Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 06 jun 2012, 12:08

Carlo je napisao/la:svježe:
Eziz Allamov ‏@EzizAllamov
Liverpool are ready to bid £4m for Fulham's American striker Clint Dempsey. [via Star]
ako ga dobijemo za 4m još ako mu plata bude oko 50k ja bih bio sasvim zadovoljan.
sreca pa nema vise comollia u klubu on bi za dempseya hladno 20 miliona iskesirao.
za 4 miliona nek dođe sto se mene tice sad odma.

OTNYS_YNWA je napisao/la:Dempsey, Sidgurson, sve je to tanko!
Zašto ne Afellay, Sturidge, Gaston Ramirez, Adam Jonhson. :roll:
Pa i Muniain i Holiett su jači! :D
meni je taj munian bolji od svih ovih sto si ih ti nabrojao...
You are someone else I am still right here

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 06 jun 2012, 12:13

@fera munian je zvjerka mali bolje probajte da njega dovedete nego te gore nabrojanje moje misljenje. :D
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 06 jun 2012, 12:29

Malo sagledajući situaciju, kupnja Hendersona i ne može biti previše loša. Sve je otprilike jasno; Ako želiš da imaš igrača svjetske klase, moraćeš malo i rizikovati. Rizikovaćeš tako što ćeš pobijediti ostale rivale u borbi za nekim mladim talentom (npr. baš Henderson), pa makar i malo više potrošio. Ako se kojim slučajem i ne pokaže u najboljem svjetlu, opet će se moći prodati za nešto manju cifru od one koju si prvobitno platio. Ako se pokaže, to je onda pun pogodak, i rizik se isplatio. Ovo se čak čini i mnogo sigurnijom varijantom nego dovoditi igrača pred zalazak karijere, koji se kroz istu konstantno muči sa povredama, te mu dati platu koja ga svrstava među najplaćenije u klubu.
evo pogledah sad malo sta su forumasi pisali proslo ljeto i sa ovim postom se u potpunosti slazem ;)
dempseya za 4m je smijesno i ako je istina treba odmah ga uzeti :) ljudi to je 4. strijelac u EPL ove sezone !
Walk on, with hope in your hearts.

AhmedWolf
Kontakt:

Post Postao/la AhmedWolf » 06 jun 2012, 12:33

Ma kakav Dempsey nema od njega nista on zablisto jednu sezonu i to ima preko 30 godina, ja mislim da bi Adam i Muniain bili dobri a i onaj Gaston Ramirez se cini dobar pa bolje njega dovest jer je mlad i mogao bi izrasti u dobrog igraca
YNWA!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 jun 2012, 12:41

RedDevilS je napisao/la:@fera munian je zvjerka mali bolje probajte da njega dovedete nego te gore nabrojanje moje misljenje. :D
mislim da smo mi zakasnili kada je on u pitanju, nemamo mi dovoljno para da ga privucemo sada

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 06 jun 2012, 12:46

fera je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:@fera munian je zvjerka mali bolje probajte da njega dovedete nego te gore nabrojanje moje misljenje. :D
mislim da smo mi zakasnili kada je on u pitanju, nemamo mi dovoljno para da ga privucemo sada
Steta.. :roll:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 jun 2012, 12:52

Demba Ba's release clause of £7m triggers on Thursday and expires at the end of July. If Liverpool want him, we'll have to act quicker.
šta mislite o Dembi?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 06 jun 2012, 12:55

Carlo je napisao/la:
Demba Ba's release clause of £7m triggers on Thursday and expires at the end of July. If Liverpool want him, we'll have to act quicker.
šta mislite o Dembi?
Jedan od boljih napadaca taman umjesto Kuyta! 8-)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 jun 2012, 13:03

Carlo je napisao/la:
šta mislite o Dembi?
ma samo nek ne trose puno para i moze :D za 7 miliona bi bio dobar mada kockanje je to...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 jun 2012, 13:10

Najbolji igrač Urugvaja je:

slika

Sve je to uredu oko špekulacija, sve se spominje a ništa se neće desiti jer su vlasnici opamećeni i sve rade kontra informacija iz medija. Prvo je bilo da je Rodgers odbijen i da je Martinez blizu, čak i kafu pio, pa slike ovo ono i na kaju puff Rodgers.
Meni je samo žao naredne sezone, jer će se Swansea i Wigan mnogo da nalože protiv nas. Biće to pravi derbiji. :mrgreen:
Vjerujem da će vlasnici željeti da prodaju mnogo od stare garde ili da produže ugovore sa njima, jer su ti ljudi imali velike plate. Pa ona generacija retardiranih Rafinih igrača a potom i Royovih iz 2010 je trošila 135 miliona na godišnju platu, a tada su igrali Konchesky, Jovanović, Ngog, Kyrgiakos, Carra, Joe Cole, Poulsen, Kuyt, Pacheco, Aurelio, Insua, Maxi ...
Velika većina njih je otišla, Gerard je produžio ugovor gdje zarađuje mnogo manje nego ranije, tu su novi igrači sa novim ugovorima: Glen, Jack, Lucas, Gerard, Suarez, Carrol, Downing, Adam, Hendo, Enriqe, Bellamy, Coates.
Ovakvi igrači ne zaslužuju da imaju više od 100 miliona godišnju platu i to je ono što novi vlasnici i pokušavaju da riješe. Revizija ugovora s starom gardom, a ako ne žele prodaju ih ili im daju ispisnice a nijedan novi igrač nema veću platu od 80 000 funti sedmično.

Kada pričamo o golmanima, pošto pratim francusku ligu, na um mi padaju Ochoa i Ospina. Ovaj drugi mi je posebno zapao za oko, mlad, talentovan i nevjerovatan golman.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 jun 2012, 13:14

fera je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
šta mislite o Dembi?
ma samo nek ne trose puno para i moze :D za 7 miliona bi bio dobar mada kockanje je to...
da sad dovedemo i messija bio bi rizik, sve ti je rizik kad na kraju skontaš :D

@rizo, što te nije bilo ovih dana? :mrgreen:
slažem se s tobom samo ne vjerujem da će reina ići izgleda da ga gotivi rodgers.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 jun 2012, 13:25

@rizo, što te nije bilo ovih dana? :mrgreen:
Slavim Kuytov odlazak. :mrgreen:

Ma posao i obaveze. Pored uobičajnog posla zaposlio sam se na jednoj internet stranici. :D
Samo neka ode još makar Maxi a neka dođe Moses, Ramires i Adam i zadovoljan sam. Naravno pričam o realnim metama.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jun 2012, 13:43

Što slaviš Kuytov odlazak? Meni si baš čudan Rizo, ili ti baš namjerno ideš 'kontra' svima. Uredu, ne treba nam više i ne uklapa se u nove vizije, podvlađivanje igrača i slično... Ali da slaviš i ono 'napokon sretan dan' kada je otišao je bar za mene bezveze. Čovjek je mnogo zadužio ovaj klub, i pokazao balerinama ( pa i momku čiji avatar si duže vrijeme imao ) kako se 'nosi' sveti dres! ;)

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 06 jun 2012, 13:47

Cudan je momak Rizo, kad neko kaze da su bacene ogromne pare na Downinga i Carrolla ili da Kenny Dalglish nije trener za LFC proglasava ga glavnim neprijateljom LFC-a i slicno, a kad on izjavljuje da Gerrard lose utice na igru LFC-a i da treba slaviti sto Kuyt ide onda je to sasvim uredu i svi se trebaju slagati sa njim.

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 06 jun 2012, 13:48

Da li mi moze neko reci ko je sve dosao i otisao iz kluba (ako je bilo takvih)?
Pozz
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 jun 2012, 15:17

Zenichanin je napisao/la:Da li mi moze neko reci ko je sve dosao i otisao iz kluba (ako je bilo takvih)?
Pozz
samo kuyt

Glen Johnson ‏@glen_johnson
Poland Bound.....

Daniel Pacheco ‏@dani37pacheco
@glen_johnson good luck negrito !!!!
:mrgreen:
Last tweet about it. @gln glen_johnson speak spanish and he knows what that mean when I say it to him. He is one of best mates there for me.

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 06 jun 2012, 15:23

Carlo je napisao/la:
Zenichanin je napisao/la:Da li mi moze neko reci ko je sve dosao i otisao iz kluba (ako je bilo takvih)?
Pozz
samo kuyt

Glen Johnson ‏@glen_johnson
Poland Bound.....

@glen_johnson good luck negrito !!!!
:mrgreen:
Last tweet about it. @gln glen_johnson speak spanish and he knows what that mean when I say it to him. He is one of best mates there for me.
ja sam za to da se daniel suspenzira na jedno 8 utakmica :)
Walk on, with hope in your hearts.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 06 jun 2012, 15:45

Pozz
Otišli: Kuyt (Fenerbahce) i Aurelio (Gremio).
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 06 jun 2012, 16:14

@Carlo @Hanniz hvala puno ;)
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 jun 2012, 19:22

Rodžers: Liverpul će ponovo igrati napadački i efikasan fudbal

Novi trener fudbalera Liverpula Brendan Rodžers rekao je da navijači moraju da pokažu strpljenje da bi vratio klub na staze stare slave.

"Mislim da će trebati vremena da primenim filozofiju igre koju zastupam. Mi želimo da igramo napadački, efikasan fudbal. Ipak, znam da su i rezultati i napredak tima veoma važni", rekao je Rodžers.

On je dodao i da treba poboljšati ekipu i kvalitet igre kako bi se u narednim godinama borili sa najboljima.

"Moramo da poboljšamo ekipu, njen kvalitet i nadam se da ćemo u godinama koje dolaze moći da se takmičimo sa najboljima", dodao je novi trener Liverpula.

On je u klub stigao početkom meseca kao zamena za otpuštenog Kenija Dagliša, a pre Liverpula radio je u Svonsiju i Redingu.

Liverpul je u protekloj sezoni osvojio Liga kup, ali je Premijer ligu završio tek na osmom mestu što mu je najgori plasman u poslednjih 18 godina.

Klub je u svojoj istoriji osvojio 18 titula šampiona.
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.