Ul9MajTuzla je napisao/la:ej sad su svi krivi sto je sloboda ispala,a posebno sarajlije !!!
eh ja kao tuzlak demantujem to.,trebala je sloboda ispast davno,trebala je ocistit dosle i seljake iz kluba
i svu onu nasu djecu sto su poslali da igraju za rudar iz bukinja,bratstvo iz gracanice, banovice,pasce itd..
pa bi bili u vrhu sigurno,a ne postaviti (baustelce i gradjevinske firme) da nam vode klub,i da se pokrivaju slobodinom sirotinjom,od ono malo jada sto ima na trebinama od mogucih 120 000 stanovnika,ako se nevaram
i sad nam je i jasmin kriv,pa nece cojk da podrzava (ne ' tuzlake) i u pravu je !!!
zasluzili smo mi ovo itekako...ja mislim da zelju i sarajevo nevodi ni jedan sandjaklija,ni albanac ili kosovar !!!!
Lp
Cuj nece da podrzava ne-Tuzlake seljacic iz Islamovaca kod Maoce. On ima da podrzava dokle god je izabran od TUZLAKA JER JE SLOBODA TUZLANSKA!
Taj isti Jasmin Imamovic Faraon i SDP je napustio FK Slobodu kada su imali ljude u Slobodi i ostavio je na cjedilo da bi mogao upirati prstom u SDA, da su oni to uradili. Papcina i **** od covjeka je. Imao je svoje ljude u KK Sloboda Dita, od Zareta SDP-a i dalje pa je ugasise. Dogovorili smo se da ovdje vise g.o.v.n.o od nacelnika ne spominjemo ovdje.
Jednostavno je smrad, i sada ceka da prodju izbori pa da Slobodu ugasi uz pomoc njegovog kriminalca Aida Berbica!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.