Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 04 jun 2012, 00:49

predobar! čak bolji i od primarnog :D

slika

slika
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 04 jun 2012, 00:53

Sto je s trecim da li ostaje ljubicasti ili kakav je ono bio?

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 04 jun 2012, 00:54

Sta ce nam tudji otpadci? Trebamo dovesti igraca koji je prosle sezone bio efikasan a ne onog kojeg neki klub zeli da se otarasi..

Sad ce nas povezat sa jedno 240 igraca i na kraju cemo dovesti 3 koje niko nikad nije ni spomenuo.. Samo Rodgers zna sta zeli i koga zeli.. Mozemo mi nagadjati htjeli bi ovog, onog ne bi. Bitno je da ce biti pojacanja. Vec smo se pojacali Kuyt otisao, jos Carra da okaci kopacke o klin i nece biti ljudi koji guse nasu ekipu.. Da su 100 puta legende trebaju vise da puste malo da se pokusa nesto i bez njih.. Carrager po meni prosle sezone ubjedljivo najgori igrac ali niko to ne spominje, svi na Downinga i Hendersona ko ono oni novi kad neko mora biti kriv nek budu oni..

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 04 jun 2012, 11:10

Prema nekim engleskim tabloidima pojavile su se spekulacije da novi menader Liverpoola Brandon Rodgers zeli dovesti Fellainija :D
Tako blizu, a tako daleko.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 04 jun 2012, 14:11

---------------Reina--------
Glen--Skrtel---Agger--Enrike
------Lucas-------Fellaini-----
Suarez-----Gerrard-----Afelaj
----------- Adebayor-----------

50 miliona 3 igraca, ova ekipa po meni (uz dobru klupu) bi bez ikakvih problema bila u top 4.. Mislim da bi bilo dobro kada bi doveli nekog dobrog napadaca da stvori konkurenciju. Dzeko, Adebayor, Higuain, Tevez ili cak Drogbu.. Treba nam neko iskusniji ko zna dati gol dok Andy jos malo nadodje. Ako budemo ganjali polovnjake mogu oni biti dobri igraci ali nece napraviti razliku jer zna se vec da kod nas Suarez i Gerrard vode kolo i svi igraju kako oni sviraju, treba nam jos igraca njihovog kalibra.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 04 jun 2012, 17:34

ma neka dovedu Witsela, Muniaina, Afellaya i Doumbiu i to ce biti sasvim dovoljno da se vratimo u top 4
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 04 jun 2012, 17:42

treba biti čarobnjak da se dovedu ti igrači sa ovako malo para koliko imaju na raspolaganju(navodno tridesetak milliona)...

Liverpoolov pad po meni se desio onog trenutka kada se ozlijedio Lucas...nikada ga nisam gotivio ali zna lik odigrati kvalitetnu tekmu..u Liverpoolu nisu imali adekvatne zamjene za njega...

takodjer koliko se sjećam Suarez nije prošao pripreme sa ekipom na početku sezone...

nevjerovatno mi je ružno pogledati prve četiri ekipe u Engleskoj i ne vidjeti Liverpool...

sretno sa ovim Rodgersom i da konačno to krene nabolje...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 04 jun 2012, 17:45

IlPrincipino je napisao/la:treba biti čarobnjak da se dovedu ti igrači sa ovako malo para koliko imaju na raspolaganju(navodno tridesetak milliona)...

Liverpoolov pad po meni se desio onog trenutka kada se ozlijedio Lucas...nikada ga nisam gotivio ali zna lik odigrati kvalitetnu tekmu..u Liverpoolu nisu imali adekvatne zamjene za njega...

takodjer koliko se sjećam Suarez nije prošao pripreme sa ekipom na početku sezone...

nevjerovatno mi je ružno pogledati prve četiri ekipe u Engleskoj i ne vidjeti Liverpool...

sretno sa ovim Rodgersom i da konačno to krene nabolje...
bice para koliko treba :D

Neil Jones ‏@neiljonesecho
Press release from #LFC at Anfield. "there is no specific transfer budget in mind...owners are willing to provide funds where necessary".
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 04 jun 2012, 17:55

i potrebno je para...

kada se vidi šta radi Chelsea...City će ponovo biti jak...Man.Utd.standardan...

treba tu par kvalitetnih igrača...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 04 jun 2012, 18:22

ne treba liverpool puno igraca,samo mu treba trener da ih natjera da se bore na terenu ,a ne samo da glume na terenu,downing 2o+ mil,carroll 35 mil,hendo 16-17 mil.nisu djabe toliko vijedili,DAJ BOZE DA IH RODGERS NATJERA DA IGRAJU i onda neka krenu ka naslovu,kao sto je juve to uraio ove godine izbacili su Krasica jer nije htio da trci 90min( a bio im je najbolji igrac)tako i mi trebamo ko nece trcati bar 80 min na klupu.a staviti ljude koji ce se boriti
i treba sto vise davati sansu sterlingu dok je mlad da se "izbrusi" i onda kad jednom bude medju top 5 igraca na svijetu imat ce 23-27 godina i onda moze samo napredovati.a ovakav igrac pase rodgersu brz i dobar tehnicar ja bi ga non stop forsiro i igrao bi mi u prvih 11 bar 25 pude u EPL ove sezone
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 04 jun 2012, 20:31

Carlo je napisao/la:predobar! čak bolji i od primarnog :D
Ja nisam zadovoljan. Ok, željeli su izvući nešto iz historije ali ovo je previše. Ronilačko odijelo. :lol:
Sva sreća da će se koristiti svega 10 puta, u vrh glave.

Malo i na naš račun:

slika
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 04 jun 2012, 22:18

Iznenadila me vijest o prodaji Kuyta, ne zato sto se desila, vec sto je to uslijedilo ovako brzo. Nisam ocekivala da ce on biti prvi koji ce napustiti klub ovog ljeta. Kuyt je bio velika radilica na terenu, puno se trudio i zbog toga je bio cijenjen, ali isto tako, znao je pogoditi u bitnim momentima i uvijek ce postojati zahvalnost za to. Nadam se da ce u Turskoj postici znacajne rezultate i osvojiti jos koji trofej.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 jun 2012, 00:31

Eziz Allamov ‏@EzizAllamov
Liverpool have signed Birmingham U-18 midfielder Foday Nabay. He rejected Chelsea, Arsenal & United. [via MirrorFootball]

http://www.guardian.co.uk/football/2012 ... CMP=twt_gu" onclick="window.open(this.href);return false;

kakva je legenda Rodgers, samo je dovoljno pročitati zadnji dio članka.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 05 jun 2012, 00:47

Carlo je napisao/la:
Eziz Allamov ‏@EzizAllamov
Liverpool have signed Birmingham U-18 midfielder Foday Nabay. He rejected Chelsea, Arsenal & United. [via MirrorFootball]

http://www.guardian.co.uk/football/2012 ... CMP=twt_gu" onclick="window.open(this.href);return false;

kakva je legenda Rodgers, samo je dovoljno pročitati zadnji dio članka.
You love him already...

Nice. 8-)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 05 jun 2012, 00:49

Provala desetljeca:
‎"With all respect to Chelsea, I'd rather join a club with history such as Liverpool or Arsenal." - Eden Hazard (January 23th 2012)

Eden Hazard has revealed he took the advice of Joe Cole before electing to make the switch to Chelsea from Lille.We pay him £90 000 per week and he tells Hazard to join Chelsea? Well done lad!
:lol:

Svakog mi igraca mozemo dovesti nije bitno sto nismo u LP, bitno je ime kluba i dobra suska.. Ako je sve ono bila prazna prica da cemo imati samo 30mil na pojacanja. Ako Rodgers bude imao 70 miliona za pojacanja moze dovesti 3 dobra igraca..

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 05 jun 2012, 00:58

Red Assassin je napisao/la: Svakog mi igraca mozemo dovesti nije bitno sto nismo u LP, bitno je ime kluba
Da mi je dočekati dan kad će Liverpoolovi navijači prestati ovako razmišljati. Teško da će to ikad biti.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 05 jun 2012, 01:05

Wisey je napisao/la:
Red Assassin je napisao/la: Svakog mi igraca mozemo dovesti nije bitno sto nismo u LP, bitno je ime kluba
Da mi je dočekati dan kad će Liverpoolovi navijači prestati ovako razmišljati. Teško da će to ikad biti.
Kada kvazi timovi tim Chelsea,Malaga i PSG mogu dovoditi dobre igrace zasto ne bi mogao LFC ako ima sredstva za to ? :?

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 jun 2012, 01:06

Wisey je napisao/la:
A možda ne razmišljaju svi ovako? Nema potrebe da se generaliziraju stvari. ;)

Ime kluba ima sve manju ulogu. Pa igrači će prije potpisati sa PSG-om/Malagom i sličnima, nego li sa Liverpoolom. Novac ima ključnu ulogu, ma ko šta pričao.
FK Pjetlovi

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 05 jun 2012, 01:19

reds je napisao/la: A možda ne razmišljaju svi ovako? Nema potrebe da se generaliziraju stvari. ;)
Velika većina, eto. Ima i svijetlih primjera naravno. :D

Šta reče ovaj gore, ako ima sredstva. Kakva sredstva moj ti STEVENE, pa ulupali ste 100-tinjak miliona američkog keša ni u šta. Nisu ni oni rupa bez dna da dijele šakom i kapom. Vidjećemo hajd, pred nama je. Svakako da će Brendan pokazati da je bolji manager od Kennya, mogu stavit pare da će završiti u TOP 6 sa ovom ekipom. Sve ostalo je priča za malu djecu.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 05 jun 2012, 01:42

Pa zasto onda vecina navijaca crnjaci da smo mi ultrasiromasi kao sto smo do sada bili. Imamo i mi sad vlasnike koji ulagaju..

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.