Tanovic je bio rezervni golman!nem73 je napisao/la:pa za naš dio foruma, ti si i previše.![]()
sve znaš jbg!![]()
samo ne kontam u kakvim si ti mukama kralju pa se ovako ofiraš

Tanovic je bio rezervni golman!nem73 je napisao/la:pa za naš dio foruma, ti si i previše.![]()
sve znaš jbg!![]()
samo ne kontam u kakvim si ti mukama kralju pa se ovako ofiraš
Zna se zbog čega smo igrali sa Bursom. ( hint: Imperator ! )MostaracVelezovac je napisao/la:Jasta ...NeToBoLa je napisao/la:Meni su isto pričali da su on i Tojaga vazda bili rezerve ali helenejse sad to. Svi žugaju na Tanu i vrijeme pokazuje da su u dosta stvari ti likovi bili upravu. Natežem i ja da se ne trči pred rudu ali evo, ispada sve kako su rekli. Ne znam.
Bili su u pravu da je Velez "prodo" Borcu ovu sad tekmu koju je Velez dobio 1:0.![]()
Bili su takodjer u pravu kad je Velez prodo tekmu Sirokom u 1/4 kupa - pa gadjali stativu "onako".![]()
Isto su bili u pravu kad je Velez prodo Zelji kojeg Velez nije dobio nepamtim.![]()
A Tana? Mrkva? Ma sta ce papci, pojma nemaju.
Velez bez stadiona igro s Bursasporom u Bursi, igrali sa Sachoux i Stade Brestoisom, igrali s dva Ruska prvoligasa, s nekim Rumunima - a nismo se ni u Evropu kvalifikovali... Ma tace Tana ... papcina ... okle njega ... rezervni golman oberlatio Marica da izjavi da je situacija u Velezu puno bolja nego sto su Maricu drugi (valjda ta ista raja koja "zna") govorili.
Nem73 for President!
rodjak je napisao/la:Sa niksicem u upravi (i na odgovornom mjestu u drzavi) se moralo puno bolje od ovoga.
Nikšić je prvobitno tražio ulazak u upravu kluba, ali nije mogao jer je izabran za premijera FBIH, što je prema propisima CIK -a, SUKOB INTERESA.To je cijela istina. uostalom ovo je isto Nikšić izjavio nedavno za jedan medij.Sa niksicem u upravi (i na odgovornom mjestu u drzavi) se moralo puno bolje od ovoga.
Treba se lud praviti ili nečiji igrač biti pa da budeš ispravan.MostaracVelezovac je napisao/la:Rodjak, reci da ce pare od transfera igraca otic u neciji djep (kao sto si rekao) jeste nebuloza. Meni je zao ako te to ljuti. Ali neznam kako da nazovem tu izjavu. A inace tvoji postovi uopste nisu toliko problematicni kao neki drugi. Ti se barem potrudis razmisliti... Nekad se ne slazemo al sta ces.
Netobola, fudbal se igra i da se dobije i da se izgubi. Barca gubi od slabijih, taj isti Gosk je uzeo Sarajevo 0-2 n Kosevu pa zasto bi Velez bio 1000% siguran da ce pobjedit? I zasto bi poraz u sportskom takmicenju bilo gubljenje obraza? Naravno - nebuloza.
Nem73, izgleda da sam ti malo ego povrijedio pa se ljutis. Neka. Proci ce i to aBd. Nek je Tanovic bio rezervni golman.
Kome trebaju dusmani pored vakih "navijaca"?
Raskinuo je ugovor sa Velezom i sad je slobodan igrac.vecaveca je napisao/la:Gdje ja Haris Handzic jel kod vas ?? dosao je iz Sarajeva i otada mu se gubi trag i glas ??
Po stoti put - upravi se ne treba dati dozivotni mandat, nego cak sta vise ako vam se mjenja - sazovite skupstinu i mjenjajte. Nije problem NIKAKO. Slobodno sazovite skupstinu (imate statut Veleza, znate pravila) i pozovite ljude, izvedite nove ljude, izglasajte i nije problem uopste. To je 100% regularno i posteno. I ja sam za takve promjene.NeToBoLa je napisao/la:Treba se lud praviti ili nečiji igrač biti pa da budeš ispravan.MostaracVelezovac je napisao/la:Rodjak, reci da ce pare od transfera igraca otic u neciji djep (kao sto si rekao) jeste nebuloza. Meni je zao ako te to ljuti. Ali neznam kako da nazovem tu izjavu. A inace tvoji postovi uopste nisu toliko problematicni kao neki drugi. Ti se barem potrudis razmisliti... Nekad se ne slazemo al sta ces.
Netobola, fudbal se igra i da se dobije i da se izgubi. Barca gubi od slabijih, taj isti Gosk je uzeo Sarajevo 0-2 n Kosevu pa zasto bi Velez bio 1000% siguran da ce pobjedit? I zasto bi poraz u sportskom takmicenju bilo gubljenje obraza? Naravno - nebuloza.
Nem73, izgleda da sam ti malo ego povrijedio pa se ljutis. Neka. Proci ce i to aBd. Nek je Tanovic bio rezervni golman.
Kome trebaju dusmani pored vakih "navijaca"?
Naš Velež je odigrao fenomenalnu sezonu, dabogda nam svaka ovakva bila. Upravi dati doživotni mandat, neka te funkcije budu nasljedne na njihovu djecu, unuke. Dabogda nam svako malo igrači išli kao što Brković ide i dabogda nam svako pojačanje bilo isto svakih dvije do tri godine. Ja sam sad super navijač. bog te **** usta tako nedokazanog
Mara rek' o. Koji bola Mara.
To je istina. Niksic je donator kluba. I to jedan od najvecih donatora (valjda covjek svata da se samo podrskom ide naprijed a ne hrakanjem ... ili je mozda i on glup i nedokazan ko i ja).AlemC85 je napisao/la:Nikšić je prvobitno tražio ulazak u upravu kluba, ali nije mogao jer je izabran za premijera FBIH, što je prema propisima CIK -a, SUKOB INTERESA.To je cijela istina. uostalom ovo je isto Nikšić izjavio nedavno za jedan medij.Sa niksicem u upravi (i na odgovornom mjestu u drzavi) se moralo puno bolje od ovoga.
Na kraju je rekao Da VELEŽU pomaže i na druge načine, a ne samo kao premijer FBiH, što demantuje one dušebrižnike koji tvrde kada padne vlada FBIH, pada i VELEŽ...........
A uz to sve imamo posjetu od oko 300 gledalaca po utakmici.el-fighter je napisao/la:Nama tacno i ne treba biti bolje. Mi hocemo da u klub dodju najbolji igraci, da klub bude prvak drzave, da igramo Evropu, da idemo na pripreme na Antartik, da izgradimo stadion, da izgradimo sve potrebno za omladinsku skolu, da igracima plate budu po 5 000KM, da nas Uprava izvjestava o svakom mogucem koraku koji poduzme, da svim igracima ugovori budu po 5+ godina i da se sve to finansira iz novca koga Uprava treba stvoriti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.