24.09.11. 15:30 FK Sloboda - FK Olimpic 1:4Probisvjet je napisao/la:Pogledaj bolan golove i tok utakmice i slijepac bi zakljucio da je namjerno pustena!camp je napisao/la:Pa u cemu je onda problem što Željo izgubi u Trebinju, ako je takodelpiero20 je napisao/la:Sloboda nije prodala utakmicu u Sarajevu nego je u zadnjem kolu u nasoj ligi prakticno nemoguce dobiti domacina koji se isto bori za opstanak...
Da se utakmica igrala u Tuzli vjerovatno Slavija ne bi presla pola centra i mi bi hladno dobili
U zadnjem kolu je vjerovatno ne bi ni Zeljo dobio u Lukavici jer je takva liga da ti tu ne mozes nista, pritisak je veliki..a nas roster je los i uz to su nam povrijedili 2-3 kljucna igraca tu utakmicu.
Ne postoji ta ekipa koja bi onaj dan uradila nesto u Istocnom Sarajevu.ako se "u zadnjem kolu ne može pobjediti na terenu domacina koji se bori za opstanak"- kao što sam kažeš.
Izgubila Sloboda od Slavije koja se borila za opstanak.
Izgubio Željo od Leotara koji se borio za opstanak.
Nemoguce je pobjediti domacina davljenika u našoj ligi, sam si napisao...OK.
Pa u cemu je onda problem
JBt kod ociju neko je slijep.
15.10.11. 15:00 FK Sloboda - NK Zvijezda 0:0
11.03.12. 14:30 FK Sloboda - FK Sarajevo 0:1
07.04.12. 14:00 FK Sloboda - FK Rudar P. 1:2
28.04.12. 16:30 FK Sloboda - FK Željezničar 0:4
05.05.12. 17:00 FK Sloboda - FK Borac 0:1
Veliš, slijep pored ociju.
Pa ne znam baš za koga to važi

Od 6 vezanih domacinski utakmica Sloboda je napravila podvig za rekorda i uzela samo jedan jedini bod

Ali o tome se ne prica...to niko da primmjeti, vec se samo o zadnjem kolu raspravlja

Rekoh vec, 29 kola vremena da se osigura opstanak , dovedeš se u situaciju da ovisiš o drugima i to u zadnjem kolu i na kraju ti drugi kriv što si ispao

Cirkus ba