FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

camp
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la camp » 05 jun 2012, 12:48

Probisvjet je napisao/la:
camp je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:Sloboda nije prodala utakmicu u Sarajevu nego je u zadnjem kolu u nasoj ligi prakticno nemoguce dobiti domacina koji se isto bori za opstanak...

Da se utakmica igrala u Tuzli vjerovatno Slavija ne bi presla pola centra i mi bi hladno dobili

U zadnjem kolu je vjerovatno ne bi ni Zeljo dobio u Lukavici jer je takva liga da ti tu ne mozes nista, pritisak je veliki..a nas roster je los i uz to su nam povrijedili 2-3 kljucna igraca tu utakmicu.

Ne postoji ta ekipa koja bi onaj dan uradila nesto u Istocnom Sarajevu.
Pa u cemu je onda problem što Željo izgubi u Trebinju, ako je tako ;) ako se "u zadnjem kolu ne može pobjediti na terenu domacina koji se bori za opstanak"- kao što sam kažeš.
Izgubila Sloboda od Slavije koja se borila za opstanak.
Izgubio Željo od Leotara koji se borio za opstanak.
Nemoguce je pobjediti domacina davljenika u našoj ligi, sam si napisao...OK.
Pa u cemu je onda problem :?:
Pogledaj bolan golove i tok utakmice i slijepac bi zakljucio da je namjerno pustena!
JBt kod ociju neko je slijep. 8-)
24.09.11. 15:30 FK Sloboda - FK Olimpic 1:4
15.10.11. 15:00 FK Sloboda - NK Zvijezda 0:0
11.03.12. 14:30 FK Sloboda - FK Sarajevo 0:1
07.04.12. 14:00 FK Sloboda - FK Rudar P. 1:2
28.04.12. 16:30 FK Sloboda - FK Željezničar 0:4
05.05.12. 17:00 FK Sloboda - FK Borac 0:1

Veliš, slijep pored ociju.
Pa ne znam baš za koga to važi ;)
Od 6 vezanih domacinski utakmica Sloboda je napravila podvig za rekorda i uzela samo jedan jedini bod :lol:

Ali o tome se ne prica...to niko da primmjeti, vec se samo o zadnjem kolu raspravlja :lol: :lol:
Rekoh vec, 29 kola vremena da se osigura opstanak , dovedeš se u situaciju da ovisiš o drugima i to u zadnjem kolu i na kraju ti drugi kriv što si ispao :mrgreen: :lol:
Cirkus ba ;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 jun 2012, 12:49

camp je napisao/la:Aha sad se Slaviji daje mitska snaga u tim zadnjim kolima, a Leotaru ne daje :mrgreen: :D ni Barca izgleda nebi mogla pobjediti u Lukavici u zadnjem kolu :lol: , a Željo je kao trebao pobjediti u Trebinju.
Zanimljiva teorija :mrgreen:
Ne mozete skontati, sta je pusteno, nasteljeno, a sta je posteno pobjedjeno. Niste vi tome dorasli, al' eto imate svog vrhovnog u komitetu koji nikada nece pokrenuti istragu protiv mu prijatelja Sevarike, sina jedinca, kluba koji je njegov, prijateljskog kluba Leotara... Nece, jer i on se ne razlikuje nista od drugih bosanaca i hercegovaca, jedno prica, drugo radi trece misli!
Da se stave ovi ljudi na detektor lazi, bilo bi smijesno.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 05 jun 2012, 12:51

Dobro, zasto ste pustili slaviji? niste presli centra, to ocigledno znaci da ste pustili?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

camp
Kontakt:

Post Postao/la camp » 05 jun 2012, 12:57

delpiero20 je napisao/la:Druga je situacja kad Slavija igra protiv direktnog konkurenta, a druga situacija kad sampion koji nije izgubio koliko vec utakmica igra protiv Leotara...

Ja vam ne kazem da je Zeljo trebao dobiti u Trebinju...Rekao sam vec da je Velez napravio najvece zlo

Ono sto vam kazem je to da se igralo Slavija-Zeljo, ovi sastavi...treba i jednima i drugima za ostati, Slavija bi hladno ostala, a Zeljo ispao...Nema tu price kad ides u goste, a domacinu treba.
Pogresno ste skontali ono "nego je u zadnjem kolu prakticno nemoguce dobiti domacina koji se isto bori za opstanak"

Ovo ISTO govori da se oba bore za ostati, a Zeljo to nije..
Ova izjava se odnosila samo na Slobodu i na svaki tim koji ce se nekada naci u toj situaciji...Nema tog tima koji ce obezbjediti opstanak protiv direktnog konkurenta tako sto ce mu uzeti bod ili 3 boda u gostima u zadnjem kolu

Utakmica izmedju Leotara i Zelje je vec druga stvar...tu me najvise nervira sto niko nece da kaze istinu, a ne to da li ste vi trebali dobiti ili ne
Da ti ja kažem cinjenicama :!: ;) mi smo toj Slaviji i to u sred Lukavice 5 komada uvalili ove godine ;) . I Slobodi u Tuzli 4 komada. I mnogim drugima, da ne nabrajam sad.
Prema tome nemoj se provaljivati tim izjavama i davati Slaviju mitsku snagu, ne ide nikako ;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 jun 2012, 12:57

hamo_pipa je napisao/la:Dobro, zasto ste pustili slaviji? niste presli centra, to ocigledno znaci da ste pustili?
Zato sto je nestalo vode, sto se slomila zastavica, sto je sudija zakljucan, sto nije bilo rezervnog kljuca... :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 05 jun 2012, 12:59

Impresioniran sam koliko ljudi prate Slobodu (osim nas Fukara) i rezultate 8-)

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 05 jun 2012, 13:04

camp je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:Druga je situacja kad Slavija igra protiv direktnog konkurenta, a druga situacija kad sampion koji nije izgubio koliko vec utakmica igra protiv Leotara...

Ja vam ne kazem da je Zeljo trebao dobiti u Trebinju...Rekao sam vec da je Velez napravio najvece zlo

Ono sto vam kazem je to da se igralo Slavija-Zeljo, ovi sastavi...treba i jednima i drugima za ostati, Slavija bi hladno ostala, a Zeljo ispao...Nema tu price kad ides u goste, a domacinu treba.
Pogresno ste skontali ono "nego je u zadnjem kolu prakticno nemoguce dobiti domacina koji se isto bori za opstanak"

Ovo ISTO govori da se oba bore za ostati, a Zeljo to nije..
Ova izjava se odnosila samo na Slobodu i na svaki tim koji ce se nekada naci u toj situaciji...Nema tog tima koji ce obezbjediti opstanak protiv direktnog konkurenta tako sto ce mu uzeti bod ili 3 boda u gostima u zadnjem kolu

Utakmica izmedju Leotara i Zelje je vec druga stvar...tu me najvise nervira sto niko nece da kaze istinu, a ne to da li ste vi trebali dobiti ili ne
Da ti ja kažem cinjenicama :!: ;) mi smo toj Slaviji i to u sred Lukavice 5 komada uvalili ove godine ;) . I Slobodi u Tuzli 4 komada. I mnogim drugima, da ne nabrajam sad.
Prema tome nemoj se provaljivati tim izjavama i davati Slaviju mitsku snagu, ne ide nikako ;)
Sve to stoji da ste dali 5 golova...ali to nije bila tad ova Slavija protiv koje smo mi igrali.
I naravno nije bilo zadnje kolo...ko pobijedi ili izbaci remijem svog direktnog konkurenta za opstanak u gostima u zadnjem skidam mu kapu. Bila to Slavija ili neko drugi...A to se u ovoj ligi nece nikada desiti..
Zadnje kolo je posebno...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 jun 2012, 13:05

Probati sacuvati ovu djecu sto su igrala u PL za prve federalne lige.. kao sto Mujkic rece on bi ostao u Slobodi,ali niko iz Slobode ne radi nista,tako da mozemo ocekivati njegov odlazak..

Citam sad da je sudija prekinuo mec 10 minuta ranije na mecu juniora Slobode i Goskaa da ne bi poraz bio jos ubjedljiviji od 8:1 :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 jun 2012, 13:09

pa da li sad i ova nasa djeca moraju u nizi rang zbog toga sto je Sloboda ispala?..pa mozes onda mislit kakvog ce tamo izivljavanja biti ako to bude hmm..samo ko zna koliko ce nam kadeta i juniora osta tu tim ekipama, jer odose sigurno za prvi tim svi, bas kao sto i ove sezone mnog juniori nisu igrali za nas jer su prekomandovani u prvi tim...sad vjerovatno su i poceli igrat kad se sezona zavrsila
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 05 jun 2012, 13:12

Probisvjet je napisao/la:
hamo_pipa je napisao/la:Dobro, zasto ste pustili slaviji? niste presli centra, to ocigledno znaci da ste pustili?
Zato sto je nestalo vode, sto se slomila zastavica, sto je sudija zakljucan, sto nije bilo rezervnog kljuca... :lol:
:lol: :lol: :lol:
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

camp
Kontakt:

Post Postao/la camp » 05 jun 2012, 13:12

Zadnje kolo posebno, jel
Pa što niste onda zapeli u zadnjem kolu za sebe :?: bio je TV prenos, suđenje sasvim OK

Šta vi zapravo imate sa Željom i Veležom :?:
Jeste li imali dva puta po 90 minuta i u Sarajevo i u Tuzli da pobjedite Želju :?: jeste
Jeste li oba puta fasovali po 4 komada :?: jeste
I to je sva prica koja bi vas trebala zanimati kad je Željo u pitanju - kraj price ;)

I kakve veze vi dalje imate sa Željom, njegovim utakmicama, njegovim pobjedama, porazima, remijima :?:
Imali ste dva puta po 90 minuta, ako nemaš zamjerki oko tih tekmu, onda nemaš šta dalje pricati o Želji, ni ti ni bilo ko drugi.
Fol Amar im namjestio i šukno da ispadnu hahah :lol: :lol: eto Amar nema pametnijeg posla u životu nego namještati da Sloboda ispadne :lol: :lol: daj ba ne brukajte se više, to je dno dna kakve se price potežu....znaš koliko ga boli neka stvar i za Slobodom, a i za svim ostalim klubovima osim Želje ;) ma nisi ni svjestan.

To bi isto bilo kao kad bi sad Osasuna ili Granada koja je ispala iz lige - zamjerala Barceloni (koja je vec ranije osigurala titulu) zašto nije zapinjala protiv lupam sad Zaragoze koja se bori za opstanak...nidje veze prica.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 jun 2012, 13:17

camp je napisao/la:Zadnje kolo posebno, jel
Pa što niste onda zapeli u zadnjem kolu za sebe :?: bio je TV prenos, suđenje sasvim OK

Šta vi zapravo imate sa Željom i Veležom :?:
Jeste li imali dva puta po 90 minuta i u Sarajevo i u Tuzli da pobjedite Želju :?: jeste
Jeste li oba puta fasovali po 4 komada :?: jeste
I to je sva prica koja bi vas trebala zanimati kad je Željo u pitanju - kraj price ;)

I kakve veze vi dalje imate sa Željom, njegovim utakmicama, njegovim pobjedama, porazima, remijima :?:
Imali ste dva puta po 90 minuta, ako nemaš zamjerki oko tih tekmu, onda nemaš šta dalje pricati o Želji, ni ti ni bilo ko drugi.
Fol Amar im namjestio i šukno da ispadnu hahah :lol: :lol: eto Amar nema pametnijeg posla u životu nego namještati da Sloboda ispadne :lol: :lol: daj ba ne brukajte se više, to je dno dna kakve se price potežu....znaš koliko ga boli neka stvar i za Slobodom, a i za svim ostalim klubovima osim Želje ;) ma nisi ni svjestan.

To bi isto bilo kao kad bi sad Osasuna ili Granada koja je ispala iz lige - zamjerala Barceloni (koja je vec ranije osigurala titulu) zašto nije zapinjala protiv lupam sad Zaragoze koja se bori za opstanak...nidje veze prica.
Mozda je i kod njih: Zato sto je nestalo vode, sto se slomila zastavica, sto je sudija zakljucan, sto nije bilo rezervnog kljuca... :lol:

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 05 jun 2012, 18:01

Zašto navijači Želje koji žive u Babunovićima,Živinicama,Đurđeviku,Kalesiji,Lipnici,Gračanici,Lukavacu,Špionici,Međašima,Banovićima i ostala sela TK govore da su iz Tuzle?Stidite se ili mislite da će neko pomisliti da ima manijaka u Tuzli? :roll:
Zadnja izmjena: Tuzla950, dana/u 05 jun 2012, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.

Tuzla1994
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla1994 » 05 jun 2012, 18:48

hamo_pipa je napisao/la:
Tuzla1994 je napisao/la:cccc... pa gdje je sad fifa,uefa i picke materine,o komitetu za normalizaciju da ni ne pisem (za mene je to komitet za sarajlizaciju) .smjesno,pa fakat nam je liga zadnja rupa na sviralu u evropi.dovoljno je saslusati izreke osima.cccc
I ivi ispadnete iz lige koja je zadnja rupa na sviralu :lol: :lol:

pa-pa :mrgreen: :mrgreen:
a vi ste mi samipioni i igracete kvalifikacije za LP a nabije vas 13-i tim u ligi koja je zadnja rupa na sviralu. :oops: imate pozdrav od tuzlaka koji jos uvijek imaju svoj obraz.i nikog ne doceuju skinutih gaca.
"MI SMI FUKARE IZ GRADA SOLI QRAC NAS BOLI TUZLA NAS VOLI"
FKR 87

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 jun 2012, 19:51

Ne mogu vjerovati da se jos raspravlja kako ih je Zeljo poslao u nizi rang. A to sto su na svome terenu prosuli 16. bodova ko je to kriv ?

Nesto pricate o "nabijanju" u Evropi ? Pa vi je necete igrati jos puno, puno sezona. Ako se ikada vratite u PL s obzirom da ce vam vecina igraca sada otici zbog silnih problema i dugovanja. Sto sam se slatko nasmijao kad je neko napisao "Sloboda se vraca ekspresno i bori se za Evropu". :lol:

Shvati te da ste sami sebi krivi za ispadanje i sve ostalo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 jun 2012, 19:59

Elegant je napisao/la:Ne mogu vjerovati da se jos raspravlja kako ih je Zeljo poslao u nizi rang. A to sto su na svome terenu prosuli 16. bodova ko je to kriv ?

Nesto pricate o "nabijanju" u Evropi ? Pa vi je necete igrati jos puno, puno sezona. Ako se ikada vratite u PL s obzirom da ce vam vecina igraca sada otici zbog silnih problema i dugovanja. Sto sam se slatko nasmijao kad je neko napisao "Slobda se vraca ekspresno i bori se za Evropu". :lol:

Shvati te da ste sami sebi krivi za ispadanje i sve ostalo.
Shvatamo da smo sami krivi, al' shvatamo i ko ste vi i sto ste vi. Izaziva gadjenje!
Mi smo ispali zasluzeno, a vi ste podmuklo i hinjski pustili da bi mi ispali? Il mozda nije bilo vode, il je zastavica pukla, il je sudija bio zakljucan... :lol: To samo tokmak na drzavnoj TV moze reci. Sramoti babu koji je vec osramocen, jer ne smije nista da poduzme zbog neregularnosti da ne bi svog sina kompromitovao.
Vidi se da nije na babu, ni kao fudbaler ni kao igrac, iako je i I.Osim bio nekada suspendovan zbog namjestaljke, al' nije davao izjave degenske!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 jun 2012, 20:03

Samo ste trebali "igrati" u Lukavici a ne da drugi igraju za vas! Da ste barem golu prisli, nesto bi se promjenilo ali vi ste cekali da drugi "igraju" za vas.

Sad me demantuj da nije tacno, niste sut uputili kako treba. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 05 jun 2012, 20:17

Elegant je napisao/la:Samo ste trebali "igrati" u Lukavici a ne da drugi igraju za vas! Da ste barem golu prisli, nesto bi se promjenilo ali vi ste cekali da drugi "igraju" za vas.

Sad me demantuj da nije tacno, niste sut uputili kako treba. :|

Idi odavde :!: Pokazali ste ko ste, dabogda sve utakmice igrali kao protiv Leotara
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 05 jun 2012, 20:20

SaltCityAttack je napisao/la:pa da li sad i ova nasa djeca moraju u nizi rang zbog toga sto je Sloboda ispala?..pa mozes onda mislit kakvog ce tamo izivljavanja biti ako to bude hmm..samo ko zna koliko ce nam kadeta i juniora osta tu tim ekipama, jer odose sigurno za prvi tim svi, bas kao sto i ove sezone mnog juniori nisu igrali za nas jer su prekomandovani u prvi tim...sad vjerovatno su i poceli igrat kad se sezona zavrsila
ovo je jedna od većih gluposti i direktan atak na razvoj omldinskog fudbala, zašto kažnjavati omladinske škole ako su im seniori loši, u omladinskoj ligi trebaju igrati najbolje ekipe a ne prema rezultatima seniora, to utječe i kvalitetu i razvoj, tako neke ekipe koje su u omladinskim selekcijma katastrofa ( npr moj Travnik) igraju premijer ligu radi seniora, e neka odlične omladinske ekipe poput Slobode moraju ispaštati i igrati u nižim ligama i protiv divljih ekipa, mogu samo stagnirati i doživiti povrede, **** ti komitet i odluku

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 jun 2012, 20:23

travnicanin je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:pa da li sad i ova nasa djeca moraju u nizi rang zbog toga sto je Sloboda ispala?..pa mozes onda mislit kakvog ce tamo izivljavanja biti ako to bude hmm..samo ko zna koliko ce nam kadeta i juniora osta tu tim ekipama, jer odose sigurno za prvi tim svi, bas kao sto i ove sezone mnog juniori nisu igrali za nas jer su prekomandovani u prvi tim...sad vjerovatno su i poceli igrat kad se sezona zavrsila
ovo je jedna od većih gluposti i direktan atak na razvoj omldinskog fudbala, zašto kažnjavati omladinske škole ako su im seniori loši, u omladinskoj ligi trebaju igrati najbolje ekipe a ne prema rezultatima seniora, to utječe i kvalitetu i razvoj, tako neke ekipe koje su u omladinskim selekcijma katastrofa ( npr moj Travnik) igraju premijer ligu radi seniora, e neka odlične omladinske ekipe poput Slobode moraju ispaštati i igrati u nižim ligama i protiv divljih ekipa, mogu samo stagnirati i doživiti povrede, **** ti komitet i odluku
Zato sto kod nas nista nije normalno, pa ni komitet!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: PitaKupusnjacaTZ i 19 gostiju.