Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Grand Slam
jao šta radi Nole...pomete Tsongu...da hoće što prije završiti da se prebacim na Federera...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Ponovo ista melodija. Tsonga ima sreće, a Novak osvaja besprijekorne poene. Kako ukinuti ovaj Eurosport i pretplatiti se na Rumunski ili Litvanski... najbolje je kad ih ne razumijem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Novak katastrofalan,Conga prosječan.Ako ovako nastavi bolje mu je da ispadne nego li da cirkuzaju sa njim u polufinalu ili ti finalu.
Nažalost ,forma ni blizu prošlogodišnje.
Nažalost ,forma ni blizu prošlogodišnje.

"Indija,Pakistan..."
'Publika i dalje navija. Svi su oni na strani Švicarca i nisu fer.' - gadi mi se ovaj kanal
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jos jedan set da Delpo odigra ovako i mogu onda navijati za Federera do kad im je volja ,ni aplauz da dobije kako treba a imao je nevjerovatnih poena .Virtu4l je napisao/la:'Publika i dalje navija. Svi su oni na strani Švicarca i nisu fer.' - gadi mi se ovaj kanal
Dobro zna Del Potro da je ovaj meč daleko od gotovog...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I ako prođu dalje Đoković i Federer nemaju nikakve šanse protiv ovakvog Nadala na šljaci!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- legenda reala
- Kontakt:
Imaš Njemački Eurosport i on prenosiVirtu4l je napisao/la:Ponovo ista melodija. Tsonga ima sreće, a Novak osvaja besprijekorne poene. Kako ukinuti ovaj Eurosport i pretplatiti se na Rumunski ili Litvanski... najbolje je kad ih ne razumijem.

Mogo bi ovaj Tsonga biti dobar teniser da nije budala

Al sjajan meč, hajde Jo-Wilfride odigraj još pa te Rafa u finalu nagradi sa deset gemova, zato što si bio dobar

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Raspao se Delpo, idemo u peti, Roger miran kao da se nista nije desilo. 

Genius, outrageous, the best ever! RF!
- BluesForever
- Kontakt:
Federer umjetnik.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Uh, mislio sam da je gotovo, ali vratio se Roger.
Del Potro nije izdržao, koljeno ga je dodatno usporilo u 4. i 5. setu, ali je i Fedex znatno podigao igru nakon prva dva seta i zasluženo slavio.
Iako se cijeli turnir "muči" i ne igra tako dobro i lako, opet je tu, u polufinalu. Stvarno je fenomen taj Federer.
Novak se čudesno spašava, četiri meč lopte, stvarno je i on fenomen, ali realno ne vidim načina da neko Rafu zaustavi na RG-u.
Del Potro nije izdržao, koljeno ga je dodatno usporilo u 4. i 5. setu, ali je i Fedex znatno podigao igru nakon prva dva seta i zasluženo slavio.
Iako se cijeli turnir "muči" i ne igra tako dobro i lako, opet je tu, u polufinalu. Stvarno je fenomen taj Federer.
Novak se čudesno spašava, četiri meč lopte, stvarno je i on fenomen, ali realno ne vidim načina da neko Rafu zaustavi na RG-u.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
"Nevjerovatno koliko srece ima Tsonga"...u trenutku kad mu je pukla zica u sredini poena...najjace komentarisanje svih vremena
Djokovic odlicno odigrao na mec loptama za Tsongu...Jo nije usao ni u jedan od tih poena.

Djokovic odlicno odigrao na mec loptama za Tsongu...Jo nije usao ni u jedan od tih poena.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moram priznati da sam se polako oprostio od Federera nakon gubitka tie-breaka, al' čovjek se vratio k'o nikad.
Nisam gledao ovaj meč (prebacio par puta, al' ništa značajnije), tako da ništa i neću govoriti o istom. No, drago mi je što je Roger u polufinalu i nadam se da će se tamo susresti sa Novakom.
Drugi četvrtfinalni meč je "boli glava".
Novak kren'o furiozno, imao i break prednosti u 2. setu, no onda je Tsonga podigao nivo igre, a Nole analogno tome opao. Kako je samo motivisan Francuz, to je čudo.
Odlično je odradio 2 seta (breaknuo Novaka u 12. igri), greške je sveo na minimum, a iskoristio je i najmanje opuštanje Đokovića. Preuzimao je inicijativu, lupao i backhande i forehande, dobijao na mreži...Imao je sreće, al' sreću treba izazvati i zaslužiti.
Nego, ja i dalje mislim da je on gorio u četvrtom setu. Imao je 5:4 i 15:40 na Novakov servis, kamera ga prikazuje, a on lafo "mrtav 'ladan".
Čovjek bi rek'o da je navikao na RG-u igrati polufinale, a ne da mu je četvrtfinale najveći rezultat.
Kada to nije iskoristio, pomislio sam da će izgubiti taj set, a tako se i desilo. Novak je nekako pronašao snagu i uzeo četvrti set u tie-breaku, pa ćemo da vidimo na šta će to ličiti u petom setu. Tipujem na pobjedu svjetskog broja 1, al' kako griješim u posljednje vrijeme, ne bih se iznenadio da ga Tsonga dobije. 

Drugi četvrtfinalni meč je "boli glava".

Nego, ja i dalje mislim da je on gorio u četvrtom setu. Imao je 5:4 i 15:40 na Novakov servis, kamera ga prikazuje, a on lafo "mrtav 'ladan".

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Šta reći? Igrač poput Đokovića nije rođen niti može biti rođen, 4 meč lopte je hladno spasio. Da bi se Novaka pobjedilo mora se biti najmanje 3 puta bolji od njega. Nakon osvanjanja RG postat će jedan od najbolji svih vremena. Čini mi se da niko nije poslije Rod Lejvera spojio 4 Grand slama. NAdal će u finalu morati biti 3 puta bolji od Đokovića da bi pobjedio jer Novak na pobjednički mentalitet pobjeđuje i kad ne igra dobro.
Fedja i Djokica znaju sta rade
Sve ce biti OK

Sve ce biti OK

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
kako me marej i djokovic nerviraju sa onim grimasama kada zijane poen, kao nesto ih boli 

nema potpisa
Semper je napisao/la:Šta reći? Igrač poput Đokovića nije rođen niti može biti rođen, 4 meč lopte je hladno spasio. Da bi se Novaka pobjedilo mora se biti najmanje 3 puta bolji od njega. Nakon osvanjanja RG postat će jedan od najbolji svih vremena. Čini mi se da niko nije poslije Rod Lejvera spojio 4 Grand slama. NAdal će u finalu morati biti 3 puta bolji od Đokovića da bi pobjedio jer Novak na pobjednički mentalitet pobjeđuje i kad ne igra dobro.

FORZA MARŠAL !!!
- Neutralan88
- Kontakt:
Rafael Nadal ce osvojit 2012 roland garros bio u finalu na suprotnoj strani federer ili Novak, na šljaci mogu samo gledati kako nadal zavrce loptice 

Vrijeme će pokazati ko je upravu. Budi sretan što si za života gledao teniskog mesiju.
- legenda reala
- Kontakt:
Nastavi živjeti u zabludiSemper je napisao/la:Šta reći? Igrač poput Đokovića nije rođen niti može biti rođen, 4 meč lopte je hladno spasio. Da bi se Novaka pobjedilo mora se biti najmanje 3 puta bolji od njega. Nakon osvanjanja RG postat će jedan od najbolji svih vremena. Čini mi se da niko nije poslije Rod Lejvera spojio 4 Grand slama. NAdal će u finalu morati biti 3 puta bolji od Đokovića da bi pobjedio jer Novak na pobjednički mentalitet pobjeđuje i kad ne igra dobro.

Neće ni Tsongu proći

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.