Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

High

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la High » 05 jun 2012, 23:50

Je l' može neko napisati kad igramo protiv Švaba ? Mislim na obje utakmice. Hvala.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 05 jun 2012, 23:54

Andrew_Cain je napisao/la:Otkud informacije i zaključci da je Klein najbolji igrač Njemačke reprezentacije ?? Ne razumijem nikako...Digla se frka oko njega, čak je i rezervno krilo po svemu sudeći (ako izuzmemo statistiku ukradenih lopti, tu jedino ima prednost nad Gensheimerom).
Mi nismo centar svijeta, mislim da svjetske i evropske rukometne organizacije imaju pametnijeg posla od naglabanja da li mi trebamo učestvovati na prvenstvu ili ne...Uostalom da igramo dvomeč sa Italijom ili nekom drugom velesilom protiv kojih smo znali kiksati, onda bi možda vrijedile te teorije, ovako, čisto sumnjam.
A što se tiče suspenzija Kleina i ostalog, pa mislim da smo mi nakon utakmice s Mađarskom trebali biti suspendovani sve do ovog trenutka, tako da sad ne bi ni mogli igrati ove baraže i ostalo, koliko smo primitivni i jadni ispali...Toliko o tim drastičnim kaznama glavešina iz rukometne federacije...
Nije ovdje u pitanju da li mi trebamo ili ne. Ovdje se govori o tome da Njemacka mora igrat. E sad drugo je sto smo mi imali tu "srecu" da igramo protiv jedna reprezentacije koja mora igrat na prvenstvu.

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 05 jun 2012, 23:57

High je napisao/la:Je l' može neko napisati kad igramo protiv Švaba ? Mislim na obje utakmice. Hvala.
Koliko znam naredne dvije subote, prvo kod njih, a onda revans kod nas.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 06 jun 2012, 00:00

High je napisao/la:Je l' može neko napisati kad igramo protiv Švaba ? Mislim na obje utakmice. Hvala.
Germany - Bosnia Herzegovina (subota 09.06.2012 15:00h)
Bosnia Herzegovina - Germany (nedjelja 17.06.2012 13:30h)

High

Post Postao/la High » 06 jun 2012, 00:06

Zahvaljujem drugovi. Valjda se nećemo obrukati u ove dvije utakmice. Igramo sa velesilom, i siguran sam da se nećemo baš naigrati protiv njih, ali eto, možda i mi imamo tu neku šansu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 06 jun 2012, 00:18

makar da ih dobro namučimo ja sam zadovoljan :mrgreen: , možda bi ih mogli iznenadit' u jednoj utakmici , al u 2 utakmice iznenaditi "švabe" je čini mi se u domenu naučne fantastike :mrgreen: , što se mene tiče da izgubimo 30 razlike u Stuttgartu ja dolazim u Zetru da ih podržim...

rkbosna
Kontakt:

Post Postao/la rkbosna » 06 jun 2012, 00:33

.,.ebo vas Klein vise sta o njemu raspravljate on je rezerva i u kielu i reprezentaciji pa nije on Rutenka ili Balic.Mi imamo jednog vrhunskog igraca u svijetu rukometa Danijela Sarica,ostali.,Terzic,Doborac,Harmandic,Tahirovic,Grahovac,Toromanovic oni su svi rezerve u svojim klubovima osim Tahirovica i Terzica koji igra vecinom odbranu ovi nabrojani igraci igraju za neku lovu od 5 do 15 hiljada eura mjesecno,ostali se pate igraju za sicu.Gencajmer je ljevo krilo a zaradzuej 400 000 eura godisnje a krila su manje placena od bekova toliko o razlici u kvalitetu,jedino dobro u ovome je ako njemci smeknu kojeg naseg mladzeg igraca da sebi moze osigurat egzistenciju jer 70%nasi igraca rumometasa igra rekreativno u finaciskom smisli ne mogu da zive od rukometa.I mi bi prosli njemacku a pola nam ekipe rukometni rekreativci.

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 06 jun 2012, 00:49

amertiger je napisao/la:Ja ko da gledam da ce to biti jedan klasicni cirkus, napuhavanje atmosfere prije i onda ce nas Njemci tuci 10+ u prvoj utakmici u Zetri nece biti zive duse i na kraju cemo u dva meca biti u minusu jedno 15 golova i kukat cemo kako je trener los, kako je ovaj odigrao, kako je onaj odigrao, kako su sudije krale u prvoj utakmici i tako dalje.

Iskreno se nadam da se varam :D

Ne varas se ... tako ce i bit' ... :arrow:

High

Post Postao/la High » 06 jun 2012, 01:20

Pa vala, da ima neke euforije, i nema. Valjda u posljednje vrijeme svi najviše očekuju od fudbalske reprezentacije, ali i to pomalo opada... Jedino što mislim da će nas obradovati je košarkaška reprezentacija na čelu sa Acom. Samo neka se rukometaši ne obrukaju, i neka dostojanstveno odigraju.

Ezio7
Kontakt:

Post Postao/la Ezio7 » 06 jun 2012, 01:44

Mislim da svi mi otprilike znamo kako ce ovo zavrsit',,, zavrsit' ce se kao i svaka vaznija utakmica koju smo igrali, ne samo u rukometu nego i u drugim sportovima. Previse smo odigrali ovih vazni tekmi i stalno neka euforija i stalno isti rezultat se desi i nakon toga razocarenje.
David Hayemaker Haye!!!

R.I.P Šejla Osmić

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 06 jun 2012, 08:57

rkbosna je napisao/la:.,.ebo vas Klein vise sta o njemu raspravljate on je rezerva i u kielu i reprezentaciji pa nije on Rutenka ili Balic.Mi imamo jednog vrhunskog igraca u svijetu rukometa Danijela Sarica,ostali.,Terzic,Doborac,Harmandic,Tahirovic,Grahovac,Toromanovic oni su svi rezerve u svojim klubovima osim Tahirovica i Terzica koji igra vecinom odbranu ovi nabrojani igraci igraju za neku lovu od 5 do 15 hiljada eura mjesecno,ostali se pate igraju za sicu.Gencajmer je ljevo krilo a zaradzuej 400 000 eura godisnje a krila su manje placena od bekova toliko o razlici u kvalitetu,jedino dobro u ovome je ako njemci smeknu kojeg naseg mladzeg igraca da sebi moze osigurat egzistenciju jer 70%nasi igraca rumometasa igra rekreativno u finaciskom smisli ne mogu da zive od rukometa.I mi bi prosli njemacku a pola nam ekipe rukometni rekreativci.
otprilike tako...
imperator, prodavac magle

svabo94
Kontakt:

Post Postao/la svabo94 » 06 jun 2012, 09:23

ja nekako mislim daje bolje sto smo dobil njemacku, vec madarsku ili svedsku..

znali neko sto nema basica na spisku???

san
Kontakt:

Post Postao/la san » 06 jun 2012, 09:26

Ne bi ja bas tako podcjenivao nase igrace.Ovi ledeni realisti na forumu imaju bas ruzan i podcjenivacki stav prema nasim reprezentativcima.Zivi bili pa vidjeli u ove dve utakmice,

Andrew_Cain
Kontakt:

Post Postao/la Andrew_Cain » 06 jun 2012, 09:55

adn_sah je napisao/la:
Andrew_Cain je napisao/la:Otkud informacije i zaključci da je Klein najbolji igrač Njemačke reprezentacije ?? Ne razumijem nikako...Digla se frka oko njega, čak je i rezervno krilo po svemu sudeći (ako izuzmemo statistiku ukradenih lopti, tu jedino ima prednost nad Gensheimerom).
Mi nismo centar svijeta, mislim da svjetske i evropske rukometne organizacije imaju pametnijeg posla od naglabanja da li mi trebamo učestvovati na prvenstvu ili ne...Uostalom da igramo dvomeč sa Italijom ili nekom drugom velesilom protiv kojih smo znali kiksati, onda bi možda vrijedile te teorije, ovako, čisto sumnjam.
A što se tiče suspenzija Kleina i ostalog, pa mislim da smo mi nakon utakmice s Mađarskom trebali biti suspendovani sve do ovog trenutka, tako da sad ne bi ni mogli igrati ove baraže i ostalo, koliko smo primitivni i jadni ispali...Toliko o tim drastičnim kaznama glavešina iz rukometne federacije...
Nije ovdje u pitanju da li mi trebamo ili ne. Ovdje se govori o tome da Njemacka mora igrat. E sad drugo je sto smo mi imali tu "srecu" da igramo protiv jedna reprezentacije koja mora igrat na prvenstvu.
O čemu pričamo sad mi ?? Pa logično je da najbolje reprezentacije moraju igrati na prvenstvima i pošteno gledano, Njemačka je bez ikakvih zakulisanih radnji u 8 reprezentacija Evrope već odavno, e sada, uvijek postoje senzacije kojima se mi male države nadamo, i mislimo da smo upravo mi ta ekipa koja će spriječiti Njemačku da učestvuje na prvenstvu. Sve do trenutka dok se ne izađe na parket, gdje se sve jasno vidi. Uostalom ne tako davno smo imali slučaj, gdje je jedan Portugal morao igrati na predstojećem prvenstvu u fudbalu, pa su se vodile razne teorije kako i oni moraju igrati i bla bla...I šta se desilo?? Naravno, da ni FIFA ni UEFA nisu imale veze s tim, nego su ljudi zasluženo prošli, a mi žalimo i dan-danas što u žrijebu nismo imali više sreće...

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 06 jun 2012, 10:48

da klein njima nije vazan nebi se toliko trudili da mu skinu suspenziju EHF-a...

gazda664
Kontakt:

Post Postao/la gazda664 » 06 jun 2012, 14:18

[youtube][/youtube]

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 06 jun 2012, 14:57

Zna li iko gdje se mogu kupiti karte a da nije preko onog portala kupikartu.ba,za domacu utakmicu

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 06 jun 2012, 21:49

WM-Qualifikation gegen Bosnien und Herzegowina (Samstag, 15.15 Uhr in Stuttgart, live bei Sport 1)....

znaci sport 1 prenosi :)
selam

Adoxin
Kontakt:

Post Postao/la Adoxin » 07 jun 2012, 09:41

Odlicne vijesti iz BH tabora: Harmandic povrijedjen i nece moci igrati protiv Njemacke. Bez ovog ufuranog folera i njegovih prenemaganja sanse su nam bar 15% vece.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 jun 2012, 10:40

Kad igramo protiv švaba ? datum ?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.