svaka cast edinu ali nemozes tako da pricas ima ljudi koji dadnu pare ali se ne hvale po internetu sta sad treba uslikat uplatnicu da tebi dokaze da je pomogao sirotinjiavlami97 je napisao/la:Svaka čast Edine. Samo kada pomislim da ima najmanje 1000 Bosanaca i Hercegovaca bogatijih od Edina Džeke, onda se mora momku odati veliko priznanje.
Ostali lovatori su se ušuatli ko neka stvar. Bravo ljudino.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- brzitesanj
- Kontakt:
čovjek je zaslužio poštovanje, nadam se da će Alen uspjeti da pobijedi opaku bolest. humanost na djelu, za razliku od političara koji se bore ko će biti na vlasti, sramota na šta nam je država spala. ali koliko su samo ljudi složniji kad je u pitanju pomoć nekome. primjer, rat. ljudi su pomagali jedni drugima, što je za svaku pohvalu, nažalost, ta vremena su prošla
malo je ovakvih ljudi

Odlazi Safete.
Koliko ce Dzeko biti na odmoru u Americi?
12 danasanji je napisao/la:Koliko ce Dzeko biti na odmoru u Americi?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Pa kad ga Amra pusti.sanji je napisao/la:Koliko ce Dzeko biti na odmoru u Americi?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Cartman je napisao/la:Pretpostavljam da ti svaki dan nesto dajes, posto si se nasao da nekom prigovaras o humanosti. Nema veze koliko on zaradjuje, evo glava da i procentualno daje duplo vise od tebe. Sramoto.Saurman je napisao/la:Ovako se pokazuje humanost svaka čast, vidi se da je iz Želje.![]()
Za razliku od Spahića koji ne želi da mu neko zavlači ruku u džep.
Ovdje ne pričamo o meni nego o ljudini i velikom humanisti Edinu Džeki a usput se spomene i ona sramota što se odaziva na prezime Spahić.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Edin je dobar decko i zasluzuje sve sto ima .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
- Kontakt:
Edin Dzeko to je nas ponos!
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Edinu stvarno svaka cast! Ovdje je sve receno tako da je suvisno pisati o njegovoj humanosti.
Nego citam ovaj kratki intervju sa njim. Ova mi recenica zape za oko:
"Svi pričaju, ali ja ću pokušati da uživam u odmoru, a poslije ćemo vidjeti. Imam običaj imati dobar (ovde valjda treba doci "odmor"), a onda šta bude", dodao je bivši napadač Wolfsburga, Teplica i Željezničara.
Znaci nije demantov'o da ce preci u Bayern. Inace obicno govori "od toga nema nista", "ja nista neznam" i tako to. A ovo je vec otvoreno za tumacenja.
"Svi pričaju, ali ja ću pokušati da uživam u odmoru, a poslije ćemo vidjeti. Imam običaj imati dobar (ovde valjda treba doci "odmor"), a onda šta bude", dodao je bivši napadač Wolfsburga, Teplica i Željezničara.
Znaci nije demantov'o da ce preci u Bayern. Inace obicno govori "od toga nema nista", "ja nista neznam" i tako to. A ovo je vec otvoreno za tumacenja.
avlami97 je napisao/la:Ne moraju uvijek najeksponiraniji lovu davati. Šta misliš koliko love ima vlasnik "Akove", "Brojlera", "Avaza", "Sarajevske pivare", "Robota"....., pa ti ljudi dnevno obrću milione, a nešto ne vidim da se uopće angažiraju u ovakvim situacijama.Tuzla950 je napisao/la:Da se još 2-3 naša reprezentativca ovako angažuju novac bi bio prikupljen do sutra ujutro.....
Znam da je skoro Fahro Radončić, dao neku dobru lovu za liječenje nekoga i pri tome obezbjedio i avion i sve ostalo. Hiljade milionera u ovoj Bosni ima, ali su se oni ušima pokrili. Svaka čast pojedincima, nažalost rijetkim. Mislim na pojedince ekstra milionere.
Tacno. Fahro je dao dobar dio para i obezbjedio avion za sada nazalost rahmetli NIsveta Dzanku, onaj u kariranoj kosulji. Trebao je da ide na lijecnje u Padovu, ali eto otisao je u Tuzlu na transplataciju jetre i nije se vratio

Svaka cast Edinu na ovome gestu, pokazao je svoju velicinu. Ostali se mogu ugledati pa uradit' isto. Opet eto ima dobrih ljudi medju nama koji imaju srce i dusu kad je najpotrebnije.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ko čini dobro, od njega se jos više dobra očekuje.
Ili ima ona koja kaze ko svoj imetak dijeli sa drugim, barem u nekim specificnim situacijama, imace mnogo vise.
Svaka cast za Edina, ovo je jedan ogroman gest koji mu nikad niko nece zaboraviti.
Ili ima ona koja kaze ko svoj imetak dijeli sa drugim, barem u nekim specificnim situacijama, imace mnogo vise.
Svaka cast za Edina, ovo je jedan ogroman gest koji mu nikad niko nece zaboraviti.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
A sta ono pise City me ne zeli.maxuz baxuz je napisao/la:Edinu stvarno svaka cast! Ovdje je sve receno tako da je suvisno pisati o njegovoj humanosti.

Čitam svaki dan o tome kako negdje idem, da me neka momčad želi, da me City želi, pa ne želi".
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
mala digresija
juče pričam s jaranom i on mi kaže da bi željo i od sljedećeg transfera mogao uzeti pare ako se Edin negdje proda...
zna li neko jel ovo istina ona priča nešto 3% od transfera, a negdje sam pročitao da je to odluka Platinija da klub u kojem je igrač prvi put igrao dobija non stop od transfera neku cifru.
juče pričam s jaranom i on mi kaže da bi željo i od sljedećeg transfera mogao uzeti pare ako se Edin negdje proda...
zna li neko jel ovo istina ona priča nešto 3% od transfera, a negdje sam pročitao da je to odluka Platinija da klub u kojem je igrač prvi put igrao dobija non stop od transfera neku cifru.
Semper Fidelis
Dzeko je jos jednom pokazao kakav je covjek i donirao 50 000 km za lijecenje Masle!!
Bravo Dzeksone!
Bravo Dzeksone!
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Istina...fixator je napisao/la:mala digresija
Željo nije zaslužio ni marke, previše je i ono što su dobili, jer su Džeku otjerali kao poslednjeg klošara za 25.000km u Teplice.
dzeko ovom prilikom bih te zamoilio da mi kupis stan na bjelavama eto nevazno koliko kvadrata necu ti nikad zaboravitii , hvala unaprijed
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Beduin, bordocrveni, CAGarfia, denza, MrPink, Serha, Zglavkar i 99 gostiju.