Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 05 jun 2012, 19:01

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Red Assassin je napisao/la:Brendan Rodgers is believed to be preparing a significant bid, said to be in the region of £16million, for 24-year-old Adam Johnson.
I ovo mi se mnogo sviđa! :)
Meni se nesviđa sto ce istresti 16 mill. za Johnsona....Jos jedan Downing samo malo mladži :?

Cole se sigurno vraca u klub i dobit ce sansu da igra i da se dokaze...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 05 jun 2012, 19:15

Adam je puno bolji od Downinga

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 jun 2012, 19:21

QUARESMA 18<<< je napisao/la:Adam je puno bolji od Downinga
Kako kome meni su isti,Downing ce puno bolje igrati u novoj sezoni u to sam ubjedjen,odgovarat ce mu novi sistem igre i brzina igre koju Rodgers planira uvesti,sto nije bio slucaj kod Kenny-a....

Johnson je bio ogroman potencijal prije nego je dosao u City,to mu je vjerovatno najgori moguci potez koji je napravio u karijeri,samo je sebe zajebo....

Zao mi Martina iz Sošoa ode u Lille,on bi nam dosao dobro ali....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 05 jun 2012, 19:22

drago mi je da se Cole vraca i da ce imati priliku da se dokaze nadam se da nece imati problema sa povredama i da ce pokazati da se radi o extra igracu, a za Adama jest da je dobar igrac ali puno je 16 M bolje ih je usmjeriti na Muniaina ili Belhandu ali sve je na Rodgersu i ja sam uvjeren da ce on odraditi dobar posao kako sa transferima ovog ljeta tako i sa Liverpoolom u sezoni koja nam polako dolazi
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 jun 2012, 20:35

anfield je napisao/la:drago mi je da se Cole vraca i da ce imati priliku da se dokaze nadam se da nece imati problema sa povredama i da ce pokazati da se radi o extra igracu, a za Adama jest da je dobar igrac ali puno je 16 M bolje ih je usmjeriti na Muniaina ili Belhandu ali sve je na Rodgersu i ja sam uvjeren da ce on odraditi dobar posao kako sa transferima ovog ljeta tako i sa Liverpoolom u sezoni koja nam polako dolazi
upravo tako, izgleda da je Cole u planovima Rodgersa i da će ostati.
Cole has spent this season on loan with the 2010-11 league champions, with whom he made 42 appearances and helped finish in the top three of the table.

"Joe Cole will stay at Liverpool," said Garcia.

"The new staff have decided to keep him. We will remember him very fondly as a player but also as a man."

ovaj čovjek se smatra veoma povjerljivim tako da je ovo veoma moguće:
duncan jenkins ‏@duncanjenkinsFC
dont need to be a rocket surgeon to work this out but #lfc's swoop for #sigurdson is now becoming real.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 05 jun 2012, 22:09

Gylfi Sigurdsson: "I have said that my desire to continue playing in the Premier League and Liverpool is completely considered." "Liverpool is a big club that has a glorious history.I expect not to stay at Swansea as the uncertainty going on there." "I'd like to play on with SCFC since I was really happy there, but after Brendan left the club for #LFC it changed the situation."
Što se tiče Cola, mislim da bi nam dobrodošao naredne sezone. Samo nemojte početi s pričom kako mu je velika plata, nisu vaše pare. :)
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 jun 2012, 22:16

Anfield Index ‏@AnfieldIndex
Gylfi created 6 big chances in 1499 mins = one every 249 mins. Downing one every 225 mins! It makes no difference if strikers miss chances!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 jun 2012, 22:51

Carlo je napisao/la:
Gylfi created 6 big chances in 1499 mins = one every 249 mins. Downing one every 225 mins! It makes no difference if strikers miss chances!
jest al je gylfi zabio i 7 golova cini mi se. sto se downinga tice za njega je jedna stvar vrlo bitna ovako losu sezonu tesko da moze ponoviti :D znaci ide uzlaznom putanjom od naredne sezone
You are someone else I am still right here

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 05 jun 2012, 23:03

Sto su se toliko Sigurdsona povezali? Meni je on cisti prosjek, nista posebno. :roll:
Nad nama nebo ima da gori!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 jun 2012, 23:34

fera je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
jest al je gylfi zabio i 7 golova cini mi se. sto se downinga tice za njega je jedna stvar vrlo bitna ovako losu sezonu tesko da moze ponoviti :D znaci ide uzlaznom putanjom od naredne sezone
ma sve je do psihe i motivacije čovjek se nije jednostavno snašao, nova sredina, novi klub pa i kritike od medija... od avgusta će pokazati svoje kvalitete :D

Rolex312 je napisao/la:Sto su se toliko Sigurdsona povezali? Meni je on cisti prosjek, nista posebno. :roll:
to najbolje zna Rodgersradio je s njim u Readingu i Swanseaju...

svježe:
Eziz Allamov ‏@EzizAllamov
Liverpool are ready to bid £4m for Fulham's American striker Clint Dempsey. [via Star]
ako ga dobijemo za 4m još ako mu plata bude oko 50k ja bih bio sasvim zadovoljan.

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 06 jun 2012, 00:01

Cuj Dempsy. :lol: Ajde, vjerujem Rodgersu sta radi, mada mi je ovo sve nesto prosjek igraci.
Nad nama nebo ima da gori!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jun 2012, 00:19

Dempsey, Sidgurson, sve je to tanko!
Zašto ne Afellay, Sturidge, Gaston Ramirez, Adam Jonhson. :roll:
Pa i Muniain i Holiett su jači! :D

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 06 jun 2012, 00:27

M. United Kagawu i dovesce vjerovatno jos neko zvucno ime,Chelsea Hulk i Hazard,Arsenal Podolski,City ce dovesti koga bude htio a Liverpool "ganja" Sigurdsona i Dempseya :lol: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 06 jun 2012, 00:37

King Kenny je napisao/la:M. United Kagawu i dovesce vjerovatno jos neko zvucno ime,Chelsea Hulk i Hazard,Arsenal Podolski,City ce dovesti koga bude htio a Liverpool "ganja" Sigurdsona i Dempseya :lol: .
A jbg, nije ni Fulham doveo Ibrahimovića kad je onomad zavrđio na 7. mjestu u EPL. ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 jun 2012, 00:40

King Kenny je napisao/la:M. United Kagawu i dovesce vjerovatno jos neko zvucno ime,Chelsea Hulk i Hazard,Arsenal Podolski,City ce dovesti koga bude htio a Liverpool "ganja" Sigurdsona i Dempseya :lol: .
pa za pare koje gore pomenuti klubovi troše na pomenute igrace mi smo kupili npr Kerola i ko nam je onda kriv sto smo sada spali na sigurdsona i dempsija :roll:
nema potpisa

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 jun 2012, 01:30

Treba se zahvaliti KD što je spiskao 120 mil na "pojačanja" Carroll,Henderson,Downing,Enrique,Adam itd,.pa se sad traže polovnjaci tipa Dempsey itd.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 06 jun 2012, 01:38

Clint Dempsy ce zavrsiti u Arsenalu,Totenhemu ili Evertonu ako ga mi ne dovedemo . Ko prati malo bolje englesku ligu zna da Dempsy ima klasu i iskustvo za malo veceg kluba od Fulhema.. Dobiti ga za 4 miliona bi nam leglo ko budali samar, ako se Carroll ne snadje zamjena koja bi donjela nesto novo i skroz drugacije..

Ocekujem da cemo potpisati Sigurdssona i A.Johnsona.. Ako je ovaj prvi toliko bitan i koristan igrac da ga nas menager trazi jer misli da je "dovoljno dobar" da igra, nek dodje.. Mislim da ce Carroll igrati od prve minute svaku tekmu a da ce na krilima biti Suarez i Johnson.

--------------------Reina--------------------
Johnson-----Skrtel----Agger------Enrique
------------------Lucas----------------------
-----Gerrard(c)--------Sigurdsson---------
--A.Johnson----Carroll-----------Suarez---

Klupa solidna . Prelazni rok kojim necemo biti bas zadovoljni ali promjena ce biti. Najbolji igraci sa kojim su nas dosad povezivali su Afelaj i Felaini.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 jun 2012, 10:47

slika

gledaj hin sta rade :mrgreen:
nema potpisa

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 06 jun 2012, 11:18

Evo danas Barca odlucila na stavljati Afelaya na transfer listu radi sjajnih partija u nacionalnom dresu , također ne zele prodavati Tello , ali Cuenca moze ici na posudbu . :D
Tako blizu, a tako daleko.

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 06 jun 2012, 11:58

Civa je napisao/la:Evo danas Barca odlucila na stavljati Afelaya na transfer listu radi sjajnih partija u nacionalnom dresu , također ne zele prodavati Tello , ali Cuenca moze ici na posudbu . :D
Cuenca je povrijedjen i nece ga biti 3-4 mjeseca!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.