Nema ni na PP nije za pricepintol_TM87 je napisao/la: eto ih na ppgotov si :p
Nego sad ce ovaj EURO pa treba dobro pratiti imal kvalitetnih pojacanja

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nema ni na PP nije za pricepintol_TM87 je napisao/la: eto ih na ppgotov si :p
Nego sad ce ovaj EURO pa treba dobro pratiti imal kvalitetnih pojacanja
jaoo tek ce sada da se pise o Stilicupile87 je napisao/la:Pa ako uzmes u obzir da su otisli ili idu : Karic, Markovic, Stanceski, Nijema kako sam cuo velike su sanse da ode i mali Balja jasno je i na kojim pozicijama ce biti dovodjeni igraca sve ovo sto se spominje ili sto je vec doslo ja ne mogu nazvati pojacanjima.Najteze ce biti nadomjestiti Nijemu a i sve su prilike Gusu...tako da ja tek sad ocekujem da nas podeblja neki igrac kako Bog zapovjeda.Dovodjenje nekog zvucnog imena je uvijek i dobra reklama i mamac za navijace koji nisu bas cesti na utakmicama pogotovo u ovom periodu kada je Zeljo izdominirao ligu bio bi pravi momenat za tako nesto.Blagoje Bratić je napisao/la:Ljudi treba nam defanzivac za svaki slučaj mislim DMC/MC.
Koji po meni i da dodje nebi bio pojacanje.fanatic1991 je napisao/la:jaoo tek ce sada da se pise o Stilicupile87 je napisao/la:Pa ako uzmes u obzir da su otisli ili idu : Karic, Markovic, Stanceski, Nijema kako sam cuo velike su sanse da ode i mali Balja jasno je i na kojim pozicijama ce biti dovodjeni igraca sve ovo sto se spominje ili sto je vec doslo ja ne mogu nazvati pojacanjima.Najteze ce biti nadomjestiti Nijemu a i sve su prilike Gusu...tako da ja tek sad ocekujem da nas podeblja neki igrac kako Bog zapovjeda.Dovodjenje nekog zvucnog imena je uvijek i dobra reklama i mamac za navijace koji nisu bas cesti na utakmicama pogotovo u ovom periodu kada je Zeljo izdominirao ligu bio bi pravi momenat za tako nesto.Blagoje Bratić je napisao/la:Ljudi treba nam defanzivac za svaki slučaj mislim DMC/MC.
Aldin mu provalio na acc. Nema druge, ovu količinu provjerenih informacija je imao samo Aldin..mma_hz je napisao/la:ma Amar skresao platu Jamaku jer se tuce po kafanama..i sad Jamak ne moze na odmor u Tursku ..tacnije u Antaliju..eto zbog cega su se malo posvadzali...kakva crna tajna ...![]()
Koji po meni i da dodje nebi bio pojacanje.[/quote]Direkt je napisao/la:jaoo tek ce sada da se pise o Stilicupile87 je napisao/la:Pa ako uzmes u obzir da su otisli ili idu : Karic, Markovic, Stanceski, Nijema kako sam cuo velike su sanse da ode i mali Balja jasno je i na kojim pozicijama ce biti dovodjeni igraca sve ovo sto se spominje ili sto je vec doslo ja ne mogu nazvati pojacanjima.Najteze ce biti nadomjestiti Nijemu a i sve su prilike Gusu...tako da ja tek sad ocekujem da nas podeblja neki igrac kako Bog zapovjeda.Dovodjenje nekog zvucnog imena je uvijek i dobra reklama i mamac za navijace koji nisu bas cesti na utakmicama pogotovo u ovom periodu kada je Zeljo izdominirao ligu bio bi pravi momenat za tako nesto.Blagoje Bratić je napisao/la:Ljudi treba nam defanzivac za svaki slučaj mislim DMC/MC.
ako ga bude Zeljo trazio on ce doci,sve je do nas! propustiti ovu priliku bilo bi nelogicno zaista! Avdukic je najbolji golman u ligi,bez konkurencije,i nije mi jasno da zvanicno mi nismo uputili ponudu!? nadam se da ce veceras potpisati za Zelju a ne za Borac,ali sve je do Amara opet i njegove logike,tao da.....arelinho je napisao/la:imam neki osjecaj da ce Avdukic potpisati za nas.
ja msm da nece potpisat za borac jer su oni vec doveli onog golmana kozicabosnas_ je napisao/la:ako ga bude Zeljo trazio on ce doci,sve je do nas! propustiti ovu priliku bilo bi nelogicno zaista! Avdukic je najbolji golman u ligi,bez konkurencije,i nije mi jasno da zvanicno mi nismo uputili ponudu!? nadam se da ce veceras potpisati za Zelju a ne za Borac,ali sve je do Amara opet i njegove logike,tao da.....arelinho je napisao/la:imam neki osjecaj da ce Avdukic potpisati za nas.
Aca jel ti ovo drzis? Fino finooooooooooaleksandar_veliki je napisao/la:http://www.facebook.com/pages/Premijer- ... 0757289324
Ja zaboravim vazda, upadajte vamo, treba nam st vise raje, bice i sluzbenih, ali i nesluzbenih (spekulacija) vijesti. Idemo, da vidim koliko volite Acu
AeGon099 je napisao/la:šta je s onim amerikancem ? jel zadovoljio amara
Kazu da ga je zadovoljio ahahahahahahahahahahaAeGon099 je napisao/la:šta je s onim amerikancem ? jel zadovoljio amara
ipak je to amerikanacAdo1921 je napisao/la:Kazu da ga je zadovoljio ahahahahahahahahahahaAeGon099 je napisao/la:šta je s onim amerikancem ? jel zadovoljio amara![]()
![]()
Mislim da je problem sto vise kod nas nema potpisivanja na 1 godinu. Dvije godine je postao neki minimalac i tako treba da se nastaviti raditi, s tim da se sa ovim mladim igracima ako postoji mogucnost krene na potpisivanje 3+, kao sto je gore neko pisao. Ako ce Avdukic doci kod nas i izvuci samo korist od toga za sebe, a mi od njega nista, onda je bolje Bukvica gurati, iskreno. (Ne bih volio da se slucaj Nyema ponovi, niposto, uz sav respekt prema njemu, nadam se da smo dobru lekciju izvukli iz ovog slucaja)bosnas_ je napisao/la:ako ga bude Zeljo trazio on ce doci,sve je do nas! propustiti ovu priliku bilo bi nelogicno zaista! Avdukic je najbolji golman u ligi,bez konkurencije,i nije mi jasno da zvanicno mi nismo uputili ponudu!? nadam se da ce veceras potpisati za Zelju a ne za Borac,ali sve je do Amara opet i njegove logike,tao da.....arelinho je napisao/la:imam neki osjecaj da ce Avdukic potpisati za nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.