Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bagrcavi
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la bagrcavi » 05 jun 2012, 15:15

E da je više igrača u našoj reprezentaciji kao Pandža i Spahić...
DRUG NEBI TI PUNCA

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 05 jun 2012, 15:16

Borio se on i za Sevilju, (to pokazuje broj zutih i crvenih), takodje i za Montpellier (zaradio najduzu suspenziju u historiji francuskog fudbala), ali gospoda iz gore navedenih klubova uvidjela da vise nanosi stete nego koristi pa ga razrijesili duznosti!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 jun 2012, 15:17

igman je napisao/la:Borio se on i za Sevilju, (to pokazuje broj zutih i crvenih), takodje i za Montpellier (zaradio najduzu suspenziju u historiji francuskog fudbala), ali gospoda iz gore navedenih klubova uvidjela da vise nanosi stete nego koristi pa ga razrijesili duznosti!
Znaci po tebi Spahic ne treba bit na spisku? Da gledamo Jahica ponovo na stoperu?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 jun 2012, 15:18

Pauk je napisao/la:Fudbal je rat!

Emir Spahic je jedan od rijetkih u reprezentaciji koji ima muda i koji se bori kao ratnik na terenu!

Treba nam vise takvih igraca, a ne vecina ovih ostalih manekena.

Spahic nije savrsen i pravi i on greske, ali niko se nije vise borio za reprezentaciju na terenu od Emira Spahica.
Imali smo mi boraca i prije Spahica, jedan Muhamed Konjic sa Jan Kolerom je vodio rat na terenu, zatim Safet Nadarevic u Norveskoj sa Carew-om, izaso Sajo krvavih koljena. Jedan Katana koji je bio klasa za Spahica. Svih 11 protiv Grcke 96 na kisnom Kosevu su ginuli za svaku loptu, kao i godinu dana kasnije protiv Danaca.
Spahic se nametnuo kao autoritet vrlo mlad i osvojio simpatije javnosti, ali je napravio i dosta gresaka u svojoj igri. Ocito da covjek psihicki nije najstabilniji i ne moze da se izbori sa nekim stvarima, zbog cega ispasta i repka i klubovi u kojima igra.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 05 jun 2012, 15:18

bagrcavi je napisao/la:E da je više igrača u našoj reprezentaciji kao Pandža i Spahić...
Da, zato nam i trebaju Ervin Zukanovic i Edin Cocalic.

Cocalic je kombinacija Pandze i Spahica, samo bez kose :D

Zukanovic je vise cool tip 8-) ali definitivno moze i da se bije ako treba :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 05 jun 2012, 15:24

prije svega mislim da ne treba praviti raspravu oko necega sto jos nije potvrdjeno. dakle, jos uvijek nije sigurno da li je ova informacija oko transfer liste tacna ili ne. ako se ispostavi da jeste onda dezurni kriticari mogu doci na svoje a fanovi kapitena se zavuci u misije rupe jer ovdje se radi o cistoj bosanskoj, tvrdoglavoj, bespotrebnoj raspravi sa minimum argumenata u cilju da se obezvrijedi tudje misljenje pa kakvo god ono bilo tj najmanje je bitno ko je ovdje u pravu i kakav je zapravo spahic, bitno je da se ide u kontru.
sto se tice naseg kapitena, za njega se ne brinem. zaradio je fino love, prosao je pola evrope i obezbjedio si finu buducnost. sto se forme tice i same karijere on u ovim godinama i ne moze napraviti nesto spektakularno (sto zbog reputacije, nacionalnosti i same starosti) tako da mi je svejedno da li igra za sevillu ili za nk zagreb dok god pruza generalske partije za reprezentaciju . . a pruza ih evo vec nekoliko godina, od lokomotive do seville i to mu niko ne moze poreci. evidentno je da je nas najbolji stoper i kao takav pandzu i ostale moze ciniti samo boljim igracima i pomagati svojoj reprezentaciji ma sta vi mislili o njemu.

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 05 jun 2012, 15:24

Cartman je napisao/la:
igman je napisao/la:Borio se on i za Sevilju, (to pokazuje broj zutih i crvenih), takodje i za Montpellier (zaradio najduzu suspenziju u historiji francuskog fudbala), ali gospoda iz gore navedenih klubova uvidjela da vise nanosi stete nego koristi pa ga razrijesili duznosti!
Znaci po tebi Spahic ne treba bit na spisku? Da gledamo Jahica ponovo na stoperu?
Po meni bi on davno bio udaljen iz reprezentacije, bez obzira da li imamo adekvatnu zamjenu ili ne! Ruku na srce daleko je on od nekog klasnog odbrambenog igraca. U nasem timu je bilo mnogo boljih igraca na tim pozicijama.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 05 jun 2012, 15:25

Papac i Spahic mogu jos ove kvalifikacije i onda ce sigurno biti kapak.

Pandza ima potencijal i dosta je borben, samo moze jos bolji biti i tehnicki i psihicki.

Zukanovic i Cocalic imaju zrelost i igraju dobro za svoje klubove, alternative nemamo, jer Jahic je potrosio svoje kredite, a Nadarevic i Mravac su davno se pozdravili sa reprezentacijom.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 jun 2012, 15:41

Ma kakav Jahić :lol: :lol: :lol: :lol: Krije se od lopte ko da je bomba.U odbrani moramo imati nekog borca, koji će ići i glavom na kopačku ako bude potrebe za to, a ne curice koje se boje lopte.
DRUG NEBI TI PUNCA

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 jun 2012, 15:42

Pauk je napisao/la:Papac i Spahic mogu jos ove kvalifikacije i onda ce sigurno biti kapak.

Pandza ima potencijal i dosta je borben, samo moze jos bolji biti i tehnicki i psihicki.

Zukanovic i Cocalic imaju zrelost i igraju dobro za svoje klubove, alternative nemamo, jer Jahic je potrosio svoje kredite, a Nadarevic i Mravac su davno se pozdravili sa reprezentacijom.
Bravo Pauk, vec treba misliti na 2016, i uvoditi Cocalica, Zukanovica, Sudica, Sunjica, provjeriti stopere za buducnost, pa evo Markic je dobro odigrao, malo je spor doduse ali neka ga.
Jahic se pokazao kao fula na stoperu u ove dvije utakmice i covjek moze uletiti nekad da krpi, ali racunati ga za stalno, nema smisla. Spahic je 80 godiste, znaci jos godinu dvije i to je to.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jun 2012, 16:17

Loša sezona Seville i logično je da će nešto mijenjati. Zašto Spahić? Ne toliko zbog loših igara koliko zbog nediscipline. Uostalom, kojem ozbiljnijem klubu je potreban igrač koji tako često propušta utakmice zbog kartona, koška se na treninzima i non-stop je praćen kojekakvim incidentima?
Mi nemamo boljeg stopera (gledajući igračke kvalitete), al' Sevilla si to veoma lako može priuštiti. Mi, na našu žalost, ne možemo. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 05 jun 2012, 17:27

Od Zagreba, preko Lokomotive i Montpelliera pa i u Sevilji, isti problemi, jednostavno takav lik, težak, čudan.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 jun 2012, 17:31

Iskren da budem, ne znam baš da će ga " otjerati " imaju ugovor s njim na još 2 god, tek su ga kupili, kada je god bio zdrav, igrao je, msm, ne vidim smisao, al može biti svašta
Batko je napisao/la:Od Zagreba, preko Lokomotive i Montpelliera pa i u Sevilji, isti problemi, jednostavno takav lik, težak, čudan.
A i ovo što kažete, potpuno ste upravu, baš je neki dan objavljena izjava Escudea na ss.ba gdje ga je čovjek hvalio i govorio da je veoma kvalitetan štoper, i da svojim stavom bez obzira što je " težak " na terenu i u svlačionici, mnogo doprinosi igri Seville, pa ja ne znam sada, ovdje je hebo lud zbunjenog :mrgreen: :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 jun 2012, 18:21

Može li me neko prosvijetliti o istoriji Spahe, i ovo ne pitam sarkastično već ozbiljno, pošto izgleda nisam baš najbolje upućen... ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 jun 2012, 22:15

Titova-Juga je napisao/la:Može li me neko prosvijetliti o istoriji Spahe, i ovo ne pitam sarkastično već ozbiljno, pošto izgleda nisam baš najbolje upućen... ?
Ma nista posebno, covjek igra normalno, ponasa se normalno, ali mediji vazda nesto pisu i spekulisu a nase lokalne mahaluse na forumu sve prate. Nego ako Spahic ode iz Seville mene nebi iznenadilo da ostane u Spaniji i to u nekom od jacih klubova.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jun 2012, 22:41

Titova-Juga je napisao/la:Može li me neko prosvijetliti o istoriji Spahe, i ovo ne pitam sarkastično već ozbiljno, pošto izgleda nisam baš najbolje upućen... ?
To ti je duga priča. Prvo je pod nerazjašnjenim okolnostima došao na transfer listu Lokomotive iz Moskve, iako je dobro igrao. Njegovo ime je tada bilo povezivano sa nekim skandalom oko namještanja, ali to nikad nije dokazano, tako da je sasvim nebitno. Neko vrijeme je bio bez kluba, onda je otišao u Montpellier, gdje je prvu sezonu odigrao odlično, da bi u drugoj sezoni počeli belaji, suspenzije, predsjednik kluba je otvoreno pričao loše stvari o njemu, a Francuski savez je Spahića nemilosrdno kažnjavao (potpuno opravdano). Onda je prešao u Sevillu, opet je dobro igrao, ali se nesportski ponašao, simulirao, tukao se sa saigračima, nakon čega je došla povreda i ponovo se javio mali milion nejasnoća. Zbog jedne naizgled bezazlene povrede je propustio dosta utakmica, gdje je i on sam priznao da ne zna šta se dešava.

[youtube][/youtube]

Na kraju ko zna, možda je samo Emir dobar, a ostali ne valjaju...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 jun 2012, 22:47

Virtu4l je napisao/la:Zbog jedne naizgled bezazlene povrede je propustio dosta utakmica, gdje je i on sam priznao da ne zna šta se dešava.
Bezazlena povreda Bajramovicu karijeru unisti.
Svako ko se bocio sa povredom na zglobu zna koliki to moze biti dugotrajni problem.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 jun 2012, 22:52

Virtu4l je napisao/la:
To ti je duga priča. Prvo je pod nerazjašnjenim okolnostima došao na transfer listu Lokomotive iz Moskve, iako je dobro igrao. Njegovo ime je tada bilo povezivano sa nekim skandalom oko namještanja, ali to nikad nije dokazano, tako da je sasvim nebitno. Neko vrijeme je bio bez kluba, onda je otišao u Montpellier, gdje je prvu sezonu odigrao odlično, da bi u drugoj sezoni počeli belaji, suspenzije, predsjednik kluba je otvoreno pričao loše stvari o njemu, a Francuski savez je Spahića nemilosrdno kažnjavao (potpuno opravdano). Onda je prešao u Sevillu, opet je dobro igrao, ali se nesportski ponašao, simulirao, tukao se sa saigračima, nakon čega je došla povreda i ponovo se javio mali milion nejasnoća. Zbog jedne naizgled bezazlene povrede je propustio dosta utakmica, gdje je i on sam priznao da ne zna šta se dešava.

[youtube][/youtube]

Na kraju ko zna, možda je samo Emir dobar, a ostali ne valjaju...

Golemo je to, sada kome vjerovati. Meni je Emir na terentu barem primjer pravog nogometasa/covjeka kakav i treba da bude, sad sta se to desava iza zatvorenih vrata, da li je stvarno u njemu problem ? Malo je teze vjerovati. Da se radi o Cassanu, Balotelliju, odmah bih rekao jeste tako je:)
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 jun 2012, 22:58

Mene licno nije iznenadio ovaj potez Seville . Mislim da je i Medel na transfer listi, Igrac slicnih karakteristika kao i Emir, ali dosta bitniji za ekipu . Ocigledno da se zele rijesiti igraca koji lako ulaze u konflikte .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 jun 2012, 22:59

Da citiram Spahica: "Ja nisam nasilan. Ja sam agresivan u odbrani." :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Normus90 i 23 gosta.