Poenta je u tome sto je KD potrosio 100 miliona a nije ostvario neki zavidan uspjeh,pa tako da ne zele sigurno opet uloziti u "nista".Red Assassin je napisao/la:Pa zasto onda vecina navijaca crnjaci da smo mi ultrasiromasi kao sto smo do sada bili. Imamo i mi sad vlasnike koji ulagaju..
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
Poenta je u tome da se fino reklo 30 miliona, a pojedini kraljevići to pretvore u 300 miliona prodajom Kujta, Kola i Akvilanija...
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
- youngredcomps
- Kontakt:
jesmo li doveli ovog Foday NabayCarlo je napisao/la:Eziz Allamov @EzizAllamov
Liverpool have signed Birmingham U-18 midfielder Foday Nabay. He rejected Chelsea, Arsenal & United. [via MirrorFootball]
http://www.guardian.co.uk/football/2012 ... CMP=twt_gu" onclick="window.open(this.href);return false;
kakva je legenda Rodgers, samo je dovoljno pročitati zadnji dio članka.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
ebo ih fobay jel to odgovor na hazzarda, marina, hulka, kagawu, podolskog itd... amerikancima i rodgersu bi bilo puno pametnije da ne spominju nikakvu titulu ni u najluđim snovima jer samo ispadaju glupi mi se sa ovim sastavom, sa ovakvom strukturom u klubu i bez pravih pojacanja mozemo eventualno uz malo srece boriti za europa ligu...
ili mozda misle da je dempsey taj igrac... tuga.
You are someone else I am still right here
- majestic24
- Kontakt:
Joe Cole se vraca u Liverpool!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
fera je napisao/la:ebo ih fobay jel to odgovor na hazzarda, marina, hulka, kagawu, podolskog itd... amerikancima i rodgersu bi bilo puno pametnije da ne spominju nikakvu titulu ni u najluđim snovima jer samo ispadaju glupi mi se sa ovim sastavom, sa ovakvom strukturom u klubu i bez pravih pojacanja mozemo eventualno uz malo srece boriti za europa ligu...
I ja sam nesto skeptican , ne zbog Rodgersa , nego zbog ovih novi pojacanja , obicni prosjek igraci

Pojacaj i uzivaj -- The greatest -- http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH_Lw --
- youngredcomps
- Kontakt:
evo nesto trazim po youtubeu kad nadje novog aggera.neko je rekao da nam treba zamjena za njega. ne treba imamo mi agera juniora eheheh.
" onclick="window.open(this.href);return false;
ne treba nama lijevi bek,nama treba desni bek,glen se cesto povredjuje,a on moze igrati i na lijevoj strani,sto je i radio vise puta.kelly nije bek sto potvrdjuje hodgsonov rad u engleskoj on ga pozvao da zamjeni stopera,sto je dobro jer on i jest trebao biti stoper,a ne bek.
za ovih 30 mil. ja bi doveo:de jonga(pod hitno, bi ce to veliki igrac),diamea,affelaya,i lucasa ocamposa tok nije kasno(lici mi na neymara i mouru)za 2-3 godine htjet ce ga kupiti svi veliki klubovi u to sam siguran
" onclick="window.open(this.href);return false;
ne treba nama lijevi bek,nama treba desni bek,glen se cesto povredjuje,a on moze igrati i na lijevoj strani,sto je i radio vise puta.kelly nije bek sto potvrdjuje hodgsonov rad u engleskoj on ga pozvao da zamjeni stopera,sto je dobro jer on i jest trebao biti stoper,a ne bek.
za ovih 30 mil. ja bi doveo:de jonga(pod hitno, bi ce to veliki igrac),diamea,affelaya,i lucasa ocamposa tok nije kasno(lici mi na neymara i mouru)za 2-3 godine htjet ce ga kupiti svi veliki klubovi u to sam siguran
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Samo su Maxi, Carra, Gerard i Bellamy stariji od 30 godina u Liverpoolu.
Ne znam jeste li primjetili ali Carolina dok se nije slikala u dresu Liverpoolu bila je broj 1 a sada je 9-ta. Koji smo mi peh.
Rodgers voli igrače koji znaju igrati fudbala, pa mislim da će njegova glavna smjernica biti Reina, Coates, Lucas, IGRAČ KOJI NAM FALI pa Suarez.

Ne znam jeste li primjetili ali Carolina dok se nije slikala u dresu Liverpoolu bila je broj 1 a sada je 9-ta. Koji smo mi peh.

Rodgers voli igrače koji znaju igrati fudbala, pa mislim da će njegova glavna smjernica biti Reina, Coates, Lucas, IGRAČ KOJI NAM FALI pa Suarez.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Red Assassin
- Kontakt:
King je potrosio 130 miliona na pojacanja od cega je samo 30 miliona od vlasnika.. Onih 100 je od prodaje igraca.SiggiSmallz je napisao/la:Poenta je u tome sto je KD potrosio 100 miliona a nije ostvario neki zavidan uspjeh,pa tako da ne zele sigurno opet uloziti u "nista".Red Assassin je napisao/la:Pa zasto onda vecina navijaca crnjaci da smo mi ultrasiromasi kao sto smo do sada bili. Imamo i mi sad vlasnike koji ulagaju..
Ajd ako mezate postavit video na kome je Rodgers ili neko iz kluba rekao da cemo imati 30 miliona?? Nigdje veze, nemamo odredjen transfer budzet. Receno je da ce biti para za sto god bude trebalo..
**A **** close to Suarez thought Juventus were about to offer £16million or try to broker a cash plus player deal involving Eljero Elia or Milos Krasic.
'But Rodgers has spoken with Luis to gain his confidence and explain the new project and his role in the team. Luis is calm about everything.
špekulacije, niko sem Rodgersa i par ljudi ne zna koliko imamo novaca na raspolaganju. i treba se malo smiriti, tek je došao novi menadžer i tek je počeo prelazni rok u engleskoj (još nije u evropi) tako da ne treba očekivati odmah pojačanja, njih treba očekivati polovinom jula, možda i krajem.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne znam kako će se Carroll uklopiti zaista, ali imaće priliku da se dokaže. Rodgersov koncept je onaj koji zaista podsjeća na Barcelonu, a svi smo svjesni da se klasičan CF nikada nije i neće uklopiti u takvu viziju igre. S toga, da se igra prvenstvo i da su svi spremni, vjerovatno bismo gledali ovaj sastav:
..............Reina...........
Glen..Skrtel..Agger..Enrique
.........Lucas....Adam.......
.............Gerrard...........
...Henderson......Downing...
..............Suarez............
Možda pojačanjima na krilnim pozicijama nešto i promjeni, vidjećemo. U svakom slučaju bih u timu volio vidjeti Sturidgea, Afellaya i Gastona Ramireza.
..............Reina...........
Glen..Skrtel..Agger..Enrique
.........Lucas....Adam.......
.............Gerrard...........
...Henderson......Downing...
..............Suarez............
Možda pojačanjima na krilnim pozicijama nešto i promjeni, vidjećemo. U svakom slučaju bih u timu volio vidjeti Sturidgea, Afellaya i Gastona Ramireza.
- Red Assassin
- Kontakt:
Brendan Rodgers is believed to be preparing a significant bid, said to be in the region of £16million, for 24-year-old Adam Johnson.
- youngredcomps
- Kontakt:
Možda pojačanjima na krilnim pozicijama nešto i promjeni, vidjećemo. U svakom slučaju bih u timu volio vidjeti Sturidgea, Afellaya i Gastona Ramireza.[/quote]
da nam je bar jednog od ove trojice
da nam je bar jednog od ove trojice
- raul-zakon
- Kontakt:
Imam neki dobar predosjećaj u vezi L'poola i B.Rodgersa.
Mislim da je upravo on trener koji će ovu ekipu podići na jedan viši nivo, samo ako mu se daju odriješene ruke.
On bi uz odriješene ruke, kao ključ uspjeha trebao dobiti i vrijeme. Vrijeme da očisti klub od polovnjaka i igrača koji se ne uklapaju u njegovu viziju loptanja.
Mislim da će u ovoj priči najdeblji kraj izvuči Andy Caroll. On se nikako, ali nikako ne uklapa u ovaj projekt, ako Rodgers želi postići da za par godina L'pool zovu Liverpoolona...
Očekujem pojačanja u fazonu: Afellay, Sturridge, Adriano(Barca), Scott Sinclair, Sigurdsson(ne znam ime kako mu je tačno).

Mislim da je upravo on trener koji će ovu ekipu podići na jedan viši nivo, samo ako mu se daju odriješene ruke.
On bi uz odriješene ruke, kao ključ uspjeha trebao dobiti i vrijeme. Vrijeme da očisti klub od polovnjaka i igrača koji se ne uklapaju u njegovu viziju loptanja.
Mislim da će u ovoj priči najdeblji kraj izvuči Andy Caroll. On se nikako, ali nikako ne uklapa u ovaj projekt, ako Rodgers želi postići da za par godina L'pool zovu Liverpoolona...

Očekujem pojačanja u fazonu: Afellay, Sturridge, Adriano(Barca), Scott Sinclair, Sigurdsson(ne znam ime kako mu je tačno).
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Slažem se, mada je Rodgers hvalio Carrolla, možda malo poradi s njim i vidi kako i šta će s njim
Aquaman definitivno ne ostaje u Milanu, ne mislim da će se zadržati kod nas obzirom da ima 75k sedmično, ali ako Downing ima 70k onda i Aquilani može imati 75k. Neosporavam kvalitete Downinga, ali prošle sezone je bio totalno izgubljen.

Aquaman definitivno ne ostaje u Milanu, ne mislim da će se zadržati kod nas obzirom da ima 75k sedmično, ali ako Downing ima 70k onda i Aquilani može imati 75k. Neosporavam kvalitete Downinga, ali prošle sezone je bio totalno izgubljen.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
dobra stvar bi bila prodati reinu, a kupiti onog golmana wigana. frajer je macka samo takva, sta je sve japancima skidao neki dan
nema potpisa
nece doci colemajestic24 je napisao/la:Joe Cole se vraca u Liverpool!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I ovo mi se mnogo sviđa!Red Assassin je napisao/la:Brendan Rodgers is believed to be preparing a significant bid, said to be in the region of £16million, for 24-year-old Adam Johnson.

- mighty_reds
- Kontakt:
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... eld-return" onclick="window.open(this.href);return false;harson je napisao/la:nece doci colemajestic24 je napisao/la:Joe Cole se vraca u Liverpool!
mislim da bi on mogao ostati još jednu sezonu
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.