FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kazete da smo trpili Sehica i da isto trebamo uraditi sa Bukvicem, ali zaboravljate u kojim se go.... nalazio klub kada smo trpili Sehica. Amar Osim je napravio gresku kada je nakon odlaska ukazao povjerenje Karicu i mislim da istu gresku nece ponoviti dva puta zaredom. Meni Bukvic kao sama pojava dijeluje uplasen i mislim da on nije u stanju da iznese pritisak koji vlada u Zelji.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Zna li neko u koliko sati sutra (četvrtak) pioniri igraju utakmicu završnice prvenstva FBiH?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Lako (lakse) je istrpiti igraca na svakoj drugoj poziciji osim na golu.Svi grijese ali se golmanove greske najvise vide.
I zbog tog razloga sam misljenja da nam treba iskusniji golman u svim takmicenjima.Ulog je jednostavno prevelik za ne tako veliku zaradu koju bi imali ako bi trebali da "trpimo" novog Sehica.
Trpit Adilovica, Svraku i druge je lakse nego li trpiti golmana i njegove greske.
Cini mi se da je i struka istog misljenja i da zbog toga na sve nacine pokusavaju da nagovore Gusu da i dalje brani.
Malo mi je nejasno bilo na pocetku zasto se nismo potrudili da potpisemo Avduku ali sam poslije njegovih izjava da ce da potpise na 3-5 godina shvatio da je on potpisao za Borac i da ce u slucaju dobre ponude on biti slobodan igrac.Nije to nista lose i to je razumljivo i cak sta vise normalno kada su klub i igrac u dobrim odnosima kao sto su navedeni.
Znaci za mene bi najbolje rjesenje bio provjereni, iskusniji golman, koji bi odigrao dobro sezonu pa makar i poslije iste isao u penziju nego da "trpimo" novog golmana da sazrije.
Trpe nejaki i nemocni a mi to vise nismo, makar ne u nasoj ligi.
I zbog tog razloga sam misljenja da nam treba iskusniji golman u svim takmicenjima.Ulog je jednostavno prevelik za ne tako veliku zaradu koju bi imali ako bi trebali da "trpimo" novog Sehica.
Trpit Adilovica, Svraku i druge je lakse nego li trpiti golmana i njegove greske.
Cini mi se da je i struka istog misljenja i da zbog toga na sve nacine pokusavaju da nagovore Gusu da i dalje brani.
Malo mi je nejasno bilo na pocetku zasto se nismo potrudili da potpisemo Avduku ali sam poslije njegovih izjava da ce da potpise na 3-5 godina shvatio da je on potpisao za Borac i da ce u slucaju dobre ponude on biti slobodan igrac.Nije to nista lose i to je razumljivo i cak sta vise normalno kada su klub i igrac u dobrim odnosima kao sto su navedeni.
Znaci za mene bi najbolje rjesenje bio provjereni, iskusniji golman, koji bi odigrao dobro sezonu pa makar i poslije iste isao u penziju nego da "trpimo" novog golmana da sazrije.
Trpe nejaki i nemocni a mi to vise nismo, makar ne u nasoj ligi.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- istina1981
- Kontakt:
Zasto Avdukic podpisuje za Borac. Jeli ga iko od nasih kontaktirao. Ne mogu da vjerujem da mu Borac moze vise dati nego mi. Kaze da potpisuje na 3 do 5 godina. Mi smo ovim izgubili svaku sansu da dovedemo dobrog golmana. Sada ce Amar morati premuntati Gusu da brani...
FORZA ZELJO !!!
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Pa Guso je svakako ubjedljivo najbolji golman u PL i ako ne mogu doci kvalitetniji od njega Hasagic ili eto barem Baotic onda je bolje da nam on brani i sljedece sezone.... Guso je realno Buffon za Avdukica i za sve ostale golmane u PL al' mislim da on nema vise motiva braniti.... Nadam se da sam u krivu......istina1981 je napisao/la:Zasto Avdukic podpisuje za Borac. Jeli ga iko od nasih kontaktirao. Ne mogu da vjerujem da mu Borac moze vise dati nego mi. Kaze da potpisuje na 3 do 5 godina. Mi smo ovim izgubili svaku sansu da dovedemo dobrog golmana. Sada ce Amar morati premuntati Gusu da brani...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SarajlijaTM
Ma branice Guso i dalje,sta vam je,sto Amar rece "Ako bude trebao da brani,branit ce"
Jedino da dodje Baotic ili Hasagic,sto je po meni nekako realno 0,01%. A i ekipa koja dobija se ne mjenja,Amaru je to sigurno odavno jasno.
100% sam siguran za evropu da ce braniti i mnoge jace tekme PL
Takodjer se slazem sa predhodnim misljenjima da Bukvic nije los golman,ali nije ni nesto specijalno,vjerovatno nece ni biti,on je tu nazalost u neko pogresno vrijeme za njega,gdje nema fore da se steli ko Seha,nego se od njega ocekuju Gusini nizovi...
Jedino da dodje Baotic ili Hasagic,sto je po meni nekako realno 0,01%. A i ekipa koja dobija se ne mjenja,Amaru je to sigurno odavno jasno.
100% sam siguran za evropu da ce braniti i mnoge jace tekme PL
Takodjer se slazem sa predhodnim misljenjima da Bukvic nije los golman,ali nije ni nesto specijalno,vjerovatno nece ni biti,on je tu nazalost u neko pogresno vrijeme za njega,gdje nema fore da se steli ko Seha,nego se od njega ocekuju Gusini nizovi...
Gledao sam Bukvica protiv Bjelorusije kada je imao svoj dan.aleksandar_veliki je napisao/la: Ja se ne bih bas slozio sa tobom, glede ovog da ce Bukvic postati jedinica Zelje. Ne znam, ali taj golman po meni nema nista golmansko, nije ekstra visok, na istrcavanjima je nikakav, nema taj osjecaj pa da nadoknadi to sto i nije bas visok. Nije lagan, Seha je bio lagan, kad kazem lagan ne mislim na kilazu, nego na te kretnje na golu, kod Sehe si mogao vidjeti da je macka, da je stalno na prstima, dok kod ovog ja to ne vidim. Mozda grijesim, ali po meni on nikad nece biti jedinica za nesto vise, solidna reza i nista vise. Mnogo je golmana kroz citavu karijeru bilo solidna reza, e to je Bukvic, po meni.
Ali se moram sloziti sa Acom, jer bas sa prijateljem komentarisem Bukvica na toj tekmi, momak nema nista golmansko, pogrbljen je, nema visinu, nema stav, na istrcavanjima je slab.
Vidi se da je od Guse dosta naucio i da mu Adnan vjeruje, ali takodjer se slazem da mislim da nece biti neki ekstra golman, za nase lige OK, ali za nesto vise sumnjam.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
bhsport je napisao/la:Gledao sam Bukvica protiv Bjelorusije kada je imao svoj dan.aleksandar_veliki je napisao/la: Ja se ne bih bas slozio sa tobom, glede ovog da ce Bukvic postati jedinica Zelje. Ne znam, ali taj golman po meni nema nista golmansko, nije ekstra visok, na istrcavanjima je nikakav, nema taj osjecaj pa da nadoknadi to sto i nije bas visok. Nije lagan, Seha je bio lagan, kad kazem lagan ne mislim na kilazu, nego na te kretnje na golu, kod Sehe si mogao vidjeti da je macka, da je stalno na prstima, dok kod ovog ja to ne vidim. Mozda grijesim, ali po meni on nikad nece biti jedinica za nesto vise, solidna reza i nista vise. Mnogo je golmana kroz citavu karijeru bilo solidna reza, e to je Bukvic, po meni.
Ali se moram sloziti sa Acom, jer bas sa prijateljem komentarisem Bukvica na toj tekmi, momak nema nista golmansko, pogrbljen je, nema visinu, nema stav, na istrcavanjima je slab.
Vidi se da je od Guse dosta naucio i da mu Adnan vjeruje, ali takodjer se slazem da mislim da nece biti neki ekstra golman, za nase lige OK, ali za nesto vise sumnjam.

Ako je neko bas tacno opisan ovakvim opisom,onda je to bivsa jedinica Miro Kruzik.Jos je imao i male krive noge

Ma slazem se ja sa vama,ja sam gore napisao da nam apsolutno treba golman i da mali Bukvic nije trenutno spreman da brani kao prva jedinica.Ali vremenom vjerujem da ce dobiti svoju sansu.Ja mislim da je on dobar golman ali da nije spreman za ovakav pritisak koji klub rezultatima sam od sebe namece.I jos pogotovo kad su ti navijaci na grbaci.
Ja vidim svasta nesto golmansko u njemu.Po meni ima jako dobar stav i jako dobro prati igru.Ima dobru reakciju.Malo je utakmica odigrao kod nas da bi neko uopste mogao da ima bilo kakav sud o njemu kao igracu,ali ne vjerujem da je Amar doveo niskog golmana,bez stava,pogrbljenog i slabog na istrcavanju

Za Sehu sam apsolutno pogrijesio ,mislio sam da od njega nikada nece biti nista.Nikada nije imao nesto posebno osim brze reakcije,ono refleksno jedan na jedan.Za masu golova je bio kriv,Baotic je sklonjen zbog njega,a on nije smio da izleti ni na jednu visoku loptu,kada je to radio,radio je pogresno,krene pa stane na pola,ostane gol prazan totalno.Nije imao masu,svaki njegov skok je bio rizican,itd itd.
Mozda grijesim i kod Bukvica,ali ja mislim da je odlican za svoje godine,ako bi dobio sansu kao Seha,vjerujem da bi napredovao jako dobro iako sam siguran da bi i njega morali mnogo da trpimo.Seha se izgradjivao i izgradio poslije 70-tak utakmica.Nekada treba istrpiti i dati sansu.Ali i ja mislim da pogotovo sada to nije momenat i ocekujem u ovom prelaznom roku nekog dobrog iskusnijeg golmana.No isto tako ocekujem u buducnosti da ce Bukvic biti jedinica,ako ga ne pretekne mali Kjosevski od kojeg ocekujem mnogo u buducnosti.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Cinjenica je da golmanima treba vrijeme provedeno na golu, i treba dosta toga da bi sazreli.Isto tako nismo mi u stanju da istrpimo golmana bar ne sad.Isto tako misljenja se razlikuju, sjecas se nekad smo se smijali Amar uvede Svraku i kazemo "eto on ce preokrenut utakmicu" sad vjerovatno niko ne misli tako.Glupost je pricati da ce od njega biti golman ili nece a nismo ga fakticki ni vijdeli da brani za tako nesto bila bi potrebna barem polusezona.boccaccio je napisao/la:Pogrbljen,nema nista golmansko,nizak,nema stav,na istrcavanjima nikakav...
da niste bar malo pretjerali,napravili ste od njega Kvazimoda
![]()
Ako je neko bas tacno opisan ovakvim opisom,onda je to bivsa jedinica Miro Kruzik.Jos je imao i male krive noge.Zanima me po tom fizickom opisu kakav je to golmanski stav i bilo sta golmansko imao Miro Kruzik.Na kraju krajeva i Sehic.
![]()
Ma slazem se ja sa vama,ja sam gore napisao da nam apsolutno treba golman i da mali Bukvic nije trenutno spreman da brani kao prva jedinica.Ali vremenom vjerujem da ce dobiti svoju sansu.Ja mislim da je on dobar golman ali da nije spreman za ovakav pritisak koji klub rezultatima sam od sebe namece.I jos pogotovo kad su ti navijaci na grbaci.
Ja vidim svasta nesto golmansko u njemu.Po meni ima jako dobar stav i jako dobro prati igru.Ima dobru reakciju.Malo je utakmica odigrao kod nas da bi neko uopste mogao da ima bilo kakav sud o njemu kao igracu,ali ne vjerujem da je Amar doveo niskog golmana,bez stava,pogrbljenog i slabog na istrcavanjusamo zato sto vidi jedino to u njemu.
Za Sehu sam apsolutno pogrijesio ,mislio sam da od njega nikada nece biti nista.Nikada nije imao nesto posebno osim brze reakcije,ono refleksno jedan na jedan.Za masu golova je bio kriv,Baotic je sklonjen zbog njega,a on nije smio da izleti ni na jednu visoku loptu,kada je to radio,radio je pogresno,krene pa stane na pola,ostane gol prazan totalno.Nije imao masu,svaki njegov skok je bio rizican,itd itd.
Mozda grijesim i kod Bukvica,ali ja mislim da je odlican za svoje godine,ako bi dobio sansu kao Seha,vjerujem da bi napredovao jako dobro iako sam siguran da bi i njega morali mnogo da trpimo.Seha se izgradjivao i izgradio poslije 70-tak utakmica.Nekada treba istrpiti i dati sansu.Ali i ja mislim da pogotovo sada to nije momenat i ocekujem u ovom prelaznom roku nekog dobrog iskusnijeg golmana.No isto tako ocekujem u buducnosti da ce Bukvic biti jedinica,ako ga ne pretekne mali Kjosevski od kojeg ocekujem mnogo u buducnosti.
Pomalo mi je krivo sto nismo pokusali dovesti Avdukica isto tako znam da je Guso bio protiv njegovog dovodjenja a ja opet mislim da je Antolovic i najbolji golman za nas u ovom trenutku, po meni je odmjeren golman koji se jako dobro postavlja to sto nije zasijao na golu borca je druga prica po kojoj je kriva losa odbrana ustvari nikakva.Mnogi se nebi slozili sa ovim ali ja opet mislim tako.Za nekih 10 dana proce i ovaj odmor i onda se moze ocekivati nesto po pitanju igraca.Ja opet mislim da igrace koji dodju a budu za prog tima moraju proci pripreme sa ekipom inace su izgubljeni za polusezonu a pogotovo za evropu.A golman je najosjetljivije mjesto u ekipi i sve se lose kod njega prvog uoci...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Cujem da se navijaci sa jednog od navijackih foruma zele zahvaliti Amaru i Zuji tako sto ce im kupiti skupocjene poklone. Bolje bi bilo da se taj novac preusmjeri na Dzildinu i Anerovu porodicu i tako se pomogne nekome kome taj novac stvarno treba. Amaru i Zuji sigurno ne treba nista vise od podrske sa tribina.
Moze li se barem na ovoj temi organizovati akcija kojom ce se pomoci gore navedenim porodicama, koje zive stvarno u teskim uslovima?
Moze li se barem na ovoj temi organizovati akcija kojom ce se pomoci gore navedenim porodicama, koje zive stvarno u teskim uslovima?
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
- istina1981
- Kontakt:
Avdukic po ovome sto je objavljeno nije jos podpisao za Borac. Kaze da je prezadovoljan uslovima koje su mu ponudili i da ce za koji dan podpisati na tri do pet godina. Ne mogu se oteti utisku da ovim nabija svoju cijenu i da bi on volio stati medju stative Zelje. Nije ni njemu svejedno slusati raznorazne psovke Lesinara. Jes da je papak ali se ne bih slozio sa nekima koji kazu da nije neki golman. Ja se ne sjecam nekih njegovih kikseva. Ne znam sto ga Guso ne gotivi. Mozda sto misli da nebi imao nikakvog autoriteta nad njim. Ja bih najvise volio da Guso brani i sledecu sezonu ali njegova ledja su tempirana bomba i u svakom momentu moze obnoviti povredu. Iz istog razloga i Hasagic je rizican dok je Avdukic sirovina koja nikad nije bila povrijedjena. Iz tog razloga bi volio da ga nasi bar kontaktiraju...
Zadnja izmjena: istina1981, dana/u 06 jun 2012, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO !!!
Boccacio, vjerovatno si u pravu i Amar ga je zbog neceg doveo, ja sam samo iznio svoje misljenje.boccaccio je napisao/la:bhsport je napisao/la:Gledao sam Bukvica protiv Bjelorusije kada je imao svoj dan.aleksandar_veliki je napisao/la: Ja se ne bih bas slozio sa tobom, glede ovog da ce Bukvic postati jedinica Zelje. Ne znam, ali taj golman po meni nema nista golmansko, nije ekstra visok, na istrcavanjima je nikakav, nema taj osjecaj pa da nadoknadi to sto i nije bas visok. Nije lagan, Seha je bio lagan, kad kazem lagan ne mislim na kilazu, nego na te kretnje na golu, kod Sehe si mogao vidjeti da je macka, da je stalno na prstima, dok kod ovog ja to ne vidim. Mozda grijesim, ali po meni on nikad nece biti jedinica za nesto vise, solidna reza i nista vise. Mnogo je golmana kroz citavu karijeru bilo solidna reza, e to je Bukvic, po meni.
Pogrbljen,nema nista golmansko,nizak,nema stav,na istrcavanjima nikakav...
da niste bar malo pretjerali,napravili ste od njega Kvazimoda
![]()
Ako je neko bas tacno opisan ovakvim opisom,onda je to bivsa jedinica Miro Kruzik.Jos je imao i male krive noge.Zanima me po tom fizickom opisu kakav je to golmanski stav i bilo sta golmansko imao Miro Kruzik.Na kraju krajeva i Sehic.
![]()
Ja vidim svasta nesto golmansko u njemu.Po meni ima jako dobar stav i jako dobro prati igru.Ima dobru reakciju.Malo je utakmica odigrao kod nas da bi neko uopste mogao da ima bilo kakav sud o njemu kao igracu,ali ne vjerujem da je Amar doveo niskog golmana,bez stava,pogrbljenog i slabog na istrcavanjusamo zato sto vidi jedino to u njemu.
Npr. meni je Radosevic puno bolji golman od Bukvica, za Sehu sam isto kao i ti govorio, ali Seha je bio Seha jer je znao da ce svaku tekmu braniti, bez obzira kakav kiks napravio. Uostalom Seha je imao odlican refleks.
Mislim da Kjosevski ima veci potencijal od Bukvica i da je glavna namjera bila da mali proba stasati i da brani u slucaju nuzde.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
A da pustimo momke koji su nesto pokrenuli nek zavrse pa kada budu drugi put organizovali neku akciju odazovite se za pomoc Djildinoj porodici ili Anerovoj.bekrija1990 je napisao/la:Cujem da se navijaci sa jednog od navijackih foruma zele zahvaliti Amaru i Zuji tako sto ce im kupiti skupocjene poklone. Bolje bi bilo da se taj novac preusmjeri na Dzildinu i Anerovu porodicu i tako se pomogne nekome kome taj novac stvarno treba. Amaru i Zuji sigurno ne treba nista vise od podrske sa tribina.
- istina1981
- Kontakt:
bekrija1990 je napisao/la:Cujem da se navijaci sa jednog od navijackih foruma zele zahvaliti Amaru i Zuji tako sto ce im kupiti skupocjene poklone. Bolje bi bilo da se taj novac preusmjeri na Dzildinu i Anerovu porodicu i tako se pomogne nekome kome taj novac stvarno treba. Amaru i Zuji sigurno ne treba nista vise od podrske sa tribina.
To bi bilo odlicno. Ja sam za opciju da godisnje i polugodisnje karte budu 10 KM skuplje kao i pojedinacne karte za 1KM i da taj novac preusmjeravamo prema tim porodicama. To je dugorocnije rjesenje dok su neke druge akcije privremenog karaktera. Mislim da su nas ti HEROJI zaduzili i da je izmedju ostalog nasa odgovornost da im pomognemo...
FORZA ZELJO !!!
Neki bi rekli "golmani su ko vino sto stariji to bolji" ali dok su mladi to neiskustvo i jeste problem.U principu u svakom timu je 10 igraca+ golman.Kada ti forsiras mladjeg igraca tu je uvijek jos devet starijih iskusnijih kolega da ga podrze,daju mu savjet,postave ga kvalitetno,zatvore kad pogrijesi.....sa druge strane golman je ipak sam,i osim neke moralne podrske jedino sto moze uticati na podizanje iskustva i samopouzdanja je kvalitetna i jaka zadnja linija,i tu se pravi razlika izmedju prosjecnog i kvalitetnog golmana,sto pravi golman i u rijetkim situacijama kada zadnja linija kiksa spasava svoj gol.(primjer Guso vs Karic-gdje je Gusa vadio te lopte iz gola nakon kiksa odbrane a Karic primao takve golove-i jos neke)
Tim koji zeli rezultate i ciji navijaci nemaju strpljenja nije mjesto gdje se mladi i neiskusni golmani "oblikuju" i sticu iskustvo.Eventualno neki Engleski sistem tipa brani u kupu i neke lakse ligaske utakmice.
I jos za kraj nekako mi se ne svidja prica tipa"nije golmanski gradjen" jer to nista ne znaci obzirom da neke skroz druge stvari uticu na kvalitet golmana a 5 ili 10 cm gore dole je najmanje bitno....
Tim koji zeli rezultate i ciji navijaci nemaju strpljenja nije mjesto gdje se mladi i neiskusni golmani "oblikuju" i sticu iskustvo.Eventualno neki Engleski sistem tipa brani u kupu i neke lakse ligaske utakmice.
I jos za kraj nekako mi se ne svidja prica tipa"nije golmanski gradjen" jer to nista ne znaci obzirom da neke skroz druge stvari uticu na kvalitet golmana a 5 ili 10 cm gore dole je najmanje bitno....
Neznam sta bih rakao na sve natpise o malom Bukvicu.
Pade mi na pamet Guso s kraja 90-tih i pocetka 2000-tih, za njega je tad Kruzik bio Köpke tada
Jbg s golmanima je to cudno sve zavisi od prilike koju i kad dobiju, od srece ima tu tona stvari koje se trebaju poklopiti ja se ipak nekako nadam da ce od malog biti nesto.
Pade mi na pamet Guso s kraja 90-tih i pocetka 2000-tih, za njega je tad Kruzik bio Köpke tada

Jbg s golmanima je to cudno sve zavisi od prilike koju i kad dobiju, od srece ima tu tona stvari koje se trebaju poklopiti ja se ipak nekako nadam da ce od malog biti nesto.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Taj papak nikad nije bio niti će bit u kombinacijama da dodje u naš tim.A isto tako da se bezze ne spominje ime Deje Bandovića,i on nije u kombinacijama(iako je donio papire i tražio minimalnu platu prije nego što je potpisao sa Veležom),zbog nesportskog ponašanja(blago rečeno)u međusobnim utakmicama Našeg i kluba gdje je prije branioistina1981 je napisao/la:Avdukic po ovome sto je objavljeno nije jos podpisao za Borac. Kaze da je prezadovoljan uslovima koje su mu ponudili i da ce za koji dan podpisati na tri do pet godina. Ne mogu se oteti utisku da ovim nabija svoju cijenu i da bi on volio stati medju stative Zelje. Nije ni njemu svejedno slusati raznorazne psovke Lesinara. Jes da je papak ali se ne bih slozio sa nekima koji kazu da nije neki golman. Ja se ne sjecam nekih njegovih kiksova. Ne znam sto ga Guso ne gotivi. Mozda sto misli da nebi imao nikakvog autoriteta nad njim. Ja bih najvise volio da Guso brani i sledecu sezonu ali njegova ledja su tempirana bomba i u svakom momentu moze obnoviti povredu. Iz istog razloga i Hasagic je rizican dok je Avdukic sirovina koja nikad nije bila povrijedjena. Iz tog razloga bi volio da ga nasi bar kontaktiraju...

Idemo dalje..Adil nas napušta 99%
Einigkeit und Recht und Freiheit
- istina1981
- Kontakt:
Ako Bukvic cita sve ovo nase silno nepovjerenje nece ni smjeti stati medju stative kada pocnu takmicenja...propuh je napisao/la:Neznam sta bih rakao na sve natpise o malom Bukvicu.
Pade mi na pamet Guso s kraja 90-tih i pocetka 2000-tih, za njega je tad Kruzik bio Köpke tada![]()
FORZA ZELJO !!!
@bhsport
Naravno da si iznio svoje misljenje koje ja u potpunosti postujem i velikim dijelom podrzavam,znaci napisao sam da se slazem sa obojicom,ono na pocetku sto sam pisao sa smajlijima je bilo malo saljivo vise,nego ironicno s moje strane.
Na Bukvicu je da dokaze vrijednost.Za takvo nesto mu trebaju zvanicne utakmice.A opet za njegove utakmice mislim da nije sada vrijeme i da nam treba dobar,iskusan golman.To je to.
Ja se nekako uzdam u Kjosevskog u doglednoj buducnosti.On mi mirise na pravog golmana.Bar tako izgleda u ovim mladjim kategorijama.Problem je sto dobar golman zacementira svoje mjesto i kao takvom,jako je tesko imati vise sansi za nekog drugog.Mnogi dobri golmani ne pokazu svoj potencijal zbog toga,vec ostanu u sjeni.
Golmanska rutina je nesto sto golmana cini uvijek samo boljim kako ide sa godinama u svojoj karijeri.Ma svi smo se mi plasili Guse kada je branio dok je bio mlad.Svima nam je djelovao nesiguran,od ispucavanja lopte pa nadalje.A gledaj ga sada u ovim godinama.Gotovo bez greske.
Razlika je samo sto ti i Aco i vjerovatno mnogi drugi ne vjerujete da bi mali Bukvic mogao dostici nivo koji je potreban da bi u karijeri bio odlican golman,dok ja mislim drugacije i to su nasa misljenja,to je super.Ja se potpuno slazem da sada nije vrijeme da se eksperimentise sa Bukvicem na golu,vec da nam treba jedan golman dobre klase,iskusan,a Bukvic ako je dobio 2 utakmice ove godine,mozda da sljedece godine u ligi dobije 7-8 utakmica,pa da tako postepeno gradi svoje mogucnosti.Pa ako ide onda je dobro,ako ne ide,ima i drugih klubova,boze moj.
Radosevic je bio solidan mladi golman,slazemo se tu skroz naskroz.
Naravno da si iznio svoje misljenje koje ja u potpunosti postujem i velikim dijelom podrzavam,znaci napisao sam da se slazem sa obojicom,ono na pocetku sto sam pisao sa smajlijima je bilo malo saljivo vise,nego ironicno s moje strane.
Na Bukvicu je da dokaze vrijednost.Za takvo nesto mu trebaju zvanicne utakmice.A opet za njegove utakmice mislim da nije sada vrijeme i da nam treba dobar,iskusan golman.To je to.
Ja se nekako uzdam u Kjosevskog u doglednoj buducnosti.On mi mirise na pravog golmana.Bar tako izgleda u ovim mladjim kategorijama.Problem je sto dobar golman zacementira svoje mjesto i kao takvom,jako je tesko imati vise sansi za nekog drugog.Mnogi dobri golmani ne pokazu svoj potencijal zbog toga,vec ostanu u sjeni.
Golmanska rutina je nesto sto golmana cini uvijek samo boljim kako ide sa godinama u svojoj karijeri.Ma svi smo se mi plasili Guse kada je branio dok je bio mlad.Svima nam je djelovao nesiguran,od ispucavanja lopte pa nadalje.A gledaj ga sada u ovim godinama.Gotovo bez greske.
Razlika je samo sto ti i Aco i vjerovatno mnogi drugi ne vjerujete da bi mali Bukvic mogao dostici nivo koji je potreban da bi u karijeri bio odlican golman,dok ja mislim drugacije i to su nasa misljenja,to je super.Ja se potpuno slazem da sada nije vrijeme da se eksperimentise sa Bukvicem na golu,vec da nam treba jedan golman dobre klase,iskusan,a Bukvic ako je dobio 2 utakmice ove godine,mozda da sljedece godine u ligi dobije 7-8 utakmica,pa da tako postepeno gradi svoje mogucnosti.Pa ako ide onda je dobro,ako ne ide,ima i drugih klubova,boze moj.
Radosevic je bio solidan mladi golman,slazemo se tu skroz naskroz.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ne talasaj dok ne bude gotovodomorocki je napisao/la:Taj papak nikad nije bio niti će bit u kombinacijama da dodje u naš tim.A isto tako da se bezze ne spominje ime Deje Bandovića,i on nije u kombinacijama(iako je donio papire i tražio minimalnu platu prije nego što je potpisao sa Veležom),zbog nesportskog ponašanja(blago rečeno)u međusobnim utakmicama Našeg i kluba gdje je prije branioistina1981 je napisao/la:Avdukic po ovome sto je objavljeno nije jos podpisao za Borac. Kaze da je prezadovoljan uslovima koje su mu ponudili i da ce za koji dan podpisati na tri do pet godina. Ne mogu se oteti utisku da ovim nabija svoju cijenu i da bi on volio stati medju stative Zelje. Nije ni njemu svejedno slusati raznorazne psovke Lesinara. Jes da je papak ali se ne bih slozio sa nekima koji kazu da nije neki golman. Ja se ne sjecam nekih njegovih kiksova. Ne znam sto ga Guso ne gotivi. Mozda sto misli da nebi imao nikakvog autoriteta nad njim. Ja bih najvise volio da Guso brani i sledecu sezonu ali njegova ledja su tempirana bomba i u svakom momentu moze obnoviti povredu. Iz istog razloga i Hasagic je rizican dok je Avdukic sirovina koja nikad nije bila povrijedjena. Iz tog razloga bi volio da ga nasi bar kontaktiraju...![]()
Idemo dalje..Adil nas napušta 99%

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.