurenta,i mislim da ce ostali bh klubovi i cetvrtu sezonu ostati bez osvojenog trofeja...

pozdrav svima!!

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 06 jun 2012, 12:53

Bila je jedno vrijeme prica medju penzionerima na treninzima da ovi turci za Sehica nisu uplatili ratu Zelji i da bi ga mi mogli vratiti nazad ako ne uplate. Sta mislite koliko je ta opcija realna???
FORZA ZELJO !!!

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 06 jun 2012, 13:07

Armageddon2012 je napisao/la:upravo mi je moj manager spielfuehrer na pp poslao ispisnicu,i moram se javiti na prozivku u borac iz banjaluke...

dolazim ovdje kad zeljo bude igrao evropske utakmice da navijamo zajedno (iskreno),a onda kad pocne liga,naravno,opet svako na svoju stranu,jer opet vas vidim kao jedinog konkurenta,i mislim da ce ostali bh klubovi i cetvrtu sezonu ostati bez osvojenog trofeja...

pozdrav svima!!
nek' ti bude sretno i berićetno

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 06 jun 2012, 13:21

Ne znam, nemoguce mi je da niko ne spominje UGOVOR koji ima Avdukic.. Taj covjek NE MOZE braniti 3 sezone nema teorije, a kamo li 5 sezona. Recimo da mu je plata 5 milja, to je 60 milja godisnje, i na 3 godine samo sa bonusima i premijama je to oko 200.000 KM.. Sad vi kazete da on vrijedi 200.000 KM ???? A mozda i oko 350.000 na 5 godina, koje mu moras isplatiti, a covjek je dedo vec... Povreda moze biti sutra, prekosutra, opet ga placas... Ne mozes ga prodati nikome kad je star. Jos ako je istina da bi kod nas imao vise od 5.000, onda si sami izracunajte koje su to cifre...Nek' ide on u Borac, ionako ih je zaduzio, nek potpise na 5 godina, i nek ih odere do kosti za taj svoj ugovor od 5 godina...

Bukvic je odlican za nase lige, imamo odbranu beton, a za Evropu je tu Guso koji mora Bukvica nauciti da se dere, i da komanduje odbrane, sto je tesko jer je mlad.. Vidjet cemo i danas protiv San Marina kakav ce biti, a onda i protiv Grcke. Ako dodje neko, dobro i jest, a ako ne, bice to sve normala...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 06 jun 2012, 13:27

avduka ima 31 godinu,reprezentativac,nevjerovatno pouzdan,pravi radnik i borac,tih momak koji malo prica a mnogo radi....a u ovoj ligi se moze braniti i do 40.....najbolji primjer ti je guso,koji je cak imao i dvogodisnju pauzu.

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 06 jun 2012, 13:39

"BORDO ljeto" počinje!

Evo pitari poceli vec sa najavama! :lol: :lol: :lol: Jos malo, pa ce govoriti dupla majstore! :lol: :lol: :lol:
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jun 2012, 13:42

Bilo bi dobro Vareu dovesti :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 jun 2012, 13:45

pile87 je napisao/la:Bilo bi dobro Vareu dovesti :mrgreen:
il njega il roskama, zavisi koga se rijese, obojica su odlicni :D
Za zivot cijeli!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 06 jun 2012, 13:48

pile87 je napisao/la:Bilo bi dobro Vareu dovesti :mrgreen:
Molim te reci da se ne šališ i da ima šanse da dođe kod nas. Od povratka Amara na klupu imam želju da ga vidim kod nas, bolji je od Adilovića, u to sam siguran...Nemoj reć da si ovo rekao tek onako... :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 jun 2012, 13:51

BlueTiger je napisao/la:"BORDO ljeto" počinje!

Evo pitari poceli vec sa najavama! :lol: :lol: :lol: Jos malo, pa ce govoriti dupla majstore! :lol: :lol: :lol:
Tigre,ofiras se,procitaj o cemu se radi... ;)
F.K.SARAJEVO

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jun 2012, 13:53

Ja bih više volio vidjeti Vareu u našem dresu, ali pitanje je koga će pustiti, njega ili Roskama.
DRUG NEBI TI PUNCA

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 06 jun 2012, 13:56

molotovljev je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la:"BORDO ljeto" počinje!

Tigre,ofiras se,procitaj o cemu se radi... ;)
Znam ja dobro o cemu se radi! Kao sto vidis nastavka teksta nema. Nisi ti svatio poentu posta ;) :D :D

Pocele najave..... :lol: :lol: kao i svake godine.....

NOTE: Koliko godina imaju Verea i Roskamp? Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 06 jun 2012, 14:01

Armageddon2012 je napisao/la:avduka ima 31 godinu,reprezentativac,nevjerovatno pouzdan,pravi radnik i borac,tih momak koji malo prica a mnogo radi....a u ovoj ligi se moze braniti i do 40.....najbolji primjer ti je guso,koji je cak imao i dvogodisnju pauzu.
Guso nema 40, cak sta vise, ni blizu (rodjen je 30. Novembra 1975).. A vidis ga samo sto se nije slomio, i mogao je braniti jer 2 godine nije branio, nije bio ni blizu napora utakmica i sl. Avdukic moze jos 1 sezonu na nivou odbraniti, a vec sljedecu ce Borac imati novog golmana.. Zapamti sta sam ti rekao... Ta nevjerovatna pouzdanost opadne sa godinama, i cak sada nece biti kao onda kad ste titulu osvojili, a ne tek kad jos vremena prodje...

P.S. Objavljeno je dopunsko, prosireno, izdanje knjige Plava Krv...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 06 jun 2012, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 06 jun 2012, 14:03

BlueTiger je napisao/la:
NOTE: Koliko godina imaju Verea i Roskamp? Hvala

Prema transfmarketu Varea 26, Roskam 25...
FORZA ZELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.