Postao/la Titova-Juga » 05 jun 2012, 15:43
MostaracVelezovac, mislim da se ovdje radi o tome kakvo ko povjerenje ima u ovu sadasnju upravu.
Sto se mene licno tice i na osnovu njihovog dosadasnjeg rada, i iskustva vecinom tih jedni te isti ljudi u upravi Veleza, ovo je njihov limit/granica. Namjerno sam spomenuo Brkovica i jos neke igrace, cisto da dadnem do znanja da se nije bas mnogo toga promijenilo na tom polju. Svaki ozbiljan klub godinu + prije isteka ugovora odmah nudi igracu (u kojem vidi potencijal svakako) novi ugovor, a u Velezu se sjete to uraditi kada procitaju da ga traze svi i svako! Sad ja tebe pitam, kako hakanje i kafenisanje moze imati veze ili utjecati sa poslom za koji su ti ljudi u upravi placeni, eto primjer sa produzivanjem ugovora ?
U PRAVU SI, igraci odlaze i dolaze i u mnogo vecim klubovima, ali iz Veleza 95% idu DŽABA, e TU JE PROBLEM. Gdje je vise nama profit, kada cemo mi nesto izvuci iz nekog transfera ako vec ti igraci idu ? Nije bola problem prodati igraca, Boze moj, i ako sam igrac zeli u bolju sredinu, ne vidi napredak ovdje, neka ide svak ko ne zeli da igra za Velez, ALI sta sa $$$$ ????
Ne, ne mogu nikako da se slozim da je hakanje i slicno jedan od glavnih razloga zasto toliko sporo koracamo naprijed... Ipak ostajem pri tome da je sve ili barem vecina toga do onih ljudi koji su zaposleni u klubu kako bi isti konacno krenuo malo naprijed.
P.S Niko ne ocekuje da mi budemo preko noci u Europi, ali i za tu Europu trebas imat podlogu, a ja je ovdje zaista ne vidim u buducnosti.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!