Reče navijač Selje koji je prodao "srpskom" klubu 3 boda.BRAVOzeka_tm87 je napisao/la:
ko diro mali??ma vi ste svojatali srbiju i pc pa nikom nista.A SAD ADIO ....

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Reče navijač Selje koji je prodao "srpskom" klubu 3 boda.BRAVOzeka_tm87 je napisao/la:
Necu o tim stvarima ali kad me vec vuces za jezik da ti kazem...vi svojatate ovu drzavu u svakom pogledu, a za nju ste uradili 1% svega.zeka_tm87 je napisao/la:delpiero20 je napisao/la:Prodali su ti prije 20 godina sve zivo...tako da me ne cudi sto su nas u fudbalu sjebali, nije njima to problem
Sarajlijice zive od prevara i svojatanja ove drzave, a evo i premier lige..sarajevska liga
Znaci fudbal i gradjani- ista stvar
nema ni u prvoj federalnoj, tamo su sve livade, mi smo se potrudili da ostanu četri sarajevska kluba u PLhamo_pipa je napisao/la:a onda vam je najbolje da ispadnete i iz prve federalne, pa onda mozete igrat kantonalnu, gdje nema sarajlijica![]()
![]()
Bolje ti je nemoj jer ima ovdje ljudi i koji su bili u rovu a ti nisi sigurno, ova tema je izgubila smisao i postala tema za istresanje kompleksa i fustracija sto od navijaca slobode sto od navijaca Zelje.Mozda je u interesu foruma da je prebace tamo gdje joj je i mjesto...delpiero20 je napisao/la:
Necu o tim stvarima ali kad me vec vuces za jezik da ti kazem...vi svojatate ovu drzavu u svakom pogledu, a za nju ste uradili 1% svega.
Dok ste se vi zavlacili po podrumima Tuzlaci su ginuli i oslobadjali Bosnu...a vi niste oslobodili ni **** metra nego ste prodali Srebrenicu za Vogoscu,Ilidzu i Ilijas...
I sad mi ti pricas ovdje o rs-u i srbiji
Ljigava stvorenja...
Jednostavno kod nas je osjecaj gađenja prema vama. Jadno. Nema ljutnje samo gađenje.hamo_pipa je napisao/la:a onda vam je najbolje da ispadnete i iz prve federalne, pa onda mozete igrat kantonalnu, gdje nema sarajlijica![]()
![]()
halo ba kakv seljo papcicu mali kaze se ŽELJO a o toj prodaji okaci macku o repTuzla950 je napisao/la:Reče navijač Selje koji je prodao "srpskom" klubu 3 boda.BRAVOzeka_tm87 je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:Necu o tim stvarima ali kad me vec vuces za jezik da ti kazem...vi svojatate ovu drzavu u svakom pogledu, a za nju ste uradili 1% svega.
Dok ste se vi zavlacili po podrumima Tuzlaci su ginuli i oslobadjali Bosnu...a vi niste oslobodili ni **** metra nego ste prodali Srebrenicu za Vogoscu,Ilidzu i Ilijas...
Ljigava stvorenja...
Nemate vi nista nama pricati ljigavci jedni...on je prvi poceo o srbiji i rs-u..pile87 je napisao/la:Bolje ti je nemoj jer ima ovdje ljudi i koji su bili u rovu a ti nisi sigurno, ova tema je izgubila smisao i postala tema za istresanje kompleksa i fustracija sto od navijaca slobode sto od navijaca Zelje.Mozda je u interesu foruma da je prebace tamo gdje joj je i mjesto...delpiero20 je napisao/la:
Necu o tim stvarima ali kad me vec vuces za jezik da ti kazem...vi svojatate ovu drzavu u svakom pogledu, a za nju ste uradili 1% svega.
Ljigava stvorenja...
kakav post nikad vise napisanih gluposti cccdelpiero20 je napisao/la:Necu o tim stvarima ali kad me vec vuces za jezik da ti kazem...vi svojatate ovu drzavu u svakom pogledu, a za nju ste uradili 1% svega.zeka_tm87 je napisao/la:delpiero20 je napisao/la:Prodali su ti prije 20 godina sve zivo...tako da me ne cudi sto su nas u fudbalu sjebali, nije njima to problem
Sarajlijice zive od prevara i svojatanja ove drzave, a evo i premier lige..sarajevska liga
Znaci fudbal i gradjani- ista stvar
Ljigava stvorenja...
Naravno da vam se gadimo. Svako ko se izdigne se gadi vecini.Probisvjet je napisao/la:Jednostavno kod nas je osjecaj gađenja prema vama. Jadno. Nema ljutnje samo gađenje.
Gađenje je neugodan osjećaj kada se osobama javlja osjećaj da bi u njihov organizam mogla biti unijeta neka štetna supstancija, poput nečeg smrdljivog, ružnog, bolesnog ili odvratnog i senzacija gađenja neodvojiva je od senzacije mučnine.Gađenje služi da se u organizam ne unese nešto pokvareno, nešto štetno, dok prijezir služi kao zapreka i onemogućavanje unošenja "pokvarene" u intimni socijalni svijet ili da se pomoću prijezira izluči. Zbog toga se često prijezir svodi na gađenje kao osnovni osjećaj prema vama i onome sto ste u stanju uraditi. Gađenje povećava još onaj intervju vašeg neandertalca.
Ne mrzimo vas nego nam se gadite, bez obzira u kojoj ligi bili. I vjerujem ne samo nama, nego mnogima.
Po tvojoj logici onda bi mi kao sarajlije trebali mrziti sve tuzlake i svakog studenta koji studira u Sarajevu udarat ( samo zato sto je iz Tuzle)... Ako je to tvoja logika onda si ti jedan veliki debil....Tuzla950 je napisao/la:Isto je to,samo drugo pakovanjeDeni_Hz je napisao/la:
Zasto Sarajlije ???? Mislim da treba razdvojiti navijace i gradane, nije to isto......
Vidiš da nismo spomenuli Sarajke
Pa de reci jesi li kada cuo debilniju izjavu nekog trenera, pogotov sampiona. Pukla zastavicahamo_pipa je napisao/la:@SaltCityAttack,
ima fino sve zapisano na temi. Gospoda koja tvrdi da je bez kompleksa je pocela svrsavati po izjavi trenera Zelje od 10 sekundi. Naravno da cu odgovorit. Nek ide tema dje hoce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.