Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nije, vidis da ne izvodi skarice.bhfanatic14 je napisao/la:jel ovaj dole skroz desno na slici stojan vranjes![]()
![]()
Principatus je napisao/la:Jos jedna slika Seferovica, kako teferici sa svicarskim A-reprezentativcimai i drzi svicarski dres u ruci. Mislim da je izgubljen za nas...
ahahahahahhaCartman je napisao/la:Nije, vidis da ne izvodi skarice.bhfanatic14 je napisao/la:jel ovaj dole skroz desno na slici stojan vranjes![]()
![]()
Pitali su Susica konkretno novinari za sve te igrace. Vrlo dobro on zna za njih.zgembo89 je napisao/la:Da smo mi pravi navijači mi bi zapitali ljude u nogometnom savezu,Papeta sta je sa Hajrovićima,Seferovićima,Zukanovićima,HAdžićima i slično..Možda ispisali transparent,možda poslali pitanje na mejl u NS BiH,možda sreli Jasmina BAkovića na ulici pa ga pitali za ove igrače,hiljadu se toga može učiniti,jer očito je da će još dosta vremena proći dok neko bude vodio reprezentaciju srcem,a ne preko qrca..
ja sam se iznenadio sa njegovom statistikom čak 40 utakmica odigrao za Varesse ove sezone,1gol i 4 asistencije,a i mlad je 24g u odnosu na Maletića ili JAhića koji su tu,a kao i da nisu..JTS je napisao/la:Bh. internacionalac Enis Nadarević i član Varesea, mogao bi od iduće sezone nositi dres Freiburga, pišu njemački mediji.
Zar ne bi bilo lijepo pozvati ovog momka za meč protiv Wales-a, pa ga isprobat' ?
Krilni igrač, kad' znamo da tu baš i nemamo neki izbor ..Štilić, Višća, Ibričić ne znaju kad' su zadnji put odigrali neki meč.
Joj ja vidim reko evo ga produžena ruka nas forumaša, vidiš da ljudi čitaju o ovim tvojim talentimaPrincipatus je napisao/la:Da ovim putem pozdravim gospodina Catovica.![]()
Dobar i potreban clanak. Trebaju nase novine stupiti sa ovim momkom u kontakt, jer to selektori izgleda nece, pa da znamo na cemu smo i dali postoji mogucnost da zaigra za nas.
To je to.zgembo89 je napisao/la:Onda vjerovatno menadžeri igraju bitnu ulogu pri sastavljanju reprezentativnog spiska..Ne može bit logično da mi ganjamo Vrančiće,Vranješe,a da ne pokušamo sa mlađim igračima koji imaju potencijal tipa Seferović,Hajrović,zatim te standardne igrače Zukanović ili Cocalić pa onda Vukčić ni pokušali nismo,šta je sa promjenom državljanstva za Hadžića jbt onaj Amerikanac Zach Wright dobit će državljanstvo naše,pa Bičakčić ista stvar..
Mi nemamo bazu igrača za naredne kvalifikacije i to će nas koštat rezultata,jer Premier liga ne može proizvest
kvalitet za reprezentaciju mozda 2-3 igrača u vrh glave,a sa strane nemamo ništa..
Realno, da unaprijede našu igru mogu samo Zukanović, Hadžić i dvojac Stevanović&Višća, osim njih svi drugi su taraba kao i ovi pozvani. Vranješ pogriješio, pogriješio Mravac, ne vidim zašto ne bi i Cocalić ili eto taj Nadarević. Isti q samo drugo pakovanje.legenda reala je napisao/la:To je to.
I kad kažeš ovdje protiv Papeta kako ne zove igrače, ovi branitelji kažu kao pozvao je Vranješa,Vrančića, Svraku.
Pa te igrače niko nije ni spominjao niti bi ih neko zvao.
Svi bruje o Hadžiću,Hajroviću,Zukanoviću,Cocaliću, Fajiću,Mahmutoviću evo sad i ovom Nadareviću.
On poziva Vrančića i Vranješa i šta čovjek drugo da misli .
I onda imaju alibi u slučaju neuspjeha kao dali smo šansu novim igračima, ma kojim to novima, novim koji su nam nepotrebni![]()
Živ bio pogledaj Višćinu statistiku malo boljeJTS je napisao/la: Krilni igrač, kad' znamo da tu baš i nemamo neki izbor ..Štilić, Višća, Ibričić ne znaju kad' su zadnji put odigrali neki meč.
Uz to ne znam otkad su Stilic i Ibricic krila. Jest da je Ibro kod Cire igrao i beka, ali...bagrcavi je napisao/la:Živ bio pogledaj Višćinu statistiku malo boljeJTS je napisao/la: Krilni igrač, kad' znamo da tu baš i nemamo neki izbor ..Štilić, Višća, Ibričić ne znaju kad' su zadnji put odigrali neki meč.Momak je čini mi se 3. asistent lige, i odigrao je većinu utakmica u ovoj sezoni, tako da ga ne možeš porediti sa Ibričićem nikako.
Da, samo sto je u reprezentaciji postala tradicija da se na krila stavljaju centralni vezni. Protiv Irske krila Misimovic i Pjanic.bhsport je napisao/la:Stilic i Ibricic nisu krila niti ce to ikad biti. Krila mogu igrati Lulic, Stevanovic i Visca.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot], invincible1921, Kaunas i 40 gostiju.