Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bagra
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la bagra » 05 jun 2012, 23:02

Ozenio se Spaha neki dan, sad ce se smiriti i nece imati ovi ekcesa vise, mozda dodje u Celik jer ih Ciro preuzima :D :D :D :D :D
Limvo Likce

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 05 jun 2012, 23:05

bagrcavi je napisao/la:Ma kakav Jahić :lol: :lol: :lol: :lol: Krije se od lopte ko da je bomba.U odbrani moramo imati nekog borca, koji će ići i glavom na kopačku ako bude potrebe za to, a ne curice koje se boje lopte.
Vranješ je taj definitivno :lol:

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 05 jun 2012, 23:07

Pa eto jedne cinjenice: u proljetnom djelu prvenstva francuske, prosle sezone, je od mogucih 19 tekmi bio 9 kaznjen radi dva crvena kartona, prvo 4 tekmi pa 5. U roku od mislim 1-2 utkmice koje je igrao.
Dalje u repki samo da spomenem francusku i absolutno glupog i nepotrbnog penala je dovoljno (a gdje su grcka i madjarska itd.)
Nejse mozda nemamo boljeg stopera u repki i mislim da necemo ni imati dok je Pape trener, jer toh navedenih cocalica, zukanovica itd.mozemo samo sanjati.
Al Spahu dizati u visine jer nemamo boljeg il misliti samo zato sto uklizava 3,4 puta vise od ostalih (iako kao stoper to u obimu posla i stoji!) dizati ti ga kao dosada nedostiznog igraca nase repke, je meni u najmanju ruku smjesno!
Posebno kad se sjetim hibica, konjica, barbareza pa i papca koji nikada nije pokleknuo i rekao NE ono savezu!

I spomenuse keane, canu i druge, po naravi jesu slicni, samo sto u glavnim tekmama zbog kapitena se uzima partija a ne izgubi EP!

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 05 jun 2012, 23:08

calcio je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Može li me neko prosvijetliti o istoriji Spahe, i ovo ne pitam sarkastično već ozbiljno, pošto izgleda nisam baš najbolje upućen... ?
Ma nista posebno, covjek igra normalno, ponasa se normalno, ali mediji vazda nesto pisu i spekulisu a nase lokalne mahaluse na forumu sve prate. Nego ako Spahic ode iz Seville mene nebi iznenadilo da ostane u Spaniji i to u nekom od jacih klubova.
Ljudi gledaju da ga se rijese i izvuku malo para za njega a ti predvidjas transfer u jos jaci klub i to u Spaniji?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 05 jun 2012, 23:10

Chuj ozenio? Protiv koga? :)

Haj nek je sa srecom! Hajrli bilo!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 05 jun 2012, 23:19

juan je napisao/la:Pa eto jedne cinjenice: u proljetnom djelu prvenstva francuske, prosle sezone, je od mogucih 19 tekmi bio 9 kaznjen radi dva crvena kartona, prvo 4 tekmi pa 5. U roku od mislim 1-2 utkmice koje je igrao.
Dalje u repki samo da spomenem francusku i absolutno glupog i nepotrbnog penala je dovoljno (a gdje su grcka i madjarska itd.)
Nejse mozda nemamo boljeg stopera u repki i mislim da necemo ni imati dok je Pape trener, jer toh navedenih cocalica, zukanovica itd.mozemo samo sanjati.
Al Spahu dizati u visine jer nemamo boljeg il misliti samo zato sto uklizava 3,4 puta vise od ostalih (iako kao stoper to u obimu posla i stoji!) dizati ti ga kao dosada nedostiznog igraca nase repke, je meni u najmanju ruku smjesno!
Posebno kad se sjetim hibica, konjica, barbareza pa i papca koji nikada nije pokleknuo i rekao NE ono savezu!

I spomenuse keane, canu i druge, po naravi jesu slicni, samo sto u glavnim tekmama zbog kapitena se uzima partija a ne izgubi EP!
hibic i konjic su za repku igrali prije skoro 10 godina... vecina forumasa koji dizu spahu u nebesa su tinejdzeri... zar stvarno ocekujes da su oni pratili repku kad su njih dvojica igrali... iako je bilo jos igraca koji su i klupsku karijeru rizikovali za repku.. o zalaganju i ginjenu za nacionalni dres da i ne govorim...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 05 jun 2012, 23:20

juan je napisao/la:Chuj ozenio? Protiv koga? :)

Haj nek je sa srecom! Hajrli bilo!
Protiv neke Crnogorke

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 05 jun 2012, 23:24

Ih? Mora da mu Dzeksonov buduci zet neku sandzaklijku sredio :() sretno bilo :)

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 05 jun 2012, 23:26

@amho

Jah, ja se vazda nafuram da sam i ja skoro pa i tinejdzer pritom zaboravljajuci da sam Papeta, bazdarevica i demira hotica :) gledao jos u dressu sa ljiljanima ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jun 2012, 23:28

juan je napisao/la: I spomenuse keane, canu i druge, po naravi jesu slicni, samo sto u glavnim tekmama zbog kapitena se uzima partija a ne izgubi EP!
Od početka sam na forumu, ali pametniju od ove nisam čuo.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 05 jun 2012, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 jun 2012, 23:30

bagrcavi je napisao/la:Ma kakav Jahić :lol: :lol: :lol: :lol: Krije se od lopte ko da je bomba.U odbrani moramo imati nekog borca, koji će ići i glavom na kopačku ako bude potrebe za to, a ne curice koje se boje lopte.
Nek' nama našeg kung fu Pandže, Bog mu dao zdravlja, bez ironije, čovjek je baš postavljao glavu na kopačku u zadnjim susretima :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 jun 2012, 00:32

strasan igrac,ni ponekad strasne gluposti pravi...Ipak to je nad Spaha :-)

IvanCro
Kontakt:

Post Postao/la IvanCro » 06 jun 2012, 02:39

Ode Spahić u Dinamo... taman će Crazy Joe poslije Eura u penziju. :D

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 jun 2012, 08:57

Titova-Juga je napisao/la:
Golemo je to, sada kome vjerovati. Meni je Emir na terentu barem primjer pravog nogometasa/covjeka kakav i treba da bude, sad sta se to desava iza zatvorenih vrata, da li je stvarno u njemu problem ? Malo je teze vjerovati. Da se radi o Cassanu, Balotelliju, odmah bih rekao jeste tako je:)
Ako je pravi primjer na terenu, udaranje laktovima, simuliranje, samaranje onda definitivno je poremecen sistem vrijednosti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 jun 2012, 11:55

bhsport je napisao/la:
Golemo je to, sada kome vjerovati. Meni je Emir na terentu barem primjer pravog nogometasa/covjeka kakav i treba da bude, sad sta se to desava iza zatvorenih vrata, da li je stvarno u njemu problem ? Malo je teze vjerovati. Da se radi o Cassanu, Balotelliju, odmah bih rekao jeste tako je:)
Ako je pravi primjer na terenu, udaranje laktovima, simuliranje, samaranje onda definitivno je poremecen sistem vrijednosti.

Bas zato sam i pitao pitanje jer ga nisam bas imao prilike vidjeti u takvim ulogama, kokad samo gledam repku kada on igra...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jun 2012, 11:58

"To su gluposti. Svako ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i novinar pomenutog lista. Zaista, nisam upoznat s tim i ne želim se zamarati takvim stvarima. Prozivka u Sevilli je 4. jula i bit ću tamo", rekao je Spahić za Oslobođenje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 jun 2012, 12:03

bhsport je napisao/la:

Bas zato sam i pitao pitanje jer ga nisam bas imao prilike vidjeti u takvim ulogama, kokad samo gledam repku kada on igra...
Jesi gledo Njemacka - BiH i samar Marku Marinu?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 jun 2012, 12:07

bhsport je napisao/la:
Jesi gledo Njemacka - BiH i samar Marku Marinu?
Da, ali sam imao info da je ovaj nesto dobacio na nac. osnovi pa sam koliko toliko smatrao opravdanim njegov potez.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 06 jun 2012, 12:17

Mislim da smo svi vidjeli kako odbrana izgleda kad nema njega :) stoga ti komentari o njegovom karakteru i ponasanju su totalno suvisni , jedino sto me ne brine ne to bez obzira gdje igrao ili cak ne igrao uvijek je davao maximum za repku i rijetko kada je bio los ... A sto se tice neke zamjene za njega ja ju nigdje ne vidim , ne da spahic ima neki vanserijski kvalitet nego jednostavno je vodja i sa njim je dosta lakse igrat odbrana je organizovana. Mislim da je odlican sa pandzom jer ajmo reci u toj situaciji on je mozak odbrane dok je pandza fizicki potkovan da nadopuni sve sto ovaj ne moze. Veliki ce nam biti problem kada on napausti repku htjeli vi to priznat ili ne. A sto se tice seville iznenadilo me malo naravno da bi trebao manje kartona imati ali o tome moze popricati sa upravom tj trenerom da se to srediti mislim da je sasvim dobre partije pruzao dok ga nije zadesila ova povreda ... Ali opet kazem ne brine me to gdje ce i kako ce uvijek je igrao dobro za repku a svako radi greske jer svi su oni ljudi prije svega.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 06 jun 2012, 12:23

Emir zna biti prgav, ali imamo na desetine takvih nogometaša u svijetu,pa ih ne stavljaju na lomacu kao ovdje Emira. Emir je nas najbolji stoper i za rep. igra fantasticno.Okrivljivati Emira za ne odlazak na EP nije uredu, jer to nije odlucilo. Bodovi se sabiru kroz cijele kvalifikacije kao i greške kojih je bilo kod skoro svih igraca i selektora

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, Cwirek, Google Adsense [Bot], Mostarska, napapijri1987, rishovski, Sport90, StevieG8 i 63 gosta.